Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? fórum

Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)

447. knelli
2009. júl. 20. 15:53
meg volt a mai torna igaz már megint az utolsó 2-ből csippantottam le 3-3 percet de hát ez van ,remeg mindenem:)
446. Panna!! (válaszként erre: 445. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 20. 12:26

Nekem nem az eltűnéssel van problémám, már olyan jól megszoktam hogy picik:D:D, na jó azért még látszik hogy csaj vagyok:D

Nekem inkábba formájával van bajom, de régen ezen javított a torna, illetve a Rubint Rékás súlyzós gyakorlatok is jók a mellizomra, amellett hogy el is tüntetik picit a mellet:D

445. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 443. - Panna!!)
2009. júl. 20. 11:40
Eleg vilagosan fogalmaztal, kozben probaltam es ereztem, hogy mozog a mellizom. Sajna en is ugyanugy vagyok vele. 5 kg felesleggel a melleim is eleg jok voltak, most meg szinte el is tuntek :(
444. knelli
2009. júl. 20. 10:14
köszi majd akkor ezeket is csinálom,és hátha
443. Panna!!
2009. júl. 20. 10:10

1.megfogod a kezeddel a vállad és így végzel karkörzést előre, de figyelni kell arra hogy nem csak simán, hanem hanem minél feljebb illetve lejjebb emelve a kart, tehát mikor az egyik karod lent van ugye akkor a másik épp lent:), és itt mintha felfelé illetve lefelé tolnád a könyököd...szúval nem tudom leírni pontosan de a lényeg hoyg érezd hogy mozog a mellizom:D

2. mell előtt összezár a tenyér, de úgy hogy az alkar vízszintes legyen és erősen összenyomod a tenyeret, tartod pár másodpercig majd elenged.

3. mellkas előtt tenyér és alkar összeérint, úgy hogy felkar vízszintes, és a felkar meg az alkar derékszöget zár be... és így körzöl a mellkas előtt, de a lényege hogy az alkar vízszintes alá ne menjen, tehát inkább felfelé kell körözni, és figyelni arra hogy a 2 könyök érintkezzen mindig, mintha egy papírlapot szorítanál vele:D

4. ugyanez az alapállás, csak nem körözni kell hanem felfelé tologatni...

Lehet kicsit gáz ahogy leírtam, és nem túl érthető, de remélem azért nem vészes:D

442. knelli
2009. júl. 20. 10:01
majd ha szépen megkérlek nem tudnál egy pár gyakorlatot leírni vagy tanácsot a mellel kapcsolatosan ,te régóta tornázol?
441. knelli
2009. júl. 20. 09:59
köszi a gyors válaszokat ,akkor megnézem a neten az update, dolgokat is nagyon sok utána nézés kell még nekem ahogy látomm,mert soha nem fogyóztam még meg nem ids diétáztem:)de most már muszály
440. Panna!! (válaszként erre: 438. - Knelli)
2009. júl. 20. 09:56

én norbi updatezem mert ez nem diéta hanem életmód váltás...viszont ők is azt mondják a has és az az úszógumi vonal nehéz feladat, ahhoz bizony kínosan figyelni kell az étkezésre...szóval semmi gyorsan felszívódó szénhidrát, és cukor....de még a teljes kiőrlésű cuccokat is el kell felejteni egy kis időre:)

A mellről: régebben is volt ilyen problémám, hogy kisebb lett ez által elvesztette szép formáját, akkor én megvettem kriston andrea intim torna könyvét, abban van kb 4-5 féle gyakorlat azt csináltam minden reggel és este, és pár hét után látszott egy kis változás...persze nem lett olyan mint régen...de erősödött az a mellet tartó izom..most arra készülök hogy elkezdem megint:)

439. Panna!! (válaszként erre: 433. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 20. 09:52
egyébként én is azért regisztráltam ide részben hogy a kitartás biztosan megmaradjon, meg hát sok itt a hasznos tanács is...és bár önmagamért csinálok mindent, mivel nekem már visszatért az önbizalmam így hogy fogytam, de ettől függetlenül szeretem leírni ide, hogy igen, ma is megcsináltam, igen ma sem ettem sütit, és szeretem olvasni hogy másoknak hogy megy, mennyi megy, hogy mások is milyen ügyesek. És jó dolog látni, hogy igen, neki meg neki meg neki sikerült, akkor nekem miért ne sikerülne...és ha éppen olyan ponton vagyok,hogy bár fel nem adnám, de elsumákolnék egy két dolgot akkor olvasgatok itt egy kicsit, és újra belelkesülök...a naplót is ezért vezetem,...magamnak is jó érzés hogy nyugtázom mit csináltam meg, hol tartok...és talán mások is kicsit erőt ad ha olvassák...
438. knelli
2009. júl. 20. 09:50
ha én nem igazán fogyni akarok na jó hasról igen akkor milyen diétát tartsak?
437. knelli
2009. júl. 20. 09:49
köszi a gyors választ,keresgétema neten de erre igazán nem találok semmit,az aromax mellfeszesítőt írták,hogy jó meg pár kenceficét csak azokba nem igazán hiszek
436. Panna!! (válaszként erre: 435. - Knelli)
2009. júl. 20. 09:47

szia!

Nagyon ügyes vagy, hogy neki kezdtél:)

elméletileg RR-nak vannak mellizomra gyakorlatai..én az otthoni edzéskártyái között találtam meg...

Viszont ez tény ha gyúrsz, vagy fogysz, fogyni fog a mell is..nekem sincs nagy mellem, de ebből is lement egy kevés...viszont belegondoltam, hogy tök tetszettek a melleim mikor 5 kilóval több voltam, de most meg a testem kezd tetszeni:D sajnos ezt nekem el kell fogadnom...

435. knelli
2009. júl. 20. 09:42
sziasztok!a múlt héten kezdtem el tornázni először 4 napig Béres Alexandrára A Vitalitásra ,tegnap a Réka 20 perc önmagadért az első 2 blokkot végig csináltam az utolsó kettőből kihagytam kb 4-4- percet mert már nem bírtam,én nem igazán fogyni szeretnék csak izmosítani 3 szülésen vagyok túl és megnyult a hasam ,mellem és ezeket meg persze mindent szeretnék izmosítani,erre szeretnék most tőletek tanácsot kérni 158 cm vagyok meg 54 kg ! ja még egy kérdés mellfeszesítésre tudtok valamit ajánlani,mert elég kicsik a melleim és azt olvastam ha arra is edz az ember elfog fogyni azt meg nem szeretném!
2009. júl. 20. 09:16

Szerintem is kell pihinap. Én ha véletlen nem vagyok elég lelkes kihagyok 2 napot, után viszont max. nem 40, hanem 60 percet tornázok és akkor olyan,mintha nem maradt volna ki csak 1 nap.

Amúgy igyekszem heti 5X 40 percet. De a lényeg csináljuk,akár napi csak 20 perc.Szerinte megéri, csak akarni kell.Én látom a javulást és ez ösztönöz! Szerintem így legyen vele mindenki, nem másokért,hanem magunkért éri meg csinálni!

433. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 432. - Panna!!)
2009. júl. 20. 08:45

Mar parszor volt, hogy feladtam.

Hogy oszinte legyek Ti tartjatok bennem a lelket. Mind arra gondoltam a hetvegen, hogy mit szolnak majd a Hoxas csajok, ha meg eszek egy fagyit? :)) Es a tornaval ugyanigy, ha mar nem tudok uszni legalabb emelgessem a labamat a vizben, elvegre be fog kelleni szamolni.:)

432. Panna!! (válaszként erre: 431. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 20. 08:41

Nos igazából van ez így, és szerintem nem az a baj, hogy néha van ilyen hogy több a pihinap mint a torna nap, hanem, ha ilyenkor elkap a lustaság...ilyenkor szokott jönni, hogy kimaradt 3 nap, 4 nap, aztán valahogy feladja az ember.

De te nem adtad fel, hanem újra folytattad, és ez a lényeg:)

2009. júl. 20. 08:32
En is tartok pihi napot. 1-et egy heten, ha sikrul minden nap tornazni. Ez a nap akkor van mikor erzem, hogy az izmaim nagyon sulyosak, akkor kell neki a piheno. Igaz a mult heten tobb volt a pihi nap mint a torna nap.:(
430. Panna!! (válaszként erre: 427. - Ldaniella)
2009. júl. 19. 16:13

szia!

Szerintem érdemes pihi napot tartani már csak az izmok miatt is...kell nekik a regenerálódás:)az én pihenőnapom mindig a legaktívabb napom...vagy ha nagyon fáradt vagyok alig lenne erőm a tornához....bár én akkor is tornázom egy 20percet:D

lételememmé vált...

Nekem a mozgás lett a hobbim:)

Viszont én 1 héten max 1 pihi napot tartok...azt mondják lehet többet kellene...de amint elérem a kívánt eredményt lazítok:)

2009. júl. 19. 12:39

Sziasztok!

Egy héten minimum 1 vagy 2 pihenőnapot kell tartani, hogy regenerálodjnak az izmaid.

428. FiliDigi (válaszként erre: 427. - Ldaniella)
2009. júl. 19. 10:47

Szia!

Ezen a fórumon én is új vagyok!Én tartok 1, néha 2 pihinapot, de akkor hétvégén igyekszem többet mozogni,akkor több időm van.Szerintem az 1 pihinap mindenképpen kell, legalábbis nekem.Hajrá!

2009. júl. 19. 10:01

Sziasztok!

Én új vok még ebben a fórumban.

Csak azt szeretném kérdezni , hogy Ti tartotok pihenőnapot a tornák között , vagy mindennap tornáztok?

Mert én igazábol nem szoktam szünetet tartani , de lehetséges, h kellene .

426. Panna!!
2009. júl. 17. 17:21

LÁnyok!

Biztos Ti is nézegettétek már norbi honlapján a sikertörténeteket:)

Most én újra végignéztem, van pár új amit még nem láttam.

Nem tudom rátok milyen hatással lesz, de én felpörögtem, és bár az elmúlt hetekben valamiért még nagyobb bennem a lelkesedés elszántság, most valahogy még inkább!!!

Úgyhogy nem holnaptól, hanem ettől a pillanattól úgy érzem még inkább képes vagyok arra, hogy elérjem amit szeretnék:)

Sztem érdemes megnézni:

[link]

425. Panna!! (válaszként erre: 424. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 17. 09:55

oksa:)

én kipróbáltam a 40perces részt, nyon kemény, nagyon jó.ma azt tervezem hogy megcsinálom mind a 3 20perceset...amúgy kipróbáltam a hasat is de csak 10percre....úgy tűnik keményebb mint bármelyik!!!:D

424. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 422. - Panna!!)
2009. júl. 17. 07:20
Nem, de nemsokara. A tesomnal van a dvd-e es meg nem talalkoztam vele. Majd megirom milyen volt.
423. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 421. - Ibuska1990)
2009. júl. 17. 07:19
Mikor hazaerek a munkabol, eddig volt ventilator, de tegnapelott elromlott. Nem zavar a meleg, iszok sok vizet. Meg is izzadok rendesen, 3 perc alatt mar folyik rolam a viz, a nadragom is mindig csupa viz lesz. Akarok tornazni mielott hazajon a parom, mert nem tudok atmenni a masik szobaba, mivel nincs.
422. Panna!!
2009. júl. 16. 23:25

huh nekem olyan izomlázam volt hogy nem akartam tornázni, gondoltam akkor ma lesz a pihinap:D

De inkább megcsináltam 20perc bicót, 30perc felsőtest, 20perc has

ha fáradt vagyok egyébként én mindig a hasat és a felsőtestet nyomom:D:D

Nektek is a popsi a legnehezebb???

Próbálta már valaki az új dvd-t???

421. ibuska1990 (válaszként erre: 420. - 8fe4afaa5f)
2009. júl. 16. 20:35
Mikor tornázol ebben a hőségben?
2009. júl. 16. 19:07
Mai teljesitmeny: RR Add onmagad + 30 perc hasizom: osszesen 73 perc. Hurra! Kellemesen elfaradtam :)) Alig tudok jarni.
419. Panna!! (válaszként erre: 417. - Zsanzi88)
2009. júl. 16. 15:09

Én tegnap kicsit túllőttem a célon:D:D

Bent felejtettem melóban tegnap előtt a telóm, ezért tegnap reggel nyitásra elfutottam oda meg vissza..ez kb 30perc futás volt....aztán megszereztem RR új dvd-jét amit ki akartam próbálni, így még délelőtt megcsináltam abból a 40perces teljes testet átmozgató részt...hát mondanom sem kell, nagyon nagyon jó főleg a combra popsira, meg részben karra...a has az kevés nekem, úgyhogy biztos hogy máskor hasazni fogok utána:D

Na de a legjobb hogy délután meg elmentünk úszni párommal...ahol úsztam kb 1 kilómétert:D:D

És közben nem ettem sokat, délutántól pedig csak görögdinnyét...szóval a tegnapi nap abszolút mínusz kalóriás volt, a mai meg abszolút izomláz:D:D

Ja, az új dvd-t mindenkinek csak ajánlani tudom....

418. 8fe4afaa5f (válaszként erre: 417. - Zsanzi88)
2009. júl. 16. 14:56
En valtogatom, de igy jol megy. Taposok, Reka, Alexandra, capoeira...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook