Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
BUÉK lányok!
Jövőre ugyanitt veletek:-))))))
Készíts fényképet a kezdetről.Mert Én csak a fotókon keresztül láttam a változást,mivel minden nap látom a tükörben ezért nem tűnt fel elsőre a növekedés.Mondjuk hozzáteszem,hogy a tövénél sajnos szőke nő ,sötéthajúaknak meg nagyon világosbarna.A szempilladúsításos topikban is erre panaszkodnak a csajok,viszont ha úgyis kispirálozzuk akkor ennek nincs nagy jelentősége csak annak aki abszolut nem használ semmi sminket.
De jó! Kifogom próbálnim rám férne a szempillanövelés:-)
Ti megnéztétek már ezt a www.edzesmester.com ot? Érdekes lehet. Vagy olvasott esetleg valaki már bővebbet ezekről??
Na megvolt a mai tornám :-) Már ideje volt 2 hét után. Most belehúzok majd.
Próbád ki nyugodtan,nem bántja a szemet még szemcseppekbe is teszik.És nagyon olcsó szer.
Igen:)
Minden este bekenem vele fültisztító pálcával,igazából már nagyobb mint a képen,csak nem volt kedvem új képet készíteni:)
Figyu, te mivel növeszted a szempilládat? azt is a ricinusolajjal?
Az enyém is,és csak remélni tudom,hogy egyszer kinövi:)
Igen, ő is téved:-) Meg nem is úgy kezdi a két lábat. Én mindenből 4×8-at csinálok, az a biztos.
Azt elhiszem,egyre mozgékonyabb igaz?
Olyan könnyű 4x 8 elvileg.Bár nekem gyanús,hogy az első lábnál,mikor fentről tól van akkor 5x8-at csináltat és az utolsó kicsi csak 16:)De mindegy:-)
Én ma pihinapot terveztem, de esti tévézés közben megcsináltam 20 perc popsit, azért mert ezt tudom fejből:-)
hehehe:-) Szerintem nem, csak nekem egy hét kihagyá nem olyan sok, még nem felejtette el a testem a tornát. Na meg Zolika mellett egész na pedzésben vagyok:-)
Én is letudtam a tornát mára.RR4 felsőtest+comb volt.Ennyit engedélyezett a gyerek:)
Sziasztok! Egy hét kihagyás után tegnap végre tornáztam! RR5 has, popsi és teljes test volt. Jól esett nagyon:-)
Muszáj tornázni,a nagy evéseket le kell adni:-))))
Elég régen jártam már erre én is.
Lindilim neked gratulálok a babához ! Vagyis Nektek ! :-) Ez mégiscsak kettőtök érdeme! :-)
Nekem mostanában nem sok időm jutott tornára- karácsonyi rohanás, kb. 2 hete tornáztam utoljára. Ti hogy álltok vele? Majd most belehuzok én is:-)
Az jó dolog gyerek szemmel:-D de neked nem jó azt elhiszem.
Hát... az a baj,hogy nagyon is el van.Kedvenc időtöltése a kanapé tetejéről való ugrálás..így nem lehet tornázni huzamosabb ideig:)
Na nem féltelek azért,bepótolod Te még duplán:-)))
Kislányodtól nem tudsz tornázni,v nincs addig el míg gyúrsz??:-D
Nagyon ügyi vagy!!!
Én ma csak rr4 felsőtest+ comb,a férjem ma dolgozik és a gyerektől csak ennyit tudok ilyenkor.
Én ma RR5 3x20 percet csináltam,délután terveztem be még Czanik best of-ot.
Ti lányok???
Meg szerintem nem is szabad,szétmenne az ember térde a sok megerőltetéstől,na meg annyi benne a lábemelgetés,h az ember nem is bírná.
Én próbáltam a Cap I-nél fél kilósat,hát én is hanyagolom azóta.Elég puszítóta simán is a tornája:)
Áh isten ments,ki sem bírnám:-)))
Csak a has 1-nél használom.
További ajánlott fórumok: