Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2015. febr. 26. 15:02
Olvastam a paelos totu készítését, ami a túrót helyettesíti. Érdemes kipróbálni.:)
2015. febr. 26. 15:00

Sziasztok!

Reggeli: Két szelet puffasztott rizs kacszsírral megkeve

Ebéd: uborka, retek, pritaminpaprika, saláta felkockázva, leöntve egy kanál kacszsírral, ami citrommal, oregánóval és kakukkfűvel ízesítettem valamint 2 db édeskével

Vacsora: paradicsomos húsgombóc

5133. Dothy (válaszként erre: 5127. - Iker55)
2015. febr. 26. 14:30
Gratulálok!! Csak így tovább!! :)
5132. Dothy (válaszként erre: 5130. - Hneemese)
2015. febr. 26. 14:28
Ne keseredj el! Az is siker, hogy rájöttél erre! Kiiktatod, eszel helyette másmilyet, és helyen leszel!! Hajrá! :)
5131. hneemese
2015. febr. 26. 14:15
Most egy kicsit elkeserdtem
5130. hneemese
2015. febr. 26. 14:09

Sziasztok!

Én bő egy hete kezdet a kúrát és most vettem észre hogy a kenyérbe amit eszem van lenmagolaj.Gondolom emiatt nem fogytam még semmit.Egyébként mindent betartok.

5129. Belo
2015. febr. 26. 14:06

Szia iker55!

Köszönöm a biztató szavaidat, örülök, hogy nálad beindult a fogyás. Nálam talán a heti 6x1 órás futás és a napi 4-5 liter viz miatt nem mutatkozik a kg-os fogyás, mivel izmosodik a test.Még 3 hónapot biztosan végig csinálok, ha fogyás nem is lesz, de az egészségemet rendbe teszem. Változó kor után minden nehezebben megy. Kérdésem: Én rendszeresen fogyasztok 1 marék Goji bogyót szárítva azt lehet a Reg-enor mellett? Nincs benne cukor.

5128. nati76 (válaszként erre: 5109. - Dorem)
2015. febr. 26. 13:55
Igazad van mert eleg draga mulatsag.... en nem ennyi kilora szamitottam hogy fogyok, remeltem legalabb 5-6 kg-ra de ez is jo. Igaz mar mindjart 2 hete nem meretkesztem. Szep napot.
5127. iker55 (válaszként erre: 5125. - Belo)
2015. febr. 26. 12:44

Szia Belo!

Egy korosztály vagyunk, én jan.3-án kezdtem el, most tartok a 4,-4,5 kg-nál.Nálam az első 1-2 héten le ment a 2,5 kg.Majd le ment 1kg, de ez vissza is jött, majd ismét le ment az 1 kg, és újból vissza jött.Hetekig csak a 2,5 kg volt meg, már majdnem feladtam.Képzeld nem értem rá vele foglalkozni a hétvégén, mert együtt volt az egész család, ezért hétfőn méretkeztem és úgy meg lepődtem mikor láttam, hogy meg van a 4,5 kg.Nálunk valóban nehezebben indul meg, talán ezért is kell nekünk több erő,energia, türelem, a kitartáshoz.Én nem nagyon látom magamon a változást,de a hétvégén olyan nadrágot vettem fel ami nem ért be, és kényelmes volt.Én csak annyit tudok mondani, tarts ki,biztos elindul.Ne add fel, én megrendeltem a 4. üveggel, mert szombaton kezdem a 8. hetet, és még van 1 hétre való, a 3.-ból.Kitartás, hajrá!!!!!!

5126. Dothy
2015. febr. 26. 10:56
Bobidomi és Kingabringa (micsoda név :) ) köszönöm a választ, akkor ok. Bizzunk a mielőbbi javulásban és hogy el is múlik mindörökre!! :)
5125. Belo
2015. febr. 26. 10:24
1 hónapja Reg-enort iszom, betartva a tiltólistát, de nem megy le a súlyom. 1 héten 6x1 órát futok. Átalakulás egy kicsi van, de nem vagyok elégedett.A Zsírbevitel van mikor több a 30 gr-nál. Lehet, hogy ez lehet a probléma. Van valakinek hasonló tapasztalata? Az is probléma lehet, hogy a korom miatt nincs eredmény, mivel 58 éves vagyok.
5124. Bobidomi (válaszként erre: 5115. - Asparagus)
2015. febr. 26. 10:16
Nem kövezünk.!:) Bár előbb tudtam volna, nagyon megviselt a múltkori antibiotikum. Nemhiába nem szedek semmit, amíg van más megoldás. Az algát meg fogom venni. Melyiket is?
5123. KINGABRINGA (válaszként erre: 5120. - Dothy)
2015. febr. 26. 10:14
igen, nekem- a regenor előtt teljesen tünetmentes voltam- most már sajna egyre jobban terjed :(Én is csak bizakodok , hogy elmúlik talán..
5122. Bobidomi (válaszként erre: 5120. - Dothy)
2015. febr. 26. 10:14
Igen, előjönnek régi gondok, olyan érzésem van, mint a homeopátiával, az is előbb felerősíti a panaszokat, aztan enyhíti. Érdekes.
5121. Dothy
2015. febr. 26. 09:51
Tényleg, azt meg el is felejtettem újságolni: a térdfájásom viszont elmúlt!! Pedig az ilyen nyirkos, esős időben, meg már előtte is egy nappal ugy szurkált, hogy éjjel sem tudtam aludni tőle. És most semmi!! :)
5120. Dothy (válaszként erre: 5119. - Moni999)
2015. febr. 26. 09:50

Nekem sem megy annyi.... Sajnos észre is veszem, hogy pl. nagyvécézni is ritkábban járok. Azelőtt nem volt ilyen problémám, mert a kávé+tej megtette a hatását mindennap. De ugye már nem tejezem a kávét, viszont ha nem sikerül elég zöldséget ennem, akkor baj van..... És sokszor nem sikerül...

Még azt vettem észre, hogy most fokozottan előjött az ekcémám, ilyet tapasztalt valaki? Mármint hogy valamilyen problémája erőteljesebben jelentkezett? Bízom benne, hogy javulni fog és el is tűnik, elvégre ez lenne az alapvető célom....

5119. Moni999
2015. febr. 26. 09:07

Gratulálok lányok! :) ügyesek vagytok :)

Kérdezném, hogy a napi 40 dkg zöldség mindenkinek lemegy? mert Nekem ugyan nem sajnos. Vagyis mindennap esztek annyit?

Én pár napig grammoztam mindent, de abbahagytam, mindig elfelejtem :)

5118. ga12
2015. febr. 26. 08:37

Szép napot Mindenkinek!

A 12. napnál tartok, és nekem nagyon pozitív tapasztalatom van eddig ( remélem így is marad)! Én ugyan nem mérem magam, viszont nagyon jól érzem magam. Nem puffadok, ( ellentétben azzal, hogy az utóbbi években ételek sorát kellett kihagynom ), a közérzetem nagyon jó, nem szédelgek stb. Én sokkal több zsíros kaját eszem ( mai reggeli: két szelet sült szalomma + kolbász , rá három tojás , és mellé egy 15 cm-es uborka + egy fél piratós, egy nescafé és 3 dl. tea. ! :)Én, aki a tojást sem bírtam, most ehetem, semmi bajom... haladok a 3 liter folyadék elfogyasztása felé, pedig szinte semmit nem ittam előtte! Erre viszont tudatosabban figyelek, mert ez fontos! Ismerősöm 4 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, ő is evett bőségesem, elmondása szerint. Én, amit kerülök az a tészta, krumpli, kukorica és a rizs is csak ritkán. Bízom ebben a kúrában és jól érzem magam. Nektek is kitartást! :)

2015. febr. 26. 08:25

Sziasztok! Tegnap telt le az első két hetem: puffadásom egyszer volt, mikor párolt káposztát ettem, azóta sem szerencsére. A 10. napra két és fél kilót fogytam, azóta abból visszajött fél kiló. Este, lefekvés után újabban fájnak a csípőim, lábaim. Egyébként jól vagyok.

Tegnapi kajám: reggeli: piritós kolbásszal, paprikával, ebéd: sült szalonnakockákkal zsírban átforgatott párolt brokkoli, vacsora: sült zeller.

Mai kajám: reggeli: piritós (4 dkg) abált szalonnával, paprikával, ebéd: tojásos nokedli (rizslisztből) céklasalátával, vacsira kacsazsíros piritós lesz. Napi 1/3 gránátalmát eszek.

5116. aloevera3
2015. febr. 26. 07:24
Én február 13-án kezdtem el a Reg-enort.Azóta mintha a hasam és derekam kisebb lenne,nem mértem le akkor magam,tegnap volt az első.A fogyásom még nem indult be,pedig próbáálom betartani a szabályokat.Mondjuk eltelt néhány nap míg beszereztem néhány dolgot a megengedhető ételekhez:pl.édesítőt(erittrin),a kávémba kókusztejport,teljeskiörlésű rozslisztet,rizslisztet ilyesmi.A grefruitot gyümölcsprésen átnyomom,mert úgy tudom elfogyasztani,és zöldséget eszem a hús mellé.Viszont a zsírbevitel nem tudom megfelelő-e?Az volna a kérdésem,hogy az étel mennyiségét meg kell határozni ?Mondjuk nem vagyok nagyevő,de szeretnék már eredményt látni.
5115. asparagus (válaszként erre: 5114. - Éva626)
2015. febr. 25. 20:43
Ha most megköveznek is, akkor is leírom, hogy a biocomos flora plusz szinte kötelező antibiotikumos kezelés után!
5114. éva626
2015. febr. 25. 20:03

Szeretném megkérdezni, valaki érzett-e már zsibbadást, vagy savas érzést a nyelve torokhoz közeli részén és a nyelőcső környékén, a regenor használata alkalmával. A múlt héten sajnos antibiotikumot szedem, és azóta érzem ezt az érzést, mit gondoltok mi lehet ez, összefügghet valamivel, most 5. hete tartom a kúrát, de, lehet, hogy abba kellene hagynom?

Válaszaitokat megköszönöm.

2015. febr. 25. 19:58

Van -e még itt pajzsmirigy alulműködéses , aki használja a reg-enort? Ha igen, legyen szíves ő is írja le a tapasztalatát. Hogy változott a labor értéke, hogy érzi magát, milyen a vérnyomása, stb.

Anyukám pm. beteg, és izületi gyulladása is van, szeretnék utána járni,. hogy mik a tapasztalatok.

Köszönöm!

5112. 5f32f3fde1 (válaszként erre: 5100. - Dorem)
2015. febr. 25. 19:54
Köszi szépen hogy leírtad!
5111. asparagus (válaszként erre: 5107. - Dothy)
2015. febr. 25. 16:34
Minden dobozon rajta van a szavatosság.
5110. anita85-12 (válaszként erre: 5107. - Dothy)
2015. febr. 25. 16:28
szia.a szavatossága még jó volt néztem a dátumot. kössz az infót.
5109. dorem (válaszként erre: 5104. - Nati76)
2015. febr. 25. 16:06

Akkor kezd el mérni, mert egy üveg kb 20 nap és oltári felesleges többet szedni az előírtnál.

Kevesebbet fogytam, mint Te. Nekem kb 3 kiló.

5108. anirobi (válaszként erre: 5041. - Bobidomi)
2015. febr. 25. 16:04

Sziasztok!

Még elég zöldfülű vagyok (9. nap), de szeretnék Veletek megosztani egy nagyon jó gyakorlatot. Egy másik diétában tanultam és kb. két éve folyamatosan csinálom. Minden reggel (ha esik, ha fúj) sétálok fél ótát és utána jövök dolgozni. Lehet, hogy nálam van a hiba, de nekem a fejem sem fájt és semmi rossz tapasztalatom sincs. Lehet, hogy semmi köze a sétához, de érdemes megpróbálni.Nem szeretnék semmit elkiabálni, mert rengeteg sikertelen fogyókúrán vagyok túl.

5107. Dothy (válaszként erre: 5078. - Anita85-12)
2015. febr. 25. 15:59
Szia! Köszönöm a linket! Megkérdeztem egy bennfentest, azt mondta, hogy régi csomagolás, a szavatossága már biztosan nem jó :) bár Szigfrid erre ezt mondta az egyik videóban, hogy a szavatosság lejárta után is 4-5 hónapig még biztosan semmi baja. De ha valakinek ilyet akarnak eladni, azért nézze meg a szavatosságát, ennyi pénzért ne vegyen lejárt terméket.
5106. ga12 (válaszként erre: 5095. - Belluka)
2015. febr. 25. 15:53

Szia!

A zsírt vagy belekevered étkezés előtt az ételbe, vagy ha eleve zsíros ételt eszel, ( és úgy ítéled meg, hogy kellően zsíros) akkor ugyan tehetsz még rá zsírt, de nem muszáj. Én elég sok mindent ( zöldségeset, zsírosat ) nem bírtam a kúra előtt, de most a világon semmi bajom. Pedig csak 12 napja csinálom. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook