Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Ügyi vagy:-)))
Én reggel tornáztam Czanik II-re és RR4 hasra.
Most agyalok,h egy kis RR4-et kéne csinálni még.
Sziasztok!
Ma még senki?
Ki mit tervz mára? Én túlvagyok RR5 teljes tstén, estére lest még combika:-)
De jó,h mindenki ilyen aktív és nem rinyál hanem cselekszik:-)))/bocsi aki megsértődne/
Ibus nem könnyű szalag+ lábsúly de Én szeretem ahogy feszül lent minden,ha meg kihagyom pár napig még jobban érzem és még nehezebb.
Névjegy csak így tovább:-))látod megéri!
Anonima nem féltelek Én téged,h nem fogsz tornázni:-D
Mindenkinek gratula!!!
Sziasztok! Hát nekem legnehezebb rész Rékánál az a kitörés szerű gyakorlat a végén, pedig nem is steppaddal csinálom. A térdemet is kikészíti rendesen. De ez a comb 20 percben van. Zöld szalaggal csinálom amúgy a comb 20 percet. Ja és ma már túlvagyok a tornán:)
Névjegy82, gratulálok, a 9 cm nem semmi!!
Szió:)
Jaj nagyon örülök az eredményednek!Ügyi vagy ,nagyon!
Szia Ibus!
Hát ezzel Én is kínlódtam rendesen.De mivel több erősségű szalagom van a leggyengébbel kezdtem pár hét után váltottam.Most tartok ott,hogy a legerősebbel csinálom.Ez a rész szerintem simán elmegy belsőcomb erősítésnek is.
Ügyes vagy!Én pihinapozok ma:-)
Lányok, nektek hogy megy a RR5 popsiban levő lábtárogatás gumiszalaggal és lábsúllyal? Nekem nehezen...
Sziasztok!
CzanikIII és RR5 has kipipálva,de az is igaz,h most nem esett olyan jól mint máskor.
Ezt a Ricinust nekem is ki kéne próbálni.
Köszi, ezt kipróbálom, mert amióta világosabbra festetem a hajam, azóta hullik is, töredezik is és alig nő.
A 14 óra nem semmi, biztos hülyének fognak nézni itthon egész nap "zacskóban":)
Szia!
Köszi a gratulációt:)
100 ml ricinusolajat veszek a patikában.Mondani kell ha kérdik,hogy külső használatra.20-30 milit kimérek egy kis pohárba,vízfűrdőben felmelegítem,és az ujjaimmal felviszem az aktuális hajmosás előtt a fejbőrre,enyhén belemasszírozom.Zacsit,húzok rá,van aki zuhanysapit,rá egy törölköző.Időnként hjszárítóval felmelegítem az egész pakolást.
Minimum 7 órát kell rajtahagyni.Én legutóbb 14 órát hagytam rajta.
Utána 2x meg kell mosni a hajat szokásos balzsam.
Hetente 1-2x szabad alkalmazni.
A haj szép puha lesz tőle,bár az enyém 1 nappal hamarabb zsírosodik,de minden nem vághat össze.Nőjjön is,dúsúljon is és még csak ne is zsírosodjon.
A hajhullást is megállítja.
Akinek festett a haja az heti 1-2 centis lenövéssel számoljon!
Ne is keseredj a torna miatt,majd holnap bepótolod!:)
Anonima, légyszi ezt a ricinusos dolgot fejtsd ki, érdekelne mennyit teszel rá, meddig hagyod rajta, stb... Tényleg igaz hogy ennyit nő??? Hihetetlen!
A 90 perces tornádhoz meg gratulálok, én a hétvégét kihagytam...:(
Na de majd holnap!!
Sziasztok!
Tegnap fejből csináltam meg az RR5 popsit,nem volt nehéz,mindenből 4x8,így tudtam tv-t nézni.Utána csináltam hasat is,itt is minden 4x 8 volt ezt már magamtól állítottam össze azokat kombináltam amik a 4-esben és az 5-ben vannak.A has az fél órás lett.Közben meg tv-ztem így meg egyből eltellt az idő.
Délután még volt Rr4 felsőtest+ comb.
Összesen 90 percet tornáztam,ma pihenni fogok:)
Helyette bekenem a hajam ricinusolajjal,hátha fog nőni megint 3 centit 1 hét alatt.
Szia:)
Én tavaly augusztusban kezdtem akkor voltam 57 kg.Szinte csak Rékára tornázom,úgy kezdtem mint Ibus.A nnnyi különbséggel,hogy Réka első dvdjére azt hiszem fél évig tornáztam,a másodikra 2 hónapig ,a 4-re is 2 hónapig szóval így csináltam.
Én fogytam is tőle,most 51 kg vagyok,de már nem fogyok megállt,szerintem ez az ideális súlyom és a szervezet nem bont le több zsírt.Már csak szálkásodok.
Szia:)
Én legelőszőr fürödtem a saját izzadságomban,ma már könnyedén végigcsinálom és még hozzá valamelyik 20 percest is választok:)
Tegnap Pl teljes test és 20 perc has,fél kilós csuklóval és 10 kilós lábbal volt végig a has alatt is.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!