Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok! Ki szeretném próbálni a Reg-enor kúrát, de nem tudom, hogy honnan érdemes rendelni a Reg-enor méregtelenítő folyadékot. Tudnátok nekem segíteni? Segítségeteket előre is köszönöm! :-)
Sziasztok!Nem akarok visszaélni az időtökkel,de mégegy link a témában:
[link]
Vettem az egyik közeli zöldségesnél narancsméretű fehér retket, ezt reggeliztem ma császárszalonnával, nagyon finom,tényleg vajretek.Remélem mindenki jól halad a méregtelenítéssel, sok sikert szép hétvégét!
Köszönöm, hasonlóan szoktam én is készíteni csak valóban kisebb adagot.Paleósan kenyér helyett reszelt répát zellert,cukkinit tettem a stefániába vagy a fasírtba és szezámpelyhet.
Az önismereti munkához egy jó kis írást had ajánljak:
[link]
Szeretem ezt az oldalt,nagyon építi a lelket és felébreszti a tudatosságot!
Siasztok!
Nálunk én iszok 10, a párom 15 ml-t.A bevételi időt nagyrészt betartjuk, persze előfordul csúszás.
A Stefániát nagy mennyiségben csináltam, vittem az egész famíliának, de ki tudod számolni ezek alapján:
2 kg darált hús, 2 kisebb hagyma, 5 gerezd fokhagyma,só, bors, biovegeta, 3 tojás, 2 ek.édes őröltpaprika, kb 5 zsemlének megfelelő kenyér(a begyúrás előtt megpirítottam).Ezeket összegyúrni, kicsit kinyújtani, a közepébe sorban berakosgatni a főtt tojglikat, majd ráhajtani a husit.A tetejét kicsit megkentem zsírral, és zsemlemorzsát szórtam rá, hogy a végén jól megpiruljon.190 fokon alufóliával lefedve kb 1 óra, majd anélkül még kb.20 perc. Jó főzőcskézést! Szép napot!
Ui:A kövérség lelki okainak feltárása szerintem is nagyon fontos, mély önismereti munkát igényel.
Szia!Sziasztok!Örülök a bekapcsolódásodnak. Biztos,hogy könnyebb ha a családban többen csináljuk a méregtelenítést.A gyerekeknek legtöbbször külön főzök, de van hogy szívesen megeszik a regenorosan elkészített ételeket is.Bár a csülökért zsíroskenyerekért nincsenek oda...Gratulálok a pozitív sikerhez.Ha kérdezhetem hány milit isztok a regenorból? Nálunk én 15ml iszok már 9 hete, a férjem pedig 10-t.De ő is kb. annyit fogyott csak/3kg/,mint én.Mennyire tartjátok be az evés utáni 1 ill. másfél órás bevételét a regenornak?
Nálunk van hogy kicsit csúszik és később vesszük be..
A stefánia jól hangzik,leírnád hogyan készíted el?Jól jönne a maradék tökfőzelékhez. Köszönöm előre is.
Egyébként az a tapasztalatom,hogy ha bármi lelki oknál fogva ragaszkodunk a betegségünkhöz vagy a kilóinkhoz,nehezebben indul el a kívánt változás. És ez tudatalatti történet legtöbbször...magunkkal érdemes tudatosítani,mit pótolok mire jó nekem a túlsúly, az adott betegség, mért nem tudom,akarom elengedni? Netán úgy védtelen leszek, vagy másban támogat?
Sziasztok!
Már régen olvasgatlak Titeket, gondoltam most aktívan is bekapcsolódok a förumba.
Mi a párommal 5 hete kezdtük a kúrát, és egyenlőre pozitívak a tapasztalatok.:)A párom 9, én 4,5 kilót fogytam.Hozzáteszem, hogy a páromnak van bőven miből fogyni, én elsősorban a méregtelenítés miatt kezdtem el. A diétát teljesen betartjuk mellé, ami csodálatra méltóan nem okozott "elvonási tüneteket".Candida kúrát, ami nagyrészt ugyanez már többször csináltunk, de akkor úgy éreztem bedilizek, ha nem ehetek meg azonnal egy tábla csokit.
Az a véleményem,hogy ha vkinek átmeneti rosszabbodást okoz ne keseredjen el, hiszen szinte minden természetes módszeres méregtelenítésnél ez a gyógyulás első folyamata.Persze én is el lennék kenődve, ha csak negatív tapasztalatom lenne.Nekem pl. amióta szedem volt 2 nap, amikor hasogattak a térdeim, pedig nem vagyok izületes.Utána pár napig taknyom-nyálam egybefolyt. A páromnak ekcémaszerű hólyagok jöttek ki.Én ezeket a tüneteket a tisztulásnak tulajdonítom.
Mai ebédünk: stefánia vagdalt, párolt vöröskáposzta(citom, édesítő, só , zsír, kömény)
volt.Isteni! Holnap paradicsomos húsgombócot tervezek. :)
Mindenkinek kitartást, és kellemes fogyást, méregtelenítést kívánok!
Sziasztok! Szerintem nagyon sok embernek segített már Szigfrid, ahogy látom a Regenor sikerek oldalakon. Ha kételkedni akar valaki megteheti persze és nem is kell mindent elfogadni feltétel nélkül. Persze,hogy kérdéseink vannak,de attól még működő dolog. Én azt hallottam tőle,hogy akinek komoly problémái vannak akár 1 évig is csinálnia kellene a kúrát. Valószínű egy év alatt regenor nélkül is lefogynánk ezzel a diétával, csak nem mindegy milyen lesz a bőr utána. A regenorról éppen ezt hallottam,hogy visszahúzódik tökéletesen a bőr és nem lesz petyhüdt,lógó a nagy súlyvesztéstől sem.Persze az anyagi lehetőségeit és egyéni gondjait mindenki maga tudja...és teljesen el tudom fogadni fehéroroszlán az álláspontodat. Mindenki csak a maga nevében nyilatkozhat, de azért még mindig jobb,ha bízunk mintha kételkedünk.Talán az eredmény függhet tőle,hiszen lelkünk is van.
A mai menü nálunk a következő volt:
Reggel 2 tükörtojás tepertővel és 3 kis szelet pirított rozskenyérrel.
Ebéd: csülkös bableves tegnapról és két rántott csirke darab rizsliszttel és kölespelyhes morzsával panírozva,zsírban kisütve.
Vacsora: tökfőzelék rízsliszttel sűrítve tej,tejföl nélkül még ebédről maradt hússal.
Írjatok Ti is miket főztök,hogy legyen ihlet!
További kitartást Mindenkinek!És csináljuk derűsen ,bizakodva.Ezt mondom én 54 év tapasztalatával 4 gyermekkel és egy 5 éves unokával.
Velem is kedves volt, nem itt a baj, csak a feltett kérdésekre nem tudott válaszolni, s ez kicsit hiteltelenné teszi a dolgot.
Szia! nem értem mi történt,Szigfrídet mikor hívtam mindíg készséggel válaszolt,nem tudom miért lett ilyen veled?nekem pozitív tapasztalataim vannak,és voltak,már harmadszor regenorozom,de mindíg jó volt a vérnyomásom.remélem mielőbb választ kapsz a kérdéseidre,kitartást kívánok neked is ,és jó egészséget!!
Arra sem kaptam választ, hogy miért kell minden evés után a zsír. A fáter papilla egy nap 2x nyílik, reggel és du. 2-3. óra között. Akkor az esti étkezéshez miért kell a zsír, az már csak pangani fog, hiszen a máj reggel 6-kor "kapcsol be", s akkor is először a ch-t üríti a vérbe. Sok-sok kérdés, melyre nincs válasz. Valószíná, ha nem lenne ennyi negatív tapasztalatom, akkor én sem kérdeznék ennyit. Engem nem az bosszant, hogy nem fogyok, hanem a sok negatív hatás, ami velem történik.
Szerintem teljesen értelmesek a kérdéseid, és valóban jó lenne rá tudni a választ. Én is megcsináltam az olajos máj méregtelenítést, nekem nem jött ki sok kő, szinte alig, tehát a májam és az epém ezek szerint rendben van. Mégsem fogyok, bár már lassan a 2. hónap végén vagyok. Talán még egy hónapot adok, hogy meg legyen a három hónap, és akkor abbahagyom. Méreg már nincs bennem, fogyni meg ezek szerint én ettől nem tudok.
fényszem! Mivel nem vagyunk egyformák, van olyan, akinél a zsír fogyasztása hízáshoz vezet. Én még a hétvégén megpróbálkozom a máj tisztítással. Amire szintén nem kaptam választ Szigfridtól, hogy ha a Reg-enor fogyasztáshoz zsír kell, akkor a máj tisztítás mégis mitől működik oliva olajjal, hiszen az növényi olaj, s mégis megnyitja a fater papillát, hogy ürüljön az epe. A másik a kókuszzsír kérdése, ami ugye azonnal adja az energiát, s nem szívódik fel a vékonybélből, mivel rövid szénláncú, s egyébként pajzsmirigy alúlmáködés esetén is igen hatásos. Mégis tiltva van a Reg-enor mellett. Sok-sok kérdés, amire nincs válasz, s ha nem kapok választ, akkor már számomra nem is hiteles. Lehet, hogy kötözködő vagyok? Lehetséges, de azért van a fejem a nyakamon, hogy használjam is. Lehet, hogy jobb annak, aki csak simán elfogadja a dolgokat, illetve nyilván, ha én is tapasztalnék pozitív hatást, akkor nem tennék fel ennyi kérdést. Ahhoz viszont túl drága ez a lötty, hogy ne hozzon eredményeket, s még csak ne is kérdezzek. Persze senki nem akarok elkedvetleníteni, hiszen sokaknál működik. Nyilván ez a fórum a pozitív eredményekről szól, csak azért érdekes lenne olyan véleményeket is olvasni, akiknél ez nem működött. Nem valószínű, hogy csak én jártam így, csak gondolom, akinél nem vált be, az nem is vette a fárdatságot, hogy írjon ide.
asparagus! Köszi a bíztatást, de az én problémám éppen az, hogy a Reg-enortól függetlenül, már egy éve így eszem. Tehát nincs édesség, növényi olaj, gabona, hüvelyesek. Van viszont zsír, főként töpörtyű és szalonna formájában, főzéshez disznó és kacsazsír, hús, zöldségféle. Gyümölcsöt tavasszal ettem utoljára, amikor eperszezon volt. Naponta járok edzeni, plusz még a napi séta is hozzájön. Hiába kérdeztem Szigfridet, hogy akkor miért nem működik nálam, hiszen minden ami másoknak bevált /vérnyomáscsökkenés, cukorszint javulás, puffadás megszünése, vizesedés megszünése/ nálam éppen a viszájára fordult. Ami engem zavar, hogy nem kapok erre választ, semmiféle logikus magyarázatot. Eléggé tisztában vagyok a szervezet működésével, de nem találom a miérteket. Ettől függetlenül kitartok még egy kicsit.
Köszi a bíztatást. Ez most jól jött! De valóban tartjuk a diétát,ahogy te is írod. Lehet,hogy a kevés mozgáshoz sok zsírosat eszünk? Itt lehet a probléma? Vagy nem ürül annyi epesav amennyi kéne?
Sziasztok! Én tudlak biztatni benneteket, mert tavaly szeptember 4-től karácsonyig leadtam 14 kilót, és ez tényleg csak mellékhatás volt, mert nekem az igazi eredmény, hogy a vérnyomásom rendbe jött, pedig kamaszkorom óta szedtem a vérnyomáscsökkentőt. A súlyom is ugyanannyi, mint karácsonykor. Ehhez gondolom, hozzájárul, hogy nagy vonalakban azóta is tartom az étrendet és elég sokat mozgok a kertben. Tehát a titok az étrendben van, a Reg-Enor abban segít, hogy a folyamat gyorsabban induljon be, illetve a méregtelenítésnek az eszköze.
Természetesen nem mindenki ilyen szerencsés, mint amilyennek én mondhatom magam, vannak olyanok, akiknek ha nem is minden kiló, de sok visszajött. Amikor kérdeztem, miből áll az étrendjük, kivétel nélkül esznek nem ajánlott ételeket, sőt, olyan is van, aki mértéktelenül. Logikusan kell gondolkodni, hogy a Reg-Enor és az étrend sem csodaszer, ha valaki háromszor annyit eszik, mint amennyire a szervezetének szüksége van, az igenishogy meg fog rajta látszani. A kúra arra jó, hogy megtanuljunk a laktató ételekből kevesebbet enni és azt a szervezetünk számára optimális összetételben. Tehát a zsír kell a jó epeműködéshez és érdemes az élesztős, ecetes, cukros ételeket örökre száműzni, vagy minimálisra csökkenteni, hogy ne adjunk táptalajt a candidának.
Igen, én is ebben bízom, amit írtál fényszem! Nem is szeretek dolgokat könnyen feladni, csak nem értem, hogy nálam miért nem működik. Még kitartok egy darabig, talán megfordul a folyamat.
Jaj,most kicsit lelombozódtam Fehéroroszlán! Mi a férjemmel 9. hete isszuk a regenort és esszük a sok-sok oldalast ,csülköt,szalonnát,tepertőt és egyéb finomságokat, a súlyunk csak 2-3 kilóval lett könnyebb,de várunk még. Azt a 3. hónapos határt mindenképp érdemes lenne kivárnod talán Neked is, hátha akkor megindul a javulás minden téren!Persze ha nem bízol a szerben már, akkor nehezebb. Én egy méretet csökkentem centikben a kevés súlyváltozás ellenére,de ha ennyi embernek sikerült, bízom benne,hogy nálunk is működik csak tudni kell kivárni. Igen,elég borsos az ára,de a sok gyógyszeré sem kevésbé . Ne add fel,ezek lehetnek átmeneti rosszabodások,amíg kitisztulnak a sejtek. Akiknek sikerült küldjenek egy kis bíztatást nekünk akik benne vagyunk a folyamatban, most igen jól jönne azt hiszem Mindenkinek itt a fórumon!
A paleo kenyerek maglisztből készülnek, viszont azokkal is vigyázni kell, mert eléggé hízlalnak. Bezárul a kör, mert aki nem akar glutént enni, annak csak a magliszt marad, viszont az is hízlal, tehát a legjobb - ha valaki fogyni akar -, ha egyiket sem eszi. Nagyon jól el lehet éldegélni kenyér nélkül. Én a 3. üveg Reg-enort iszom, s - bár tudom, hogy elsődlegesen nem fogyasztószer - mégis jönnek rám a kilók. Megy fel a vérnyomásom, és magasabb a cukrom, dagadnak a lábaim. A hétvégén találkoztam Szigfriddel, annyit mondott, hogy ez előfordul, de számomra ez nem kielégítő. Igazán nem tudome eldönteni,hogy érdemes-e még venni belőle, valószínű nem válik be mindenkinél. Még lehet, hogy egy üveggel bevállalok, de ha az is így hat rám, akkor érzékeny búcsút veszünk egymástól. Gondolom, aki eleve átáll erre a kajálásra, az úgyis fogyni fog, mivel elhagyja életéből a CH-okat, meg sokkal kevesebb kenyeret, gyümölcsöt eszik, tehát már meg is van a fogyás magyarázata. Ettől függetlenül mindenki maga dönt. Még én is próbálkozom kicsit, de nincs ennyi kidobni való pénzem. Tettem fel egy-két kérdést is a Reg-enorral kapcsolatban, amire nem kaptam választ, sajnos innentől kezdve nekem nem igazán hiteles a dolog. Amiért még próbálkozom, a sok jó dolog, amit a fórumon olvastam.
Tudja valaki,hogy a Reg-enor táplálkozásban lehet enni Paleo kenyeret Sajnos nekem is jön vissza a súlyom jojo effektus
Én a magam részéről elfogadhatónak tartom a magliszteket, hiszen nincs már bennük a növényi olaj, de mindenki maga dönt.
Szigfrid nem ismeri ezeket az olajtalanított magliszteket, azt mondta, még nem is hallott ezekről, így véleményezni sem tudja.
Egy fórumozó (1037) megkérdezte Szigfridet a kölesről, és azt mondta szabad!
Sziasztok!
A tejről egy ismerősöm azt mondta, hogy minden emlős csak a szoptatás idelyére használja a tejet kivéve az ember. Lehet, hogy elkellene ezen gondolkozni. Nekem ez segít agyban megtartani a tejmentességet.
Fehéroroszlán sikerült Szigfiddel beszélni a maglisztekkel kapcsolatban?
A kukorica, kukorica liszt tiltólistán van?
Még én sem fogytam, de a hasam talán laposabb. Most le is mértem magam, hogy legalább majd a centik adjanak motiválást, ha a kilók nem annyira.
Szia !
Első nap iszom a lötyit, nincs még tapasztalatom, de az a véleményem, hogy keveset és ritkán eszel, ezért a szervezeted fél, hogy ezentul nem kapja meg a szokott mennyiséget, ezért raktároz. Próbáld meg, hogy egyél ötször, hatszor, de csak keveset, mert ha nem raktároz, akkor indulhat a fogyás.Az agy rögziti a legmagasbb sulyodat, és ennek a sulynak raktároz. Nekem már régen magyarázta ezt valaki, ugy gondolom, hogy van benne igazság. Kitartás, nem feladni.
Kivi24 Rossz hírem van, az ismerősöd számára. Tejet nem lehet inni, teljesen mindegy, hogy laktózmentes-e. Kóksztejet pedig azért nem, mert magas a növényi olaj tartalma. Van olyan, aki a rizstejet használja, Nem tudok ehhez szólni, mert én már egy éve elhagytam az összes tejterméket. szerintem a cél érdekében érdemes lemondani erről, bár a kúra után sem ajánlott fogyasztani, hiszen ez egyébként sem egészséges étel, de mindenki maga dönt.
Sziasztok! Már régóta iszom a lötyit, de még van mit tanulnom nekem is! :) Az egyik kedves ismerősöm most kezdte a kúrát, de a tejtermékek nagyon hiányoznak neki. kérdése, hogy lehet-e laktózmentes tejterméket fogyasztani? ill. mi a helyzet a kókusztejjel? köszi a segítséget!
Szia!Megkérdeztem Szigfridtől,kölest és hajdinát szabad enni reg-enor alatt!Üdv!
Megtaláltam, kölest és hajdinát ritkán lehet enni.
Szia MIndenki! Most én kérnék tanácsot, mert már belegabalyodtam a sok infóba. A paleo szerint, mivel gabona, nem lehet enni kölest, hajdinát. Mi a helyzet a Reg-enor esetében, hiszen ez gabona, de van, aki azt mondja, hogy ez mag és tilos. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert most se időm, se kedvem ismét végigböngészni az oldalakat. Én továbbra is paleozom, de már kellene valami más is a hús-zöldség-zsír kombón kívül, talán egy kis köles vagy hajdina beleférne. Ezt még cukorbetegeknek sem igen tiltják. Ettetek már quinoa-t? Az is gluténmentes, ja és a hadina, meg a köles is. Én továbbra sem eszem kenyeret a glutén miatt. Ha valaki tudja a választ, légy szíves, írja meg. Én elkezdtem a 3. üveggel, fogyni nem fogytam, viszont tudomásul veszem, hogy ez nem fogyasztó-, hanem méregtelenítő szer. Remélem, amikor tavasszal lekerül majd a téli kabát, addigra lesz valami látható eredmény is.
További ajánlott fórumok: