Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
Szia Baromijokedv,hogy vagy?Lecsökkentetted???
Irtam a weborvosnak,hogy tanulmanyozza a benzo.org honlapot-nagy erdeklödest mutatott!
En jol vagyok,mennek le a mg.-ok:)))
Főnix!
Látom, mindig benézel..mért nem írsz? Mi van veled?
"A Mirtazapin szedatív és testsúly-
gyarapodást okozó mellékhatásai a H1 receptoron
való hatásnak köszönhetõk, és elsõsorban ala-
csony dózisoknál jelentkeznek, magasabb dózisok
esetén a szedatív mellékhatás és az étvágyfokozó-
dás jóval ritkábban jelentkezik (Fawcett és Barkin
1998). A hazai gyakorlatban ezek azért is jelent-
hetnek problémát, mert a mirtazapint számos eset-
ben helytelenül kis dózisban alkalmazzák, sok-
szor adjuváns kezelésként."
számomra leginkább ijesztő a hízásveszély, de akkor erre is van megoldás...
Nem jönnek be a linkek:(((
Tudom,hogy nem tesz jot az aggodas,de mar a rivoval annyira beszivtam,szkeptikus vagyok!
Amugy a valiumrol 1 csoda lejönni-nincs semmi tünetem!
En mar a rivot elhagytam 8 hete:)))
Igen,felek,a nemet forumokon sok xarsagot olvastam az elvonasrol-meg bekever az agyba-szoval felek töle...
Molnár Oszkár egy borsodi polgármester és ő mondott ilyeneket, kiegészítve, hogy gumikalapáccsal ütik a hasukat.
Ha nem vagy sértődős az jó.
Ne érts félre, nem akartalak megbántani.
Már korábban is volt szó erről, a Molnár Oszkár-féle esetre gondolok. Akkor sem tudtam felfogni, hogy létezhet ilyen. Azt sem mondom, hogy biztos vagyok abban, hogy ez téves hír, csak leírtam, amire gondoltam.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki ártson a magzatának. Aki volt már várandós az tudja, milyen idegtépő, amikor rátör az ember lányára a rettegés, hogy valami baja lesz a kicsinek. Amikor megszülsz is, nem az az első kérdésed, hogy ugye, egészséges !
A szociális támogatások pedig messze nincsenek arányban a sérült gyermek költségeivel. Arról nem is szólva, hogy a sérült gyermek állandó hivatalos megfigyelés, kontroll alatt áll, a védőnők is gyakrabban járnak a családhoz, tehát az emberi problémákon túl a macera is sokkal nagyobb.