Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Igen - ez ugyanaz, mint a mostani paleo alapanyagokkal - ugyanaz, csak épp rá van írva, hogy paleo - és még drágább...
Filóztam.... régebben szedtem a cholagol cseppeket, ha épp a gyomrom felmondta a szolgálatot - epe kiválasztást serkentő - mióta regenorozom, és hiába zsírosakat eszem ugye, egyszer sem kellett bevennem - pedig 1 héten legalább 3x hagymázom is, főleg, hogy most itt az újhagyma, medvehagyma szezon... Zsíros kenyeret hagymával évek óta nem tudtam cholagol nélkül enni - és most meg is feledkeztem róla, annyira regenorozok :) de nem is volt szükség rá...De itt van a pitypang szezon is :) A pitypangnak szintén epe, és májtisztító hatása van, mindamellett napi 20-25 pitypang szár elrágcsálásával csökkentheti a vércukorszintet is... Ugrik a holnapi piskóta, elugrok a közeli erdőbe legelni :) így eső után a legjobb...
Gratulálok!!!!
Jól csináljátok, csak így tovább :)
(muffint havonta egyszer max.)
Rozsliszt.
De nem tilos a sima liszt sem.
Ami tilos, az a teljes kiőrlésű bármilyen gabona liszt, mert a fuzárium a gabona héjára tapad és az méreg!
Egyébként is a héjban halmozódik fel a növényvédőszer és műtrágya, szóval Szigfrid határozottan nem javasol semmiféle teljes kiőrlésű lisztet és abból készült terméket.
Jó lett a muffin! Megosztom veletek a receptet :)
3,5 liszt (én tönkölyt használtam)
2 dl folyékony stevia
3 tojás
3 evőkanál olvasztott zsír
1,5 teáskanál sütőpor
kókusz reszelék ízlés szerint
reszelt citromhéj ízlés szerint
A lisztet összekeverem a sütőporral és a kókusz reszelékkel. Külön tálban habosra keverem a tojást, a zsírt és a steviát, végül a citromhéjat is ebbe reszelem. A keveréket beleöntöm a lisztbe, habverővel alaposan összekeverem. Ebből a mennyiségből 12 nagyobb méretű muffin jön ki. 200°C-on, előmelegített sütőben 20 percig sütöm (kicsit bent hagytam még, miután lekapcsoltam a sütőt, hogy ne hűljön ki a vacsi végéig :) )
Sziasztok!
Végre le tudtam ülni a gép elé, írom a 2. havi mérlegelést :)
A kúrát 2016.02.19-én kezdtük, az első mérések adatait zárójelben láthatjátok, a mostanit pedig utána:
Anya (46)
Mell: (112 cm) 101 cm Derék: (92 cm) 80 cm Csípő: (106 cm) 101 cm Kar: (36 cm) 33 cm Comb: (59 cm) 55 cm
Én (23)
Mell: (103 cm) 92 cm Derék: (78 cm) 69 cm Csípő: (100 cm) 93,5 cm Kar: (31 cm) 27/28 cm Comb: (56 cm) 54 cm
A mérlegre csak az első hónap után mertünk ráállni :) anya egy hónap alatt 79 kg-ról 75 kg-ra fogyott, én 66 kg-ról 62-re. Egész jó tendencia :)
Ennek örömére ma sütöttem regenoros muffint; tönkölyliszttel, vaj helyett zsírral, folyékony steviával, kókusszal és reszelt citromhéjjal. Ha jól sikerült, megírom a receptet - még nem kóstoltam, ez lesz a desszert vacsi után. A vacsora pedig: húsleves, gabonafasírt paradicsomos kuszkusszal. Jó étvágyat nektek is! ;) Kitartás fiúk, lányok! :)
Eheted :)
elkezdtem visszafelé lapozni a füzetet, a TOTU-ig jutottam és gondoltam szólok, hogy az is tilos és nem kicsit, hanem nagyon, mert a tojásfehérje nem segíti, hanem gátolja az epeömlést.
Szia, engem kérdezz :)
Kicsit gondolkodni kell.
Mi van ráírva bármelyik kakaóra?
x % a zsírtartalma, egyiké több, másiké kevesebb.
Na, mint tudjuk, zsírjuk az állatoknak van, ami a növényben van, az olaj, bármilyen halmazállapotú is, tehát, akkor a kakaó mit tartalmaz?
Naugye..
Nem olvastam még érdemben bele, csak a kiviteléről láttam, hogy az igényesnek tűnik.
Tudnál említeni pár dolgot, hogy mi tilos innen? (Kiváncsiság kedvéért, hogy nekem is feltűnne e, ami szerinted tilos.)
Köszönöm előre is ha törődsz a dologgal.
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása