Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Ma nekem RR5 40 perc+has volt.Nem tudom de most olyan nyomott vagyok,nem is igazán esett jól de azért megcsináltam.
A Nyerj időt nincs meg,Lendületben ez zsírégetős.???Ha nincs kedvem lihegni,ugrálni akkor szoktam ezeket Tőle.Vagy csinál egy régebbi Rékát pl 2-es???
Szia:)
Üdv a csapatban!Gratulálok a cigilerakáshoz,nagy önfegyelem kell hozzá,főleg süti ,csoki és kv után,hogy ne gyújtson rá az ember:)
Viszont már az is hatalmas eredmény ha cigi után nem csúsztak fel a kilók,sőt Te karcsúsodsz is.Mondjuk Én nem cigiztem ,de a környezetemben volt aki lerakta és láttam milyen nehéz.
Majd írj még és jó tornázást,ezzel a Carmen Electrával adtál egy kis ötletet,lehet kipróbálom ha már unom Rékát és Norbi meg Balázst:)
Ibus azért csak tornáztál,de úgyis Te érzed,h mennyit bírsz:-)
Névjegy most már nem lazsálunk,tornára fel:-DDD
Gratulálok mindenhez,a cigit Én is tavaly júniusban tettem le.
A torna pedig majd lassan olyan lesz neked is mint itt mindenkinek mint a "drog" nem tudsz tőle szabadulni:-))))
Azért néha jelentkezz Te is be ide!
Kitartás és sok sikert továbbra is:-))
Vgül is megadtam magam a tornának,most egy vadi újat próbáltam ki.
Nell Mcandrew Cardot.38 perc kemény ugrabugra,pár másodperc lazítással.
Érdekes,h nem izzadtam annyira,itt nincs olyan erőkifejtés,nem kapkodtam a levegőt sem.De a vérkeringésem beindult mert viszketett a bőröm mint a fene.Most a vádlimat érzem.
Mi is általában cukrásztortát szoktunk venni,az én lányomnak is mindjárt szülinapja lesz.
Milyen tortája volt Zolikának?Én még nem tudom ,hogy Én süssek tortát,vagy rendeljünk,és ,hogy milyet.Sajna a gyerekem a krémet nem hajlandó megenni csak a piskótát:(
Én is Rékáztam ma,RR3 felsőtest és RR5 popsi.
Ancsika Te tornáztál ma valamit?Mindig belőletek merítek ötletett,hogy mit tornázzak:o)
A lényeg,h jó volt a muri:-)
Még Én sem tornáztam,most végeztem a konyhával.
Meg csipegettem rendesen közbe,mindent meg kell kóstolni......
Pihizz ma!
Sziasztok!
Jól sikerült tegnap a buli, de nem ettem sokat egyáltalán, nem volt időm. Ma már többet ettem mint tegnap egész nap, főleg torta meg süti...
Ma kellene tornázni de olyan fáradt vagyok!
Vmit kéne de még nem tudom.
Most jelenleg a konyhába vagyok egy darabig.
Lehet,h Hardcore lesz:-)))és ehhez nekem is Has-burning.
A cap.I nem olyan nehéz mint a többi.
Tegnap CapI-et csináltam,nem izzadtam annyira tőle mint a Bodi Szilvis változattzal,de ez is jó volt.
Még szerettem volna csinálni 30 -perc felsőtestet,de már nem volt kedvem.
Bizti jó lett a szülinapi buli Ibuséknal,kíváncsian várom ,hogy sikerült:)
Te ma tervezel mára tornát Ancsika?
Én még nem tuidom mit fogok tornázni,szerintem valami Réka lesz és Hasburning
Kell egy kis pulzus emelkedés is:-)))))
Ibus de jókat ehetett tegnap a szülinapi bulin:-D
Mondtam Én,h jó.Mikor először csináltam még a végéig sem értem de már éreztem a popomban.
Nekem ez az egyik kedvenc tőle.Ez a Fitness Combat-ot pedig a tesója csinálja a Krisztián.Ez is tök szuper,próbáld megszerezni.
Jövő7 csak erősítős tornákat csinálok majd.
Nekem most ami tetszik Szandrától a Legjobb Formád,Pörgesd Fel ami tényleg pörgősebb a többihez képest.
Ezt teljesen így van:)
Tényleg úgy érzem megállt vele az idő,de biztos hatásos,mert volt izomlázam Tőle,de nagyon szenvedés Vele a torna.
Na megcsináltam a CapII-tőt,Nekem nem volt benne uncsi a Bódy Szilvi,pedig Őt kritizálják legjobban,szerintem tök jó volt,mondjuk elég kicsi a szobám ehhez a tornához:D
Mindent összevetve jól megizzasztott ez az Balázs gyerek:)
Mai napra letudva a torna.
Combat és RR5 has+alsó has.
Pedig kedvem sem volt csinálni.
Az a baj,h mindenki hozzászokott Rékához v a Norbihoz és ha utána vki tornázik Alexandrára az tényleg úgy érzi,h megállt vele az idő és nem halad a mozgással:-)))
Pedig Ő is hatásos.
Most lett vége a 30 perc rékának ,most fogok Balázsozni:)
Igen.A vitalitásra. 1x elég is volt,nagyon szar stílusa van a nőnek.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!