Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Jó regglet! Ma van a 7.napom,-0,5kg. Viszont a tegnap voltam nutricionistánál,aki rendesen felmért,és igen...az eredmény elszomoritó:nagy a zsir lerakódás a szervezetembe,a hidratálás 41%,44%nál kezdődik,stb... Na de kezdjem az elején,21 éves voltam mikor megszületett a kisfiam,most vagyok 25.A terhesség elött 60kg,a szülés után viszont 82kg voltam.3 hónap alatt 22kgtól szabadultam meg koplalással(vissza kaptam versenysúlyom)ahogy nem figyeltem oda,kezdtem megint hizni,na meg állandóan éhes voltam,igy jött vissza 1 év alatt 18kg.
Igazából a máj panaszaim miatt fogtam neki a Regenornak,és utánna olvastam ezt a nagyszerű mellékhatását,a fogyást.Ha nem is fogyok,úgy gondolom a méregtelenités jól fog a szervezetemnek.
A 6nap alatt azt vettem észre h eggyáltalán nem hiányzik a csoki,na meg a tej sem,de úgy ahogy irtad,aloe69 várjuk csak meg az elvonási tüneteket.Naponta 3x étkezem,egészségesen,eddig egész nap szedegettem,nassoltam,nem ettem rendesen..és még a nasi sem hiányzik. Feheroroszlan örömmel olvasom tanácsaid és ötleteid. Mindenkinek kivánok szalonnás szép napot :D
Sziasztok!Én is elolvastam a cikket,de nekem és a sok paleósnak is egész más a tapasztalatunk,nem is beszélve azokról,akik megyggyógyultak rengetegféle betegségeikből. Ugyhogy én meg fogyelmetekbe ajánlom Szendi g. paleo sikerek oldalát,mert ott lehet töltekezni reményből és elszántságból. Nem kell benne hinni csak kipróbálni.
Én 4 hónapig csináltam és nagyon jól éreztem magam tőle, de hiányzott a kenyér. Hiába sütöttem magliszt kenyereket/dióból,mandulából pl./az nem volt számomra olyan jó,ezért is örültem a regenornak,de én is vegyítve eszem a kétféle elmélet szerint.
A fokhagyma gyógyító hatása sokkal régebbre nyúlik,mint a szerző kutatásai szerintem és az hogy ne számítana mit eszünk csak a mennyiség..ezt megkérdőjelezném...na mind1..kinek a pap kinek a papné...
Én a saját tapasztalatomra és megérzésemre hagyatkozom. Hajrá mindenkinek!
Tésztának lehet a rízstésztát használni, húslevesbe is finom a rízscérnácska és van szélesebb tésztájuk is,az meg nagyon jó pl. káposztás cvekkedlinek..ez ehető édes vagy sós,borsos formában is.
Ne ijedj meg Szendi könyveitől, valóban első olvasatra kicsit furcsa. A karfiolrizs: pár karfiolrózsát /nem tudom két személyre mennyi kell/ turmixolj össze, ne legyen túl pépes, maradjon szemcsés. Ezt egy kis zsíron, 2-3. perc alatt megpirítod, s máris kész a köret. Tehetsz rá fokhagymát, sót, bármilyen hús mellé megfelelelő.
Másik: főzzél meg pár fehérrépát, vagy egy nagy zellert. Ezt össze kell törni villával, fokhagyma sőt, tojás, max. egy-két kanál zabpehelyliszt, s kanalanként kisütöd forró zsírban. /tócsni/ Nagyon laktató, semmi CH nincs benne.
Ja meg a karfiolrizst sem ismerem. Eszik vagy isszák? :)
Paelo oldalon itt vagy vagy máshol?
Tavaly megvettem Szendi Gábor paelodiétás könyvét, de első olvasásra nagyon távolinak tünk.
Szerencsére a férjem még csak "kezdő" cukorbeteg. Vagyis egészen friss a lelete.Most még azon tanakodunk, hogy nem kellene elkezdeni a gyógyszert, hanem a diéta és Szigfid segítségét igénybe véve kezelnénk a rossz eredményt. Ezért nem is ismerem igazából a cukros diétakat sem.
Az étkezésünk alappillére a regenor diéta előtt a krumpli és a tészta és a tej volt. No ezért vagyok most nehéz helyzetben. Olyan dolgokról irsz amikről még nem is hallottam.(pl olajtalanított magliszt) A hasábzeller is ismeretlen de nagyon jól hangzik.
Vettem kacsahályat azt holnap ki is sütöm.
Meg töpörtőt is abból pogit tervezek sütni.
A sütőtök tilalom is nehezen érintett.
Egyszóval most azt látom az étkezésünk teljesen rossz volt. Van mit tanulnom.
Üdvözlet akarat88. Jó lenne, ha te is megosztanád tapasztalataidat. Jó itt olvasgatni másoknak hogyan sikerül ,(vagy nem sikerül )leküzdeni a nehézségeket
Én is a tejhiánytól féltem a legjobban, illetve nem tudom mikor lesz elvonási tünetem.
Váóóóó! Ez nagyon jól hangzik,mármint a csülökpörkölt. Én ma töltöttkáposztát főztem édeskáposztából/mert ugye savanyút nem ehetünk a kúra alatt./Igaz kissé időigényes volt,de megérte, nagyon finom lett.
Mindenkinek jó étvágyat és szép hétvégét!A csülköt talonba tettem és nem felejtem...
A csülökpörkölt nagyon jó ötlet! meg is kérdezem a családom mit szólnak hozzá. Mindíg lelkiismeretfurdalással ettem eddig. Hihetetlen, hogy most szabad.
A tojásrántotta is finom zsirral. Kiváncsi vagyok mikor unom meg a píritós kenyeret, most még jólesik.
Sziasztok!Zsíroskenyeres jó reggelt!
Köszönöm a biztató szavakat. Remélem tudok majd eredményről is beszámolni. A keddi bevásárlásom: 1 doboz zsír, 2 szál zsalonna, szeletelt kenyér, citrom! Még spóroltam is. A hétvégi főzést nem tudom mi legyen.
Szia szisz1977 az elszántság kevés. Akarattal a szervezet helytelen működése nem fog rendbejönni. A férjemmel évek óta elszántan le akarunk fogyni, sikertelenül. Vigyáztunk étkezésünkre száműztem a konyhából a zsírt, cukrot, üdítőt kenyeret. eredmény: Soha nem voltunk ilyen kövérek. Férjem cukros lett, magas vérnyomással és porckorong sérvvel küzd valamint valószínüleg ételallergiás is. csak azért valószínüleg, mert nem tudják megállapítani ,hogy mitől jönnek időnként a kiütések.
Én mindíg csak egy picivel vagyok súlyosabb,bár ez 1 éve stagnál, de nem fogyok.Viszont annál többet szenvedek a migréntől,izületi fájdalmaktól. Csak ezért irtam le ezeket, hogy alátámasszam, hogy az elszántság kevés. Kell valami segítség. Amit mi eddig kipróbáltunk nem segített. Ma elkezdtük a REG-ENOR kúrát.
Szisz1977! Ha csak olvasgatsz, és nem mélyülsz bele a fórumba, akkor nem érted a lényeget. A Reg-enor nem fogyókúrás, hanem méregtelenítő szer. A fogyókúra csak ez egyik "mellékterméke" a szer használatának. Ahhoz pedig, hogy mit, miért nem lehet enni, javaslom, nézd meg Szabó Sigfrid videóit. Mivel nagyon sok embernek segített, úgy gondolom, nem csak felesleges pénzkidobás.
Abban viszont egyetértünk, hogy sok minden a fejben dől el. De ettől még jól jöhet a segítség!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása