Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Kedves Asparagus!
Engem is érdekel hogy lehet kikerülni a zsirt, mert
már hányingerem van tőle.
Kedves fórumozók!
Tudja valaki, hogy tejfehérje allergiában szedhetőhasználhatja ezt a szert? Ugyanis tejfehérjéket, C vitamint, stb.tartalmaz...
udv mindenkinek valaki irt nekem es megegyeztunk hogy vasarolok tole reg-enort mar elfelejtetem es kitorlodtek az uzeneteim
ha valaki magara ismer irjon privatba minden rendbe es usuk ossze a dolgot
Igen ez egy jól működő és egséséges szervezet esetén valóban így van, de vannak betegségek, pl az inzulinrezisztencia, PM alulműködés, ami sajnos nekem is van és ha megszakadok sem fogyok egy grammot sem.
Napi 140 szénhidrátot enged a dietetikus, ezt 5-6 étkezésre osztva és nekem sajnos így sem mennek le a kilók.
Igazából már nem hiszek egyik szerben sem, többnyire ezeket nem is lehet ilyen betegséggel együtt szedni, inni, enni, de azért csak jó lenne többet tudni róla, más ilyen betegséggel élők tapasztalatait olvasni.
Magamon nem akarok kisérletezni :)
Másik fontos kérdésem: Mi van, ha már valaki elérte a kívánt súlyát és nem vesz magához több Reg-enort?
Visszahízik, mint általában az ilyen kúrák után?
Úgy hallottam, hogy Inzulin rezisztencia / pajzsmirigy alulműködés esetén ez szer sem hatásos, nem fogynak vele.
Van valaki, aki IR-es és szedte?
Sziasztok,szeretném újra elkezdeni a kúrát és akinek van eladó Reg-enorja és postázást is vállal, azt nem horror áron átvenném.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek. 1 hónapja regenorozom, és elérkezett az idő, hogy sütnöm kellene szülinapi tortát. De hogyan? Ilyet? VAn valakinek ötlete?
Éppen azért vagyok még mindig itt, mert talán még itt lehet úgy-ahogy helyretenni a téves infókat. Fáj a lelkem, amikor olvasom a sok marhaságot, mert mind a Reg-Enor jó hírének árt vele! A Szigfridnek is elmondtam, hogy ahogy tudom, védem őt, mert neki hál'Istennek más dolga van.
Ez egy csodálatos módszer, aki betartja a feltaláló utasításait, biztos lehet benne, hogy lesz eredmény!
Kedves Asparagus!
Nagyon szépen köszönöm,a válaszod,és ahogy ragáltál rá.Tudom én ,hogy nem mindig lóg itt az ember,én is egésznap dolgozom,csak amíg kezdő vagyok egy dologban és tapasztalatlan szívesen venném a segítséget bárkitől,aki többet tud erről a diétáról mint én.Nagyon sok oldalt átböngésztem már,hogy mindi helyesen táplálkozzak,de vannak ellentmondások amitől tanácstalan leszek.Mégegyszer nagyon köszönöm,hogy válaszoltál!Szép estét!Erika
Szia, biztos véletlen..
Most elolvastam az összes kérdésedet, megyek sorban:
- a gluténmentes liszt tartalmát kell megnézni, mert tartalmazhat olyan összetevőt, ami nem fér össze a kúrával, ezért ajánljuk a riszlisztet és a kukoricalisztet, mert az illik ebbe
- ha elég zsírt eszel egy-egy étkezésnél, akkor nem fogsz megéhezni étkezések közben
- a dobozos rizstejek általában tartalmaznak olajat, meg kell nézni az összetételét
- gránátalmát ritkán lehet enni, kiwit egyáltalán nem
- a paleós ételeket nem ismerem, passz
- a Reg-Enor élő szervezet, kétszer sem egyforma, nyugodtan fogyaszd
sziasztok,
akinek van eladó Reg-enorja azt megvenném. Üvegenként max. 5000 HUF-os áron.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása