Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2255. asparagus
2013. jan. 12. 07:58

Sziasztok!

Hátha el tud valaki menni és be tud majd számolni a hallottakról:

Január 19-én délelőtt 10-kor Bp-en SZABÓ SZIGFRID, a REG-ENOR feltalálója tart előadást.

Az előadás után lehetőség lesz a feltalálótól személyesen kérdezni!

Aki szeretne részt venni, írjon nekem és megadom a részletes adatokat.

2254. Agnes84
2013. jan. 11. 22:07
Köszönöm szépen a gyors segítséget!ki fogom próbálni,remélem segíteni fog!
2253. izisz44 (válaszként erre: 2251. - Agnes84)
2013. jan. 11. 21:04
Szia! Szennalevél teát azt gondolom,hogy szabad inni. Én is azt iszom ha szükséges. Remélem segít, illetve szabad azt innunk.
2252. izisz44 (válaszként erre: 2248. - Tuncii)
2013. jan. 11. 20:58

Szia Tuncii! Igen, viszek magammal lötyit a munkahelyemre, és rendesen iszom a kimért adagot, de ma valami iszonyatos fejfájásom van, szinte elviselhetetlen. Igaz a mai napom egy kicsit nem jól sikeredett, szomorubb volt mint eddig,de majd túlélem. Te mit iszol?? mert a simán vizet nagyon nem kívánom, de a kávé az olyan nagyon hiányzik a sütivel, hogy ma azt hittem a szomorúságom mellé fogok inni, sütivel. De én erősebb voltam mint a vágyam mert nem tettem meg.

A mai vacsim egy kis pirítós volt zsirral, és utána egy kis finom töltött husi. Azért van sikerem nekem is a múlthéttől eddig -1!! remélem lesz több minuszom is.

2251. Agnes84
2013. jan. 11. 18:37
Sziasztok!Én is szeretnék hozzátok csatlakozni,kb 1 hete kezdtem,még nem mertem megmérni magam h fogytam e !Úgy gondolom biztos nem mert székletem egyáltalán nincsen!teákat iszok,de nem tudom melyeneket lehet inni pl:mályvateát lehet?,mert attól biztos megindulna a székletem !segítségeteket előre is köszönöm,mindenkinek sok sikert kívánok
2250. tcike
2013. jan. 11. 18:29

Sziasztok!

Van két üveg eladó Regenor-om, ha valakit érdekel a ttunde29@freemail.hu-ra írjon. 5.200 Ft.

2249. Mártacskó (válaszként erre: 2246. - Asparagus)
2013. jan. 11. 18:23

Sziasztok! Találtam olyan májast, ami laktóz és gluténmentes. Normál árban van, nagyon finom és sima CBA üzletben vettem. Gyulai májas. Valamint a DM-ben van olyan szójatej, amiben sem cukor, sem növényi olaj nincs (piros aljú Alpro márka) kb 600 Ft.

Jó lenne egy PONTOS lista, hogy mit szabad és mit tilos. Én pl a sütőtökről most hallom, hogy tilos.

Márti

2248. Tuncii
2013. jan. 11. 16:18

Sziasztok.

Irisz44 viszel már magaddal "lötyit" melóba?

Mártacskó gratula az elsőheti eredményedhez.Ügyes voltál és meg is lett az eredménye :)

Fejfájást enyhíthetitek ha több folyadékot isztok.A szer mellett kevesebbet ittam mint amit kell és nekem is fájt.Utána itt olvastam,hogy lehet ez is oka,és igy is volt.

Nekem sem volt izületigondom-bőrkiütés-kipattogás szterencsére.Szerintem annál lehet talán jobban ebből bármelyik akiben sok a méreganyag és tisztul.

2247. mmaryann
2013. jan. 11. 14:29
Sziasztok! Én a 6. napnál tartok, nem nehéz betartani a diétát, talán a kávéből a tej, ami nagyon hiányzik! Nálam 1-1,5 kg minusz az eredmény. Továbbra is nagyon telít az ennivaló, a "zsírozás"! :-) Nekem is volt fejfájásom, mondjuk ez másnak is betudható, ill. sokat járok pisilni! Az édesség is hiányzik, esetleg valaki nem tud egy egyszerű sütireceptet ehhez a diétához?
2246. asparagus (válaszként erre: 2244. - Vukkk)
2013. jan. 11. 05:41

Szia!

Neked is sok sikert!

Ha visszaolvastál, én a -13 kilós sikertörténet vagyok, most kicsit lazítok, aztán tavasszal kezdek futni, ilyen súllyal már könnyebb.

Most vagyok 69 kg.

Azzal a könyvvel azért óvatosan, mert sok pontatlanság van benne, pl. mindjárt az első oldalon a májkrém. Abban a májon kívül szinte csak tiltott dolog van, persze, ha valaki házilag készíti, akkor az is jó a kúrához.

A teljes kiőrlésű lisztekre és termékekre azt mondja a feltaláló, hogy semmivel sem egészségesebbek a sima lisztnél, mert félő, hogy mindenféle káros anyag kerül bele őrléskor.

A könyvben szó van a bundáskenyérről, de azt már nem írja, hogy pirított kenyérből kell készíteni!

A rántott ételeknél sem jegyzi meg, hogy vigyázni kell a zsemlemorzsával, az én javaslatom a zsemlemorzsa helyett a porrá tört kukoricapehely.

A fasírtnál is kenyeret, zsemlét ír, az sem helyes.

Írja sok helyen a debrecenit, a virslit és a többi felvágottat, pedig azok is tele vannak tejjel és egyéb tiltott dolgokkal. Azoknak is meg kell nézni az összetételét. Még a bolti szalonnában is van tej és cukor!

A felvágottakban pedig a húsból van a legkevesebb!

Halkonzervet is ajánl, igenám, de azok többnyire olajban vannak, olyat kell keresni, ami natúr sós lében van!

Írja a sütőtökkrémlevest, csakhogy nekünk sütőtököt TILOS enni!!!

A kifőtt tésztáknál nem említi, hogy vagy durum-, vagy kukoricalisztből készült tésztát lehet enni, a sima nem ajánlott.

A nasiknál diót ír, ami nekünk TILOS!

Sok jó ötlet van benne, csak ezeket figyelembe kell venni.

2013. jan. 11. 00:22

A rendeszeri fejfajast en is tapasztaltam,de a pattanasokat hala istennek nem.En egy par het utan nagyon kivantam a szensavas uditot es nekem azt mondtak,hogy lehet inni mertekkel.Engem anyira felfujt,hogy mar 3 hete csak vizet es teat iszom.Sokkal jobban erzem magam es hala istennek,nekem az izuleteim sem fajnak.Ugy latszik,hogy mindenki maskepp reagal a Regenorra.

Remelem,nincs olyan akinek negativ lett volna a kura.

2244. Vukkk
2013. jan. 10. 22:26

Sziasztok!

A kúrához receptkönyv letölthető innét:

[link]

Timesz35: ez nem béltisztító, de ne is szedjél mellé béltisztítót.Az egy másik kúra lehet.

Én az elmúlt évben 3,5 hónapos kúrát csináltam a REG-ENORRAL. Eredmény -8 kg és jobban is éreztem magam. Most újra kezdtem.

2243. izisz44
2013. jan. 10. 20:50

Sziasztok! Szerintem sem lehet szedni semmit a lötyi mellé, ezt mondta mindenki. Fejfájáson már túl vagyok, viszont a wc-vel gondjaim vannak, mert nekem aztán ugyan nincs hasmenésem, sőt, ha igy folytatom akkor valamit be kell venni. Pattanásaim is szépen előjöttek. De bízom benne, hogy nemsokára elmúlik.

Az édesség örülten hiányzik. A kávéról már teljesen leszoktam. Most csak csalán teát iszom.

2242. asparagus (válaszként erre: 2240. - Timesz35)
2013. jan. 10. 19:50

Vitatkoznék az ökonatúrás hölggyel, nagyon rossz tanácsot adott, mert minden ilyen készítmény hatással van a kúrára. Ha úgymond kitakarítod a beleidet, akkor távozik belőled a zsír is és akkor hogyan fog az epéd aktivizálódni?

Arra már gondolni sem merek, hogy újabb terméket akart neked eladni.

2241. Timesz35 (válaszként erre: 2236. - Izisz44)
2013. jan. 10. 17:04

Még nem tudok eredményről beszámolni a Wc terén,mert még csak ma kezdtem.

De minden változást amit tapasztalok megosztom veletek a fórumon.

2240. Timesz35 (válaszként erre: 2237. - Asparagus)
2013. jan. 10. 17:02

Nem kell rákérdeznem,mert maga az Öko-naturával foglalkozó hölgy mondta ,hogy szedjük mellé 2 hétig,hogy hamarabb tisztuljon a bélrendszer.

Persze Ő a saját terméküket ajánlotta ,de azt mondta jó bármilyen béltisztító készítmény.

És mivel volt itthon tavalyról Oxitarm ezért szedem hozzá eszt.

2239. Kivi24
2013. jan. 10. 16:59
Sziasztok! Nekem is letelt az első hét! -1kg! Az első három nap nagyon fájt a fejem, most meg elkezdtem kipattogni....Viszont magát a kúrát élvezem, semmi nehézséget nem okoz a betartása, kivéve a tejet és a sajtot, ezek nagyon hiányoznak! Kitartást mindenkinek! :)
2013. jan. 10. 15:52
Sziasztok! Eltelt az első hét. Az erdmémy -2kg és -4cm. Amiket írtatok, az mind bekövetkezett (hasmenés, szorulás, fejfájás). Az izületeim nem fájnak és nem lettem pattanásos. Nekem csak az édesség hiányzik. Ma délelőtt 4 répát ettem nyersen, ebéd húsleves, vacsi spenót főtt tojással. Kíváncsi vagyok, milyen aspenót szójatejjel:-) . Jövő héten újra jelentek. Márti
2237. asparagus (válaszként erre: 2235. - Timesz35)
2013. jan. 10. 14:26

Szia!

Kérdezz rá, hogy lehet-e ez mellé a szer mellé a kapszulát szedni, mert szerintem nem, bezavar a kúrába.

2236. izisz44 (válaszként erre: 2235. - Timesz35)
2013. jan. 10. 14:17

Szia!Én is csak pár napja kezdtem el a lötyin inni. A kávé cukor és tej nélkül nagyon nem jó, de nem baj legalább leszokom, úgy is nagyon sokat ittam eddig. Azt írod, hogy oxytarm kapszulát szedsz, ettől a kettőtől nem mész sokat wc-re?ez nem okoz gondot?3x15 ml-t iszol?

Én szeretnék minél hamarabb fogyni vele!ez az első nagy vágyam, ja és persze a méregtelenítés is.

2235. Timesz35
2013. jan. 10. 14:04

Ma reggel elkezdtem a regenor kúrát mai mérlegelésem 84 kg.

A kávémat üresen feketén ittam meg reggelit nem ettem,mert a városban voltam délelőtt az ebéd 20 cm hurka volt.

Én 15 ml-rel kezdem a kúrát és szedek mellé 2 hétig béltisztító kapszulát.(Oxytarm)

2234. izisz44 (válaszként erre: 2233. - Tuncii)
2013. jan. 9. 19:20
Tuncíí! igyekszem betartani a szabályokat, de most még az elején vagyok néha egy kicsit nehéz, mikor mit is ezt már tudom,-legalább is remélem.- de a "mennyit" még nem nagyon. A déli lötyire az ötletet köszönöm.
2233. Tuncii
2013. jan. 9. 19:09

Sziasztok.

Regenor Tibi,nahát,de jó,ez ám a meglepi :))Én is köszönöm,hogy itt vagy velünk és segítesz a felmerülő kérdésekben !!

Sajnos nekem is abbakellett hagynom a szert 1 hónappal a kúra befejezése elött mert undorító löttyöt kaptam,pedig elötte a többi 4 üveg tökéletes volt!Szerettem ezt a kúrát,de ahhoz nekem drága,hogy megrendeljem,visszaküldjem és közben dobálom ki az ezreseket postaköltségre.komolyan sajnálom hogy nem tudtam végigcsinálni!!Azóta nem merek rendelni.

irisz 44.Én vittem magammal egy piciüvegben.Még itthon kimértem a 10ml-t.(sütéshez szoktam használni rum arómát,annak az üvegébe)

Timesz üdv.a csapatban!! SOK SIKERT ÉS LÉGY KITARTÓ MEGÉRI!!!

Holnap bekukkolok.KITARTÁS Nálam megint felfelé billent a mérleg :(( Nagyon ingázom a fenébe is

2232. izisz44 (válaszként erre: 2230. - Asparagus)
2013. jan. 9. 18:34

Szia!

Nekem most is vannak izületi problémáim, akkor mi vár még rám a későbbiekben?? még több-nagyobb fájdalom?? hát ezt nem szeretném, mert akkor járni sem fogok tudni. De azért a kúrát nem fogom abbahagyni sőt folytatni akarom tovább. Szeretnék fogyni is, ha lehetséges.

2231. alena65 (válaszként erre: 2213. - Asparagus)
2013. jan. 9. 11:42
Sajnos még mindig vannak izületei gondjaim,de már valamivel jobb,szerintem lassan tisztulok.Elkezdtem tornázni,bár még nagyon nehezen megy remélem bírom majd tovább is.Eddig mínusz 6kg.Irigylem hogy nálatok ez már 10 fölött van.Remélem egyszer én is átlépem a bűvös határt.
2230. asparagus (válaszként erre: 2222. - RegenorTibi)
2013. jan. 9. 08:33

Szia!

Végre egy igazi belső ember, aki első kézből tud segíteni a bizonytalanoknak!

Köszi, hogy eljöttél közénk!

A szakácskönyv nagyon jó lett volna a kúra kezdéséhez, mert szerintem sokan azért nem vágnak bele, mert azt értik, hogy mit nem lehet, de nincs annyi kreativitás bennük, hogy a fogyasztható ételeket úgy variálják össze, hogy változatos legyen, így inkább bele sem vágnak.

Nem kell elfelejteni, hogy ami nekünk, gyakorlott reg-enorozóknak már természetes, az egy érdeklődőnek ijesztő! Saját tapasztalatom, hogy amikor felhozom, hogy mennyi zsírt kell enni, akkor csak rázzák a fejüket, hogy naneeee.....én azt nem bírom megenni! Pedig mi itt a fórumon vagyunk a tanúk, hogy ügyesen el lehet dugni a zsírt az ételekben! Mert ma sokan inkább mondjuk kapszulában esznek meg valami kellemetlen dolgot, a természetes formájában nem merik.

*

A magam részéről azt kérdezem, hogy kettőnkről tudok itt a fórumon, akiknek a kúra alatt előjöttek ízületi panaszok, én pl. reggel alig tudom a markomat összezárni, aztán napközben oldódik valamelyest, de nem teljesen. Amikor sokáig ülök, alig bírok felállni. Ilyen nekem a kúra előtt nem volt. Mi okozza?

Az első két hónap után jött elő és azóta is tart. Elmúlik majd?

2229. asparagus (válaszként erre: 2228. - Timesz35)
2013. jan. 9. 08:24

Szia!

Ha végigolvastad a fórumot, akkor szinte minden kérdésedre találtál választ, ebben biztos vagyok. A fanyalgókkal meg nem kell foglalkozni, mivel vagy nem tartották be a szabályokat vagy ki sem próbálták a Reg-Enort!

Egyetlen kivételről tudok eddig, akiknél nem működik, ők a pajzsmirigy alulműködő betegek, de őket is tudja gyógyítani a feltaláló, így nekik is van segítség!

Sok sikert mindkettőtöknek és bátran kérdezz, ha valamiben bizonytalan vagy!

üdv. asparagus

2228. Timesz35
2013. jan. 9. 08:14

Sziasztok Regenort fogyasztók.

Holnaptól én is csatlakozom hozzátok.Természetesen ha megengeditek!

Én ma 8.napja,hogy fogyózom de a regenort csak holnaptól fogom szedni ugyanis 3 napja találtam rá a neten,mert valami segítséget kerestem a fogyókúrámhoz. A három nap alatt rengeteget olvastam utána és végignéztem Szabó Szigfrid összes róla szóló videóját.Telefonon megrendeltük és mivel anya már ingyen utazik ma reggel vonattal el ment érte Pestre.

Anya és én is elkezdjük holnaptól fogyasztani.

Anya 106 kg én 85 kg.

Én részemről nagy reményeket fűzöm hozzá meggyőztek a ti tapasztalataitok.

Persze volt olyan is aki azt írta szart sem ér ,de a többségnek használt.

Folyamatosan megírom majd a tapasztalataimat.

Most megyek ellapátolom a havat és irány beszerezni egy kis házi kacsazsírt,kolbászt ,szalonnát!

Addig is üdvözlök minden kedves fórumozót!

2227. veres
2013. jan. 9. 06:30
Kedves Tibi! Most küldtem vissza 2 üveget és már az előtte lévő sem volt valami jó! Nem tudom mi van, de ha megint rosszat fogok kapni, akkor kártérítést is fogok kérni. Nem beszélve arról, hogy meg kellett szakítanom a kúrát, pedig nagyon bevált.
2226. csapinemarcsi (válaszként erre: 2222. - RegenorTibi)
2013. jan. 8. 21:35

Kedves Tibi!

Érdeklődnék, hogy változtattatok-e valamit a termék gyártási folyamatában? Novemberben vettem észre legelőször, hogy sokkal savanyúbb a szer, és világosabb is, mint korábban, alig bírtam legyűrni az első kortyot. Azóta már vettem jó néhány flakonnal, de sajnos továbbra is a rossz ízű szériába sikerült belenyúlnom. Küzdök vele.

Válaszod előre is köszönöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook