Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Lányok!
Szuszy visszatért!
Mai Czanik Krisztián Combat,Has-Burning 2.
Mit mondjak még ma sem volt az igazi.
De januárig nem is lesz jobb ahogy érzem:-))))
De jó,akkor túl vagy a nehezén.Nálam is ez volt a legnehezebb rész.Állandó hányinger,volt olyan,hogy majdnem lehánytam a vevőt mert iritált a parfümje:-DSzabadnapomon meg csak feküdtem mozdulatlanul,és fogadkoztam,hogy soha többet...
Szerencsés vagy,hogy így elsőre sikerült.Én nem szedtem semmit mégis hónapokba telt.Mégegyszer gratulálok!
Sziaaaa!10 hetes. :) Köszi, most már egész jól vagyok, az eleje valami borzalmas volt, úgy 3 hétig gyakorlatilag ki sem jöttem a WC-ről, mínusz 4 kg-val indítottam a terhességet...
Igazából néhány hónappal később szerettem volna csak, de aztán nekiálltunk előbb, mert úgy voltam vele, hogy már 32 éves vagyok, meg mi van, ha nem jön össze olyan hamar, és a fogigátlót is tök sokáig szedtem, ehhez képest jött a meglepi, az első hónapban összehoztuk. :) Most már én is örülök, kezdem felfogni, a férjem meg aztán majd kiugrott a bőréből, ő már nagyon vágyott babára.
Nem kell bekapni az embert,nem néztem a jelet!!!!
Gratulálok!!!!
Szia Lini:)
ÓÓ Gratulálok!Hány hetes vagy?Kaptál már kiskönyvet?Hogy érzed magad?
Jaj dejó,Én olyan boldog voltam mikor megtudtam,mhogy babám lesz:-)
Ibus jól néznek ki a sütis képek a naplódba:-))))
Én is még köhögök de most már a tornába nem zavar,múlthéten még éreztem,h nem jó.
Nagyon sok süti legurult a torkomon,hogy tudom Én ennyire szeretni:-)))Főleg a jó krémeseket......
Lindilim mi a baj,h nem tornázol????
A fórumok már csak ilyenek,emberek jönnek,mennek!
Sziasztok lányok! Ezer éve nem jártam errefelé, vagyis néha az olvasgatásig eljutottam. Hát nálam a torna fel lett függesztve, és még lesz is, úgy július 23-ig. :)))
Mindenkinek nagyon boldog új évet! Látom, Nicole meg Szuszy se gyakran fordul már meg itt. :( Remélem, minden okés velük.
Szia:)
Én tornáztam szorgalmasan.Tegnapelőtt teljestest és popsi,Tegnap RR5 comb és has,ma RR4 felsőtest és Hasburning,viszont a sok kajától nehezebben ment nálam is.
70dkG?Az nem is olyan sok,ha belegondulunk mennyi sütit küldünk le ilyenkor:)Lehet az a 70dkg csak béltartalom:)
Sziasztok!
A nagy evés után ma tornáztam először,mit mondjak rendesen éreztem,h nehezebb vagyok mint voltam.Pedig csak 70dkg-val több a mérleg plusz meg is jött de mégis más volt.
Most szilveszterig vészfék:-))))
Ti,h álltok????
Most töltöttem fel a hoxára a receptet,ha gondolod nézzd meg:)
A fantaüdítőset meg elküldenéd nekem?Valahol már ettem és nagyon fini volt.
Neked is nagyon Boldog Karácsonyt és persze Mindenkinek!:-)
Akkor jó,mármint,h nagyon vékony nem akarsz lenni.
Én se vagyok magasabb mint Te de Én 53kg vagyok.
De Én itt megálltam,se lejjebb inkább még feljebb siklik:-)))
Főleg most ebben a pár napba bele sem merek gondolni.
Bizti finom lehet az a süti:-)))
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!