Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? fórum

Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)

2009. júl. 16. 14:21

SZIASZTOK!

Nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen sokat tornáztok!!!

Írnátok nekem eredményeket amit Rékával értetek el ?

Köszi előre is .

KITARTÁS CSAJOK!!!

2009. júl. 16. 08:43
bocs a gépelési hibákért, de fogom is kincsemet és ő is gépelni akar:-)
2009. júl. 16. 08:42

Sziasztok!

Látom szorgalmasan tornáztok ebbena hőségben is! Nálam hogy mikor tornázok aza kisfiamtól függ, csak akkor tornázok ha ő alszik, tőle nem vszem el az idő:-)

Szénhidráttal kapcsoltban én elég sokat eszek, mert észrevettem ha kevesebbet eszek akkor nincs annyi tejcsim, nekünk meg még muszáj. Ha leállunk a szopizással vagyis leglább nem ez lesz a fő kajcsija, akkor szeretnék én is egézségesen étkezni(kevés szénhidrát, sok gyümi, zülsdég, fehérja), de most a picurom az első így a tprnával kompenzálom az evészetett, igaz már csak heti3 alkalommal, de súlytartáshoz elég is.

414. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 413. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 16. 07:21
Kocsimosas elmaradt, mert nagyon meleg volt es alig vartam, hogy erjek haza, viszont a torna nem. 88perc teljesitmeny. Mai menu: RR Add onmagat + 30 perc has. Olyan jo erzes, ha teljesitem amit kiterveztem.
413. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 412. - Panna!!)
2009. júl. 15. 11:09
Ha nincs semmi gond, nem jon kozbe semmi, akkor 6szor tornazok egy heten. Mult heten sikerult is. Ma taposni fogog fel orat, utanna pedig Beres Alexandra Vitalitas dvd-jere fogok tornazni. Ma hazaerek rendesen, csak a kocsit kell vigyem mosoba. Viszont nem kell fozni.
412. Panna!! (válaszként erre: 411. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 15. 10:02

igen tudom:D:D mivel sokszor én is 8kor, 9kor végzek...

Mindegy, az a lényeg, hogy ha nem tudsz tornázni akkor a diétát ügyesen be kell tartani és úgy is lehet fogyni....mivel a fogyás nagyobb része a diéta, a kisebb a torna:) aztán ha meg heti 3 edzést be tudsz iktatni sztem már az is nagyon jó:)főleg ha az embernek nincs ideje:)

Hajrá!!

411. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 410. - Panna!!)
2009. júl. 15. 09:56
Csak az a baj, hogy ha 21kor meg pihenek par orat, mar ejszaka lesz.
410. Panna!! (válaszként erre: 409. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 15. 09:54

tudom milyen az:D

mármint mikor dolgozom akkor elég megterhelő, fárasztó a munkám:)viszont már sikerült elérnem azt hogy pár óra pihenés után végig tudjak csinálni egy 1,5órás edzést:)

nem mondom az elején fárasztó volt nagyon...most is sokszor az, de ha nekiállok akkor már könnyebb:)

409. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 408. - Panna!!)
2009. júl. 15. 09:07
Akartam en, csak nagyon faradt voltam 12 ora munka utan es meg fozni is kellett meg ilyenek.
408. Panna!! (válaszként erre: 407. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 15. 08:45

húúú, én nem bírnám ki hogy ne tornázzak egy hétig:D

nekem már szokásommá vált:)most már , vagyis pont ma kereken 4 hónapja heti 5-6-7szer tornázom:)

Ma elmentem futni...bent felejtettem tegnap este melóban a telómat...szóval tegnap este fél9re hazaértem, aztán kb 10től tornáztam egy 1,5órát, majd ma negyed7kor keltem, csak hogy első legyek a melóban:D:D

de újra megállapítom, nem szeretek futni:D

2009. júl. 15. 07:00

En is igy vagyok a szenhidrattal.

A heten nem volt idom tornazni, de ma remelem bepotolom. Tegnap volt 20 perc salsa, utanna akartam hasizmozni, csak kozeben kellett fozzek es annyit ettem, hogy semmit sem tudtam csanalni. Viszont rengeteget guggoltam a munkaba, egyik asztal alol a masik ala. Ugyhogy ezen a heten nem volt olyan ulo munkam, itt is sok kaloriat egettem.

406. Panna!!
2009. júl. 14. 22:14
hát ez a sok minden a naplómba is simán beillene, lehet oda is leírom ezeket:Dcsak hogy legyen már benne valami:D
405. Panna!!
2009. júl. 14. 22:13

na!meg ne haljon a fórum:)

Eltelt pár nap, ki hogy áll a tornával???

NOs nekem nagyon bejön az új szobabicikli:)így az edzéstervem nekem kicsit változott:

keményebb napokon ez átlagban heti4 alkalom:

RR popsi20perc,has20perc,comb20perc+20perc stepper+30perc bicó

Lazább napokon, kb 2 nap: 20perc stepper+30perc bicó+30perc felső test

pihenő napot ha nem nagyon szeretnék tartani akkor 30 perc bicó csak hogy mégis legyen valami:D:D

Na és rájöttem, hogy nálam tényleg nagy problémát jelent a szénhidrát:O

Mióta minimálisra csökkentettem, illetve vannak napok mikor egyáltalán nem eszem szénhidrátot, nos azóta látványosabbnak érzem a változást:D

404. ibuska1990 (válaszként erre: 401. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 11. 17:00
Nagyon ügyes vagy acska, csak így tovább!
403. Panna!! (válaszként erre: 402. - Cranberry28)
2009. júl. 11. 16:58
nekem szerencsére semmim:)kivéve néha a hasam:D
402. cranberry28 (válaszként erre: 398. - Ibuska1990)
2009. júl. 11. 13:07
Nekem a kezem fáj...a hasprésnél...
2009. júl. 11. 12:56

Ez az uj nevem...antalbeata helyett....nem tuntem el, csak masneven regisztraltam...bocsi a kellemetlesegekert.

A lenyeg, hogy fogytam mulkt heten 1,3 kg-ot.

Meg van 2.4 leadni valao...olyan boldog vagyok.

2009. júl. 9. 21:34

Na kiprobaltam a salsat. Nagyon jo, igaz cask 15 percet csinaltam.....kifogas az nincs...csakis az, hogy lusta dog voltam, vagyok. Itt volt az egesz este es nem voltam kepes tornazni egy jot. Inkabb kifestettem a kormeimet lilara.

Meg nem mennek azok a csiporangatasok :)) de majd belejovok. Mikor szabin leszek minden nap egy szalsza es meg valami torna. Sokmindent kell tervezzek gy napra, hogy ne legyen idom enni :)).

399. 1fdcfbed41 (válaszként erre: 398. - Ibuska1990)
2009. júl. 9. 15:51
Az elejen ugy csinaltam, de egy ido utan nem ment :))
398. ibuska1990 (válaszként erre: 394. - 1fdcfbed41)
2009. júl. 9. 15:12
Régen, mikor én is nem jól csináltam nekem is fájt a nyakam mikor haspréseket csináltam. Mondja is Réka az eéején, hogy úgy kell tartani a fejedet, hogy a nyakad és mellkasod közé beférjen a csuklód, és hogy a kezeid ne essenek a látóteredbe. Mióta így csinálom nem fáj a nyakam. Elöször fura volt, de már megszoktam.
397. 1fdcfbed41 (válaszként erre: 395. - Panna!!)
2009. júl. 9. 12:07
En is kiprobaltam hetvegen a szobabiciklit a baratnomnel es nagyon ereztem azokon areszeken, ahol meg kell fogyjak. Kar, hogy nekem nincs helyem biciklinek. Ha nem felnek biciklizni vennek egyet, csak itt nincs hol, nincs kulon ut a bicikliseknek. Hasznald egezseggel.
396. Panna!!
2009. júl. 9. 11:41

bocs hogy sokat írtam, de valahogy mindig belelkesülök, ha történik valami jó, vagy új, vagy csak egy kis sikerélmény a fogyiban:)

amúgy imádok tornázni azért mert pl a combos résznél olyan szép formás, izmos a lábam, de ez csak terhelés alatt látszik a legjobban:)miközben tornázom:D

395. Panna!!
2009. júl. 9. 11:40

Nekem is meg volt a tegnapi tornaadag, bár nekem a popsi kimaradt:)MIvel megvettük a szobabiciklit, aztán összeszereltük(nagyon profi, nagyon masszív, nagyon megérte:D), aztán tekertem rajta fél órát, de csak 3-as fokozatig mentem fel, nem is fogom növelni a szintet mivel nem erősödni akarok...

SZóval fél óra bicóval kezdtem és ezért maradt ki a popsi rész:)aztán 20perc has, 20perc comb..:)nagyon fájt a fenekem(persze amiatt is h régen bicóztam és az ülés törte:D), és már tegnap is izomlázam volt a poposimban:)

Szóval egy hét múlva kiváncsi leszek a méréseimre:)mivel a bicótól azt várom hogy megindítja a csípőről való fogyásomat:)

Igazából a köldök vonalban lévő résznek kell nekem lememnnie:)

2009. júl. 9. 06:56

Megvolt tegnap 30 perc popsi es csak 20 perc hasizom(meguntam es mar fajt a nyakam es a hatam, lehet en nem csinalok jol valamit). Van is egy kis izomlazam a popsimban. Szeretem mikor erzem, hogy dolgoztam azelott nap.

Ma remelem sikerul Tatarekre tornazni. Tegnap megszereztem, de nem mukodik. :((

393. ibuska1990 (válaszként erre: 392. - 6505bfef2e)
2009. júl. 8. 22:32
Szia! Én szülés után 6 héttel kezdtem el tornázni Réka dvd-re. Igen, fő a fokozatosság, elöször kevesebbet majd mindig többet. Futni én nem jártam. Elötte féltem, hogy elapadhat a tejem de szerencsére semmi ilyen nem történt, most kezdtük el a hozzátáplálást vele(6 hós lesz)
2009. júl. 8. 22:28
Sziasztok! Tanácsot szeretnék Tőletek kérni! Szülés után most kezdenék mozogni egy kicsit alakformálás céljából, melyik DVD-t ajánlanátok? Aki fut, hogy kezdte? Érdekelne, hogy érdemes kezdeni? Gondolom fő a fokozatosság! Kérlek segítsetek nekem!
2009. júl. 8. 10:53
Na abból én is beszereztem egyet ;) ... azt hiszem ugyanúgy gondolkodunk
390. Panna!!
2009. júl. 8. 09:15

én is így vagyok, csak én a kritikus részekre igyekszem jó sokat dolgozni:Da popsira ezért csinálok 20percet majd 20 perc comb, ami a guggolások miatt szintén jó a popsira csípőre:D és a 30perc taposás, ami szintén....

tegnap én is nehezen álltam neki dea végére úgy megjött a kedvem:)

A 20perc hasat most mindig megcsinálom, és már olyan szép kezd lenni

és használom a níveás feszesítőt a naribőröm ellen és láss csodát, sztem nekem használ

Plusz csaltam egy kicsit:D és vettem új fürdőruhát, esküszöm pár kilót letagadhatok:)

2009. júl. 8. 07:42
Sziasztok! Nekem ma lesz a pihenőnapom, várom is meg nem is. Amúgy többnyire már csak a 20 perc hasat csinálom a 40 perc taposás után. Taktika:először a kritikus rész utána jöhet a többi ;)
388. ibuska1990 (válaszként erre: 387. - 1fdcfbed41)
2009. júl. 7. 21:03
Most nekem sem ment olyan nagyon jól, pedig én szeretem a súlyzós tornákat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook