Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Ezt tönnen mondják,hogy nem szeretik a Cap.kettőt mert Body Szilvi nagyon uncsi fejjel csinálja és tökre lelombozódnak tőle.
Tényleg ennyire élvezhetetlen? Mert akkor nem szerzem meg.
En is gyakran eloveszem a Czanik dvd-ket. Mind megvan, kedvencem a 3-as, a Hardcore es a Has-burning. A 2-es a Body Szilvi miatt idegesit, nagyon bena es ugyetlen..
De pl a Hardcore vagy akar a 3-as utan is neha beteszem a Has-burninget, ugy hosszu a torna, de mindent atmozgatok.
Nekem a Reka 5-nel nagyon bejonnek a zenek, pedig amugy nem vagyok ennek a zenenek a nagy partoloja.. De mindegyik reszt imadom, leginkabb a hasat, nagyon jo :)
Sziasztok!
Köszi jól vagyok, ma pihinap volt:-)
Nekem sem tetszett először a RR5! De mostmár igen, a kedvencem a 40 perces teljes test
Én néha
úgy tornázok ,hogy közben nézem a széf című műsort :)Laptopról meg megy Réka,persze hang nélkül,így is jól eltelik a 40-60 perc:)
Igen, elég fájdalmas lehet beleütközni a szekrénybe torna közben:-))
A II-hez is kell hely de talán nem annyi mint a hármashoz.
Igen szeretem mert hatásos,próbálok rá minél többet tornázni.Én mindegyiket szeretem már ami megvan.De mindegyik megvan kivéve a Best Of de már megrendeltem:-)))
Próbáld ki a II-III-as-t és a Hardcorét,nagyon jók nekem.
Acska Te próbáltad már???
Nahát...Nekem is a zene volt az első fő problémám...
Még a popsi zenéje az elment,meg a teljes test első 5 perce,amit Dukai Regina énekel.De a többi...
...de most azon kaptam magam,hogy egyre jobban tetszik,főleg a comb zenéje..de nem az Én zenei világom ez a mostani trend
Nekem az Rr3 tetszik ahol az a depeche mode feldolgozás van az elején meg amit Robert Smith ad elő a The Cure-ból,azt imádom.
Sziasztok!
ügyesek vagytok lányok:-)))))
Én is úgy voltam vele ahogy Te Anonima,h nem jött be elsőre.
Nem a gyakorlatokkal volt bajom hanem a zenével,hozzá voltam szokva az a 4-hez,de minél többet használtam úgy szoktam meg.
Névjegy tornázz is sokat rá:-))))
Ma nekem is volt már CzanikIII és a Has-burning .
Ibus jól vagytok???
Nekem elsőre nem nagyon tetszett,nem tudom miért.De most már nagyon szeretem.Nekem a kedvencem belőle a popsi és a has.
Ma RR5 popsi volt utána Hasburning.
Tök kockás már a hasim,na jó nem annyira de már rajzolódnak a kockák.Majd teszek fel képet a naplómba róla:)
Sziasztok!
Ma sehol senki? Én most végeztem RR5 comb, popsi és hassal:-)
Én most csináltam meg RR4-ről a comb, popsi, hasat, + a szokásos súlyzózás és vádli.
Nyáron én is sokat szoktam tollasozni, de most úgy megyek hogy rendes szabályokkal meg hálóval játszunk, még eddig nem voltam. De állítólag jó. Munkatársaim voltak már, akik amúgy elég sokat sportolnak, futás meg ilyenek, és mondták hogy tökre izomlázuk volt utána...Szal bizti jó lesz, felér egy RR tornával biztos .-)
Nekem ma már megvolt RR5 teljes test + comb.
Tollasozni tényleg jó! Emlékszem régen egész nyáron tollasoztunk a barátnőmmel:-)
Igen,Nekem is ezt tesz be,a rövid nappalok,a gyerekem lecsökkent alvsigénye:((Olyan kövérnek érzem magam amióta kevesebbet tudok tornázni:S
Ma az RR3-at csinálom meg végig,már a felsőtesten túl vagyok,most jön 35 perc popsi és 30 perc has.Én szeretem ezt a Dvd-ét,mert nagyon tetszik a zene és másnap totál izomlázam van tőle,bár egy kicsit hosszú ez a 90 perc
Ti mennyit szoktatok tornázni egy nap?
Én mostanában csak 40 perceket tudok kigazdálkodni:(
Sziasztok!
Aki már tesz vmit a külsejéért és megpróbál egészségesen élni azok az lányok,asszonyok már mind ügyesek:-))))és nem elfolyni a tévé előtt:-))))
Mindenkinek hajrá!!!!
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!