Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszönöm!
Én ma csirkemjat sütöttem, a párom krumplipürével eszi, magamnak meg csinálok valami salit majd. Meg csináltam májkrémet, nagyon fincsi lett.
És ha éhgyomorra iszom meg a lötyit, várjak 1 órát még a reggelizéssel?
Sziasztok.Látom közben asparagus is válaszolt az éhgyomrosra.Késöbb olvastam csak,de legalább én is jól tudtam :)
Megy ma valaki az előadásra?
Remélem János eljut,mert ha jól emlékszem ő mondta.Igaz az időjárás nem nagyon kedvez az utazóknak.Pestiek előnyben :)
Van most a sparnak 20% -os matricája amit 23 ig lehet felragasztani bármire,biztos ti is kaptatok.Lemegyek veszek 1-2db xilitet.Nem mindegy,hogy közel 1000Ft-ért vagy 800ft-ért jutunk hozzá.Igaz?
Gondoltam elmondom,hátha van még aki kihasználná csak nem gondolt rá,és félredobta.Nálunk is kidobálták egy csomóan a szórólap gyüjtőbe.Tündike meg élelmes volt és begyűjtötte :))
Nálunk még mindig hatalmas a hó.Főleg pár helyen,ahol összefújta a szél,de vannak kitaposott ösvények igy azokat használjuk többnyire.
Kinek mi a mai menű? Én még csak a reggelinél tartok.Ettem kocsonyát.A többit megállmodom.Talán sajtot rántok+ sok zöldséggel.Tudom van aki nem ehet sajtot,de én már igen.Valahogy visszakell szorítanom a kajálást mert továbbra is felfelé mennek a súllyok.Elég lehangoló.Bekell keményítenem!
Szép hétvégét mindenkinek és nagyon várom az előadásról a beszámolót(ha lesz)
Szia!
Nem múltak el, sajnos, kezdem megszokni.
*
Úgy látszik, neked hosszabb kúrára van szükséged. Jó lenne, ha felhívnád a feltalálót és beszélnél vele. Nagyon készséges, biztosan ad tanácsot.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mi a hatásosabb, ha reggel éhgymorra isszuk meg a reg-enort,vagy inkább reggeli után? Én minden étkezés után 1 órával iszom, bár most jutott eszembe,hogy vacsi után elfelejtettem, az pedig már 4 órája volt. Ilyenkor még érdemes pótolni?
Sziasztok.
Timesz 25kg-t szeretnél a szerrel fogyni?Merész gondolat de nagyon szurkolok!!!
SZerintem is számít kin mennyi felesleg van ahhoz képest kell mérni a fogyást.Lehet,hogy kevesebbet fogy valaki,de pl %-ban mégis többet ér el annál aki 15-20kg-tól is megszabadul!
nekem izlett az ilyen palacsinta,pesrze teljesen más mint a megszokott íz
Sziasztok!
Én 11 hét alatt 11 kg-ot fogytam a tavalyi évben. Sajnos nem sikerült betartanom, hogy a reg enoros étrendet betartsam az ünnepek alatt.Mindent ettem és ittam ugyanúgy mint a kúra kezdete előtt. Meg is lett az eredménye. Két hét alatt visszajött 3 kg.
Január 7-étől viszont ismét elkezdtem és már 2 kg-al kevesebb vagyok.Szeretnék még legalább 10 kg-ot fogyni.Szerencsére az édesség engem nem vonz annyira.
Úgy látszik csak én szeretem a grefruitot?
Mivel én a tonikot is nagyon szeretem nem okoz gondot megennem a kinint tartalmazó gyümölcsöt sem.
Schka:A 9 kiló tényleg nem sok 5 hónap alatt,de nem azért mert nincs rajtad sok súlyfelesleg.
Én 158 cm vagyok és 85,2 kilóval kezdtem a fogyókúrámat jan.3.-án.
A regenort még csak 9 napja fogyasztom,de csak 2 flakon elfogyasztása után fogom megmérni magam.
Én 60 kilóra szeretnék lefogyni a Regenor segítségével.Remélem sikerül.
Szia!
Érdekelne, hogy elmúltak-e az ízületi fájdalmaid?
Nekem egy hete rettenetesen fáj a vállam, karom, csuklóm.Már 5. hónapja iszom a Reg-enort, 9 kilót fogytam, de ahogy a többiek hozzászólásait olvasom ez kevésnek tűnik.
Sziasztok.
Izisz nekem nemrég volt laborom.Kértem egy ellenőrzésest,és meg is kaptam,még pjzsmirigyet is ellenőriztettem.Szóval teljesen szuper 1 csillagom volt,az is a koleszterinre hogy alacsonyabb...
Az van irva a papírra,hogy 3.66 az értékem és 3.9-5.2 a referencia érték
A hugysav 322 és ennek a referenciája 142-340igy van.Na ez már közel van a felsőhatárhoz de azért nem hajszálnyira :)
Májat nemtudom,melyiket nézzem?.
A grafruitet én hosszú évekkel ezelött megízleltem és örök nyomot hagyott bennem Igy azóta el is kerülöm nagyívben :)
Sziasztok! Ma nagyon fini ebédem volt, kocsonyát kaptam az anyukámtól. A vacsim pedig pírítós lesz kacsazsírral és csallánteával.
Szeretném megkérdezni aki már befejezte a 3-4-5 hónapos kúrát, hogy volt-e laborban és a laborértékek milyenek lettek. Gondolok a vérzsírszintre, hugysavértékre, májfunkcióra??mert erről még senki nem írt! 3 hónap múlva kell mennem laborba, majd a kardiológiára, és hát nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz a labor eredményem.
Mit főztök hét végén?? és mi lesz a nasi??
Na megyek egy kis havat lapátólni a garázsbejáróba, mert van mit, kb. 30 cm. Az út viszont már jegesedik, lehet jót csúszkálni.
Jaj úgy örülök,mert találtam Szigfridnek egy olyan videóját ahol megemlíti,hogy savanyú hordós káposztát főzve lehet fogyasztani!
Van itthon 3kg.
Holnap toros káposzta lesz!!
Itt hallgathatjátok meg: [link]
Több helyen olvastam,hogy kókuszos ételeket készítenek. Azt szabad?
És a kivivel mi a helyzet? Mert az engedélyekben benne van,de valahol azt írták, tilos az is.
Én a grapefruittal jól megjártam, mert Sigfrid azt mondta, csak a fehér jó, és a zöldségesnél a héten bevásároltam belőle jó sokat, erre piros a húsa. Pedig ki volt írva, hogy fehér...
..akkor folytatom:
vacsorára két merőkanál teljes kiőrlésű lisztet kikeverek 3 tojással, 3 gerezd áttört fokhagymával, sóval, borssal és annyi vízzel, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjak, ebbe belemártogatom a rózsákra szedett és meglisztezett karfiolt és forró zsírban kisütöm.
Barna rizzsel és céklasalátával tálalom.
Senki nem eszik semmit?
Nekem a mai reggelim egy darabka házikolbász volt felkarikázva és 3 kanál zsírban kissé megpirítva, ütöttem rá két tojást, tettem hozzá egy kanál búzacsírát, az szépen felitta a zsírt és kenyér nélkül mindmegettem.
Nyammiii :))
Sziasztok.
Izisz mindenkinél másképpen alakul.Légy türelmes,de szerintem is kb 2 hét.
Olyan szívesen elmennék az előadásra de nem tudok.Remélem tényleg megy valaki innen és tud utána mesélni.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása