Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Szia:)
Nem olyan sok ez az 1 kg viszont ha azt nézzük,hogy Én csak 160 cm magas vagyok...:S
Én totál meg voltam elégedve az 51 kilóval attól vékonyabb nem akarok lenni,úgy gondolom,hogy ez a plusz kg, a hízás folyamata,és most kell megfékezni mert később sokkal nehezebb lesz.
Drága Anonima miért akarsz ettől vékonyabb lenni???
Mennyi akarsz lenni???
Ez nem olyan sok,nem??
Sziasztok Lányok!
Mivel ma a reggeli mérlegelésem 52kg-ot mutatott ezért Karácsony ide vagy oda újra elkezdem a kemény tornát.Ami azt jelenti hogy 2 és fél óra torna / nap:)Reggel 5kor Réka ,Este 8 után Czanik.,hogy mikor fogok főzni és takarítani,halvány lilám sincs,a gyerekemet ellátom és játszok is vele ,de a többire teszek rá:D
Én tegnap sem tornáztam:-)))
Viszont ma már igen Czanik Best Of és Has-burning 2.
A héten 4 nap felmentésem lesz az ünnepek miatt:-))))
Csak majd győzzem leadni a felesleges kilókat ami most kilátásba van helyezve:-DDD
Szia:)
Ilyet Én is csináltam már,csak azzal a különbséggel,hogy az RR4-et csináltam végig,de mivel nem volt kedvem abbahagyni megcsináltam mellé az RR5 teles testet is.éjjel 11kor fejeztem be a tornát másnapra sajgott mindenem:)
Azért elő szokott ilyen is fordulni,h nincs kedvem:-)))
Kelenia a has-burning 2-ben nem fogsz csalódni:-))
Én pénteken lenyomtam a Rubint Réka 2009et egyben :) a 40 perces részt meg a 3 db 20 perceset :) nem először csinálom így, nálam a napi minimum tornaadag a 80-90 perc, szóval nagyon jó volt :)
Ma reggel csak a 40 percet meg a 20 perc hasat csináltam, gondolkodom is, hogy kéne még tornázni..
A has burning 2-t iszonyúan várom, kértem a Jézuskától, remélem megkapom :)
Ügyike voltál,nekem nem volt tegnap kedvem tornázni.
Most nem kapott el az ihlet:-))
Próbáld meg beszerezni,ha a has-.burning 1 és 2 csinálja vki egy héten 3x v 4x akkor szerintem tuti has lesz belőle egy idő után.
Fogalmam sincs ki az a Rezső csak hallottam róla már a fórumon de most már meg is nézem a neten:-)))
Akkor ez komoly lehet!Én is beszerzem valahogy.
Ancsika,te olyan sok dvd-re tornázol.Tatarek Rezsőre nem tornáztál még.Ha igen mi a véleményed,tényleg annyira kemény,hogy másnap lépni sem bír az ember?
Inkább csak érzem,ez a második része picit hosszabb,45 perc,bemelegítés és nyújtás nélkül.
Ebbe van még 6 perc súlyzózás is.
Én a hasburningot nagyon szeretem attól eltekintve ,hogy egy kicsit hosszú.
Van izomlázad rendesen?
Este csak kipróbáltam:-)))
Tetszik nagyon,gondolom azért is,h teljesen új dvd.
Szeretem ha változatos a tornám.
A has is nagyon jó hasonlít az egyhez de mégis másabb.
A fitness combatnál nem bírtam volna beszélgetni közbe:-))))
Na lányok egy kedves fórum társam segítségével megszereztem Czanik Has-burning 2 és a tesója Fitness Combat dvd-t:-))))
Nagyon kivi leszek rájuk:-))))
Igen tényleg az a Détár Enikő szülése után csinálták.
Sztem nem is fogod sajna látni,Én sem találkoztam vele azóta.
Igen tornáztam,de nem esett olyan jól,vmi lappang bennem,még fáztam is az elején:-(
Az Enikővel való tornáját nem úgy hívják.
A változz velem-be egyedül van.Az a helyzet,h azt Én nem találtam a honlapján,pedig le akartam tölteni mert már a kazetta nagyon gatya lett.De olyan mintha azt törölte volna mindenhonnan mivel azt még Norbival csinálta.
Végül tornáztál még valamit? Úgyis igen:-)
Figyu BA változz velem dvd-én Détár Enikővel tornázik? Csak mert a borítón vele van.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!