Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nem egészen értem a Reg-enor összetételét.
Szigfrid azt mondja hogy tejet nem szabad enni semmilyen formában.
A Reg-enor egyik alkotó része a tejfehérje.
A magyarázatában sem világos a tejfehérje szerepe, valami sejt közötti állományról beszél, de kicsit zavaros.
Most akkor mi is ez a csodaszer tulajdonképpen??
Képzeljétek újra visszatérek az egyszerű ch kivonásához.Mától nagyon figyelek mit eszem.Nem sok idő van már hogy lekerüljön a kabát,igy nincs vesztegetni való időm.Nemsokára,talán 1hét múlva,már ismét álja a cégünk az úszoda heti 2alkalmas hazsnálatát igy a kaja mellé tudom az úszárt és a talán pár hét múlva s futást is beiktatni.Most nagy lendüleltet vettem.Talán asparagus seggbe billentése mozdított ki jobban.KÖSZI ASPARAGUS :)))
mai kajám..
Reggeli--- kocsonya+ piritott kenyér(2 picike)
Melóba egyik kajám.
saláta:
(jégsaláta-reszelt répa-főtt tojás-mozzarella sajt-tonhalkonzerv)
másik kaja(vacsora is egyben)
fasirt(teljeskiőrléső zsemlével csináltam) ehhez zöldségköret.
Számomra jól hangzik :)
Csipi,ahhoz kell küldened akitől vetted.Az ő kötelessége visszatériteni a károdat.
Nálam igy történt,de nem mondhatok rájuk rosszat,mert azonnal visszaküldték a pénzemet.Persze igy is buktam mert amikor kihozták a szállítási díjat fizettem amikor kiderült,hogy rossz,akkor meg a vissza küldését.
asparagus teljesen igazad van.Már rajta vagyok az ügyön...mindenesetre jó nagy billentést küldtél mert majdnem lerepültem a székről..de megérdemeltem....Én legyek a roszz példa,senki ne kövessen,mert HIBAAAAAAAAAAAAA.
strigis...én is onnan,de talán a pocsék ízűt eltüntették....
Sziasztok..
Én igy jártam,de az nem jelenti azt,hogy ti is igy fogtok!!!!
3 hónapig szedtem és sajnos pont rosszkor kaptam meg az utolsó két (rossz)üveg regenoromat.Az még nagyon kellett volna.Igy persze karácsony szilveszter a gyengém lett és mindent elrontottam Ilyen aki hülye :(( TI SEMMIKÉPP NE KÖVESSETEK!!! JA igen...5kg fogytam.
Sziasztok!
Honnan rendeltétek a romlott regenort?
Én most küldtem el a rendelést a bioszállítóhoz...
Tünci, ezt nem hiszem el!!
Most kapsz egy virtuális fenékbebillentést :)) Tessék szépen jó kislánynak lenni és újrakezdeni és minden szabályt betartani!
Irgumburgum!
Milyen példát mutatsz így a többieknek? :DDDD
Büntetésből ma reggel csak zsíros pirítóst ehetsz kolbásszal, főtt tojással és retekkel!
Holnap folytatjuk :PP
Szia Tünci!
Elég elkeserítő amit írtál,mennyi ideig szedted a Reg-enort? Hány kilót fogytál? Mennyi idő alatt híztad vissza a leadott kilókat? Kár, hogy nem tudtál ellenállni az édességeknek,vagy ez nehéz ha már nem iszunk Reg-enort?
Sziasztok.
Izisz nem sok mindnet tartottam be,igy msjdnem mind visszajött:(((
1 kg-t tartok stabilan amitől megszabadutam.Csak én vagyok a hibás senki más.Az édesség mániám vitt ide vissza.A pirotott kenyér, a töpörtyűkrém és a xilit épült be stabilan az életembe.Ez nem változott.Ja és zsírral főzök,teljeskiőrlésű lisztet használok :)
Három- vagy öt hónapra terveztem a kúrát, illetve szeretnék fogyni, de ma egy kicsit elszomorodtam. :-(
Tüncii
Te már nem iszod?
Hogy étkezel most? mit tartottál meg a kúrából, és mit engedtél meg magadnak az étkezés terén?
Kg.-nem jöttek vissza?
Sziasztok! Igen, csalódtam, mert nem ezt vártam, nem ezt határoztam el! Elméletileg 6.hóig jó a lötyi kiírás szerint, de a valóság sajna nem ez. Próbáltam meginni, de egyszerűen lehetetlen, rossz, buggyant, fujjj. Reggel ittam belőle, többet sem. Beszéltem a Kedvesemmel,visszaküldi. Hozott másik üveget,ami jobb, nem olyan mint az első üveg az tuti!! de jobb íze van, nem jön ki úgy a menta íz,mint első üvegben és van pici savankás íze is, de nem akarom abbahagyni. Mindketten csináljuk a kúrát.
Jó volna ha Reg-enoros Tibi olvasná az oldalt és valamit reagálna arra ami itt elhangzik!
Sziasztok.
Timesz nahát de jó hír!!Gratulálok az Anyukádnak!!
Biztos lehetsz benne,hogy nálad is fog hozni változást.Csak türelem :))
Izisz sajnálom,hogy így jártál.Ismerem ezt az érzést Nálam ezért lett leállás 3 hónapnál.Próbáld visszaküldeni és szerezni újat,talán 1 hét alatt megfordul..Milyen a dátuma,ez is április 10 vagy ez már másik rossz "széria"?
Én meg sem próbáltam meginni.Úgy gondolkodtam,ha méregtelenítek akkor nem fogok romlott dolgot bevinni a szervezetembe.
Sajnálom,hogy eltünt a regenoros Tibi(ha jól emlékszem a nevére),jó lett volna ha nem csak igéri,hogy válaszol hanem meg is teszi.Persze akkor is sok volt a panasz,talán ez az oka az "eltünésnek"!!
Szia!
Semmiféle hashajtót nem szabad szedni, mert kihajtja a hasznos zsírt is!
Káposzta, kelkáposzta, karfiol, cékla pl. hatásos, a lényeg, hogy magas legyen a rosttartalma.
Köszönöm a biztató szavakat.
Én is sok erőt és kitartást kívánok a fogyókúrádhoz.
Nem én leszek a leggyengébb láncszem!
Ez itt nem a lehetetlen küldetés!!
A naplómnak is ez a címe!!
De ez így is lesz csak azért is megmutatom,hogy képes vagyok rá és meg tudom csinálni!!!
Nem is szabad!
Én is 158 cm vagyok és 71 kg! Én kb 10 kg-ot szeretnék ledobni! Na de mindegy,a remény hal meg utoljára! :) Szurkolok neked hogy sikerüljön! :)
Rajtam is van súlyfelesleg bőven.
158 cm vagyok és 85 kiló.
Tehát 25 kiló minimum amit feleslegesen cipelek.
Nem adom fel folytatom az étrendet 10 flakon regenort vettem és még csak 1-et ittam meg.
Elfogyott az első flakon Regenorunk.
Anya ráállt a mérlegre és fogyott 3 kilót.
Én csak második flakon után mérlegelek.
De szerintem én nem fogytam semmi jel nem utal rá.
Akitől vettük a Regenort azt mondta ne keseredjek el,mert mikor Ő itta az első 2 hónapban csak 1 kiló ment le róla de a 3.-ban 9 kilót fogyott.
Remélem nem adom fel ha nem lesz visszajelzés.
Tudom ez nem egy fogyókúrás szer,de mindenki fogy tőle.
Kitartás,kitartás!!
Sziasztok!
Én a netről szoktam Xilitet rendelni, 1800-2000Ft/kg. Ennél olcsóbbat még nem találtam. Ha valakit érdekel, privátban megírom, melyik oldalról rendelem :)
Sziasztok.
Timesz nem hiszem hogy jó ha 9 napja megy a hasad.Mondanám,hogy tisztulsz hiszen néha nem is árt ha kitisztul a belünk,de akkor meg miért csak egyszer naponta?? Hát ez egy érdekes hasmenés :)
Nekem nem zavarta be a wc-t,ugyanannyit jártam mint máskor.
kiwi téma...azért azt nem értem miért kell hazudni egy szabadalmaztatásnál.Akkor vajon mennyit hazudnak még ezen kivűl?
asparagus még sosem hallottam erről az erithritolt-ról.De beütöttem a keresőbe és a Xilithez hasonlitják.Akkor biztos jó.
Volt valaki az előadáson?Nem mondta még senki sem pedig már kérdeztem Hahóóóóóóóóó :))
Sziasztok!
Ma voltam a kedvenc boltomban, bevásároltam kukoricalisztből készült tésztákból meg keményítőből és xilitet akartam venni, mire a csaj szólt, hogy a múltkor kerestem az erithritolt és most van. Vettem fél kilót 1300 Ft-ért. Nem állítom, hogy olcsó, de egyik édesítőszer sem az, kivéve a vegyi anyagok.
Azt állítják, hogy tényleg természetes alapanyagból van.
Ismeri valaki?
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása