Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
En tegnap kezdtem,semmi mellekhatast nem erzek azon kivul hogy 5percenkent pisilni jartam tole.meg persze etvagyam sincs.
Sziasztok, eladó két bontatlan üveg Regenor.
Tel.: 20/988-0401
Szia!
Ezt a pár ezer hozzászólást ha végigolvasod, mindent meg fogsz tudni a kúráról :)
Az MLM-nek egy baja van, erőltetett. Volt az A.V. termék azt is az tette tönkre. Az emberek menekültek az értékesítők elől, pedig a termékek nagyon jók. A Fb oldalam ezzel van tele, szóval a jó ismerősnek is az agyára lehet menni ezzel :)
A candida egy nehéz ügy, ha tényleg nagyon elszaporodik, akkor sajnos kevés a természetes cucc. Tudom, hogy van mellékhatása a gyógyszernek, de nekem sajnos olyan volt a candida , hogy állandóan visszajött. Fél éves gyógyszer után több éve viszont nem.
Hidd el nálam jobban senki nem utálja a gyógyszereket, ebben egyetértünk, nem is bírom őket.Az antibiotikumtól is rosszul vagyok, ha 2-3 évben egyszer elkap a kór és szükséges. Gyógyteákat iszom, napi rendszerességgel. Tényleg nem a terméket szólom le, hisz én nem próbáltam, pár emberkét ismerek akik próbálták, nekik nem jött be, mondjuk ők is fogyást vártak tőle. Mert azért valljuk be, főleg ezt várják tőle a nők. Csináltam már grapefruitmag cseppes kúrát, az eredeti cseppekkel, gondolom tudod melyik, tényleg csodákat művel. Tele leszel energiával, nem leszel fáradt, szinte minden bajra jó, mindig van itthon. A májbajosokról itt is olvastam :) Hát igen, tényleg vigyáznom kell, még a végén meggyőzöl és egy karton Reg-Enor-ral gazdagabb lennék...:)
ziasztok!
Lehet, bugyuta kérdést teszek fel, de a diéta működik regenor ( a lötyi) nélkül is?
Igazából már 6 hónapot végigcsináltam regivel, eredménytelenül, mindent betartva, mégsem fogytam, a diétát tartanám, de nem dobnék ki feleslegesen pénzt az ablakon... remélem megértitek...
Köszönöm a válaszokat!
Szép estét Mindenkinek!
Olvasom, hogy van, akinek nem jött be a Regenor. Nos, ha valakinek maradt egy-két bontatlan üveggel és normális áron megszabadulna tőle,érdekelne.. Köszi!
Nézd, a REG-ENOR-t valahogyan forgalmazni kell, nem én választottam magamnak az mlm-et, hanem a feltaláló így látta biztosítottnak, hogy a termék a hozzá tartozó információkkal és személyes kapcsolatokon keresztül terjeszthető a leghatékonyabban. Mellesleg sehol máshol nem tudod megvenni, éppen ezért, csak nálunk.
Én szívesen vitatkozom, mert a vita viszi előre a világot.
Te a candidára gyógyszert írsz, én meg tudom, hogy nem kell gyógyszer. Sőt, semmire sem kell(ene) mesterséges (gyógy)szer, mivel a természetben minden betegségre található gyógyír, csak tudni kell alkalmazni. A gyógyszereknek mellékhatásuk van, a természetes anyagoknak pedig nincs.
Akik rosszul vannak a zsírtól, azok pedig azért vannak rosszul, mert egyáltalán nem működik jól az emésztésük. Hidd el, ezalatt az idő alatt számtalan olyan emberrel foglalkoztam, akik el sem tudták képzelni, hogy zsírosat egyenek - vegetáriánusokkal is -, mert annyira beléjük verte a média, hogy az milyen egészségtelen! Most pedig áldják az eszüket, hogy bizalmat szavaztak a REg-ENOR-nak.
Én a személyes környezetemben még egyetlen egy emberrel sem találkoztam, akinek taccsra vágta volna a máját, vagy más, visszafordíthatatlan folyamatot indított volna el náluk, boldog, egészséges emberrel annál többel. De ha gondolod, tényleg befejezem, mert úgysem tudlak meggyőzni.
Félreértetted, a kávé vagyis a koffein nem volt jó a szervezetemnek, ezt is írtam. Az eszkimós példát csak azért hoztam fel, mert ők húst zsírral esznek és betegek lennének a szénhidráttól. Fordítva egy szénhidráttípusnak sem jó a zsír. Nem csak az éghajlat miatt vannak anyagcsere típusok.
Igen fogyókúrának hiszik, hisz a reklámanyagaitokban főleg ez szerepel. De nincs szándékomban vitázni. Nem próbáltam a terméket, mert epe és májbetegségben otthon vagyok, fogyni is tudok bármikor....Na és a Candidát is hosszú több hónapos gyógyszerrel lehet kikúrálni. Nem a termékről írtam véleményt, hanem az általatok erőltetett zsírevésről. Én csak azért írtam le a véleményemet, mert néhányan azt állítjátok,
-azoknak akik itt szenvednek, mert nem fogynak-,
hogy rosszul csinálják. Csak ezt cáfolom, de nem érted a lényegét...Szenvednek, rosszul vannak a zsírtól, valakinek taccsra vágja a máját mégis azt írjátok tartson ki....
További sok sikert az MLM hálózathoz!
Nagyon csodálkoznék, ha a normális emésztés csinálta volna ki a pajzsmirigyedet! Az eszkimós példád sem ül, mert ennek a találmánynak éppen az a lényege, hogy olyan étrend társul hozzá, amilyen a mi éghajlatunkon a mi szervezetünknek való! A zsírevést meg kicsit túldimenzionálod, mert étkezésenként 3-5 deka zsír kell a normális emésztéshez, annyi pedig a finom magyaros ételekben alapból benne van, nincs szükség külön zsírbevitelre. Megpróbáltad, neked nem jött be, ennyi.. Aki betartja a szabályokat, annál van eredmény. Ja, hogy ezt mindenki fogyókúrának hiszi? Ő bajuk! A feltaláló minden alkalommal elmondja, hogy ez egy méregtelenítő kúra és mellékhatás a fogyás, ami természetesen attól függ, ki milyen állapotban van a kúra kezdetén. Aki sovány, az hízni fog, mert ettől a módszertől a szervezet saját maga állítja be az ideális súlyt.
Abban igazad van, hogy a többség nem orvos, azt viszont honnan tudod, hogy ki mennyi képzésen vesz részt? Én magam 3 és fél éve foglalkozom a Reg-Enorral, szerintem tudok már a témáról annyit, mint egy közepes képzettségű természetgyógyász, úgyhogy kérlek, ne feltételezd, hogy játszom mások egészségével. Természetesen csak magam nevében nyilatkozhatom.
Ugy tûnik ujra kell regisztraljak a Magyar biocomnal hogy tudjak rendelni. Tudna valaki adni egy regisztracios szamot.
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása