Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Főzz egy vaníliapudingot vízzel, édesítővel, tegyél bele jó sok reszelt citromhéjat és citromlevet, hasonlít majd a citromdzsemhez.
Nemám egyszerre megenni!
Jó nasizást :))
Szia Mindenkinek!
Mától csatlakozom a "lötyi" klubhoz. Igazándiból a fő cél a méregtelenítés, de ha mellékesen leugrana rólam az az 5-6 kg felesleg, nem haragudnék érte. Kicsit furcsa lesz megszokni a diétát, mert eddig inkább kevesebb húst ettem, viszont tejet, tejterméket, gyümölcsöt annál többet. Természetesen a tésztaféléket is imádom, és Gombóc Artúr után szabadon...bármilyen édesség, csoki, fagyi jöhet. Remélem, lesz mindig olyan valaki a közelben, aki erőt önt belém, ha esetleg fogyatkozna a lelkesedésem. Most még úgy gondolom, hogy a 4 hónapot kibírom. Aztán, majd menet közben kiderül.
Mindenkinek szép napot!
Hát igen ez nehéz dolog. Ha az ember lánya fogyni szeretne akkor elkeserítő ha mégsem úgylesz:(
Egyébként maga csak a fogyás miatt felesleges ezt a kúrát csinálni mert elég fehérje és zsírdús, ami nem biztos hogy mindenkinek jó. A méregtelenítés az már kérdés.
Aki nem fogyott annál szerintem a kalóriával lehet gond, mert lehet reggelire csak kolbászt meg pirítóst evett zsírral, de ha az mondjuk 3 szelet kenyér és fél szál kolbász akkor szerintem "képtelenség" fogyni! Maga a diéta igen szigorú: no cukor, minimális szénhidrát, stb, ami igenis jó, de túl sok kalóriával felesleges szenvedni.
Sziasztok!!
Timesz....tetszett a"lázadásod" Arar azért kiváncsi avgyok,ha már lefelé nem haladsz a súllyoddal,felfelé nem ment az eszem-iszomtól?
Boldog szülinapot a gyermekednek:)
schybie...én is nagyon szeretem a Zumbát
Ugye?
..és mennyivel jobb, hogy nincs az az örök égető érzés a torkodban? emiatt már megérte, legalábbis nekem.
Azért védem, mert nem csak lefogytam tőle, hanem úgy le vitte az évtizedek óta magas vérnyomásomat, hogy már néha szédelgek az alacsonytól, megszűnt a fogínyvérzésem, megszűntek a hajnali tüsszentős rohamok, amikről senki nem tudta kideríteni, mitől vannak és teljesen rendbejött az emésztésem. A Reg-Enor szedése előtt úgy éreztem magam, mint egy luftballon, bármit ettem már, égett a gyomrom, szedtem a savlekötőket, most semmit nem szedek, se savlekötőt, se vérnyomáscsökkentőt, se allargiagyógyszert, szóval semmit.
...és ez csak én vagyok.
Neked az a tapasztalatod, hogy az ember csak azt védi, amit árusít?
Az, hogy te a fogyás miatt vetted, meg, az egy dolog, de a Re-Enor ettől sokkal többet tud.
Soha nem is fogyasztószerként szerepelt sehol, ha ilyet olvastál vagy hallottál, félrevezettek. Érdemes tájékozódni, mielőtt az ember megvesz valamit.
Sziasztok!
Én megittam a második üvegemet,és eldöntöttem hogy nem is veszek többet,ugyanis szerintem nem a lötyitől fogytam 4kg, hanem magától a diétától! Gondoljatok bele 0 cukor, 0 édesség, a kenyér pirìtva stb. Ez szerintem lötyi nélkül is eredményezhet fogyást ingyen. A másik pedig az,hogy én folyamatosan szegtem szabályt ugyanis én a kenyeret nem pirìtottam és sajtos dolgokat is ettem,mégis fogytam! Most azt találtam ki hogy csökkentem az adagom de nem vagyok hajlandó sanyargatni magam! Mindent eszek csak kicsi adagot! Az ebéd pl. műzlistálnyi! És képzeljétek már -5kg-nál tartok! Hát ez az én tapasztalatom a lötyivel kapcsolatban,és úgy érzem hogy kidobtam 13000 ft-ot,mivel kis odafigyeléssel enélkül is fogyok! :)
Nekem 1 napra való van a 3.üvegből.És én sem fogytam.Szombaton elegem lett és a lányom szülinapi tortájából ettem.
Én is becsülettel betartottam mindent az első naptól.
Jövő héttől itt fogom vezetni mit eszem: [link] és megpróbálok 1000 kcal-tól nem többet enni.
Azért csak jövő héttől,mert a héten még lesz egy komoly hashajtásos napom.
Természetesen továbbra is a Regenor étrend szerint fogok étkezni.
Hátha megtörik a jég és olvadni kezdenek a kilók.
Kitartás látod én sorstársad vagyok.
Nekem sem mennek a kilók lefele,mint sok más regenort fogyasztónak.
Sziasztok!
A 3.üveg lötyi közepén tartok.
még mindíg emelkedett a vérnyomásom, a cukrom viszont lassan megy lefelé.
Fogyás nulla! Sőt tán fél kg-ot híztam is.
A kúrát maximálisan betartom, talán a mennyiséggel lehet baj?
Kalórtiát számoltatok?
Aki fogyott is kérem, írjon ide menyyiséget is!
Köszi!
Benyaltam rendesen, de ma már mintha jobb lenne, remélem, most nem csap be, mint pár napja :((
*
A 11 az nagyon jó, néha kell egy kis áramszünet ;))
Apud nagyon vigyázzon a mennyiségekkel, mert az emésztése remek lesz, de ha sokat eszik, fogyni nem fog!
*
*
*
*
Akit érdekel és nem ismeri:
feltettem a képeim közé a Reg-Enor használati útmutatóját, mert úgy vettem észre, hogy sokan nem olvassák el, úgy vágnak bele a kúrába.
Ami ezen a lapon van, azt be kell tartani, mert másképpen pénzkidobás az egész.
Jobbulást! hát igen, két hét volt mindenkinél körülöttem és Te is ezt a vírust nyaltad be, elég valószínű:)
Tartom a -11-et, kicsit elkalandoztam a napokban, (de nem nagyon), és sajnos a mozgás is elmaradt mert túlóráztam de ma is egy órás intenzív kutyasétáltatás volt, és tervezem a héten a zumba felélesztését is, egyenlőre dvd-n aztán megint megyek a Cilihez, mert társaságban jobb, imádom mikor dübürög a zene.
Apum csinálja, de egyenlőre még nem szembetűnő a változás, mégis türelemre intem. A mennyiségekre is figyelnie kéne.
Én tegnap bevettem a LESZAROM TABLETTÁT!
Több mint másfél hónapja becsületesen betartottam az étrendet és 70 dkg-ot fogytam.
Na tegnap nem érdekelt a gyermekem szülinapját ünnepeltük mennyei finomakat ettünk!!!
És egy csepp lelkiismeret furdalásom sincs!!!!
A lötty nem hiszem, hogy megvéd, mert majdnem egy hete szenvedek a vírustól. Mondjuk engem két este rázott a hideg, lázat nem mértem, azóta "csak" csaholok, a fejem lüktet és vörös az orrom, mint egy jonathán alma.
Azt mondod, még egy hét? Felkötöm magam :)))
Húúú, de egy ragaszkodó típus!
*
A fogyással hogy állsz? ..és apukád?
*
Én ma csirkemellet rántok, zöldséges barnarizs lesz a köret. Leves maradt tegnapról, nasi nincs, mert az utóbbi időben kicsit túllőttem a célom. Szerencsére nem jött vissza kiló egy sem, de nem is akarom ;))
Sziasztok!
De mi is eszünk:) Ma például chilisbabot fogok főzni. Tegnap palacsintát sütöttem a családnak, de szigorúan csak nekik, és szerencsére fejben már teljesen átálltam, meg se kívántam. Mostanában a férje mindig azt enné, mivel ő meg nagyon vékony és örülök, ha valamit eszik. Jó lenne minket összegyúrni:) bár mostanában nem panaszkodom magamra.
Ti hogy álltok a megfázással? A vírussal? Engem eddig hál Istennek elkerült, pedig minden ismerősöm 2 hétig beteg volt, mindkét munkahelyemen egyszerre lettek rosszul az emberek és még a férjem is itthon. Most nem tudom hogy a lötty segített vagy az hogy tavaly 10 napig 38-39 fokos lázzal viseltem a vírust, de eddig nincs baj.
Vettem tegnap salátát az Aldiba azt fogok enni egyik nap, mert kívánom már nagyon a friss zöldséget, hastánc, kutyaséta, stb próbálok a mozgásra is figyelni.
Hahóóhellóóó!!!
Senki nem eszik semmit?
Nálunk ma bab étel lesz, megfőzöm külön a csülköt, külön a babot bezöldségelve, ugyanúgy, mint a húslevest. A levesből kiszűröm a bab nagy részét és hagymás rántásra teszem, összetöröm, mint a krumplipürét, ezt esszük a főtt csülökhöz. A leveshez öntök a csülök főzőlevéből, és szintén hagymás rántással rántom be. Így lesz egy főzéssel két fogás.
A héten nem voltam tornázni,nagyon hiányzott.SAjnos piszkosul fájt a torkom és persze nátha is kisérte ezt.
Az utobbi napjaimat hogy nem is tudtam volna megterhelni magamat.Már kilábalok ugy néz ki,és végre mehetek az úszodába is.A sok mozgás és a kaja együtt a FŐNYEREMÉNY!!!
Sziasztok.
Nem láttam a fókuszt mert melóban voltam.Majd megpróbálok rákeresni holnap a neten
Mártacskó fergeteges a 11 cm-s fogyás.Szép eredmény,gratulálok :)
Szicska,csúcs vagy!!Jót nevettem amint elkezdted sorolni miket faltál fel :)
xilitet lehet fogyasztani,bár érdekes mert az is nyírfacukor :)
Semmilyen olajat nem lehet fogyasztani!
Csak zsírt!
Kacsazsír,liba, disznózsír.
Sajnos nyírfacukrot sem!
Csak mesterséges édesítőszert.
Sajnos ez van.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása