Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
köszönöm a biztatást :)
annyi lenne a kérdésem már most :) :) ,hogy lehet e Hibiszkusz teát inni önmagában (se cukor, se citrom)?
Sziasztok :)
Én ma kezdtem el a diétát :) nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog alakulni, én 15 kgtól szeretnék megszabadulni :) ahogy olvastam a hozzászólásokat nagy reményt fűzök hozzá :)
Lehet,hogy megint magamnak írogatok, de üsse kő...
Zabpelyhes kókuszos puszedli:
Kb. 80 darabhoz:4 tojás fehérje, 25dkgédesítő /pl.eritrit, kiskanál vanília,csipet só.20dkg kókuszreszelék, 10dkg ropogós zabpehely
Az édesítőt beletesszük a felvert habba és addig keverjük,míg elolvad,majd óvatosan beleforgatjuk a kókusszal elkevert zabpelyhet. Két gyakran vízbemártott teáskanállal kis halmokat rakunk a sütőpapírral bélelt tepsibe. Sütés 150 fokon kb.20 perc.
Egy kis bűnözés a zabpehellyel belefér karácsonykor, nekem legalábbis!
Sziasztok! Ma megsütöttem a citromos muffint kicsit variáltam rajta. Előszöris 3 féle lisztből készítettem:teljeskiörlésű zabpehelyliszt, rízsliszt és teljeskiörlésű tönkölyliszt, mindegyikből 10 dkg-t mértem; mikor készen lett a citromhéjas citromleves massza, kétfelé szedtem és az egyikbe kakaót szórtam. A muffinformába mindkettőből tettem,így alul kakaós felülsima citromos lett a tészta. Eddig ez lett a legfinomabb. További tapasztalatom még,hogy a papírt le kell szedni róla ha kihűlt,mert különben rákeményedik nagyon és akkor már nehéz lefarikcsálni róla. Valamint egyenként betekertem folpackkal,hogy friss,puha maradjon,mert jártam már úgy hogy nagyon megszikkadt a külseje.
Hát remélem sikerül Nektek is. Ma gulyáslevessel volt az ebédünk.
Citromos muffin,amit kakóval is készíthetsz/nem az én találmányom, a korábbi beírásokból írtam ki én is/:5 tojás, 10 e.k.eritrit, 30 dkg liszt /én 15dkg rízslisztből és 15dkg kukoricalisztből készítettem/,
1,5 citrom leve és reszelt héja, 1dl víz, 1dl olvasztott zsír, 1 cs.sütőpor. Fél adagból kb.15db lesz.
Kókuszcsók:
1tojásfehérje,5 dkg eritrit vagy más édesítő,4-5 dkg kókuszreszelék
Felverni a fehérjét, bele az édesítőt és keverni míg el nem olvad.Hozzáadni a reszeléket,óvatosan összeforgatni.Teáskanállal sütőpapírra halmozni,szárítani 150 fokon.
Én 3 fehérjéből készítettem,de attól is függ a kókuszmennyiség,mekkorák a tojások.Nekem kicsit sűrű lett,ezért újabb t.fehérjeadagot kevertem hozzá.Érdemes nem kimérni,hanem figyelni mennyi kókuszt vesz fel,ne legyen túl sűrű,jobb,ha laza...
Szia!
A kókuszcsók és kakaós muffin receptedet elkérhetem? A süti még mindig hiányzik néha. :( Köszi!
Sziasztok!
REGENOR-hoz tartozó leírásban az szerepel, hogy burgonyát, tésztát csa korlátozottan fogyasszunk.úgyhogy nem tilos. Persze ha a fogyókúra az elsődleges cél, akkor érdemes kihagyni.Én úgy gondolom, hogy ha fogyni is akarunk, azért néha-néha belefér egy kis nasi gyanánt.
Egyébként nálunk is megállt a fogyás, de folytatjuk. :)
Sziasztok! Örömhír!11 hete isszuk párommal a Regenort . Eddig nagyon-nagyon lassan mozdult a mérleg,sokáig ált tétován, volt,hogy följebb ment,aztán kicsit lejjebb,majd megint vissza. De most elindult, remélem a továbbiak is ezt mutatják majd.Tehát most 5,5 kg-val vagyok könnyebb. Szóval érdemes várni és tartani a zsíros diétát. Még mindig köhögök/pedig soha életemben nem dohányoztam, de tejet ittam/, tegnap éjjel nagyon fájt a fejem,aztán ittam két nagy pohár vizet és lassan múlt.
Aloe69 segíts hogy nézhetem meg vassgabi fotóit,nem vagyok az internet ördöge..ha lehet lépésenként...köszi!
Kitartás Mindenkinek!
Hűha! Úgy látom nincs mocorgás az oldalon. Pedig eggyütt lehet könnyebb lenne.
Nálam semmi - zsír.Igaz 2x iszom a lötyit azt is hígítva teával. No meg általába 2x eszek.
Vassgabi fotódat az adatlapodra is feltudod tölteni ha megszeretnén mutatni a csoportnak.
Sziasztok! Ma hurkát sütöttem párolt lilakáposztával eritrittel és citrommal ízesítettem. A leves tojásleves volt. Hogy haladtok? Kivel mi újság?
Kicsit elment a hangom az elmúlt napokban és még mindig köhögök,bár már kevesebbet...jön föl a sok leragadt cucc a tüdőmből,de egyébként jó a közérzetem és bizakodva csinálom tovább.
További szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása