Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Én is kiprobáltam már az uj dvd.
De nagyon nehéz sokkal több gyakorlat van benne.
Hasonlokra épül fel a dvd , mint az előzők.
Csak intezívebb és kiegészül más gyakorlatokkal.
Alig birtam végig csinálni:)
Köszönöm h ilyen sokan válaszoltatok a kérdésemre.
Megfogadom a tanácsokat.
eddig nem szoktam szünetet tartani.
de kell pihenőnap is.
igaz h kb 1 hónapja tornázom Rubint Rékára.
És már 6 kilor fogytam vele.
De általában , reggel és este tornázok ugy kb.40-60 percet.
Az... de nagyon jó az a torna, én is szeretem, de mindenki odáig van tőle, tényleg hatásos.
Legalább egyszer próbáld ki!
A Kick-box tornái is népszerűek.
Miért ne lehetne? Amilyen fanatikus tornázó vagy! :)
Én ismerek olyanokat, akik 50 kilósak voltak, csak egy gyerekük van, aztán azóta is- 2-3-4 év után is - 15-20 kg-kat cipelnek magukon. És az anyukák többsége azért szerintem kényelemből nem fogy vissza, mert az nagy munka sokszor, és se sokat mozogni, se diétázni nincs kedvünk, panaszkodni viszont annál inkább. :)
Azért ne dramatizálod túl! Érhetne a hasadig is, mint egy tejeszacskó! :)
Én azt mondom, ez legyen a legnagyobb baj, hogy kisebb lesz, meg "összeszottyad"! Ha a változást nem tudja az illető elviselni, akkor meg műttesse meg.
100-ból 1-nek marad szerintem olyan, mint szülés előtt.
Amúgy meg kneli, már egy gyerek után se lehet csodálkozni a változáson - bár én még nem szültem, csak a baráti körömben látom, hallom, de Ibus is a megmondhatója a saját példáján - 3 szoptatás után nem is értem, hogy ezen te miért "lepődtél meg" ennyire.
Én ma kihagyom a tornát, ma tartok pihinapot a másikat péntekre tervezem, de addig még sok minden lehet.
Most a Rékás felsőtestes gyakorlatok erősítik a melleket, vagy csak fogyasztják?
Sziasztok!
Nekem ma RR3 30 perc popsi és felsőtest volt.
knelli nekem egy pici fiam van, de szülés után, jobbanmondva szoptatás óta nekem sem olyanok a melleim mint voltak de sztem már nem is lesz olyan. Erre már nem elég a mellre tornázás, esetleg egy pici változás lehet de nem nagy.
Mai torna megvolt, 30 perc taposas es BA Vitalitas. Nekem is remeg mindenem. A kargyakorlatok nem igazan mennek, csak sulyzo nelkul tudtam vegigcsinalni.
knelli: Majd beelejossz es meg sem fogod erezni az egeszet.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!