Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
sziasztok!
a kúra ideje alatt lehet enni gránát almát és kiwit?egyik oldalon ezt olvasom a másikon meg azt és már nem tudom eldönteni.köszönöm szépen
Szia!
Én is így vagyok, ahogy te, de még csak 3 hete. Neked azóta lett valami változás?
Sziasztok!
Én ma van három hete hogy reg-enorozom, mindent betartok. Úgy éreztem hogy fogytam, centiben biztos, mert látom magamon. Ma ráálltam a mérlegre és 10 dkg-mal több vagyok mint 3 hete. Nagyon el vagyok keseredve, szívem szerint abbahagynám. Volt ilyen tapasztalata valakinek? Érdemes kitartani? Köszönettel várom válaszotokat
Szia!
Én igen, szedek vérhígítót (syncumar) és nekem kimondottan jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatosan.
Eddig az INR érték vagy 2 alatt volt vagy egészen megemelkedett. Amióta iszom a reg-enort, azóta szépen beállt 2-3 között van minden héten.
Eddig ezt nem sikerült elérnem, csak amióta a reg-enorozom.
Be fog állni rendesen a véred, csak türelem kell.
Én hetente járok nézetni a véremet laborba.
Én ráadásul naponta 6 db-ot szedek, és úgy vált be.
Sok mindenben előnyös változást vettem észre az egészségemben, attól függetlenül, hogy 2 hónap alatt 10 és fél kiló a fogyásom, úgy, hogy sajnos nincs időm tornázni.
Sziasztok!
sziasztok! 10 napja kezdtem a kúrát. Eddig semmi hatása nincs, állandó hasmenésen kívül. Érdeklődöm van-e tapasztalat hogy vérhígítóra milyen hatása van a RegEnornak. Szedi-e valaki vérhígítóval egy időben?
Sziasztok!
Én 1
Én napi többször eszem keveset. Szigfrid javasolja hogy csak 3szor együnk vagy ez nem ennyire meghatározott?
Ha én kevesebb zsírt fogyasztok (mindössze az ételek sütése közben ezt teszek a serpenyőre) az nagyban csökkentheti a hatást?
Gondolom a "sütő" zsí ugyanúgy számít, mintha utólag keverném hozzá az ételhez, igaz?
Van egy üveg bontatlan Reg-enorom; eladnám, mert nekem sajnos nem jött be... megittam már 3 üvegnyit és nem történt semmi változás, a negyediket már nem akarom "elpocsékolni"...
5500 Ft-ot szeretnék érte. Akár postán, személyesen is át tudom adni, Bp.-en.
Én csak zsírral készítem az ételeket a korábbi kókuszolaj/napraforgó olaj helyett. Ezzel elegendő zsír viszek be az akkori étkezésemhez.
egyébként szoktam enni kolbászt és tojást, kis zsíron elkészítve az utóbbit. Ezek maguk is tartalmaznak zsírt.
Ezzel úgymond zsírral főzök, de nem használok sokat. Szerintetek ez így elegendő a kellő hatáshoz vagy inkább használjak kicsit többet?
sziasztok
2 hete kezdtem a reg enort, fogytam 4 kg és a derekamból le ment 7 dm, de olyan fejfájásom van folyton majd megörülök, és nagyon kész vagyok az édesség miatt
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása