Segítsünk egymásnak fogyni! (beszélgetés)
Szia!
Ennyire hiányzott a torna:)
Sziasztok!
Remélem mindenki tornázik azért pang a fórum:)
Én most fejeztem be a tornát!
Nem, probáltam még a tornáit.
De az jól hangzik, hogy fele annyi ízzadással is lehet hatásos eredményt elérni:)
Szia!
Annyira nem, de nagyon hatásos. Te még nem próbáltad?
Szia!
Ügyi vagy:)
És az Alexandra is olyan kemény, mint a Réka?
Szép napot!
Nekem ma csak hullahopp lesz délután!
Gondoltam beköszönök,mert ma nem leszek...:(Ma nappalos vagyok,este meg hastánc:)
Szép napot!:)
Én ezt az internetről szedtem le, de nem kizárt, hogy egy nagyanyó receptje:DDDDDDDDDD
Viszont a gyerkőceim megoldják a problémám, egyfolytában eszik, így lehet hogy már nem is kell díszítenem:D
Még nem fejeztem be a díszítést, kb. a felénél tartok. És csak akkor díszitek mikor elkap az ihlet. Ilyenkor 10 db-ot megcsinálok aztán mással foglalkozom. Elvagyok mint a befőtt:DDDDDDDDD
Most tornáztam kész vagyok!
Már simán kibírom hogy ne bűnözzek! Persze időnként előfordul, hogy olyat készítek aminek én sem tudok ellenállni, ilyenkor ha későn készül el elteszem másnapra, ha pedig időben, akkor egy pici belefér:)
:DDDDDDDDDDDDDD
Ügyi vagy!
Osztom a véleményt...Réka egy szadista...:DMi meg úgy látszik mind mazohisták vagyunk:D:D
Megvolt a tornám:)20 perc hasizom(persze RR:D),30 perc ellipszis:)
Ja-ja nem akarom elkapkodni, mert nem szeretnék lesérülni!
A Réka egy szadista, de tényleg hatásos:)
Köszi, és neked is kitartást!
Lábsúlyt csakis akkor kezdj el használni ha már elég erősnek érzed magad hozzá, nehogy valami probléma legyen.
Sztem a Réka az nagyon kemény, de hatásos. Csak így tovább! Kitartás!
Én is Rékázom!
Vagyis 1 hete kaptam meg, azóta csinálom. Előtte Norbiztam.
Nagyon ügyes vagy, hogy már lábsúllyal is végig tudod csinálni. Nekem egyenlőre nincs lábsúlyom, de ha már jobban bele jövök veszek én is.
Szia!
Én a Béres Alexandra 200% alakformálás + a zsírégető torna DVD-t, valamint a Réka legutóbbi DVD-jét (20 perc felsőtest, 20 perc comb, 20 perc farizom és 20 perc has)szoktam elővenni és arra tornázom, persze nem csinálom meg mindig a 80 percet, hanem csak 60-at. Kb. 3 hete az 1-1 kg-os lábsúly végig rajtam van, hogy erősebb legyen a torna hatása. Mostmár egyre jobban bírom a lábsúlyokkal.
Te mire szoktál tornázni?
Én is attól"félek",h.muszáj lesz majd ilyeneket csinálnom,ha gyerekem lesz:D
Megyek tornázni,még csak most szedtem össze magam:)
Én is csak azóta sütögetek, mióta gyerkőceim vannak:)
De hogy vagy béna, sokkal könnyebb mint gondolnád!
Szia!
Én meg nyakig vagyok a mézeskalács gyártásban, de már szerencsére csak a díszités van hátra.
Emiatt, én csak valamikor késő délután fogok tornázni.
De ki nem hagyok az tuti!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Fogyni vágyók, kevés kitartással, ide, segítsünk egymásnak..