Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
János, ugyanez volt nálam is! Állt két-három hétig, aztán úgy meglódult, hogy behozta a lemaradást.
*
Tünci:
nálunk disznótoros, sült kolbász és sült véreshurka, velesült krumplival, nekem citromos céklával, a többieknek ecetes almapaprikával.
János nehogy most meghátrálj.Ezen én is túlestem kb ugyanigy 2 hónap felé és ha jól emlékszem 3 hétig meg sem mozdult.Elég elkeserítő volt,de utána megindult!
Mit fogsz Tatabányán csinálni?Már biztos várod a hazajövetelt.Sokáig tart az út ezt hogy bírod?
Többiek hogy vagytok? Mai kaja?,
Én ma eddig ügyi voltam,maradjon is igy :)
Hali.Nekem ugy latom,hogy 2 honpa utan megallt a fogyas,de ugy hallom,hogy ez normalis.Pedig betartok mindent es zsirt is eszek eleget.Van koztetek olyan,akiek tovabb kelett csinallnia a kurat mint 4 honap?
Amigy Tuncil,csak 17 en utazom Magyarorszagra es Tatabanyan is leszek egy par napot.
Sziasztok.
schybie,a bokád sérült meg??Jobbulást!!!
veres szóval csokizgatunk?ejnyeeeee :)
mmaryann ismerős az érzés én is habos krlémes extrákkal ittam akávémat aztán jött a fekete változat.Én is xilitet használok és erről már a lötyi után sem álltam le.Igy marad! 1 doboz elég egy hónapig. Szurkolok,hogy ügyes legyél és javaslom,hogy maradj itt.Én is kaptam casjoktól sok segítséget és finom recepteket!!!
Szia!
A xilit mehet, elvileg a rizstej is, de úgyse fogod szeretni :))
Régi szép idők (mármint nekem), ugyanígy kezdtem, hogy bármiről le tudok mondani, csak a tejről nem, aztán az lett, hogy vettem rizstejet, méregdrága volt, magam csináltam, nem ízlett, aztán úgy voltam vele, minek ez nekem? Azóta is xilittel és fahéjjal iszom a kávét :))
Sok sikert Neked!
Ha javasolhatom, teljesen olvasd vissza a fórumot, minden kérdésedre megtalálod a választ.
Sziasztok!
Szépen termeltetek:)
Az én itókám íze tökéletes. És kedden végre édesapám is nekikezdett, így nekem is sokkal könnyebb lesz minden. Remélem lesz kitartása!
Tegnap félreléptem (na nem úgy, hanem ténylegesen):) délelőtt 10kor már nem bírtam ráállni a lábamra. 4ig dolgoztam, utána 3 óránként kentem a lábam piros aloe verás krémmel és lám reggelre kutya bajom nem volt. Szerintem a lötyim is segítette a dolgokat.
Próbálom tartani magam, de igen nehéz mert ép kívános napjaimat élem de talán ma ez is alábbhagy. Vettem ki töpörtyűt mert kiderült a mélyhűtő rejt még rejtett kincseket:)
Ma voltam kutyát sétáltatni, na meg a nagy hátsómat, szóval kipipálom a hetet.
Örülök hogy élet van itt:) megpróbálok többször jönni.
Sziasztok.
Igazad van asparagus.Ha mindenfélét megvesz az ember magának(péksütemény csoki-fagyi stb) az sem olcsóbb.Sőt ha vitaminba mérem mégjobb :)
Igy nézve nem drága a szer!
Tegnap egész jól ment!Nem vetetm magamnak semmi nasit és jó is volt.Nem voltam éhes-"kívános" stb.
A medvehagymás húsi annyira bejött,hogy ma egy újabb adagot kellett sütnöm.telis-teli van zöldséggel a pörköltet zsírban csináltam talán a tészta lesz kakuktojás.Ennyi belefér,mint egyszerű ch.
Töpörtyűkrémes kenyeret viszek ma is elsőszünetre és húsostésztát késöbbre.Érdekes,hogy nem tudom megunni,szinte töpörtyűkrém függő lettem.Lassan az Aldinak részesedést kéne fizetnie,mert melóba is egy csomót hordok.Őket is rászoktattam :)
Vannak fürkészű szemek mindkét nemből és ezt bóknak veszem mégha nem is érdekel komolyan hiszen nagyon szeretem az Apimat,de attól még látom amit látok.Melós cuccban jobban előjönnek a vonalak,látszik ha az embernek nagy a hasa stb.Érdekes,hogy annak ellenére hogy visszaugrottam 72.1-re(ami mára 71.9) nem igazán nagy a belem..Ennek örülök,bár még mindig nem apadt vissza ahogy szeretném! Szóval csajok tavaszra le akalappal elöttünk,csak NE ADJUK FEL!!
Hogy van mr,Amerika?Vagy már itthon vagy?Fáj még a gyomrod?
Többiek??? Nekem nemsokára meló,még teszek-veszek.Lehet,hogy már csak holnap jövök! Sziasztok
Ugyanmár emiatt ne legyen bűntudatod!
Az ünnep attól (is) ünnep, hogy extrább, finomabb ételek kerülnek az asztalra. Nem vagyunk mi rabok, hogy sanyargassuk magunkat! Bizony én is, minden nap eszem egy süteményt, cserébe vissza is jött másfél kiló, csakhogy most tudom, hogy mitől és hogyan fogok túladni rajuk! Nomeg nesokára itt a tavasz és lehet futni! Elvem, hogy nem adok pénzt azért, amit ingyen is megkapok, ezért nem megyek edzőterembe. Neked ott van kéznél, három nap alatt le tudod futkározni azt a kis bűnözést. A terveimmel ellentétben nem tudtam abbahagyni a löttyivást, ha nem iszom reggel és este legalább egy mini adagot, akkor fájdogál a gyomrom. Ennyit megér nekem, hogy jól érezzem magam.
Azt még nem is írtam, nem tudom, észrevettétek-e, hogy amikor az epe lendületben van, akkor a bal alsó borda alatt néha pici, szúró fájdalom érződik. Eleinte megijedtem, hogy mi lehet az, aztán rájöttem, hogy az epém! Ezért is kell nekem még ez a kicsi varázsszer, ezek szerint nekem még mindig szükségem van rá. Így hogy felezem, negyedelem az adagot, nem drágább, mint a havi C-vitamin adagom lenne, ezért úgy döntöttem, hogy még addig löttyözöm, ameddig jólesik.
Kitartást a kúra kezdőinek, azoknak főleg, akik a közepén vannak és legyünk itt mi pozitív példaként, akik már majdnem befejeztük és zsebeljük be mások által és önmagunktól a vállveregetést :)))
Köszi az irgumburgumot....
Meghúzom magamat :)
a szert már nem szedem,igy én már ihatom,csak nem akarom a nagyon cukros "szmötyiket",ezért választottam ezt.
Én pont azt írom,hogy én csak a Szigfridtől vásárolt lötyiben bízom meg. Gyesen lévő anyuka vagyok, tehát nem mindegy nekem sem,hogy mennyiért veszem meg, de inkább adok érte többet, de az legyen jó.
Ma beszéltem a Szigfirddel, mondta,hogy megturbozzuk az epémet,hogy jöjjön a várva várt hatás. Kapok majd ingyen tőle valami port. Valószínű még mindig nem működik az epém maximumon, viszont több zsírt képtelen vagyok enni.
Egyébként köszönöm kérdésed mára már jobban vagyok, hanyagolom azt hiszem egy időre a hüvelyes dolgokat. Nem hánytam, csak ha többet kéne ennem, akkor tuti rosszul lennék :)
De azért látom csajok,megy sunyibam a bűnözgetés :) Csak óvatosan,mert csak ha betartjátok a dolgokat akkor lesz igazi eredmény. Én még annyi mindent sem ehetek mint ti, és nem bűnözök :)
Jó fogyás, és gyógyulást a betegeknek!
Na és akkor magamról.
Nem igazán sikerült ategnapi napom.Igaz jól indult és tartottam késő délutánig a megtervezett étkezést,de megéreztem afriss sajtosrúd illatát abüfébe és mindjárt kettő is bevágtam.Utána nagyon megülte a hasamat és elég pocsék érzeés volt,de megérdemeltem.Hazaértem este melóután és megláttam a hütőben hogy még mindig van házi keksztekercs.Na és a gyagya Tündi mit csinál??,Hát persze hogy eszik belóle 3 szeletet! Hát szégyellem magamat magam alött is.MA ügyesebb leszek,mert már akisebbik nadrágot horom melóba és bizony hasba kényelmetlen De akkor sem cserélem vissza a nagyobbra,mert akkor kényelmes lesz és hajlamos vagyok elviselni.
Mai "kotyvasztásom" medvehagymás húsostészta.Most sült ki,isteni az illata..Azt viszek melóba a másik kajára pedig cska kivit és 1.5 liter olympos rostos levet amiben csak 3 % a cukor.Reggel óta fájdogál a fejem.Nagyon keveset itatm tegnap szerintem ez okozhatta.Volt már rá példa a kúra alatt (elötte sosem).
Szóval kérem a megdorgálást mert az segít helyrebillenteni :)
Sziasztok.
Hűha,mennyi olvasnivalóm lett!!
Veres én is onnan vettem ahonnan te és oda is küldtem vissza.Igaz szó nélkül visszaküldték a pénzemet,de én sem tudtam ez miatt befejeznia kúrát.Na és egy sort sem irtak,hogy elnézést vagy kárpótolnánk vagy mit tudom én.Nekem most 15-én járt volna le a 4 hónap!!Lehet,hogy tényleg megkéne próbálnod asparagustól a rendelést.Legalább kiderül a tárolással van-e gond.
dori nagyon egyszerű megállapítani,.ha megszimatolod mentolos+grapfruitolajos az illata(a jónak),de ha felforrt uborkalére hasonlit + az íze is akkor az is a nemj ó kategória.(Az enyém valóban 04-10 volt)Ne aggódj nem tudod összekeverni a két ízt.
bibo nem tudom elképzelni,hogy a Szigfridé rossz lenne,de kiderül ha kibontod.Ha valaki akkor ő már csak nem árul sz.rt!(bocs)
Jobban lettél mára?Próbáld meg kerülni a hüvelyeseket egy időre.HA kitisztulsz biztos jobban veszi az akadályokat a szervezeted is.
Szerintem normális a tüneted még ha rossz is.Hiszen a méreganyag kitisztulásánál az is kipattoghat és vörösfoltos lehet aki addig nem volt.Vagy felerősödik az izületi fájdalom.stb-stb.Ez is lehet a tisztulás tünete kiben mennyi méreganyag van.
Hogyhogy elhánytad magadat,tömören etted?
Próbáld meg többféle képpen bevinni.Zsíroskenyér,töpörtyűkrém,vagy töpörtyű,szalonna,egy kanál liba-kacsazsir a kajába keverve stb..
El voltam tűnve, nagyon köszönöm a biztatásod. Remélem tényleg meg fogok gyógyulni. Én annyira kitartó vagyok,hogy az ünnepek alatt semmit nem bűnöztem, igaz volt olyan előtte,hogy bele futottam tartósítószeres kajába, de ki nem ennyi idő alatt?! De még sosem ettem olyant amit tilt a kúra. Tudom, hogy baj van, és a gyógyulásért bármire képes vagyok. 10-15 dkg zsírt eszem meg egy nap. Nem bírok többet, el is hánynám magam :( Még ez is nehezen megy.
Fogyásod hogy áll?
Ismerősöd volt Szikfridnél?
Szikfrid 6 hónapot mondott gyógyulásnak, 2,5 hónapja csinálom, még a betegségemben semmi javulás. és mindent betartok szigorúan, jó persze van mikor bele futok mondjuk tartósítószeres ételbe véletlen, de én azt gondolom,hogy egy ilyen hosszú kúra alatt mindenkivel megesik ilyen párszor.
Hát most a sok hüvelyes zöldségtől meg felerősödtek a tüneteim, remélem holnapra elmúlik
Sziasztok!
Boldog új évet Mindenkinek! :)
Segítsetek légyszi, honnan lehet tudni, hogy jó-e a reg-enor vagy a rossz szériából kaptam én is? Ma bontottam ki, még sosem ittam előtte, nincs viszonyítási alapom :(
Köszi! :)
B.Ú.É.K.!!!! :))
*
Veres, ez a méreg, nem a cián! Nem szabad ennyiben hagyni, mert nem csak rólad van szó, hanem mindazokról, akik megvették azt a romlott szériát! Nem is biztos, hogy tudják, hogy romlott löttyöt isznak :((
Kíváncsi leszek a fejleményekre.
Ha bírod még pénzzel, akkor tényleg a 4. munkanapon odaér a csomag, ha kell segítek, csak szólj.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása