Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Dehogynem volt,Béres Szandi:-)
sőt már mai is volt CzanikIII és a Has-burning.
Igaz most nem pihiztem de viszont volt kedvem csinálni,így ezt nem volt szabad kihagyni:-DD
Ma senki?
Ma RR5 3× 20 percét csináltam meg, és nagyon jó volt!
Reggel 1/2 6-kor kelek,leviszem a kutyust,majd tornázok.Ha van idő hasat is.A lányom már egyedül készülődik.Majd rendbe rakom magam,irány a meló és mikor hazajövök 14 óra körül megint tornázok.
Igyekszem minden nap így csinálni de azért olyan is van,h du.már nincs kedvem.
Köszi:-D
Ne is mond a koromat,Engem állandóan gyereknek néztek még 25 évesen is.22 évesen szültem és egy nénike megkérdezte,g vagyok e már 16:-)))
Akkor eltudod gondolni,h mennyire bakfisnak néztem ki mindig.Ezt az előny csak most kezdem élvezni:-)))
Genetikailag jól meglettem csinálva:-))
:-)))
Okt.30-tól csinálom duplán.Pihinap pedig szombat v vasárnap.Viszont érzem a változást mióta Czanikot is használom.
Pici fiú alszik???
Sziasztok!
Ma már meg volt a dupla torna
Reggel Czanik Hardcore+RR5 has,délután meg RR4 has kivételével mind.
Mindenki nagyon ügyes volt és persze lesz is:-))))
Ne aggódjatok majd Én nyaggatlak benneteket ha netán lustábbak lennének:-))))hi-hi
Ügyi vagy:))
Nekem is nehezen ment tegnap este,vagyis kimászni az ágyból ,ahol jó melg volt és kellőképpen álmos is voltam,de összekapartam minden erőmet és fél 9-kor este nekikezdtem.A terv Az RR4 felsőtest és comb volt,de annyira belejöttem,hogy még az a hasat is hozzácsaptam,igaz egy kicsit csaltam ,mert a hátizomerősítőnél beletekertem és azt kihagytam,így lerövidült a has 15 percre.De hátbaveregettem magam és még meg is dicsértem,hogy nagyon ügyi vagy Katikám:)
De Jóóóóóóóóóóóóó:-))))
Komolyan örülök:-DDD
De ma is lécccci-léccccci........
Sziasztok!
Nekem volt már Czanik I és RR3 has.
Névjegy utána legalább jó lesz:-))))
Ibus hajrá:-)))
Jó reggelt!
Kinek mi a program mára?
Nekem RR5 teljes test + popsi
Szia Ibus!
De aranyos vagy,hogy eszedbe jutottam.Köszönöm szépen:-)
Sziasztok Csajok! Itt is jó régen voltam.Én úgy oldom meg,hogy izomlázam legyen,hogy váltogatom a dvd-éket.Egyik héten az RR4 combját csinálom,következő héten az RR5.Így nem szokik hozzá a szervezetem.
Az RR4 combjától a hátsó combomban érzem az izomlázat,az RR5 combjánál a a comfeszítő izmon durran be jobban és belsőcombom,egy kicsit érzem a csípőt is.Szóval váltogatom a dvd-éket.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!