Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Ez jó kérdés,de végül is úgy lenne logikus ha előröl küldené el.
Ma még nem is küldött semmit,lehet,h szabin van:-))
Olvasgattad őket??
Szia!
Olvasd el őket ha van időd,sokat lehet belőle tanulni.
Nekem ma Combat fitness és has-burning kettő volt:-))
Korán reggel csináltam de izzadtam mint az állat.
Sziasztok!
Ma pihizek, tegnap este csináltam RR4 felsőtest, comb és popsit. Elég későn kezdtem neki de nagyon jó volt:-)
Mi ez a edzésmester dolog?
Bocsi későn olvastalak el és Én már cselekedtem:-))
Így is jó nem??
Jó:)
Persze,hogy kell,az adatlapomon a van az e-mail címem.
Köszi,nagyon ari vagy!:-)
Ezt tegnap kaptam,ezen keresztül regizhetsz.
Eddig még ingyenes volt,másnap küldi az olvasnivalókat és mindennap eddig küldte.
Igen Én is gondolkoztam rajta,hogy vajon ha túl sokat tornázok és egyszer csak valami oknál abbahagyom,nem-e kezd majd raktározni a szervezetem.
Márciusba visszamegyek dolgozni,ha visszavesznek és szetintem pici gyerek mellett nem lesz időm ennyit tornázni mint most.
Szia!
Én is ezekre tornáztam tegnap:-))
Már csak egyszer csinálom,az edzesmester azt írja,h felesleges sokat tornázni mert az már nem lesz hatásos.Így is kéne pihenőnapot is tartani de arra már nincs lelkiismeretem,legfeljebb 7végén.
Nagyon érdekes dolgokat ír és ad tanácsot.
Csak az édességeket utálnám már meg:-)))
Azért ha neked is van időd Te is adsz az élvezeteknek:-DDD
Most egy csomó napig nem tornáztam.Lusta voltam:(De reggel bepótoltam RR5 3x 20 percesein túl vagyok.Délután RR3 30 perc felsőteste lesz.
Ancsika Te sem vagy semmi! Igazi terminator Lady.Keményen nyomod Te is:))
Pihenni is kell néha,és ha tényleg azt érzi az ember,h nincs kedve csinálni ne is tornázzon mert az már nem lesz 100x-os.
Már nézem is!
Szia:) Én ma pihizek,nincs kedvem tornázni.
Egy picit hűtlenkedtem a topikhoz nem nagyon írogattam,mert a héten indult egy új Rubint Rékás fórum.Nagyon ari csajokkal és ott pörög az élet.
itt a link,nézzetek be ti is:)
Sziasztok!
Én tegnap pihiztem ma meg még nem tudom,h lesz e vmi.
Ibus nagyon szívesen.Szólj máskor is ha vmi egyszerű recept kell,az olyanokat meg tudom csinálni:-)))
Szia:)
Tegnapra fokozódott az egész.Este csináltam megint az RR2-t,de a belsőcombnál alig bírtam tárogatni a lábaim,de azért hősiesen végigcsináltam az 1-1kg-os súlyzókkal.DE a comb résznél már egy kicsit csaltam táncikáltam,pedig volt a héten olyan,hogy simán végigcsináltam izzadságcsepp nélkül,biztos az izomláztól nem ment olyan jól.
Most per pill,nem érzek izomlázat,szerintem azért mert tegnap rádolgoztam.
Anonima én is a combtőbe és a belsőcomban éreztem izomlázat a RR1-től. Neked fokozódott mára?
Dorina nekem 1,2kg-os lácsatolható lűbsúlyom van. Szerintem szerezz be te is egyet, sokkal hatásosabb így sztem.
Ancsika neked köszi a tiramisu receptet nagyon fincsi volt:-)
Popsiformáláshoz is használom, ugyanígy, de csak emelgetni tudok térdelőtámaszban vele, nyújtott lábbal is se, lepottyanik a súly:)
Szülinapomra kaptam a súlyokat, bár én csatolósat kértem:)
Szia!
Én 1.2 kg-os lábsúllyal.
De a többiek is lábsúlyóznak:-)))
Sziasztok! Már rég jártam ebben a fórumban.
Ti hogyan tornáztok belső combra? Én most egy-egy 1,5 kg-os súlyzókkal terpesztgetek hanyatt fekve.
Nekem is furcsa volt a szöveg:-DDDDDDDDDDDDDDDD
de szívesen olvassuk ha kell:-))))
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!