Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
szia, drágám:)
Már azt hittem, el is felejtesz:)
"Valóban el lehet hagyni a Rivotrilt egy diazepam kúrával? Egyik függőségből ki, a másikba be?"
Kedves Kérdező!
Nem hallottam erről az illetőről, sőt a diazepám kúráról sem. Véleményem szerint nagyon kétséges bármilyen eredmény ilyen módon.
Üdv: Dr. B. É
Miert,mit gondolsz en mi a xart csinalok???!!!ugy megis..mar 10mg-ot csökkentettem-az 1 egesz rivotril-itt nem 1 masik függöseg a cel,hanem a viszonylag egyenletes kivonulasa a benzodiazepineknek-erre csak a diazepem alkalmas-ezek az ujkeletü vegyületek,mint a clonazepam rafinalt molekulakeplete es magas potenciaja vegett nem alkalmas 1 egyenletes kivonulasra-es nem draga csodaklinikan vagyok:))
Ne haragudj,de faj mar nekem ez a butasag!
Olvasd el a benzo.org homlapot es ne blamald mar magad inyorirt aterekkel!Szerintem f.-juk sincs az egeszröl!
De mondtam,az nevet,aki utoljara nevet-en jo uton haladok,biztosan a leszokas fele-es nem az atszokas fele,mivel 1 even belül meg könnyü lejönni a benzokrol-es itt a trükk masik fele,ami zsenialis-a diazepamot csak 6 honapig fogom szedni-2 mar elmult:)))
Amugy fogadnek,hogy 5 even belül Magy.o.-n is ez lesz az etalon-kicsit lassan zarkozunk a nyugathoz,de ezt mar megszoktuk:)))
"Nem hallottam róla. Pénzes laikusnak mindent el lehet adni, ezt tapasztaltam már, mikor a külföldi drogleszoktató ambulanciák csodákat igértek jó pénzért...
A függőségről csak leállással lehet leszokni, nem egy másik anyagra való átszokással.
Üdb dr. G.A.
Még egy orvosi vélemény..még kettőt várok.
Igen új évkor, de az volt az egy eset..azóta 0,5 van meg már azelőtt is ennyi volt.Utána meg azért nézek, mert szakmailag érdekel. Nem azért, mert én is használnám, hiszen, mint írtam, nálunk nincs ilyen.Az csak nem bűn, h több orvos véleményét kéri ki az ember?
Én is örülök, h így sikerül nekem, de én neked is drukkolok..végül is tök mindegy hogy hogyan, sikerüljön. Nem így van?:)
Na, de mindegy is...ezen nem fogok összeveszni:)
En nem örülnek,ha lennenek tüneteid-csak erdekesnek tartom,hogy szilveszterkor haza kellett menned a para miatt a bulibol,majd visszaszedted,most meg azt irod,hogy mar nincs tüneted...na mindegy..
Meg az is erdekes,hogy ennyire erdekel az en modszerem es ennyit irogatsz dokiknak erröl-engem nem erdekelne,ha jol lennek a Te helyedben..
Nekem bejött ez a modszer es meg sok 1000 embernek elöttem es utannam is igy fogjak itt leszoktatni a jonepet:))
Nem vagyok ellenseges,csak nem ertem,ha neked ilyen jol megy,miert ez a nagy buzgalom-en örülök,hogy Te ezt igy meg tudod csinalni-nekem ez nem ment-nekem a diazepam jött be-ennyi
nincsenek, Sonja...és örülök neki. Te jobban örülnél annak, ha lennének? Mért vagy ennyire ellenséges? Mért gondolod azt, h csak az a jó, amit te teszel? Én drukkolok neked, már annyiszor megírtam..te mért támadsz le mindig?
És milyen extra mennyiségről írsz, istenem, ne dramatizáld már:(
Mondom..elosztom a 0,5-öst reggelre, és délre..aztán majd februártól ezt is csökkentem. Ne legyél ennyire ellenséges velem, csak azért, mert nem a te példádat követem. Értsd meg, nem akarok egyik xarból a másikba esni...
Mar nincsenek elvonasi tüneteid??nem hinnem...De lenyegtelen,amig otthon hosszutavra felirjak a benzokat,amig 2 felet is egyszerre,amig azt mondjak,hogy 5 naponta felet lehet csökkenteni,amig f...-juk sincs az egeszröl,addig en sz.-ra mit mond 1 Magyar ater-volt szerencsem 1 parhoz...
En meg a sajat börömön erzem,hogy ez a modszer jo-nekem nem kellett bevennem januar 1.-en extra bogyot..meg maskor sem-amit leteszek,nem szedem 1 napra sem vissza-de nem vitazom-mindenkinek ki kell valasztani a sajat utjat-ezt mondja a Prof is!
ez egy baromsag-pont az enyhe függösegre vannak a tablazatok!A Prof külön kijelenti,hogy aki mindig többet szed,ez a fajta elvonas nem alkalmas erre!
Mindegy,az nevet,aki utoljara nevet,nem?Vagy a doktorurnak van talan 1 jobb sematikaja??!!Nem hinnem:)))
Tisztelt Kérdező,
Hallottam róla, és a módszeréről. A [link] honlapon több információt is talál róla angolul.
Azt szeretném jelezni, hogy a fent említett módszerrel kifejezetten nagyon súlyos függőségeket próbálnak megszüntetni, nem egy általánosan elterjedt módszer, nem is ajánlanám.
Enyhébb függőséget a gyógyszer lassú elhagyása is képes oldani. Veszélyes dolog a diazepam. Függőség e gyógyszertől is kialakul, hangsúlyozom, nem ajánlom.
Üdvözlettel:
Gyűjtöm az infókat:)
és jól teszed!
minek kell helyette valium, seduxen...?