Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
szép estét mindenkinek:)
lassan megyek tornázni:)ki hogy áll??olvadnak a kilók???
Ti nem szoktátok azt érezni, hogy megy le a zsírpárna, tök jó érzés, a látvány is, de ha felöltöztök akkor még mindig olyan semmilyen??
szerintem amúgy csak elégedetlen vagyok:D, mármint ruhában is látom az eredményt csak még nem felel meg:D és ez mindig aggaszt...:(
örülök hogy tetszik:)
nekem ma tuti kimarad:)mert így is mire befejezem a tornát...:) még csak most értem haza, pár perc pihi aztán neki kezdek:D
na megyek is tornázni:)
párom is itthon van, úgy hogy ilyenkor vicces, egyik gépen filmet nézünk, közben én lehalkítva nézem a másikat is és csináloma tornát:D
igen, mióta a fehérjét iktatom be én is délutánra nekem is más lett a formám:D
azt hittem valaki tud valami csodamódszert, csoda gyakorlatot:D
marad a kitartó munka:D
a legnagyobb problémám a narancsbőrrel van, mivel ahogy meghíztam pár hónap alatt, nagyon megjelentek:(
Nekem is ez a legkritikusabb területek.A Csipő,az egész felsőcomb,körbe-körbe.A belső combra,Én az Add önmagadról csinálom a nyitogatásokat.Lábsúllyal nehezítve.És ( bár ezt nem mindenki tudja megcsinálni) Lenyújtom magam spárgába és úgy maradok.Sajnos a siker kicsiny:(
Ami egyedül bevállt eddig,az a délutáni fehérje evés.Kettőig minden,kettő után meg csak fehérje,semmi nasi.Ettől beindult egy kissé jobban a fogyás ezeken a területeken.
Köszi a gratulácót:)
gratulálok nagyon szép eredmény:)
amúgy a RR 20 percesből a has rész nagyon gyönyörűen formál:) legalábbis engem:)
nos nekem a legnagyobb problémáim(több helyen is vannak de amik a leges legek:) ) a csípő, és a comb(abból is a felső comb, lovagló és belső izom:) )
Van valaki aki hasonlóan ezzel a testrésszel küzködik, küzköd és bevált neki valami?
nekem csípőre abszolút a kardió kezd jó lenni, illetve ugye a salsa, plusz Rékán kívül egy a párom által mutatott gyakorlat
Köszönöm szépen:)
Én úgy csinálom,hogy 7 nap után 2 nap pihenőt tartok.És megint 7 nap.Ha nagyon nincs kedvem Rékázni,akkor csak Norbitól nyomom valamelyik ducitréninget vagy a 3-at ,vagy a 4-et.Az nem erölteti meg az izmokat.Köszi mégegyszer,neked is hasonló jókat:)
Igazad van,tényleg emiatt szólják le.Senki sem tehet róla,hogy milyen a hangja.
Mondjuk mikor megvettem a legelső dvd-ét a RR 1-et,megállapítottam a hangjával vannak némi problémák,de hamar megszoktam.
Nekem már az alakja nem igazán tetszik,túl izmos,masculan lett.Az arca is bekeményedett neki.(ezalatt nem a kor múlásást értem)Az első dvd-én nagyon csinos volt,hihetetlen nőies alakkal,a másodikon is csinos volt még,bár már izmosabb.
Mos aerobzónázok is.Ez a duci Tréning 4,hihetetlen,de tényleg fogyaszt.Pedig olyan kis tingli tangli tornának tűnik.
Tettem föl képet magamról,hogy milyen változást értem el a RR2-vel és a napi 20 perc önmagadért dvd-ékkel.A májusban még feszült rajtam az a naci.
Igaz csaltam egy kicsit a fotó készítése közben,mert behúztam a pocimat:-)
amúgy nekem is volt lelkiismeret furdalásom a pihi nap miatt....de már nincs:)én is olyan napokra teszem amikor tudom h nem fogok tudni tornázni, pl mikor párommal egyszerre vagyunk szabadnaposak:)akkor mindig megyünk valamerre, meg akkor pihenünk együtt:)
ééés, a másik meg hogy mikor minden nap tornáztam, akkor kb a 3. héten sokkal fáradtabban csináltam végig a tornát...és mikor elkezdtem hogy pihenek egy héten 1-2 napot, utána másképp néztem ki...hülyén hangzik, de mintha tényleg kellene a testemnek a pihenő, hogy az izmok regenerálódjanak...ugyanis ha be van durranva nekem sokkal vastagabbnak látszik a combom:O
nekem nem a hangjával van bajom, hanem amit néha mondd:D de mondjuk én csak mosolygok rajta nem azért nézem, meg hallgatom hogy a hangját kritizáljam hanem hogy fogyjak!:D
"Szebb vagyok már mint a béka, mert az edzőm Rubint Réka"...ezt a mondatot mostanában sokat hallom:D
Nálam új motiváció lépett fel:D 1hónap múlva magyar strandokon van jelenésem:D...ez nagyon motivál:D
De nagyon várom már, ugyanis otthon fogunk nyaralni:D már most be vagyok zsongva hogy megyek haza:D....
Este pakoltam a sütis polcot melóban és mosolyogtam a sütiken, hogy dehogy eszem én ilyet, akkor mit fognak szólni otthon???hihi:D
Sziasztok! Hát ma lesz a 7. napja, h tornázom... :)
És hát sztem már meg is látszik, a hasamból elég sok lement, pedig arra nem is tornázom, csak figyelek az étkezésekre... 6 után egyáltalán nem eszek... és ha mondjuk délben többet ettem volna mint kellene akkor vacsira már csak ilyen 7-17-es kajakiegészítőt iszok...és semmi mást!
Közben szedem a szűz tea kapszulát, nekem nagyon bevált! Nincs semmi bajom tőle!
Szóval lelkiismeretesen lenyomtam mindennap a combfeszesítős részt, 2 napja hozzátettem a felsőtest formálást és már látszik az eredmény!
Nagyon örülök neki!
Lassan megyek neki is állok az utolsó combos napomnak, aztán egy két nap pihi, mert ez lesz a 7. nap, hogy minden nap tornázom! :)
Amúgy meg olvastam, h mindenki Réka hangján van kiakadva, na most pont az amiről az ember nem tehet, h milyen hangja van!
Pl. én is nagyon utálom a hangomat, mert sztem nagyon nyávogós! De erről se én, se ő nem tehet!
És hát ha elnézzük az alakját, Ő már azért valamit letett az asztalra!
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!