Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Anonima a kérdésedre a válasz persze hogy nem hiányzik! És várjuk ám a pocidról a képeket!
Nekem ma RR5 comb és popsi volt 1,2kg.os lábsúllyal.
Igen lerakom és csak a szalag marad,próbáltam már úgy is,h a lábsúlyt ráraktam a kezemre de úgy nagyon hamar elfáradtam amikor ülni kellett és inkább pontosan akarom csinálni mint elkapkodva.
Van nagyobb súlyzom is de inkább a kisebbet használom.Ezzel végig tudom csinálni megállás nélkül és nem várom,h minél hamarabb vége legyen:-))
erre meg nem gondoltam, de megprobalom :)
Mondjuk en ereztem, hogy mivel vegig feszul a hasizom es ha rajta van a suly, akkor nehezebb fesziteni, legalabbis en nehezebbnek ereztem.. de kiprobalom kezben a sulyt (es persze mindig labsullyal hasazok, hatha egyszer ebben az eletben lejon vegre az alsohasam...) es beszamolok :) koszi a tippet :)
Sziasztok!
Ibus Én kézi súlyzónak 1 1/2 kg-os,bokának meg 1.2 kg-os.Na persze ha van még annyi fejenként,pici kis fém golyók vannak benne amik úgy gondolták,h kiszabadulnak belőle.Így lassan vehetek másikat.
Nekem is olyan márkájú van Ibus mint neked.
Aki tornázik Czanikra tudtátok,h van Has-Burning 2 és bizonyos Kombat dvd is amit a tesójával csinált.
Lányok mindenkinek hajrá,úgyis nemsokára lazítás lesz és nagy zabálások:-)))
Szia:)
Én a teljes testnél fél kilós súlyt teszek a karomra,és 1kg-os lábsúlyt csatolok a második felénél a popsis és has résznél a bokámra.Azért csak fél kilóst mert a hátizomerősítő résznél,ha 1 kilós súlyt rakok a csuklómra akkor csalok nem nyújtottam ki a karom,meg ilyenek.
Karnal vegig 1 kg, es a fel kg-s labsulyom is vegig a labamon van. Hasnal szinten a hasamra teszek sulyt.
Pont ma visszatertem a 2008as RR-hoz es annyira nehez volt, pedig vag 50szer vegigcsinaltam anno.. De ott is mind a 4 reszt labsullyal csinalom vegig es hasra is sulyt teszek.
Sziasztok!
Én tegnap tornáztam RR5 teljes test + has 1,2kg-os súllyal. Ti a 40 percesben mekkorsa súlyt használtok?
Igen ,nagyon örülök,ráadásul 5 centivel magasabbra heggesztette ,mint amit a tescoba lehet kapni,hogy hatásosabb legyen az tornám:)
Ez a mikulás ajándékom,úgy örültem neki:)
Sziasztok:)
Én tegnap nagyobn ügyi voltam:)Már reggel megcsináltam az RR5 20 perceseit,és este még RR3 felsőtest volt.
A párom csinált nekem olyan szupi sztepplépcsőt,olyan boldog vagyok.)
Szerintem a Hardcore es a III-as is jobb es erosebb, mint a 2-es.. Foleg, hogy Czanik Balazs is mondja, hogy ugy vannak felepitve, hogy egyre erosebbek.. Ergo nem lehet a 2-es erosebb mint a 3-as.. De ez az en szemelyes velemenyem, szerintem mondjuk a Hardcore-t es a Has-burninget erdemes megvenni ha kihivast akarsz..
Norbitol a Kikepzes szuper! Meg varom nagyon az uj dvd-jet, az is jo lesz biztos!!
Sztem ez hülyeség,h vki azért nem tornázik rá mert nem akarja nézni a Szilvi hülye képét.
Vagy pl a Rékára is azért nem tornáznak sokan mert a hangja borzasztó.
Pedig a cap.II nagyon jó tornailag.Amikor először csináltam meg még a végéig sem értem és olyan izomláz lett a fenekembe,h az csak na,pedig mindennap tornáztam akkor is.
Csak 1x próbáld ki:-)))
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!