Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Most még nem, majd, de már érdekel:-) Az eredetin is a végén van, de közben megáll és mondja hogyha megakarod csinálni akkor nyomj entert és már ott is van, a letöltésnél meg hiába nyomsz entert nem megy oda, csak ha odavan pörgetve.
Én a 200%-nál azt csináltam, hogy odapörgettem, mert szerintem jobb úgy amikor az adott testrészre dolgozol és akkor csinálod meg hozzá az extrát. Szerintem hatásosabb.
Én még eddig csak az újnál találkoztam,h közben van az extra.A többinél mind a végénél van, akkor is ha eredeti volt.
Szandrát is beveted???:-)))
Nekem van olyan dvdm amin sajna nincsenek is rajta az extrák.Szerintem akkor kéne, amikor mondja, tehát az edzés közben, nem odapörgetve. De volt már, hogy a végén csináltam meg.
Lányok akinek nem eredetibe vannak meg a Szandra tornák hanem letöltve azok hogyan csinálják az extrákat? A végén, vagy amikor van az adott testrész odepörgettek?
A hasat én is mindig úgy csinálom hogy a bokasúly rajtam van. Na jó, végülis az sem lenne jó ha mindig izomlázam van :-) Nem lehet minden nap nagyobb súllyal dolgozni... Azt meg hogy használ a torna és feszesebb vagyok tényleg észreveszem.
Szerinem is úgy van ahogy írtad. És én is olyan módon szoktam nehezíteni a gyakorlatokat mint te!
Én a bokasúlyzót a lábamra szoktam rakni:-))))))
Váltogatni szoktam naponta a tornákat,így mindennap másféleképpen dolgozik az izmom.
Nehezíteni és vagy nagyobb súllyal szoktam, hasnál meg jobban, magasabbra ülök fel, más testrésznél meg jobban koncentrálva, feszítve az adott izmot szoktam nehezíteni a gyakorlatot.
Szerintem csak az első pár edzésnél kell izomláznak lennie. Mert később már megszokja a terhelést a test. Nem rossz értelemben megszokja! nekem nem nagyon van izomlázam, hanem sokkal feszesebbnek, izmosabbnak látom a megdolgoztatott testrészt.
Ti szoktátok valahogy nehezíteni az edzést ha már nincs izomlázatok attól a tornától? Állítólag az jó, ha izomlázad van, mert az azt jelenti hogy kihoztad a maximumot. A hasazást is úgy próbáltam múltkor hogy ráraktam a mellkasomra a két bokasúlyt :-) Bár az meg elég kényelmetlne, mert ugye nem akar ottmaradni :-)
Igen nemrég jelen meg az új.Ezt 2-3 hónaposan csinálta.
Sztem megszokta az izmod ezt a fajta tornát,ha kipróbálnál mást biztos,h lenne.
Tegnap megint sikerült tornáznom. RR5 comb+ has. És nincs izomlázam :-) Bár ez most nemtom jó-e vagy rossz. Mert ha izomlázam van az azt jelentené hogy keményen dolgoztam, és talán több hatása lenne.
Amúgy Alexandrának új dvd-je van? Vagy ez mi amiről beszéltek? Csak mert ha jól tudom ő most szült.
Igen,igen neki a legjobban megdolgoztatott részeket válogatta ki:-)))
Köszi! Ezt hogy érted hogy összegyúrta? Úgy mint Czanik a Best of-ot?
Igen Én voltam.A Változz Velem-be kb20-25 perces alsótest van,ebben szeretem a belső comb részt,20 perc súlyzós,8 perc has.
Nem nehéz,de jól megdolgoztat, ha kevesebb időm van akkor ezt szoktam választani,na persze a hasat nem csinálom mert nekem kevés a 8 perc.Nem ezt még anno Norbival csinálták,Ő volt a kiadó,ez volt a legelső kazija.
Az új dvd nekem nagyon tetszik picivel több mint 1 óra,súlyzó nem kell hozzá.Ezeket a tornákat összegyúrta az összesből,és jól megcsinálta:-)))
Kár,h Szandra nem ment annyira a hasakra rá,mindig olyan keveseket csinált percileg.Mire bemelegedtél mér vége is.
Ancsika ha jól emlékszem akkor te írtad hogy tornázol Alexandra Változz velem dvd-re. Ezt, meg a legujabbat nem láttam még. Milyen? Melyikhez tudnád hasonlítami? Rémlik valami hogy ezt Détár Enikőnek csinálta vagy hogy vele tornáik vagy valami ilyesmi.
Hát igen, elég édes volt:-) Tegnap hárommal csináltam de még így ís édes volt. Ma kettővel fogom kipróbálni.
Sziasztok!
Ibus a pöttyből elég 1 v 2 db.Kettővel már elég édes lesz.
Gondolom milyen édes lehetett öttel:-)))
Én már évek óta ezzel iszom.Szintén ilyen tk dolgokat szoktam én is enni,kifli, kenyér.Azt mondják nem kevesebb ch tartalmazz mint a sima de egészségesebb,több benne a rost.
Igen nagyon sokan nyafognak hogy nincs idejük a tornára. Anyukák is meg nem anyukák is, de érdekes hogy Hoxázni meg nagyon sok idejük van! Napi 100 hozzászólást tudnak írni de tornázni nincs idejük...
Mindenre van idő ha akarja az ember,hány családos anyuka gyűri a tornát itt a hoxán:-))
Most ettem meg Én is egy jó mákos gubát,nagyon jól esett,a mai napom kicsit bűnösre sikeredett:-))))
Nem is tornáztam,bűnbe estem mint Éva:-D
Igen, ez tényleg így van. Én sem szeretem azokat akik csak panaszkodnak, közben nem tesznek semmit. Persze az tök jó, hogy van ilyen fórum, mert erőt ad mások tapasztalata és kitartása is :-) Szerintem ha valaki veszi a fáradságot és mozog egy kicsit vagy tesz valamit azért, hogy jol érezze magát a bőrében, akkor annak eredménye is van ;-)
Látod,h milyen ügyes vagy:-)))
Olyan sokan vannak különböző fórumokon,h csak nyafognak,h tornázni kellene mert hízok meg ilyenek és pafff nem csinálnak semmit.És tovább panaszkodnak!
Nekem az édesség a lételemem :-P Most végeztem a mai tornával is, megvolt a heti 3. Lassan behozom magamat és nem lesz bűntudatom, hogy előző hetekben lusta voltam :-)
Az tényleg nincs olyan messze. De Anonimához közelebb vagy, ő Békéscsabán lakik. Én sem tudom megvonni magamtól a finomságokat, édességeket:-)
:-)))))
Neked azért jobb,néztem,h milyen vékony vagy:-))
Én se vagyok magas 158cm és ehhez 53 kg.
Tavaly Én is voltam 48 kg de az pszichésen volt,51 kg-val kiegyeznék,de szerintem azt csak koplalással,megvonásokkal tudnám elérni.
Azt meg nem szeretném,h ne egyek finomakat,édességeket:-)))Ezért inkább duplán tornázok amíg van kedvem.
Hidd el a heti 2 nap sem rossz,mintha egyáltalán nem csinálnál semmit:-D
Én ma RR4-ről csináltam a 20 perc comb, popsi és hasat + súlyzózás és vádli. Hát kifáradtam rendesen... De így a comb után, kicsit nehezebben ment már a popsi, mert elfáradtam. A hasat azt jól végigtudom, talán azok mennek a legkönnyebben, pedig lábsúllyal csinálom. Ancsika tényleg nagyon ügyi vagy ;-) Nekem még csak a 2. napom volt a héten, nemhogy egy nap kétszer....
Végül is igen ez már megszállottság:-)))
Most elég szar helyzet van a melóban is,lehet,h majd még több időm lesz sajnos.
Békés megye,Szarvas.
Merre laktok? Jó neked hogy így betudod osztani az idődet és ennyit tutsz tornázni. Már teljesen megszálott vagy:-)
Sziasztok lanyok, latom nagyon porog a forum :) En reg jartam erre, de azota is tornazom es tovabbra is Reka a favorit ;D Neha beteszek mast is, mert kell a valtozatossag, hogy fejlodjenek az izmok, de olyankor is hianyzik a Reka-torna, szerintem messze a legjobban osszeallitott mozgasanyag.. Jo hangulat, eros gyakorlatok, jo formalasi hatas, minden szuper :)
További ajánlott fórumok: