Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
viszont találtam egy fórumot, ami lendületet adott, h ne álljak le a gyógyszerrel, Aysel:) Tanulságos volt..:)nem fogok csökkenteni..5 évig nem volt semmi bajom, ezután sem lesz..mért akarjak saját magamnak rosszat?:) Nem így van?:)
jajj, tudom én Mónim..nem is annak szántam:) csak tudod, kicsit szomorú vagyok, mert eltűnt a cicánk:(
"Nekem soha sem volt ra szüksegem-nem vagyok panikos sem depis-1 marha volt haziorvosom irta fel 1 rosszul sikerült altatas utan-en meg szedtem, mert biztam-ennyi."
Erről beszéltem a múltkor is!
Vannak akiknek sajnos szüksége volt/van rá.
És itt küszködnek különböző megítélések és vélemények miatt egy negyed gyógyszerrel, holott többet ártanak maguknak, mint használnak.
Az orvosi vélemények meg tök általánosítások. Semmi nagy dolgot nem mondanak!
naaaa, én nem támadásként kérdeztem. én is így gondolom. mindig is mondtam magamnak leszarom, h ki mit mond, ha nekem ez jo, és igy érzem jol magam, akkor szedem.
visszatértem az 5 évig szedet adagomhoz.) nekem így jó, s nem érdekel egyáltalán ki mit mond:) ez az én életem, s azt teszek, amit akarok, s ha én így vagyok kiegyensúlyozott és nyugodt, akkor így vagyok..na...nemde?-DDDDDDDDDD
Igazad van!!! :) Ha neked így jó,akkor miért ne? Azt hiszem,hamarosan én is orvost váltok! :)
ha a csajok nem is,de én itt vagyok.
hali, lányok:) merre vagytok?:)
hát az én anyám egyedül él..nincs min felhúznia magát..csak könyv legyen és tévé..de még ehhez is andaxin kell neki..nem is kevés..napi 1 doboz, ami 20 darabos.)
Nagymamim is szedte 20 evig,mert ugy felhuzta magat nagypapi pialasan-aztan Nagypapi meghalt-szegeny-es nagymami lerakta az andaxint gond nelkül-ennyire különbözünk!
na, megyek alukálni, jó éjt mindenkinek!-:)
basszus, megettem egy egész doboz raffaellót!-:)
de ha látnád...hajjajjj-:(pedig már volt kórházban is, de nem tudták lehozni róla...evvan:(
A seduxen is:))))jol bevalt regisegek;)))
Valóban így van..az én anyám például 40 éve szedi az andaxint.Most 65 éves...és még mindig szedi...
Nem mondom, hogy jól csinálja, de ez van...)
Pedig ez a gyógyszer még háborús időkre nyúlik vissza-DDDDD
Ja a haziorvos Magyar volt...
Nekem soha sem volt ra szüksegem-nem vagyok panikos sem depis-1 marha volt haziorvosom irta fel 1 rosszul sikerült altatas utan-en meg szedtem,mert biztam-ennyi.
Amugy szerintem meg tök jo ez a modszer-inkabb legyek meg par honapig koma,mint az elvonasi tünetek a rivorol-az borzalmas volt:(((
erre csak azt tudom mondani,hogy mindenki másként működik! Igazság szerint személyre szabott gyógyszerek lennének a legjobbak és én továbbra sem értek egyet a leszokási módszereddel. Még akkor sem,ha csak mint laikus mondom ezt. Mindenki döntse el,mi a neki legjobb. Éppen elég baj,hogy valaha is szükségünk volt és van ezekre a bogyókra!
Pedig a diazepam sokkal jobban oldja a szorongast,mint a rivo-en a xanaxtol voltam meg ilyen koma,mint a valiumtol-nem is tudtam hozzaszokni:)))szerencsere!
Ne is mondd-teljes a koma-mar 15mg-on vagyok,ami masfel rivotril a 0,5-böl,de en meg eletemben ilyen faradt nem voltam-mar alig varom a csökkenteseket,hatha...-de semmi-se elvonasi tünet,se elenkebbseg-mondjuk en sosem szorongtam,de most vaghatnatok a hatamon a fat:))
Teljesen lecsökkentette a remeronomat-semmi-elalszom az elsö filmen es 11 orat egyhuzamban-kesz vagyok...
Hol vannak a jo kis rivo-elvonos izgalmak,oooo:)))
Hat persze,hogy itt-azota elküldtem neki a linkeket is:)))
nekem a diazepam sosem használt pánikban. Álmosan szorongtam tovább.... Akkor most hogy van ez??
a benzo.org "lefordítva" is olvasható,bár a fordítás inkább ordítás..de nagyjából ki lehet szedni belőle a lényeget. :))
Mi már csak ilyen perverzek vagyunk...
Ti leveleztek agytúrkásszokkal?Ez nem perverz egy kicsit?Én illegális boxmeccsekre járok,hogy feltoljam az adrenalint.SZIASZTOK!!!!!!!
Ön nagyon nyitott es munkajat szeretö orvos!
Tisztalt Lajtvari Doktor!
En nem kerdessel fordulok Önhöz,hanem egy keressel.
Kerem tanulmanyozza a www.benzo.org honlapot.Ez az oldal a pszichiaterekhez szol-en eszerint szokom le a benzodiazepinröl orvosi segitseggel termeszetesen.
En külföldön elek es itt alkalmazzak mar a modszert hatalmas sikerekkel!
Szeretnem,ha otthon is eltejedne es sok emberen segitene!
Azert batorkodtam ajanlani Önnek,mert irasaibol latom,hogy Ön nagyon nyitott es munkajat szeretö orvos!
Tisztelettel
Kedves levélíró!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és jólesett az elismerés is. Sajnos valamiért a gépem nem tudta megnyitni az oldalt.De tényleg érdekel, mert éppen most állítok össze egy anyagot a " good practice "-ekről, amit ir, annak alapján ez is az és nálunk is nagyon nagy probléma a függőség kezelése.
köszönettel: dr.Lajtavári László
Lehet, h itt olvasott róla?-:)
További ajánlott fórumok: