Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

2016. máj. 2. 18:57
Én is beleestem ebbe a hibába, hogy az elején túl sok volt a zsír, de hát ez sem jó. Csak annyit, amennyit feltétlen kell, tehát 3 kanál olvasztott, vagy 1 kanál "fagyos" zsír. A fehér széklet viszont attól van, hogy nincs epeürülés, ami nem jó dolog!
7594. Kör0 (válaszként erre: 7593. - Kör0)
2016. máj. 2. 16:38
B...us - a zsírt mellőztem a főzésemből :)
7593. Kör0 (válaszként erre: 7585. - EniMarcsi)
2016. máj. 2. 16:37
Szia EniMarcsi! Nekem is fájt a kúra kezdetén - sőt sokszor úgy éreztem, mintha kő lenne a gyomrom helyén. Azzal azonosítottam, hogy évek - évtizedek óta mellőztem a főzésből - mondván, túlsúlyos vagyok, így nem kéne gyarapítani...Ugye ez a megszokott diéta trendi. Bár imádom a házi "disznótoros" dolgokat, lemondtam róla, és havonta max 1x engedélyeztem magamnak. Amikor elkezdtem a kúrát, kicsit disznó dolog :) tudom, de habfürdőztem a zsírban, és nem érdekelt, hogy pirítóssal kell enni a "zsíros-deszkát" - szalonnát szalonnával ettem, mert az évek alatti megvonás bűntudatát magam mögött hagyva, elmerültem az élvezetben is :D - kb. 1 hét után tapasztaltam, hogy a bal oldali vastagbél szakaszomon mintha betont öntöttek volna - kellemetlen érzés volt, és a gyomrom időnként mintha égett volna, néha meg mintha betonba ágyazták volna. Az első 2-3 hétben le is adtam 4,5 kilót, és kb. a 4-ik hét környékén kezdett enyhülni. Arra jutottam ezzel, hogy nekem ott lehetett nagyobb telepe a "bitorló" candidának, és dolgozott a "zsír-epe" kombináció. Akkoriban a vízfogyasztásomra nem figyeltem annyira, utána kezdtem el - most vagy a víz dózis emelésétől, vagy a regenor kúra haladtával, de elmúlt ez a kellemetlenség. Szép Napot Neked
7592. Kör0
2016. máj. 2. 16:10

Sziasztok Lányok!

Volt egy kis időm, és kupálgattam magam candida téren - itt a fórumok között van egy olyan, hogy tapasztalatok volt candidások által - érdekes dolgokat olvastam, többek közt fehér széklet. Néztem akkorát, hogy... ilyet még hallani sem hallottam - a regenor is abból indul ki, hogy van candida túltengése átlagosan szinte mindenkinek - volt valakinek valami hasonló tapasztalata ? Mert akkor ezek szerint abból lehet következtetni, hogy megindult a tisztulás szó szerint, amikor fehér ...? Ízületeim még mindig fájogatnak - "odaát" azt írják, ha már ízület is fáj, akkor már nagy a gáz... Na, nekem ez arra volt jó,hogy még jobban bekeményítsek a "bitorlónak" - közben annyi vizet ittam, hogy fél óránként jártam pisilni... Van valakinek ezzel kapcsolatban valami tapasztalata ?... Szép Napot Nektek

7591. feheroroszlan (válaszként erre: 7588. - Ildikócska)
2016. máj. 2. 13:41
Ildikócska! Persze, hogy segítünk! Én azonban ajánlanám, hogy a neten található előadásokból párat hallgass meg, s jó írásokat is találsz. Hajrá, menni fog!
7590. khbetti (válaszként erre: 7585. - EniMarcsi)
2016. máj. 2. 11:19
3 evőkanál olvasztott zsírnak kell lenni étkezésenként!!
7589. khbetti (válaszként erre: 7588. - Ildikócska)
2016. máj. 2. 10:18
Szia,írtam üzenetet.
2016. máj. 2. 09:05
Sziasztok! Szeretnek én is belefogni a kúrába mielőbb. Segitenétek?
7587. Szilvikeee1980 (válaszként erre: 7567. - Szuszy)
2016. máj. 2. 08:31
Köszönöm
7586. Karolin37 (válaszként erre: 7585. - EniMarcsi)
2016. máj. 2. 08:05
Köszönöm szépen a válaszodat!
7585. EniMarcsi (válaszként erre: 7584. - Karolin37)
2016. máj. 1. 20:20
Nem szeretnek butaságot irni, de én az eddigi hszolasok közt a gyomorfajdalom okára a nem elegendő zsir fogyasztást szoktak okolni. Elvileg egy evőkanálnyi olvasztott zsirnak megfelelő zsirt kell megenni minden etkezehez. (nekem meg nem fajt a gyomrom)majdnem egy honapja regenorozok.
7584. Karolin37
2016. máj. 1. 20:15
Sziasztok!Kérdezném Tőletek, hogy az normális dolog, ha sokat fáj a gyomrom! Bár még csak másfél hete csinálom a kúrát, de nagyon sokat fáj!
7583. EniMarcsi (válaszként erre: 7581. - Asparagus)
2016. máj. 1. 20:01
Köszönöm szépen! Nagyon jo ezt hallani!:) Megkérdezhetem hogy szerintetek mennyi az ideális pirítós fogyasztás? En fel szeltet szoktam enni reggelire zsírral megkenve hozza kolbász v császár szalonna es sok sok zöldség. Ha Estére megehezem akkor megeszem mégegy felet. Egyebkent a lugositasra ajanlom a primavera szénsavmentes ásványvizet, az eredendően lúgos.
7582. asparagus (válaszként erre: 7578. - Kör0)
2016. máj. 1. 19:56
További ilyen vidám regenorkúrát kívánok!!! :))
7581. asparagus (válaszként erre: 7576. - EniMarcsi)
2016. máj. 1. 19:54

A kúra alatt állandóan fel-le ugrálnak a kilók, tapasztalatom szerint kettő le, egy fel, aztán megint kettő le, megint egy le...de a végén több lesz a leadott kiló, mint a felszedett :)

A szénsavas ásványvíz a sav miatt nem ajánlott, ebben a kúrában a lúgosítás az egyik legfontosabb cél.

Ha megnyugtat, én végig szódát ittam és szépen mentek le a kilók ;)

7580. asparagus (válaszként erre: 7573. - Bobelino)
2016. máj. 1. 19:49

Lenkei Gábor azt mondja, hogy mindenkinek más a normális koleszterinszintje, az egészségügy pedig megpróbálja korlátok közé szorítani, sőt egyre alacsonyabb szintet diktál normálisnak, hogy minél több koleszterincsökkentőt lehessen szedetni! Ha egyébként jól érzed magad, akkor nyugodj meg, ez a kúra nem lesz ártalmas, sőt!

Sok sikert mindenkinek!

7579. EniMarcsi (válaszként erre: 7578. - Kör0)
2016. máj. 1. 19:44
Gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok! Csak igy tovabb!:)
7578. Kör0
2016. máj. 1. 19:05
Sziasztok Lányok :) Mérlegelt a lányom :) 8 hét regenorozás után, amiből kb. 5 hétig semmi nem mozdult kilóra, csak centire, most meeeegiiiindulllt a kiló is lefelé!!! :D -1,5 kg! Úgy örülünk neki, mintha -asssszta mennyi lenne :)- és eldöntöttük, hogy 14 naponta állunk mérlegre :) Mert kb. a munkája miatt ennyi időközönként tud jönni is, és ennyi amennyit pszichológiailag talán elbírunk. Amit észrevett még a lányom, hogy sokkal jobb a közérzete, a bőre tetszik neki nagyon, mert az arca olyan, mintha két naponta járna valami vitaminos arcpakolásra :) - megjegyezte, hogy az nálam is látszik az arcbőrömön, hogy üdébb, nem olyan "megfáradt"...Poénból mondtam neki, hogy ez volt a legszebb anyák napi ajándék :)) Remélem a sok nevetéstől nem szedtünk fel +kat :)... Szép, Vidám Estét Nektek
7577. Kör0 (válaszként erre: 7573. - Bobelino)
2016. máj. 1. 18:59
:) Szintén "volt zenész" :) A család tele van főnővérekkel, annak idején engem is becsábítottak, de kb. 3 évig bírtam. Nem tudtam azonosulni, és azóta is tart a "doki-allergiám" :) ...
7576. EniMarcsi
2016. máj. 1. 18:20
Sziasztok! 25napja iszom a regenort es tartom a fogyókúrás étrendet. Azt szeretnem megkerdezni hogy szénsavas ásványvizet illetve szénsavas ízesített 0kcal-as szénhidrátot es cukrot nem tartalmazó ásványvizet sem szabad inni? 73kg-rol indultam pénteken 68,5 kg voltam, de bevallom elcsábultam es vettem egy ilyen a cimke szerint 0kcal-as ásványvizet amibol megittam két üveggel.... Most 69,5 voltam reggel. A szénsavas ízesített viz lehet a ludas?Elore is koszonom a valaszt!
7575. Szuszy (válaszként erre: 7574. - Feheroroszlan)
2016. máj. 1. 12:00
szia. ez igen! ez a jó hozzáállás. nekem is így kellene csinálnom. jó hogy így látod, követendő a példád :) azt hiszem én most nem állok mérlegre 1 hétig :)
7574. feheroroszlan (válaszként erre: 7573. - Bobelino)
2016. máj. 1. 08:52
Bobelino. Ne aggódj a koleszterin szint miatt, az elején mindenkinél megugrik. Hallgasd meg Lenkei előadásait, értelmesen elmagyarázza a koleszterin hisztit, s ugyanezeket írja Szendi Gábor is. Nem kell aggódni. Ja és nagyon jó még Légrády: tojáskönyv írása is. S azt tudtátok, hogy a súlyos égési sérülteknek napi 20 db!!!!!!! tojást kell enniük, hiszen koleszterin ott és akkor termelődik, amikor és arra szükség van. Ez az egész cirkusz csak a gyógyszeripar műve, semmi köze a szív- és érrendszeri betegségekhez. Ja, és itthon rosszul is mérik a koleszterin szintet, hiszen a vivő anyagot mérik. Senkinek eszébe se jusson koleszterin csökkentőt szedni, mert a sztatinok mérgezőek. Másik, hogy szerintem ne méricskéljétek magatokat állandóan, mert az csak frusztrációt okoz. Van akinél 3 hónapig sem mozdul a mérleg, majd utána olvadnak a kilók. Zsír és sok folyadék, ez a titok, ami nem is titok! Én egyáltalán nem mérem magam, de már ismerősök is mondták, hogy fogytam, pedig Ők gyakran látnak. Én csak 3. hónap után fogok cm-t és kg-t mérni. Kitartást mindenkinek, olyan nincs, hogy ne működne a Reg-enor. Én nagyon bízom benne, s egy évre tervezem a kúrát, mivel nagyon sok mindent kell helyre tenni a szervezetemben, amit évtizedek alatt elrontottam. Fel a fejjel, meg lesz az eredmény. Szép vasárnapot Mindenkinek!
7573. bobelino (válaszként erre: 7572. - Kör0)
2016. ápr. 30. 23:55
Köszi, aranyos vagy, hogy vigasztalsz. Amúgy ápolónő vagyok :) A gyógyszeripar meg... hagyjuk. eszembe nem jut koleszterincsökkentőt szedni. Csak az zavar, hogy azóta ugrott meg amióta iszom a reg enort.
7572. Kör0 (válaszként erre: 7570. - Bobelino)
2016. ápr. 30. 22:05
Szia Bobelino - szerintem érdemes lenne a koleszterin után nézned, van egy pár cikk a neten is - kérdéses, hogy egyáltalán kell e ennyire foglalkozni vele, mert mindenkinek más, és éghajlati övezetenként is változik az emberi test igénye. Vannak tanulmányok, amiben egyáltalán nem hozható összefüggésbe a magas koleszterin, és a szív érrendszeri betegségek -sőt, ha megnézed a füves bácsi oldalát, koleszterinre pont a tojást javasolja, mert rendbe teszi. Nincs normál érték, hogy mi magas, vagy alacsony, vagy épp normál. Jó pár évvel ezelőtt még a magasabb érték volt a normális, most meg már 10 alá vitték - gyógyszerpiaci megfontolásból...Bár ezt mindenki maga dönti el, de érdemes körbejárni a témát, hogy az aggodalmad eloszlasd... Szép Estét Neked
7571. Kör0
2016. ápr. 30. 21:59
Sziasztok Lányok! Zsír - víz ... Amikor nincs kedvem semmit enni, döngölővel kellene letolni a torkomon bármit is, olyankor nekem is visszajön 60-90 dkg, de volt már olyan is, hogy 1 kilóval többet mutatott a mérleg. Ilyenkor begurulok magamra, és betolok egy jó vastagon megkent kacsazsíros pirítóst minden étkezésnél - két-három nap múlva újra mínuszban vagyok. A másik a víz - van amikor elfeledkezem az ivászatról, és szerintem olyankor elkezdi a szervezetem is visszatartani, mert, hát kevesebből kell gazdálkodnia - ilyenkor elkezd dagadni a lábam is - ekkor előveszem a csalán teát (vízhajtó, vértisztító). Most nekem is visszajött a 9,60 -ból most épp csak 9... Aztán lehet, hogy az időjárással is összefüggésben van - jön a meleg, így a folyadékot raktározza a szervezetünk... Nem tooom, magamat ezekkel szoktam vigasztalni :) - most épp mérgelődöm, mert mint a himlős olyan mindkét lábam - combom. Egy rakás pattanás jött ki rajta - lehet, ez is hozzátartozik az ízületek tisztulásához, de, hát na... ragya a köbön :P...
7570. bobelino (válaszként erre: 7568. - Szuszy)
2016. ápr. 30. 17:43
Hát én semmi biztatót nem tudok neked mondani :( Két és fél hét eredménye a következő: Másfél kiló 10 nap alatt utána abból egy visszajött. A koleszterinem az egekbe szökött. Mindent betartok és abból sem zabálok amit lehet, hanem nagyon is visszafogom. Tényleg segíthetne valaki :(
7569. oxy65
2016. ápr. 30. 14:21

Regenoros szép napot Mindenkinek!

Tegnap este elkészült az igazi palacsinta.

Massza:durum liszt,rizs tejpor,kacsa zsír,és még a szokásos egyveleg.

Töltelék:karob por+CUKOR potló/ki mit használ/

Már próbáltuk kukorica lisztből,de az nagyon száraz ugy.

Ti,hogy szoktátok késziteni?

7568. Szuszy
2016. ápr. 30. 12:06
na én visszahízlaltam magam csak tudnám hogy csináltam. 5 hét=3,5 kg mehetne lejjebb mostmár. valami jó tanácsot elfogadnék tőletek akik olyan szépen fogynak :)
7567. Szuszy (válaszként erre: 7566. - Szilvikeee1980)
2016. ápr. 30. 12:02
szia. gratulálok csak így tovább :)
2016. ápr. 29. 13:57
Képzeljétek én 11napja iszom és elment 2,5kiló olyan boldog vagyok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook