Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok.
Kicsit elmaradtam,most avn mit olvasnom!!
Találtam egy nagyon jó oldalt és teljesen egészséges alapanyagokkal készült fincsi sütikkel van tele. Akinek kell priviben átdobom,mivel enm lehet reklámozni :(
Anduska....Nagyon nehéz lehet minden candidásnak elindulni a gyógyulás felé!!!Úgy gondolom adnak pár tanácsot a dokik,ápolók,de minden napra megtervezni a kaját,nem könnyű.Talán sokan magura is maradnak az étrend tervezésbe is..Nagyon ügyesen oldod meg a problémádat és biztos vagyok benne,hogy meg is fogsz gyógyulni.Az igaz hogy a gyógyuláshoz legalább 1 év nagyon szigorú étkezés kell??
Timesz lesz ez még jobb is,hidd el...
Mindenkinek üdv és kitartást!!
Augusztus 21 -én kezdtem, 5 kiló ment le összesen.
Emésztésem jobb lett.
Sziasztok!
Biztos sikerülni fog mindenkinek,én 2011 augusztus végén kezdtem és 3 hónap alatt 46 méretről 40 méretre fogytam.
Most 42 a méretem,tejterméket,olajat, cukrot azóta sem fogyasztok.
Most újra kezdem.
Régen azt csináltuk a fórumon,hogy írtuk a napi kajánkat,így ha elrontottuk akkor a többiek írtak,hogy mi nem jó.
Amit megfigyeltem,hogy a zsír bevitel nagyon fontos,én mindig ettem császárszalonnát,ha nem zsíros kenyeret vagy csülköt ettem.Ettől indul be.
Az édességbe is lehet zsírt tenni.Az én kedvencem ez volt:
Jázminrizs + kókuszreszelék vízben főve,steviával vagy nyírfacukorral édesítve + citromhéj és leve.
+ egy kanál zsír a főzőlébe.
Köszönöm Izisz44 és Kivi24,kedves tőletek,hogy biztattok.
Nem tehetek mást továbbra is betartom a diétát és várok.
De azért remélem nem kell 2 hónap,hogy beinduljon a fogyás,mert én magamhoz nyúlok akkor.:))
Egy késsel lefaragom a hájam!!
Bár így menne.
Jaj de egy türelmetlen ember vagyok!!!
Ne add fel!
Tudom ismerem az érzést, de küldök neked erőt, a kitartásodhoz!!
Nagyon nehéz betartani, én tudom, mert eddig soha nem sikerült semmi, mindig féluton feladtam, de most valami olyan erő hajt, segít, hogy én aki haboskávén és süteményen éltem ezidáig, -az most eltiltott magától minden ilyent-, és nem mondom néha kisért, hogy megkóstolom,hogy eszek...de ott van az angyalom és azt mondja, hogy nem szabad, te nem eheted meg, mert egy célt tüztél ki és el kell érnem. Meg tudom állni, hogy nem nyúlok hozzá.
Szia! Köszönöm a biztatást!! Igazán jól esik tőled!!
Mindenkitől aki itt írt!!
Már ez is erőt ad, és hitet, és Igen végig fogom csinálni!!
Csajok, én azt mondom, hogy csak is reggel szabad mérickélni magatokat. Én például vizesedésre hajlamos vagyok, ami nálam 2 kg pluszt jelent. Most is fel vagyok vizesedve már 2 hete, gatya szorít a combomon, utálom ezt az érzést!
Szóval a víz ki tud velünk babrálni rendesen
Óhh, szíves örömest, cserébe kérem, hogy tedd ugyanezt velem.
Még van pár kiló, amitől meg kéne szabadulnom, de úgy nehéz lesz, hogy jókat sütök és nem is állok ellent a kísértésnek.
De ennyi már kellett fél év után.
Azt azért vegye figyelembe mindenki, hogy hiába édesítős egy süti, meg gluténmentes, attól még szénhidrát, csak annyi az előnye, hogy nem táplálja a candida gombákat. Fogyni akarók ne nagyon sütögessenek, mert ráfáznak. Mondjuk bűnözés ellen egy kicsi adagot érdemes sütni és naponta 1 db-ra korlátozni a nassolást, annyi talán még belefér az étrendbe, ha lassítja is a folyamatot, de még mindig jobb, mint a bűnözés.
Az a tapasztalatom, hogy a nem engedélyezett ételekből akár egy falatnyi is képes leblokkolni a folyamatot akár hetekre is!
Nagyon oda kell figyelni, különben feleslegesen csinálja, aki csinálja!
Szép napot, kitartást, türelmet mindenkinek!
Szia Timesz!
Ne keseredj el, telihold környékén ne is várj csodát. Sok hónapos tapasztalatom, hogy teliholdkor akár kilókkal is több vagyok, mint egyébként (most is). Hiába, mi nők érzékenyek vagyunk a holdállásra..
Aztán pár nap és szépen alakul minden.
Fel a buksival, sikerülnie kell, mert akarod!
Én úgy terveztem,hogy csak két flakon elfogyasztása után állok mérlegre,de nem bírtam tovább.
3 hete iszom a Regenort és nyugodtan szívemre teszem a kezem,mert becs szó nem vétkeztem semmiben.
És 40 dekával vagyok könnyebb csak,de lehet ez is csak azért mert voltam Wc-n.:((
Kicsit el vagyok keseredve.Nem ez nem igaz NAGYON el vagyok.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, aki sikerrel csinálja a Reg-enor kúrát :) Mi a párommal decemberben kezdtük, ő már nagyon szépen halad, mínusz 6-7 kilónál jár. Én még csak 3-nál, de szerintem az lehet az oka, hogy párszor megszegtem a diétát, igaz csak ilyen apróságokkal pl. ettem egy gránátalmát, vagy fruktózzal készült nápolyit, de ez bőven elég volt, hogy megálljon a fogyás meg minden pozitív hozadéka a diétának.. :( Úgyhogy most már szigorúbb leszek magammal! Ti tapasztaltatok ilyet?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Szombaton lesz 2 hete hogy iszom a lötyit,és már lement 3 kg! :)
Én is csak a fogyás miatt kezdtem el a kúrát és eszem kenyeret is meg rizst is! Sőt én a kenyeret sem pirítom meg,és lisztből is fehér lisztet használok! Egyéb ami változott,hogy nem eszem a tiltott dolgokat!
-édesség
-cukor
-olaj
-tejtermék
-gyümölcs
A barátnőmmel együtt kezdtük el,Ő is ugyanígy táplálkozik,és nála is 3 kg mínusz van már!
Szerintem nem kell ezt olyan drasztikusan venni,de ez az én tapasztalatom!
Kívánok mindenkinek kitartást és fogyást! :)
Régebben kérdezted,hogy szedhetsz-e valamit, amitől könnyebb a wc-zés. Ha nincs rendesen székleted, valószínű azért nem megy olyan nagy ütemben a fogyás.
Meg először belül alakul át a szervezet, itt a fórumon olvastam,hogy volt,akinek csak 2-3 hónap múlva indult be és végül elérték ők is az álom súlyt.
Iszol elég folyadékot? Elvileg 3 liter lenne a minimum, én mondjuk annyit nem tudok meginni, de 2 hete minden nap 2 litert magamba erőltetek.
Volt,hogy megmértem magam este, éjjel voltam 3x-4x pisilni és reggelre lement 30 dkg. Szóval biztos,hogy nagyon sokat számít.
Meg azt olvastam,hogy aki kifejezetten a fogyás miatt kezdi a kúrát, az ne egyen kenyeret és rizst sem,így én már bő 1 hete egyiket sem eszem.
Viszont reggelente megiszom fél csésze rizstejet kávéval, vagy most épp kölestejet csináltam, ezeknek mind nagyon nagy a szénhidrát tartalmuk.
Ne is add fel, ezzel a kúrával vesztenivalód nincs,nem sok olyan módszerről tudok, amihez nem kell órákat izzadni és mégis hatásos,szóval csak idő kérdése és lesz látszatja nálad is!
Sziasztok!
Reg-enoros hájast csinált már valaki? Tudtok receptet?
Az igaz,hogy a vaníliarúdból készített vaníliás"cukrot" szabad ennünk?
Én egész jól haladok a fogyással, 3 hét alatt 3,6kg már lement. Ma valószínű még több,mert egész nap ingázok a szoba és a mosdó közt...
Szia!
Én igen, a receptet is én írtam:
Reg-enoros vadas
Hozzávalók:
90 dkg marhafelsál, 50 dkg sárgarépa, 30 dkg fehérrépa, fél zeller, 2 gerezd fokhagyma, 3 fej hagyma, 3 babérlevél, só, bors, citromlé, édesítőszer
Elkészítés:
A hagymát kockára vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a feldarabolt húst és félpuhára főzzük. Belekeverjük a zöldségeket és befűszerezzük. Ha megpuhult a hús kiszedjük és zsírban a babérlevelekkel együtt megpirítjuk. Ha kész, akkor leturmixoljuk a zöldségeket a hús zsírjával együtt és kevés rántással besűrítjük.
Zsemlegombóccal tálaljuk
25 dkg rizsliszt, 2 pirított zsemle, 2 egész tojás, só, víz
Izisz ha nem szeretnél úgy járni mint én akkor figyelj oda mit kezdesz el enni a szer abbahagyása után.Az lett volna jó,ha utána is hasonlóan étkezem,csak nekem nem jött össze,pont rossz volt ez a karácsonyi evés időszak.CSupán figyelnem kellett volna,de megbuktam.Már akkor kell észhez kapni amikor az első 1 kg visszaugrik.Onnan még könnyebb megállni.
cspi én felhívtam őket és elmondtam mi a gondot,és hogy nem vagyok hajlandó ezt meginni.Kérteme gy címet ahová visszaküldhetem.Adtak is.Fogtam becsomagoltam és egy panasz levél kiséretében visszaküldtem.Na és persze megadtam a számlaszámomat amire kértem vissza a pénzemet.Persze szerencsém volt,mert nem értékkövetővel adtam fel,csak ajánlva,de simán visszafizették.Két nap múlva aszámlámon volt apénz,de annyit sem irtak vissza hogy elnézést.Számomra ez minősíti a csom.küldő szolgálatot.Egy biztos én senkinek nem ajánlom őket ezek után
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása