Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Mai torna 30 perc taposas, 20 perc Rubint Reka Add onmagad 1, 10 perc hasizom. Olyan faradt vagyok. Furdok es fekszek le.
Sikerult letolteni a salsa-t, ki is probalom valamelyik nap. Lehet csak szombaton, mikor egyedul leszek itthon.
a futást mindenki ajánlja de én kijelentettem h azt az egyet nem:D, pedig a génjeimben benne lehetne:D apukám hobbi szinten fut...mindig megy maratonra is:D...
na mindegy, nekem a stepper is nagyon bejött:)
jajj és képzeljétek holnap veszünk szobabiciklit:)
Sziasztok!
Én a 4x20 percből minden nap a hasizmot csinálom, és néha néha a csipő-popsit. A többit még meg se néztem. :( Szerintem nagyon hatásos, látványos nagyon!
hát jó lenne már ha látványosabb lenne:)nekem sajnos tényleg nagyon oda kell figyelnem a kajára:Dde arra rájöttem, h ha rendesen eszem és tornázom, akkor viszont nem mozdul a mérleg, ez egyrészt negatív, mert akkor simán tornával nem tudok fogyni, de én inkább a pozitív oldalát nézem, hogy ha tornázom, nem hízom:D, tehát ha éppen gyenge vagyok és nem tudom betartani a szabályaimat, akkor sem jönnek vissza a kilók, illetve ha majd lementek, nem jönnek vissza:D
MIvel akkor is folytatni fogom a tornát csak akkor nem heti6szor, hanem 3szor:)
heti 5-6szor tornázom, 1,5-2órát:)
Nálam sztem azért nem annyira látványos az eredmény, mert mindig is tornáztam(bár időszakosan), csak nem Rubint Rékáztam...ezért volt muszáj változtatnom az étkezésen illetve beiktatni még több mozgást:)
Sziasztok!
A ult heti lazább tempo utá ma ismét kökeményen belevágtam Rékába + a taposásba,Jövöhét vasárnap nyaralás ugyhogy muszáj kihozni a kihozhatót. :)
Megirjátok nekem privibe mi a salsa cime amire plusszba nyomjátok?Kiváncsi vagyok rá én is! :)
Köszi szépen!
HIhetetlen gyorsan elrepül az idő:) bátyám kislánya is most született, aztán már 2éves lesz aug 1-én:)és a legjobb hogy hamarosan látom mert aug3-13ig otthon leszünk:) Más külföldi nyaralásokat tervez, mi meg haza megyünk nyaralni:) annyira várom már:)
A salsa aerobik gyakorlatilag táncos, salsa lépések vannak benne, és azt tudod megtanulni , és gyorsan elrepül az idő vele, és torna után engem pluszba leizzaszt kicsit, szóval kardiónak nagyon jó sztem.:)
Kitartást, és gratulálok az eredményhez:)
sztem tök jó az az érzés, mikor az ember újra erős, és újra elkezdi, illetve újra elszántabban folytatja...mindig vannak hullámvölgyek itt is, ugyanúgy mint az életben is...és itt is sok sok akaraterő, kitartás kell, mert van mikor nem is látványos az eredmény, de ha folytatja az ember, akkor hirtelen elkezdenek lemenni a kilók:)
Szia!:)
Köszönöm, a torna jól megy, csinálom keményen:)most visszatértem az add önmagad 20perces popsijához, és hashoz(egy picit pihentettem ezt, mert sztem megszokta a testem), és most hogy pár napja ezt csinálom megint látványosabb a formálódás, illetve újra van izomlázam:), mellé pedig a RR2ből csinálom a comb részt, és a RR3ból a kart(de azt csak heti 3szor), aztán fél óra taposás:)
Ma pihenőnapom lesz, mert most tartok ott h testileg kifáradtam:)van ez így...hétvégén nekem mindig kemény a munka, utána meg még a majdnem 2óra torna...kicsit sok tud lenni:)
Na meg heti 3szor beiktattam a cardio salsát is, ami nagyon tetszik:D
Neked megy a súlytartás???Picurka hogy van? Gondolom rohamosan fejlődik:)
Huh, megint egy csomót írtam:)
Remelem. Amugy nem adom fel. Ujra elhataroztam magam es magabiztosan indulok neki az uj fogyi hetnek! A hetvegen jol ettem es rosszul is voltam az este. Mar ha akrnak sem tudnak annyit es foleg azt enni mint regen. Kitartast mindenkinek!!
Mar sokkal jobban erzem magam a boromben, pedig meg csak kicsivel tobb mint fele ment le. Meg van 3 kg.
Szia Panna!
Rég beszéltünk már! Tornával hogy állsz?
ne add fel:)az az 1 kiló az pont arra jó, hogy lásd, ez így nem jó:) és folytasd a dolgokat:)
én arra szoktam mostanában gondolni, hogy de jó hogy pár hónapja elkezdtem...nem fogyok sokat(ami a későbbi súlytartás szempontjából jó is), de ha nem kezdtem volna el akkor, akkor ki tudja most hogy néznék ki, és akkor még jobban nem szeretném a testem...
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!