Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7445. Szuszy
2016. ápr. 21. 13:33
jó reggelt. maradt a -3 kiló. nem fogytam tovább de kitartok :) majd a jövő héten jobb lesz :)
7444. feheroroszlan (válaszként erre: 7441. - Julianna333)
2016. ápr. 21. 13:06
Én a helyedben biztos nem hagynám abba! Én is kb. 8 hete kezdtem, semmi fogyás, viszont felment a cukrom - inzulinos vagyok! - mégis kitartok. Annyi történetet olvastam már, hogy volt akinél 3. hónapig sem mozdult a mérleg. Van egy hölgy, aki négy hónapig nem fogyott, utána meg ledobott 30 kg-t. Ez nem fogyókúrás termék, hanem méregtelenítő. Amikor a sok méreganyag elkezd kiürülni a szervezetből, akkor majd jön a súlycsökkenés is. Van akinél nagyon hosszú ideig csak cm-ben mérhető az eredmény, de az is nagyon látványos. Én még fel is szedtem pár kilót, magas lett a cukrom, s mégis tegnap egy kontrollon a doki azt mondta, hogy mennyit fogytam, pedig egy cm sem ment le rólam, de valahogy kezdek átalakulni. Ugyanezt mondta egy ismerősöm is, pedig Vele sűrűen találkozom, s mégis feltűnt Neki. Ne add fel, inkább nézz körül az ökonet oldalon, s ha a pénztárcád megengedi, rendeljél vitaminokat, ami támogatja a cél elérését. Mindenki maga dönt, de ne adjuk fel ilyen könnyen, hiszen annyi pozitív eredmény tapasztalható. Bízom benne, hogy meg tudtalak győzni! Fel a fejjel, menni fog!
7443. feheroroszlan (válaszként erre: 7434. - Giulietta13)
2016. ápr. 21. 13:00
Szuper és gratula, így kell ezt csinálni!
7442. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7441. - Julianna333)
2016. ápr. 21. 12:00
:'(
2016. ápr. 21. 11:03
Ezúttal szeretnék tōletek elbúcsúzni. Ma pont 8 hete, hogy regenorozok. És ma hagytam abba, nálam sajnos nem jött be. Elōször lefogytam összvissz 2 kilòt, több mit egy hònapja meg sem mozdul a mérleg, mintha befagyasztottàk volna. Mindig pontosan 89,7 kilòt mutat. Ha csak hetente egy 10 deka lement volna, biztos folytattam volna, de igy nem érdemes. Elōször azt ajànlottàk, hogy lehet, kevés vizet iszok, na erre többet ittam. Utàna azt mondtàk, igyak több regenort, megtettem,erre lement tényleg 80 deka, aztàn visszajött 40 deka. Erre az lett ajànlva, több zsirt vigyek be, undorral nyeltem le a 2, 3 evōkanàl zsirt. Mégsem fogytam, helyette elsō, màsodik nap szédültem is, gondolom megsürüsödött a vérem. Én örülök, hogy màsoknak sikerül a fogyàs, és kivànok nektek tovàbbra is sok sikert. De azt el kell könyvelni, hogy a szervezetünk nem egyforma. Hogy ne csak rosszat irjak, nekem segitett abban, hogy nem kell annyi cukor, és igy frissebbnek is érzem magam. Hogy nem kell egyszerre több szelet kenyér, és hogy ki lehet birni nassolàs nélkül. És még egy dolog, ha nem fogyni akarok, hanem csak tisztitani, hogy jòl érezzem magam, akkor biztos elkezdem meg egyszer, de mondjuk csak egy hònapot. Nektek még egyszer sok sikert!
7440. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7434. - Giulietta13)
2016. ápr. 21. 09:09
Nagyon tetszett amit írtál, én is ezeket a praktikákat alkalmazom. :) Épp most is sárgarépát rágicsálok! Egyébként is szeretem, most pedig nagyon jól jön! :) Kitartást , és sikeres reg-enorozást kívánok mindannyiunknak!
7439. Szuszy (válaszként erre: 7435. - Kör0)
2016. ápr. 21. 08:02
szia. hogy haladsz ? a lányodnál beindult már a fogyás? jókat főzöl :)
7438. Szuszy (válaszként erre: 7434. - Giulietta13)
2016. ápr. 21. 07:59
köszi az infókat, tanácskat, ötleteket és a humoros írásodat :) én hasznát veszem :) további sok sikert nektek :) ui : írhatnál gyakrabban is :)
7437. Szuszy
2016. ápr. 21. 07:52
Tegnap délután sütöttem hurkát és kolbászt, éjjel azt ettem :) nagyon fini volt :) én ma 4 hete csinálom a regenorozást.. délután ha felkelek mérlegelek. azért akkor mert nekem most van este és délután lesz reggel :) nektek szép napot én megyek aludni :)
7436. Szuszy (válaszként erre: 7433. - Bobelino)
2016. ápr. 21. 07:49
Szia. Igen kibírtam. :)
7435. Kör0
2016. ápr. 21. 03:06
Szia Giulietta! Gratulálok :) nagyon ügyes vagy !!!:) Köszönöm, hogy a tapasztalatod ennyire összeszedetten leírtad, biztatóan fog hatni a lányomnak :) Szép Napot Neked
2016. ápr. 21. 00:09

Sziasztok!

Túl a második hónapon :) mit is mondhatnék? 2 ruhaméretet fogytam, átlag heti 0,5-1 kg-os mínuszokkal. Anyum is legalább ennyit fogyott,nála még szembetűnőbb a változás - lehet, hogy lassan az én nadrágjaimat fogja hordani :D

Megosztanám veletek kedvenc praktikáimat, termékeimet:

- rizstejpor; nemcsak tejpótlóként, de édesítőszerként is használom, mert a legtöbb édesítőszertől fáj a hasam. 100% rizs, kicsit édeskés.

- sárgarépa mindig legyen a hűtőben! Nekem az életemet menti meg, amikor rámjön a rághatnék - csak megpucolom és már ropogtatom is. Viszonylag gyorsan eltelít és még egészséges is (még mintha a színem is jobb lenne, mint eddig...)

- sonka; csak úgy magában, vagy zsír "álcázásra". Én alapvetően nem eszem zsírosan és néha nehezemre esik a zsírbevitel. Ilyenkor a zsíros pirítósomra dobok egy szelet sonkát és máris jobban csúszik

- tepertő az egyik legjobb dolog. Zsírbevitelhez szupi, akár észrevétlen belecsempészhető szendivcsbe vagy bármilyen ételbe. Egy kis fantáziával tök jó szendvicskrémeket lehet belőle csinálni összedarlva.

- 1,5 literes üveg - bizony, a folyadék bevitelt csak akkor tudod növelni, ha mindig kéznél, szem előtt van a víz. Ha nagyon unom már, megspékelem egy kis citrommal vagy msm italporral. Ritkán teát is iszom. Anya minden nap kávézik, rizstejporral és steviával issza.

- tönköly liszt - az egyetlen, aminek (számomra) nincs fura állaga és íze.

- paradicsomlé/sűrítmény/passzírozott paradicsom mindig van itthon. Levesként, szószként vagy csak innivalóként is kiváló. Egy kis bors és paprika bele és kész is a Virgin bloody Mary - szívószállal még hihető is ;)

Amikre Rájöttem, a kúra során...

...jóformán semmilyen étteremben sem ehetsz, mert mindenhol minden tele van cukorral, olajjal, tejjel, stb. Még a csoffadt kis salátádat is megöntözik valami ecetes cuccal.

...MINDEN baráti/családi/munkahelyi összejövetel az alkoholról szól. Meg a sütikről...és persze valakinek mindig születésnapja van :( :) pozitívum: A másnaposság nagyon nem hiányzik :)

...mindenki tök hülyének néz. Először. Aztán az első pár hét után pillázik, hogy hogy csinálod ;)

...a környezeted 70%-ának szüksége lenne a kúrára. Nálad jobb tanácsadót nem is találhatnának! :)

Remélem, sikerült mosolyt csalnom az arcotokra :)

A kúrának még nincs vége, épp félidőnél vagyunk! :) még sok-sok minden vár ránk, biztosan érdekes lesz egy rock koncert teljesen józanon, vagy egy majális sör nélkül :)

Kitartás lányok, Fiúk! Ha van kérdés, tegyétek fel bátran! :)

U.i.: Vettünk cserepes steviát, a kertben üdül :) szüretelés után írok tapasztalatot! Bár a levele nyersen is finom! Alig várom, hogy összedobjak egy cukormentes mentás-citomfüves-steviás limonádét :)

7433. bobelino (válaszként erre: 7428. - Szuszy)
2016. ápr. 20. 18:33
Kibírtad? :)
7432. Kör0 (válaszként erre: 7426. - Bobelino)
2016. ápr. 20. 03:23
:)...
7431. Kör0
2016. ápr. 20. 03:18
:) A tegnapi menü halászlé volt és tökfőzelék virsli pörkölttel - mert az úgy nagyon összeillik :) Viszont a virsli pöriről eszembe jutott a borsópörkölt is - lassan itt lesz a borsó szezon :)...
7430. Kör0 (válaszként erre: 7429. - Tusi13)
2016. ápr. 20. 03:08
:)
7429. Tusi13 (válaszként erre: 7421. - Kör0)
2016. ápr. 19. 23:13
Köszi. Várom.
7428. Szuszy
2016. ápr. 19. 18:37
Csináltam egy lábas párolt vöröskáposztát, van hozzá sült csirkecombom megpróbálok kitartani ezzel éjszaka :)
7427. Szuszy
2016. ápr. 19. 18:34
Sziasztok. A héten éjszakás vagyok. Na ez a kihívás :) éjjel eszem nappal alszom. Mivel reggel éhen szoktam lefeküdni ilyenkor mindig kicsit laposodik a hasam. Most meglátom milyen hetem lesz. Ma viszont nem tudtam aludni csak 2 órát, így már 2- szer is ettem eddig, de hol van még a reggel?
7426. bobelino (válaszként erre: 7422. - Kör0)
2016. ápr. 19. 17:55
Nem haragszom :) Nagyon régen használok agyagtálakat sütésre, főzésre. Sőt kenyeret is sütök benne :) A sütőzacskót pont a vizestál macera kiküszöbölésére használom.
7425. Mary_anne
2016. ápr. 19. 14:31
Sziasztok! Tengap kezdtem el a reg enor kúrát kérlek írjatok a tapasztalataitokról kinek hogy sikerült?
7424. khbetti (válaszként erre: 7423. - Brigi_sz)
2016. ápr. 19. 12:57
Szia,az a legolcsóbb ha regisztrálsz a 148136-os regisztrációs kóddal és akkor a futár házhoz viszi. 3db-ot kell megrendelni,de 1 üveg amúgy sem elég,mivel ez nem úgy működik,hogy kipróbálom,ha nem legalább 3 hónapot be kell vállalni,mert ez egy tisztító kúra!! :) Vágjál bele bátran,meglátod,hogy nem bánod meg! :)
7423. brigi_sz
2016. ápr. 19. 08:55

Sziasztok!

Én még nem próbáltam ki a reg-enor. Sok pozítivat olvasok, de van olyan is akinek nem vált be.

Szeretnék egy üveggel venni!

Valakinek nincs?

Előre is köszönöm.

7422. Kör0 (válaszként erre: 7419. - Bobelino)
2016. ápr. 19. 03:33
Aha... Egyszer próbáld ki - amikor elkezded melegíteni a sütőt tegyél be egy kis hőálló lábasban vizet is legalulra - a kenyeret mielőtt betennéd, simogasd meg vizes kézzel, majd amikor betetted, a sütő ajtaját ki kell támasztani kb. 1-1,5 cm-re (nekem van egy lemezem ami hőterelő, hogy a tűzhely gombjai ne égjenek el, de ezt lehet pótolni vizes konyharuhával ha körbetekered) Teljes értékű kemencés hatás :) Már régóta nem használok alufóliát sem - agyagtállal pótoltam - mert hő hatására kioldódnak nem kívánatos méreg anyagok - amit ugye nem reklámoznak. Így nem kell pirítgatni sem a húst, mert 2 órát megy a sütő, simán lekapcsolom, bent hagyom még fél órát a tálat fedővel együtt a húsit - ropogós omlósra sül bármi :) a világ legjobb befektetése :) Nem mérgezed magad, és a környezetet sem szennyezed...:) Remélem nem haragszol meg a kéretlen tanácsért :) ... Szép Napot Neked
7421. Kör0 (válaszként erre: 7420. - Tusi13)
2016. ápr. 19. 03:01
Igen - pehely formájában van vegyítve... írok privit, névvel :)
7420. Tusi13 (válaszként erre: 7410. - Kör0)
2016. ápr. 18. 21:22
Az mi hogy rizs-kukorica kása? Azt lehet készen venni? Tudod nekem a zabkása helyett kellene valami. Reggelesbe csak ilyesmit tudok enni a melóban.
7419. bobelino (válaszként erre: 7418. - Kör0)
2016. ápr. 18. 21:05
Mert gyönyörű ropogósra sül kívül és foszlós puha marad belül. Néhány helyen kilyukasztom, mint a hússütésnél. Mivel kemencém sajnos nincs, ezzel majdnem tökéletes az illúzió. :)
7418. Kör0 (válaszként erre: 7417. - Bobelino)
2016. ápr. 18. 20:43
Beszéljünk arról a sütőzacskóról :D - miért rakod bele a kenyeret ? :D
7417. bobelino
2016. ápr. 18. 20:42
Húha, itt már megkívánás van :D :D
7416. Kör0 (válaszként erre: 7415. - Bobelino)
2016. ápr. 18. 20:41
:) - majd regenor után :) mert ha megérzem a friss sült kenyér illatát, biztos, hogy nem fogom még megpirítani is... vétek :) - jó kis sajttállal.... anyám...:(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook