Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Sonja nincs humorérzéked!!!
én vagyok szánalmas??? veled ellentétben én valóban segítek annak aki rászorul.
ha pozitív véleményeket olvashatnál, akkor barát lennél, ugye, Sonja? De nincs pozitív, értsd meg, csak negatív....
10 orvosból 10 nemmel válaszol...mért gondolod, h felülmúlod őket?
Nem tartom magam okosabbnak egy orvosnál, hisz nem vagyok az..
Sajnos benzo-tuladagolasban haltak meg ezek a sztarok-ez nem hit kerdese,hanem teny!
köszi...ott a pont-:)de én ezt már nem mertem leírni..
Nem eröszakoskodom,mar 100xleirtam,mindenkinek ki kell valasztani a maga utjat!
Baromijokedv xarakodik az atereknek irkalt mailjeivel,hogy bizonygassa rogyott labon allo bizonyosagat...
En nem irogatok senkinek-akkor ki is biztos önmagaban???
Na most itt aztán lehetne beillesztgetni a netről mindenféle xarságot! Aki meg elhiszi,az meg is érdemli. Azért jó tudni,hogy java részt ezeknek a "filmeknek" és a lebeszélő rémtörténeteknek a hátterében különféle egyházak állnak..pld szcientológiai egyház...stb.
kíváncsi voltam a verziókra.egyértelműen negatív..
ne durvulj már, hisz csak viccelünk...miről beszélsz??
Akkor minek irtal 100 aternek mailt?Ha nem erdekel???
Ja..én nem tudok más nyelven, csak az anyanyelvemen...most szégyellem magam..:(
meg a xanax is..alprazolam,mint a frontin-igen,nagyon nevetseges mas halala,valoban-szanalmas vagy..
én megnéztem.
no, én tudom mi a túladagolás. DE az én 0,5-ös napi frontinomtól csak nem adagolom túl magam???
Sonja mindenkinek megvan a saját tapasztalata, hogy tud lejönni erről a szarról, vagy segít neki az orvosa. ne légy ennyire erőszakos. aki nem engedi, azon nem tudsz segíteni. ezt már tudhatnád, mint eü-s.
hoppá, ott volt a válium is
[link]
nezd meg ezt majd a film vegen ajanlott www.benzo.org honlapot-ha tudsz a magyaron kivül mas nyelvet...-ott meg fogod erteni miröl papolok
es megerted mit neveznek tuladagolasnak-es meg sok mas dolgot is
de már nem akarok vitázni, mert csak ideges lesz..:)
nem jo, mert nincs igaza neki :D
A xanax és a rivó összehasonlításában tévedsz, a többihez nem értek...(kokain,heroin)
Nem vitázok, Sonja..neked van igazad..így jó?
mi számit tuladagolásnak?
Nem csak valiumon elnek a sztarok-szeretik a xanaxot is nagyon-olyan xarsagot,mint a rivotril be sem vennenek-amiugy minden benzo izomlazito es ha tuadagoljak legzesleallas lep fel-a rivotril a legizomlazitobb,ezt a legkönnyebb tuladagolni-meg a sztarok inkabb kokainoznak meg heroinoznak-csak xanaxal vagy ativannal-ami lorazepam jönnek le a cuccrol-nezd mar meg a benzo.org honlapot-fordittasd le embereddel-magyarul nincs fönt es utanna velemenyezz-a tudatlansag buta kerdeseket szül es meg butabb "vicceket"
Mért váliumon élnek a sztárok, és vágják magukat haza? Mért halnak meg túladagolásban, Mert annyira tuti a válium?
Mit mar elmagyaraztam a valium csak 1 kiterö-most ezt csökkentem-mar 10mg lement.maradt 15mg-ez is lemegy:)))
Nem vagyok merges es nem erdekel nagyon a gunyolodas-nekem bejön-tavaszra tiszta leszek-mellesleg a valium sokkal gyengebb cucc a magaspotenciaju,rafinalt es modositott molekulaju clonazepamnal vagy alprazolamnal!
Ha 1 terhes nöt sokkosan bevisznek a korhazba,miert kap valiumot???Miert nem 1 kis rivot???
De nem vitatkozom-mint mar mondtam-mindenki valassza ki sajat utjat es haladjon azon-belefaradtam ebbe az egesz forumba a tudatlansagba-csak idöpazarlas az egesz...
Főnixmadaram..látom, elszálltál..
Le a rivóval!éljen a valium!
Sonja!nekem minden heroinfüggő azt mondja hogy ő már leállt a barnáról és már csak metadont használ.A barna más néven morfium hidroclorid.a metadon másnéven morfium hidroclorid.Érted ugye?
kiadja szegény jókedvnek mindig. ő az áldozat. rengeteg feszültség van Sonjában!
További ajánlott fórumok: