Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Pedig volt olyan hal a tortán amibe szintén szerepelt a Norbi,h falt,szó szerint mint az állat.És mindent megevett!
Csak sztem akkoriban megszólhatták és riadót fújt:-)
Igen a Zsófinak jól áll ez az állapot.
A keddit nem láttam csak a hétfői és a tegnapit.Teganap is alakítottak,pl ennek a fekete hajú csajszinak a tortáját nem volt hajlandó megkóstolni csak unszolásra,de a Viktor dobozos fagyiját falta,mintha soha nem evett volna fagyit.
Hát.. szőke csaj nagyon csini szerintem.
Na jó de azért vigyázz magadra:-)))
Norbi csak a zörgő csontú lányokat szereti:-))
De azért tök jól esik,hogy aggódtok értem.De mindent megtervezek.Én mindent eszek kolbász,sült szalonna,szóval mindent.A kollagént pédául azért rendeltem,mert a torna elveszi pl a bőrből a kollagént ,hogy a torna miatt megviselt csontokhoz és izületekhez szállítsa,ami a haj elvékonyodásához vezet.Úgy,hogy ezt is elkezdtem.
Vigyázok ,arra,hogy minden vitamint megkapjon a szervezetem,de tényleg néha hajlamos vagyok túlzásokba esni.
Hát szerinte,hülyeség ez az egész felhajtás,a torna az este 6 utáni nem evés.Ő úgy hülyeségnek tartja az egészet ahogy van.NEki jó voltam 65 kilósan is meg 51 kilósan is.Szerinte is marhaság lenne még vékonyabbnak lenni.
Viszont ez nem tűnik bonyolultnak és csak 1 hétig tart.
És amennyi szart szedek tuti nem lenne vitaminhiányom:)
Szedek Elevit terhességi vitamint,Lucerna kapszulát,Hair clinic kapszulát,Vigantol olajat,folyékony kollagént,cinkes port.
Ezeket napi szinten.
Szerintem 1 hét villámdiéta nem fog megviselni:)
Ügye most csak viccelsz,h ez neked kell,mármint a diéta??
A párod mit szól hozzá,nem mondja,h kiállnak a csontjaid??
Norbi blogjában olvastam:)Nagyon jónakl tűnik itt a link:
Anomina szerintem egyáltalán nem vagy dagi! De tudom magamról hogy úgyis azvan amit mi/te beveszel magadnak.
Csak nehogy túlzásba vidd és anorexiás vagy bulémiás legyél! Ezt nem rosszből mondom, csak jót akarok neked!
Elküldtem:)
Szia,még este benézek:)
Látod-látod ezért van időm tornázni eleget,de mondjuk előtte sem lehetett lelőni.
Gondolkozom Én is ezen a ricinusos hajnövesztésen.
Elég satnya az enyém is.Mivel szoktad kenni a hajadra és mit húzol rá éjszakára??
Igen sajnos tudom milyen ez.
Nekem most decemberbe szűnt meg a munkám:-(
Ma hívtam telefonon,Ó hát ez még nagyon képlékeny,ez volt a válasz.
És így intézzem az óvodát.Mert ha visszavesznek menni kell neki,de ha nem akkor nem adom be csak azért,hogy megfázzon nekem és elkapja a nyavajákat,munkanélküliből nem olcsó a gyógyszer.
Igen totál esz az ideg,hogy így kihasználják a munkavállalókat.
Pedig hidd el nincs okod panaszra így képek alapján!
Így van majd a munka elveszi az eszed a hülye gondolatoktól,és remélem lesz melóhelyed:-)
Ma már kaptam és ez is jó volt
Holtáig tanul az ember:-)
Az "Én" képeddel nincs minden rendben ahogy látom.Te még mindig a szülés utáni állapotodat látod a tükörbe???
Tényleg daginak látom,bár a párm próbál meggyőzni,hogy csak a nadrág erősít.Hát nem tudom.
Zolika is nagyon cuki.Ő is igazi kis kopé,nem sokára nagy felfordulás lesz a lakásban.Vagy már van?Tényleg,ti is mindent egyel feljebb pakoltok,hogy ne érje el?
Ancsika köszi a linkeket,egész éjjel ezeket olvastam,nem is gondoltam,hogy a pihenőnapokon fejlődik az izom.
Sziasztok!
Én tegnap nem is kaptam semmit már,úgy látszik nekem már sokat küldött:-))
Állítólag úgy válaszol a kérdésekre,h beleépíti az adott témába,egyenként nem fog mert rengeteg levelet kapott.
Szmarcsee köszi az edzesmester tippet:-))))
Ancsika visszatírt már neked a leveledre?
Anonima, most őszintén! Tényleg daginak látod magad azok a képen ahol 51,5kg vagy???
Milyen nagy már Anita. Bűbájos:-) Neki is januárban van a szülinapja mint Zolikának ugye?
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!