Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Nekem nem az eltűnéssel van problémám, már olyan jól megszoktam hogy picik:D:D, na jó azért még látszik hogy csaj vagyok:D
Nekem inkábba formájával van bajom, de régen ezen javított a torna, illetve a Rubint Rékás súlyzós gyakorlatok is jók a mellizomra, amellett hogy el is tüntetik picit a mellet:D
1.megfogod a kezeddel a vállad és így végzel karkörzést előre, de figyelni kell arra hogy nem csak simán, hanem hanem minél feljebb illetve lejjebb emelve a kart, tehát mikor az egyik karod lent van ugye akkor a másik épp lent:), és itt mintha felfelé illetve lefelé tolnád a könyököd...szúval nem tudom leírni pontosan de a lényeg hoyg érezd hogy mozog a mellizom:D
2. mell előtt összezár a tenyér, de úgy hogy az alkar vízszintes legyen és erősen összenyomod a tenyeret, tartod pár másodpercig majd elenged.
3. mellkas előtt tenyér és alkar összeérint, úgy hogy felkar vízszintes, és a felkar meg az alkar derékszöget zár be... és így körzöl a mellkas előtt, de a lényege hogy az alkar vízszintes alá ne menjen, tehát inkább felfelé kell körözni, és figyelni arra hogy a 2 könyök érintkezzen mindig, mintha egy papírlapot szorítanál vele:D
4. ugyanez az alapállás, csak nem körözni kell hanem felfelé tologatni...
Lehet kicsit gáz ahogy leírtam, és nem túl érthető, de remélem azért nem vészes:D
én norbi updatezem mert ez nem diéta hanem életmód váltás...viszont ők is azt mondják a has és az az úszógumi vonal nehéz feladat, ahhoz bizony kínosan figyelni kell az étkezésre...szóval semmi gyorsan felszívódó szénhidrát, és cukor....de még a teljes kiőrlésű cuccokat is el kell felejteni egy kis időre:)
A mellről: régebben is volt ilyen problémám, hogy kisebb lett ez által elvesztette szép formáját, akkor én megvettem kriston andrea intim torna könyvét, abban van kb 4-5 féle gyakorlat azt csináltam minden reggel és este, és pár hét után látszott egy kis változás...persze nem lett olyan mint régen...de erősödött az a mellet tartó izom..most arra készülök hogy elkezdem megint:)
szia!
Nagyon ügyes vagy, hogy neki kezdtél:)
elméletileg RR-nak vannak mellizomra gyakorlatai..én az otthoni edzéskártyái között találtam meg...
Viszont ez tény ha gyúrsz, vagy fogysz, fogyni fog a mell is..nekem sincs nagy mellem, de ebből is lement egy kevés...viszont belegondoltam, hogy tök tetszettek a melleim mikor 5 kilóval több voltam, de most meg a testem kezd tetszeni:D sajnos ezt nekem el kell fogadnom...
Szerintem is kell pihinap. Én ha véletlen nem vagyok elég lelkes kihagyok 2 napot, után viszont max. nem 40, hanem 60 percet tornázok és akkor olyan,mintha nem maradt volna ki csak 1 nap.
Amúgy igyekszem heti 5X 40 percet. De a lényeg csináljuk,akár napi csak 20 perc.Szerinte megéri, csak akarni kell.Én látom a javulást és ez ösztönöz! Szerintem így legyen vele mindenki, nem másokért,hanem magunkért éri meg csinálni!
Mar parszor volt, hogy feladtam.
Hogy oszinte legyek Ti tartjatok bennem a lelket. Mind arra gondoltam a hetvegen, hogy mit szolnak majd a Hoxas csajok, ha meg eszek egy fagyit? :)) Es a tornaval ugyanigy, ha mar nem tudok uszni legalabb emelgessem a labamat a vizben, elvegre be fog kelleni szamolni.:)
Nos igazából van ez így, és szerintem nem az a baj, hogy néha van ilyen hogy több a pihinap mint a torna nap, hanem, ha ilyenkor elkap a lustaság...ilyenkor szokott jönni, hogy kimaradt 3 nap, 4 nap, aztán valahogy feladja az ember.
De te nem adtad fel, hanem újra folytattad, és ez a lényeg:)
szia!
Szerintem érdemes pihi napot tartani már csak az izmok miatt is...kell nekik a regenerálódás:)az én pihenőnapom mindig a legaktívabb napom...vagy ha nagyon fáradt vagyok alig lenne erőm a tornához....bár én akkor is tornázom egy 20percet:D
lételememmé vált...
Nekem a mozgás lett a hobbim:)
Viszont én 1 héten max 1 pihi napot tartok...azt mondják lehet többet kellene...de amint elérem a kívánt eredményt lazítok:)
Sziasztok!
Egy héten minimum 1 vagy 2 pihenőnapot kell tartani, hogy regenerálodjnak az izmaid.
Szia!
Ezen a fórumon én is új vagyok!Én tartok 1, néha 2 pihinapot, de akkor hétvégén igyekszem többet mozogni,akkor több időm van.Szerintem az 1 pihinap mindenképpen kell, legalábbis nekem.Hajrá!
Sziasztok!
Én új vok még ebben a fórumban.
Csak azt szeretném kérdezni , hogy Ti tartotok pihenőnapot a tornák között , vagy mindennap tornáztok?
Mert én igazábol nem szoktam szünetet tartani , de lehetséges, h kellene .
LÁnyok!
Biztos Ti is nézegettétek már norbi honlapján a sikertörténeteket:)
Most én újra végignéztem, van pár új amit még nem láttam.
Nem tudom rátok milyen hatással lesz, de én felpörögtem, és bár az elmúlt hetekben valamiért még nagyobb bennem a lelkesedés elszántság, most valahogy még inkább!!!
Úgyhogy nem holnaptól, hanem ettől a pillanattól úgy érzem még inkább képes vagyok arra, hogy elérjem amit szeretnék:)
Sztem érdemes megnézni:
oksa:)
én kipróbáltam a 40perces részt, nyon kemény, nagyon jó.ma azt tervezem hogy megcsinálom mind a 3 20perceset...amúgy kipróbáltam a hasat is de csak 10percre....úgy tűnik keményebb mint bármelyik!!!:D
huh nekem olyan izomlázam volt hogy nem akartam tornázni, gondoltam akkor ma lesz a pihinap:D
De inkább megcsináltam 20perc bicót, 30perc felsőtest, 20perc has
ha fáradt vagyok egyébként én mindig a hasat és a felsőtestet nyomom:D:D
Nektek is a popsi a legnehezebb???
Próbálta már valaki az új dvd-t???
Én tegnap kicsit túllőttem a célon:D:D
Bent felejtettem melóban tegnap előtt a telóm, ezért tegnap reggel nyitásra elfutottam oda meg vissza..ez kb 30perc futás volt....aztán megszereztem RR új dvd-jét amit ki akartam próbálni, így még délelőtt megcsináltam abból a 40perces teljes testet átmozgató részt...hát mondanom sem kell, nagyon nagyon jó főleg a combra popsira, meg részben karra...a has az kevés nekem, úgyhogy biztos hogy máskor hasazni fogok utána:D
Na de a legjobb hogy délután meg elmentünk úszni párommal...ahol úsztam kb 1 kilómétert:D:D
És közben nem ettem sokat, délutántól pedig csak görögdinnyét...szóval a tegnapi nap abszolút mínusz kalóriás volt, a mai meg abszolút izomláz:D:D
Ja, az új dvd-t mindenkinek csak ajánlani tudom....
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!