Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok BUÉK!!!
Jól telt a szilveszter? Én nem igazán ettem-ittam,de ez nem baj,.Szerencsére dugig voltam,elteltnek érzem magamat,pedig alig ettem.Na,de nem is fogom erőltetni.
Remélem mindneki túl van a 2012-s évbúcsúztató eszem-iszom"akción.Új év ÚJ ÉLET!!!
Tegnap voltunk egy szilveszteri jelmezes bicósfelvonuláson.Jól esett újra nyeregbe pattanni.Egyébként én régi bringás vagyok,mégha nem vagyok mai csibe akkor is :)
Szívesen tekernék nap,mint nap,de sajnos nem bírja a torkom a hidegben tekerést ,akkor sem ha teszek oda sálat.Régebben télen is avval jártam mindenfelé és nagyon megszívtam.Lekellett szoknom róla :((
Most viszont kaptam bicósmaszkót(télit)talán megpróbálom majd avval.Nemsokára úgyis elkell kezdenem az edzést mert a 2013 egyik terv az 1 napos Balatonkör ami minden évben egyszer van megszervezve.Tavaly sajnos nem jutottunk le,pedig készültünk rá,de idén ÚJRA tervben van.Remélem nem jön közbe semmi.
MA töpörtyűkrémes piritóst ettem.Hát ezt valamiért nem tudom megunni.Holnap már meló,igy minden visszaáll a megszokottra.Nincs kisértés,és unalom elleni rágcsálás ezután.
Bocs ha valakit untattam,csak jó volt ezt most megosztani veletek :))
További szép napot!!!
schybie...miért nem tudod 3szor meginni???
Na és milyen a lötyi íze,okés?
BÚÉK!
Az biztos János! Nem tudom, de én sokkal könnyebbnek érzem magam a kúra alatt. Van egy szakácskönyv is a neten, amit ingyen le lehet tölteni. Mintaétrend is van benne, én letöltöttem, kinyomtattam, befűztem és azt forgatom ha nincs ötletem.
Ma a reggelit átaludtam. De felbontottam a löttyöt, általában nem tudok 3szor inni, de a napi 2öt beiktatom.
BUEK Mindenkinek.
Lattalak Tuncil.Jo ha van akitol lehet kerdezni es minden nap tanulok valamit a rege-nor rol.Azt hiszi az ember,hogy jol haladnak a dolgok es erre kerdezel egy ket kerdest valakitol es rajossz,hogy hoppa.ezt meg azt nem kenne egyek.Mindenfele keppen jo,hogy belevagtam a kuraba es sokkal jobban erzem magam,mint 2 honapj es remelem,hogy meg jobban fogom erezni magam 2 honap mulva.
Sziasztok.
János.Én is fent vagyok de egy másikon valószínűleg mert ott 105-n vannak.Az sem esménydúsabb mint ahol te vagy.Ennek ellenére megtaláltam azt is amit te említesz.Szóval láttalak :)
Egyél csak jó sok-sok finomságot(nem sütit).Nincs is jobb mint az Anyukák főztje :)
Nekem nem jut házi kolbász ,töpörtyű,de találok aboltban is,még ha nem is annyira finom mégis csak jó.
schybie...de jó,ügyes legyél és tök jó olvasni,hogy ekkora örömet okoz.
Valójában nekem is hiányzik a szer.
Jó hatással volt a diétára.
Sokmindentől visszatartott,hogy megkostóljam!!
asparagus,megnéztem a sütitdet és ÚRISTEN,de jól néz ki :)hu,de megkostólnám!!
Sziasztok!
Ma sütöttem egy sütit és végig azon járt az eszem, hogyan lehetne megregenorosítani, aztán beugrott.
Sima kakaós muffint kell sütni, zsírral, édesítővel. Kettévágni és a tetejükre tenni ezt: tojásfehérjét édesítővel kemény habbá kell verni, majd amikor majdnem kész, akkor turmixolt málnát belekeverni és tovább verni. Egy tányérra kanállal kis halmokat kell rakni és mikróban fél percig sütni. Ezt sajnos ki kell tapasztalni, hogy tényleg mennyi idő kell neki. Nekem a madártejhez egy tányérnyi fehérjekupachoz 1 perc kell. Ha mindenképpen formás kis alakzatokat szeretnétek, akkor poharakba kell a kiskanálnyi habot tenni. Ezeket a valamiket a fél, csokimázzal bekent muffinokra kell biggyeszteni és bevonni a tetejüket is ugyanazzal a csokimázzal. Ez kakaóból, a tojások sárgájából, pici zsírból és édesítőből készüljön. A csokimáz tetejére kis diónyi rózsaszín halmokat lehet még díszítésnek tenni.
Ha valakinek van bátorsága próbálja ki, elméletben működik :))
(Az én sütimet feltettem a képeim közé.)
Igen, tényleg jó az oldal.
Teljesen be vagyok lelkesülve. Holnap bontom az üvegem, nyam-nyam:)
Nagyon jo receptek es videok vannak ezen az oldalon.
Reg-Enor***Tartós fogyás szalonnával, kolbásszal, hurkával, zsíroskenyérrel
Ezen vagyok rajta:)
Én holnap ugrok neki. Nemrég értünk haza egy mexikói étteremből, de grillezett csirkemellfilét ettem, igaz grillezett sajt is volt rajta. De holnaptól ismét terjtermékmentes is leszek (ez nekem elég nehéz, mert szeretem pl. a sajt minden fajtáját, de mindent a méregtelenítésért).
Tudom elvileg nem lehet keverni a dolgokat de fizu után veszek dr natura teát is, mert azt kb 5 éve csináltam és néha abból se árt ha megiszok pár filtert. Elterveztem hogy sok-sok zöldteát, körömvirágot, csalánt fogok inni, ja meg cickafarkot. Ezek mind vannak itthon (anyum egészségmániás:)) És a másik legfontosabb dolog: MOZGÁS, MOZGÁS, MOZGÁS!
Ez a kis karácsonyi szünet pont jó volt arra hogy megnyugtassam a lelkem hogy nem maradok le semmiről ha nem eszek pl. süteményt, se sajtot, se tésztát.
Sajnos a házi töpörtyű, stb elfogyott, de van finom házi kolbász, az is bőven megteszi.
Holnaptól sűrűbben jövök, mert vége az évvégi hajrának, na meg elkel a lelkemnek a bátorítás:)
Tuncil.En tobb mint egy honapig leszek otthon es mar megvettem a meleg ruhakat,mivel nekem itt nem volt teli ruham.Nem tudom,hogy mit tudok hozni es menyit es eppen ezert bepotolom majd ha otthon leszek.Toportyut azt mar nagyon regen ettem es az anyum hazai kosztja is hianyzik.Megprobalok ellenallni a sok jobbnal jobb etelnek es foleg sutemenyeknek majd,de ez nem lessz konyu.Amugy most mar jobban vagyok es azt tudom mondani mindenkinek,aki ezt a kutrat csinalja,hogy ne igyon semmi szensavasat.En most csak teat,vizet es repa levet iszom.nem tudom,hogy a repa le jo e,de nagyon szeretem es nagyon finom.
BUEK mindenkinek.
Tuncii. Ne faradj a kremmel. Az elmult 35 evben mindent es annak az ellenkezojet is kiprobaltam. Az ausztral kremet is. Nalam a nyugodt, kiegyensulyozott eletvitel a legcelravezetobb. bocs a betukertt, de nem talalom a magyar keszletet.
Marti
Ma eddig jókislány voltam.
Reggelire csináltam zabkását magamnak és ebédre majd halat sütök ki talán puliszkával és sok zöldséggel.Majd meglátom akkor éppen mit kívánok!
Késöbbre pedig olvasztok ki sóskát,és ehhez tojást főzök.Mert én úgy szeretem..Úgye milyen ügyes leszek ha ezt be is tartom ?? Na de miért ne tartanám be ezek finomságok!!!
:))))))))
Ti hogy haladtok,mit esztek:Nekem már csömöröm van az ünnepi kajálásokból!!
Sziasztok.
Szia Márti.Bevallom nem tudtam mi ez a betegség,amiről írtál,de meglestem a neten.Nehéz lehet igy élni,és úgy tudom fájdalmas is.De ennek 2013-ban vége is lesz Új év új élet!!!
Biztos vagyok benne,hogy segíteni fog a szer,mert sokat szépít a bőrön,csak legyél kitartó,és ne türelmetlenkedj.Az is lehet,hogy neked nem 4 hónapot kell majd csinálnod,hanem többet,mert igazából akinél már van valamilyen betegség azoknál akár 6-12 hónap is kelhet,de hidd el meglesz az eredménye!!!
Van egy kolléganőm ő is ebben a betegséggel él és jópár hónapja egy Ausztrál krémet hassznál.Olyen a bőre mintha nem is lett volna neki beteg.Szinte új bőre van.Ha nem látom ezt el sem hiszem.
Persze drága krém.Ha jól emlékszem kb 20-25 ezer egy nagy tégyellyel,de gyönyörűen helyrehozta az egész testét.Mert neki a keze folyton vérzett arepedésektől és ahajbőre alatt is csupa száradásos lángvörös volt a bőre.Ha gondolod
majd megkérdezem tőle a krém nevét amikor már dolgozom!
Szia Márti! Üdv. a csapatban! :))
Buzdításban nagyon jók vagyunk! :)))
Nekem is ez a fórum volt a mankóm és ugyanígy kezdtem bele, ahogyan te, végigolvastam több éjszaka alatt az egészet.
A betegséged miatt, ha teheted, szerintem legalább egy alkalommal keresd fel a feltalálót, ő tud neked ebben tanácsot adni.
Sziasztok..
János remélem már túl vagy a felfújt állapoton.
Jól tankoljál fel amikor megint visszautazol Amerikába.
Elképzelem,hogy lesnek a határörök amikor átvilágítják a böröndöt és azt látják:
szalonna-sonka-zsír-kolbász.
Hát ebbe belegondolok és már nevetnem is kell :)
Szentendre szép hely,meddig maradsz?
Januárban jön haza az én fiam is Angliából.Őt is felpakolom visszafelé :)
Nálam is visza ment pár kiló,de már két napja becsuletessen tartom a kúrát,és remélem kibírom tovább is.Nem jó dolog ez a sok finom kaja,és pláne nem hogy én készítem el,mert mindenbe beleettem.
Gratulálok hogy ijen jól bírjátok!
Amikor beszéltünk Ő mondta,hogy valami elromlott benne,de nem jöttek rá hogy mi.Ő azonnal mondta,hogy ne igyam és küldjem vissza.A többiről már nem tudok nyilatkozni mit tettek.Valóban az lenne a logikus,hogy mindenhonann visszahívják.Aki nem ismeri a szer eredeti ízét az azt sem tudja,hogy sz.r amit iszik (bocs)
János hogy haladsz? Többiek?
Ő mondta, hogy rossz lett a széria?
Akkor meg miért nem hívják vissza?
Hiszen jól követhető, hogy hova kerültek!
Sziasztok.
Veres ez aztán nagyon rossz hír!
Lehet,hogy tényleg a tárolás,de mit ronthatnak el,talán túl melegen tartják?Hütőben is csak felbontás után kell tartani.A mostani(rossznak) is áprilisi a dátuma ?Ennek is savanyű ize és szag van?? Amikor a Dr Sz.Szigfriddel beszéltem,azt mondta egy széria lett rossz.Miért nem hívod fel telefonon,tök jó fej és segítőkészmő talán ad neked választ.
Most mit fogsz csinálni visszaküldöd és kéred az árát??
Szia!
Honnan szerzed be?
Ott lesz a hiba, tárolási hibára gondolok még mindig, mert velem és azokkal, akiknek én szerzem be, még ilyen nem fordult elő!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása