Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

3035. vassgabi
2013. nov. 19. 11:22
Sziasztok ha erdekel skypen megmutatom milyen voltam és milyen lettem vassgabriella a skypem
3034. Eladó
2013. nov. 17. 18:26

Egy üveg bontatlan REG-ENOR eladó. Nekem már nincs szükségem rá.

Minőségét megőrzi: 2014.03.24.

Ára: 5500Ft

Budapesten átvehető vagy postázom.

2013. nov. 17. 14:33
Krumplit nem szabad enni ebben a kúrában! Zellerrel ugyanolyan finom lesz a brassói. Nagyon sok bejegyzést olvastam, hogy erjedt a termék, nem tudom, erre miért nem figyelnek oda. Enyhén, de tényleg csak olyan "sejté-szerűen" szénsavasnak tűnik, amikor kibontod. Ha ennél erjedtebb, ne használjátok fel. Ebben csak az a durva, ha postán érkezett, Nektek kell a visszaküldést is fizetni.
3032. fényszem (válaszként erre: 3030. - Aloe69)
2013. nov. 16. 20:30
A hasábkrumplit én vagy pasztinákkal vagy zellerrel váltanám ki. U.olyan hasábokra vágva zsírban sütve.
3031. fényszem (válaszként erre: 3030. - Aloe69)
2013. nov. 16. 17:47

Szia!Ha a párod fogy tőle,mégse lehet olyan rossz..lehet,hogy határeset,még nem teljesen erjedt,de már van egy kis stikkje?!

Ezt Te tudod eldönteni.Fasírtot most tanultam sziszi44-től, pirítani kell a kenyeret és utána áztatva hozzáadni a húshoz. Különben minden fűszer mehet bele. A tökpuffancsot nem ismerem...

3030. aloe69
2013. nov. 16. 14:29

Fényszem szerinted akkor az enyám is rossz lehet? De már akkor a 2. üveget isszuk ami erjed! Hurrá!

Szerintekek a fasirtot ,tökpuffancsot ehetünk?

Mit főztök holnap? Én brassóit gondoltam, csak nem tudom, hogy a hasábkruplit mivel váltsam ki.

Nem igazán fogyok, még a páromnak ügyesen olvad a zsír. Szerintetek lehet attól, hogy én teába hígítva iszom a lötyit?

3029. fényszem
2013. nov. 16. 12:22
Sziszi44, a gumipogácsába beletetted az 1kg krumplit is?
3028. fényszem
2013. nov. 16. 11:47

Sziszi44 Köszi az ötleteket,sok-sok finomság.Én borsófőzeléket főztem rízsliszttel sűrítve,csirkepörköltet, cs.májpörköltet.

Töpszlix, én is jártam így a regenorral,amikor kinyitottam az üveget már gyanús volt,mert szisszent,és kóstolás után kiderült,hogy erjedt. Visszavittem és adtak egyet u.abból a lejáratúból,amit ott meg is kóstólhattam..ez is rossz volt. Akkor kértem,hogy van-e más lejáratú,azt is megkóstoltam..na ez jó volt,így abból vettem. Maximálisan segítőkész volt az eladó és elnézést kért. Az íze egész más az erjedtnek,meg persze a szaga is. Pont a gombák ellen isszuk,nem tanácsolom hogy megidd!

Most 3 napja köhögök, pedig nem fáztam meg-ez is méregtelenítési tünet lenne?

Szép napos hétvégét Mindenkinek!

3027. aloe69 (válaszként erre: 3024. - Töpszlix)
2013. nov. 15. 22:11
Az én lötyim is enyhén savasnak tünik. Úgy látom, hogy bontás után pár napig ilyen.
3026. sziszi44 (válaszként erre: 3024. - Töpszlix)
2013. nov. 15. 19:34
Szia! érdemes megkérdezned telefonon, akiktől rendelted. Nekem alapvetően se nagyon ízlik, nem nagyon szoktam szagolgatni :), így nem tudom milyennek kell lennie.Szerintem szénsavasnak viszont nem kellene lennie. Bonts egy másikat ha van, és küld vissza szerintem.
3025. sziszi44 (válaszként erre: 3008. - Fényszem)
2013. nov. 15. 19:29

Sziasztok!Fényszem: Örülök, hogy ízlett! Bocsi, hogy megkésve, de az utóbbi napokban nem volt időm netezni. Amiket az utóbbi napokban ettünk: (csak ötlet gyanánt): birkapörkölt,brassói,csirkemell szalonnába göngyölve sült céklával,brokkoli krémleves,karalábés, ill.káposztás tészta.hirtelen ennyi jut az eszembe.Ja! sütöttem gumipogácsát, ha beütöd a keresőbe kiadja a receptet. Teljes kiőrlésű lisztből csináltam, így is ízlett mindenkinek aki kóstolta.

A fogyás részünkről kb.2 hete megállt, de széltében talán fogyogatunk.Tehát nem adjuk fel!

Üdvözlet és hajrá az újonnan érkezőknek! Szép estét mindenkinek!

3024. Töpszlix
2013. nov. 15. 11:03
Sziasztok! Az normális, ha a Regenor olyan, mintha szénsavas lenne? És savanyú uborka szaga van? Ezt most megkezdett üveg Regenornál tapasztaltam. Ökonettől rendeltem. Várom válaszotok.
3023. akarat88
2013. nov. 14. 17:26
Ja és azonnal fogok neki a kacsa zsirnak,paprikával ;)
3022. akarat88
2013. nov. 14. 17:19

Üdvözlök mindenkit. Ma van a 21. napom,kb -2kg,de amin elcsodálkoztam h a centik jó gyorsan mennek lefele,mell,csipő és derék egy hét alatt -11centi,holnap ujra megmérem magam,de érzem és látom a változást. Könnyünek érzem magam,végre nem puffadok.

A tegnapi vacsi köröm pörkölt volt,ez kinek ne izlene?Ilyen pontosan,és ilyen jókat lelkiismeret fuldoklás nélkül nem is tudom mikor ettem utoljára. Az hogy a környezetem még mindig dilisnek néz a méregtelenitési modszerem miatt nem is kérdés..na de majd meglássák pár hónap mulva ki fog nevetni :D mindenkinek kellemes este!

2013. nov. 14. 14:46
aloe69 Nagyon kedves vagy, hogy ilyen szépeket írtál. Természetesen figyellek Benneteket továbbra is, s valószínű nem a termékkel van baj, de nem vagyunk egyformák. Maradok továbbra is a paleo, meg a ketogén étrenden, s járok továbbra is naponta edzeni. Valami majd csak alakul. Igazán a Pm alul működést kellene helyre tenni, de hát az orovosoknak tudok olyat mondani, amiről nem is hallottak. Akkor meg mit várhatok? Ilyen lett az eü. mára. Na, de fel a fejjel, a remény hal meg utoljára. Mindenkinek további sok sikert.
3020. aloe69 (válaszként erre: 3017. - Feheroroszlan)
2013. nov. 14. 08:36

Nagyom sajnálom fehéroroszlán, hogy neked problámát okozott a szer fogyasztása. Meg azt is sajnálom, hogy ezentúl nem fogsz írni a fórumon. Én miattad regisztráltam, be, mert olyan jókat, okos dolgokat írtál! Nagyon sok olyan dolgot osztottál meg itt amiról én még nem is hallottam.

Arról, hogy kibobtál ennyi pénzt gondolj másképp. Gondolj arra, hogy megpróbáltál valamit, ami neked nem jó, de csak így derülhetett ki, hogy kipróbáltad. Az esély neked is megvolt és te megadtad magadnak!

Ha időd engedi olvasgasd a fórumot, és kérlek írd meg ha valami olyat olvasol tőlünk ami helytelen.

Kívánok neked minden jót és találd meg a neked megfelelő segítséget!

Üdv: aloe69

2013. nov. 13. 15:17
O.K. amennyiben tudok valami hasznos infót, továbbra is megosztom Veletek.
3018. fényszem (válaszként erre: 3017. - Feheroroszlan)
2013. nov. 13. 15:05

Hát sajnálom, de lényeg, hogy jobban vagy!

Köszi a gyümölcs infót.

2013. nov. 13. 09:41
Fényszem! Köszi a kérdésedet. Jelenleg abbahagytam a Reg-enort, máris jobban vagyok, lement a puffadás, lábdagadás és a vérnyomásom is beállt. Kb. 6 napja hagytam abba. Egyébként gyümölcsöt nem lehet enni. Azért lehet kizárólag a fehér grepruitot, mert az a pomelo + citorm keresztezése, a piros grepfruit pedig a pomelo + narancs ötvözete. Ezt Szigfrid mondta. Továbbra is azt mondom, hogy bizonyára jó a termék, hiszen rengeteg pozitív tapasztalatot olvastam, de nekem nem vált be. Az edzőteremben van egy fiatal lány, aki szintén így járt, mint én. Ő sem tudja inni, mert úgy felment a vérnyomása, hogy orvost kellett hívnia, még dolgozni sem tudott menni. Ki tudja, miért van ez? Nagyon sajnálom, meg főként azt, hogy kidobtam ennyi pénzt, hiszen már a 3. üveg végénél tartottam, abból maradt egy kevés, már készültem venni a következőt, de az most már elmarad. Azért majd olvasgatlan Benneteket. Mindenkinek kitartást és sok sikert!
3016. asparagus (válaszként erre: 3015. - Tlia)
2013. nov. 12. 19:41
Itt nem lehet weboldalakat népszerűsíteni, mert kizárhatnak Hoxáról, de van, hidd el. Ha érdekel, megírom privátban.
3015. tlia (válaszként erre: 3012. - Asparagus)
2013. nov. 12. 08:20
Mutass még egy oldalt ahol ennyibe kerül lécci, én ugyanis sehol sem találtam. A FB Regenor klubban 6 ezer felett van, sőt bejelentették hogy emelték az árát a gyártók. Mindenhol van szállítási költség, így van csak nen mindegy az alapár. Én örültem hogy ilyen olcsón találtam bár nekem tegnap jött meg az utolsó rendelésem, többet nem rendelek.
3014. fényszem
2013. nov. 12. 08:04
Hogy vagy fehéroroszlán? Javulnak a tüneteid?
3013. fényszem (válaszként erre: 3010. - Aloe69)
2013. nov. 12. 08:00
De a gyümölcs általában tiltott listán van,de ugye a grapefruit és citrom megengedett,tehát a pomelo is szerintem simán belefér,talán Szigfrid nem ismeri...De ha a grapefruit átmenet a pomelo és a narancs között,akkor ez a gyümölcs méginkább ehető szerintem.Én legalábbis így gondolkozom felőle. És ami nem elhanyagolható a sok c vitamin kálium,meg egyebek benne,ami igencsak csorbát szenved a kúra alatt...jan.végéig lehet enni,éppen a vitaminhiányos időszakban.
3012. asparagus (válaszként erre: 3011. - Tlia)
2013. nov. 12. 07:00
Nagy tévedés, mert ha hozzáveszed a szállítási díjat, amit pedig ki kell fizetni, bárhogy hívjuk, akkor semmivel sem jön ki olcsóbban, mint máshol. Akkor olcsóbb, ha többet veszel, (ebben az esetben 15 ezer forint felett) de ez mindenhol így van.
3011. tlia (válaszként erre: 3005. - Bniki0921)
2013. nov. 11. 23:39

Én innen veszem, itt a legolcsóbb:

[link]

3010. aloe69 (válaszként erre: 3009. - Fényszem)
2013. nov. 11. 22:47

Szia Fényszem!

Szerintem többen is inkább csak olvassák a fórumot.

A gyümölcs nem tiltott?

3009. fényszem
2013. nov. 11. 22:13

Sziasztok!

Úgy látszik ,mintha ez egy egyszemélyes fórum lenne mostanában,de azért írok,mert hátha elolvassák legalább többen is, ha nem is írnak tapasztalatokat ,főzési ötleteket.

Egy gyümölcs ötlet:

Ma ettem először Pomelot és máris megszerettem.A családnak is ízlett. Nagyon finom gyümölcs, a grapefruithoz hasonló, ezen a linken megnézheti aki nem ismeri. Az ára nem vészes,mert elég jó nagy. Fiam kis barátnője hozta nekünk.

[link]

Jó egészséget Mindenkinek!

3008. fényszem (válaszként erre: 3002. - Sziszi44)
2013. nov. 10. 15:43
Köszi sziszi 44, jól sikerült a recepted alapján a stefánia! Ízlett a családnak, káposztasalátával ettük,mert a tökfőzelék már elfogyott. Ha van jó recepted örülnék még neki.
3007. fényszem
2013. nov. 9. 19:57
Én a bioszállítótól veszem, a boltjuk a Dohány u.-ban van Bp.-en,de rendelni is lehet tőlük online vagy telefonon.
3006. sziszi44 (válaszként erre: 3005. - Bniki0921)
2013. nov. 9. 19:28

Szia!

Megrendelheted a doktor úrtól is közvetlenül, de úgy tudom ugyanannyiba kerül, ha bárkitől megrendeled aki ÖKONET, ill.azóta már BIOCOM tag. Biztos van vki a környezetedben aki ezzel foglalkozik.Esetleg nézz körül a neten, hátha valahol olcsóbb. Sok sikert a kúrához! :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook