Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Reggel megvolt a torna RR5 40 perc+has,délután meg lehet még bevállalom Szandrát.
Teljesen rászoktattam magam a 2x-i tornára,ha meg nem csinálom meg lelkiismeret furdalásom lesz.Tiszta gáz:-)))De viszont mióta bevettem Czanikot és Billyt jobban érzem a hatását.
Ibus az jó ha már meggyógyultatok,tudtad Te,h nem is lakunk egymástól olyan messze???Kb 70-80 km.
Acska,Anonima jól vagytok???
Hello! Ma mar jobban vagyok, nem tudom mitol voltam felfuvodva. Torna tegnap elmaradt, keson ertem haza es faradt voltam 6 oran keresztul jarkaltam fel-ala a munkahelyen(maskor ulessel toltom az idot, uh ezt is be lehet szamolni tornanak). Kicsit izomlazam van a popsimban, tegnap is ereztem, de ma megjobban.
Ma gyuminapozok es holnap tejtermekek csak, hatha helyrejon a gyomrom ha kiurul.
Szmarcs én is arra tornáztam tegnap, plusz még hozzácsaptama a 20 perc combot is. Nekem a popsiban van izomlázam:-)
Anonima te este hánykor szoktál tornázni?
Én is hanyagoltam mostanában pont e miatt,de néha már unom a jelenlegi tornákat és egy kicsit frissítek.
Ma pl Szandra első kazijára tornáztam.
Ahogy kipróbáltam tegnap a Pörgesd fel dvd-t mára érzem a mellizomzatomban az izomlázat.
Mitől vagy felfújódva???
Kevés olyan torna van ami nem erőlteti meg a lábat.
De Béres Szandra nyugodtabb stílusban csinálja,próbálkozz vele.
Sziasztok!
Szegények,nem könnyű pici gyerekek mellett tornázni.
Én is így voltam vele régen.
A Szandra dvd nem olyan kemény mint Réka,de jól megdolgoztat.Vannak benne extra részek is,popsi-has.
Súlyzó nem kell,picit kell használni a kezedet de csak úgy üresen.Ha szereted Szandrát akkor ajánlom nyugodtan.Kicsit drága 3200ft volt,a többihez képes.
Megvettem a Pörgesd fel dvd-t is de az új jobban tetszik.
Ibus jól vagytok már???
Itt olyan jó langyos idő van,h a vírusok még jobban megkezdik szaporodásukat.
Sziasztok!
Én is kevesebbet tornázok mint nyáron:(
Ibus!Én is este tornázok már,ahogy cökken a kislányom alvásigénye úgy jut kevesebb idő a tornára.Olyan 4 alkalom szokott lenni/ hét.
Ancsika,érdemes beruházni a Szandra Dvd-re? Van olyan kemény mint Réka?
Acska!Én is voltam már tele vizzel,én olyankor nem tudnék mozdulni sem,javulást neked
Puszi lányok!
Jo reggelt! Eddig nagyon rossz, mert szornyen fel vagyok puffadva, oriasi a hasam, tele vagyok vizzel:(, lehet kene vegyek valami pirulat, mintha vizeletfertozesem lenne.
Tornazni is kene ma, meg eldontom mit. Tegnap kicsit megkinzott Reka, a terdeim is fajnak mostanaban, neha elojon. Valami olyasmit kene ami nem erolteti meg a terdeket.
Akkor már tényleg nincs nagy baj:-)))))
Az ilyen rosszaságokat én sem bántam régebben,mert ha már eleven akkor gyógyult:-D
Nincs az az elsöprő izomláz,inkább csak érzem,h csináltam vmi mást.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!