Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Egy üveg bontatlan REG-ENOR eladó. Nekem már nincs szükségem rá.
Minőségét megőrzi: 2014.03.24.
Ára: 5500Ft
Budapesten átvehető vagy postázom.
Szia!Ha a párod fogy tőle,mégse lehet olyan rossz..lehet,hogy határeset,még nem teljesen erjedt,de már van egy kis stikkje?!
Ezt Te tudod eldönteni.Fasírtot most tanultam sziszi44-től, pirítani kell a kenyeret és utána áztatva hozzáadni a húshoz. Különben minden fűszer mehet bele. A tökpuffancsot nem ismerem...
Fényszem szerinted akkor az enyám is rossz lehet? De már akkor a 2. üveget isszuk ami erjed! Hurrá!
Szerintekek a fasirtot ,tökpuffancsot ehetünk?
Mit főztök holnap? Én brassóit gondoltam, csak nem tudom, hogy a hasábkruplit mivel váltsam ki.
Nem igazán fogyok, még a páromnak ügyesen olvad a zsír. Szerintetek lehet attól, hogy én teába hígítva iszom a lötyit?
Sziszi44 Köszi az ötleteket,sok-sok finomság.Én borsófőzeléket főztem rízsliszttel sűrítve,csirkepörköltet, cs.májpörköltet.
Töpszlix, én is jártam így a regenorral,amikor kinyitottam az üveget már gyanús volt,mert szisszent,és kóstolás után kiderült,hogy erjedt. Visszavittem és adtak egyet u.abból a lejáratúból,amit ott meg is kóstólhattam..ez is rossz volt. Akkor kértem,hogy van-e más lejáratú,azt is megkóstoltam..na ez jó volt,így abból vettem. Maximálisan segítőkész volt az eladó és elnézést kért. Az íze egész más az erjedtnek,meg persze a szaga is. Pont a gombák ellen isszuk,nem tanácsolom hogy megidd!
Most 3 napja köhögök, pedig nem fáztam meg-ez is méregtelenítési tünet lenne?
Szép napos hétvégét Mindenkinek!
Sziasztok!Fényszem: Örülök, hogy ízlett! Bocsi, hogy megkésve, de az utóbbi napokban nem volt időm netezni. Amiket az utóbbi napokban ettünk: (csak ötlet gyanánt): birkapörkölt,brassói,csirkemell szalonnába göngyölve sült céklával,brokkoli krémleves,karalábés, ill.káposztás tészta.hirtelen ennyi jut az eszembe.Ja! sütöttem gumipogácsát, ha beütöd a keresőbe kiadja a receptet. Teljes kiőrlésű lisztből csináltam, így is ízlett mindenkinek aki kóstolta.
A fogyás részünkről kb.2 hete megállt, de széltében talán fogyogatunk.Tehát nem adjuk fel!
Üdvözlet és hajrá az újonnan érkezőknek! Szép estét mindenkinek!
Üdvözlök mindenkit. Ma van a 21. napom,kb -2kg,de amin elcsodálkoztam h a centik jó gyorsan mennek lefele,mell,csipő és derék egy hét alatt -11centi,holnap ujra megmérem magam,de érzem és látom a változást. Könnyünek érzem magam,végre nem puffadok.
A tegnapi vacsi köröm pörkölt volt,ez kinek ne izlene?Ilyen pontosan,és ilyen jókat lelkiismeret fuldoklás nélkül nem is tudom mikor ettem utoljára. Az hogy a környezetem még mindig dilisnek néz a méregtelenitési modszerem miatt nem is kérdés..na de majd meglássák pár hónap mulva ki fog nevetni :D mindenkinek kellemes este!
Nagyom sajnálom fehéroroszlán, hogy neked problámát okozott a szer fogyasztása. Meg azt is sajnálom, hogy ezentúl nem fogsz írni a fórumon. Én miattad regisztráltam, be, mert olyan jókat, okos dolgokat írtál! Nagyon sok olyan dolgot osztottál meg itt amiról én még nem is hallottam.
Arról, hogy kibobtál ennyi pénzt gondolj másképp. Gondolj arra, hogy megpróbáltál valamit, ami neked nem jó, de csak így derülhetett ki, hogy kipróbáltad. Az esély neked is megvolt és te megadtad magadnak!
Ha időd engedi olvasgasd a fórumot, és kérlek írd meg ha valami olyat olvasol tőlünk ami helytelen.
Kívánok neked minden jót és találd meg a neked megfelelő segítséget!
Üdv: aloe69
Hát sajnálom, de lényeg, hogy jobban vagy!
Köszi a gyümölcs infót.
Szia Fényszem!
Szerintem többen is inkább csak olvassák a fórumot.
A gyümölcs nem tiltott?
Sziasztok!
Úgy látszik ,mintha ez egy egyszemélyes fórum lenne mostanában,de azért írok,mert hátha elolvassák legalább többen is, ha nem is írnak tapasztalatokat ,főzési ötleteket.
Egy gyümölcs ötlet:
Ma ettem először Pomelot és máris megszerettem.A családnak is ízlett. Nagyon finom gyümölcs, a grapefruithoz hasonló, ezen a linken megnézheti aki nem ismeri. Az ára nem vészes,mert elég jó nagy. Fiam kis barátnője hozta nekünk.
Jó egészséget Mindenkinek!
Szia!
Megrendelheted a doktor úrtól is közvetlenül, de úgy tudom ugyanannyiba kerül, ha bárkitől megrendeled aki ÖKONET, ill.azóta már BIOCOM tag. Biztos van vki a környezetedben aki ezzel foglalkozik.Esetleg nézz körül a neten, hátha valahol olcsóbb. Sok sikert a kúrához! :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása