Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Véletlen sem leszek rosszul tőle, ilyen eszedbe se jusson. Vam egy Egészségkönyv, amit Ferenczy László írt, s ha Reg-enorozol a szponzorod által tudsz hozzájutni. Abban bent van az össze terméke, amit a Reg-enor mellé lehet szedni, minden összetevő mire jó, s mennyit kell belőlük enni. Ezek gyógynövények, bajod nem lehet tőle.
Fehéroroszlán szia ! ezen az oldalon olvastad,hogy valakinél 4 hónap után indult meg a fogyás ?
Én már lassan feladom, jan.14-én kezdtem,vagyis bőven túlvagyok a 3 hónapon és 2 kg-nál többet nem tudok lefaragni, holott látom h mások már az első hetekben minuszokról számolnak be.
Már azt sem tudom,mire gondoljak ? Lehet h bennem nincs is méreg amit kitakaritson a regenor ? - hiszen mindig is egészségesen éltem...
----- VAGY túl sok bennem a méreg,? és még mindig takarít bennem a regenor ? és ezért nem indul még be a fogyás?
Szóval már teljesen össze vagyok zavarodva, mert mindig is hízékony voltam az egészséges életmódok mellett is. már tényleg nem tudom mit tegyek :( Ráadásul még azt tapasztalom,hogy amennyire nem volt étvágyam a kúra elején - most 3 hónap után egyre nagyobb az étvágyam és több mennyiségre vágyom. Tapasztalja ezt valaki a régiek közül ??????
Tudom ez nem elsősorban fogyókúra,de itt és más oldalakon is sok olyan boldog emberrel találkoztam aki az egészsége helyreállítása mellett is a kúra alatt jelentősen fogyott.
De szerintem vannak olyanok is akik hiába tartsák be a kúra előírásait becsületesen akkor sem fogynak,vagy nem is érzik a változást a szervezetükben...Pl. én is ezek közé tartozom és nem tudok rá jönni miért is van ez,pedig 15.-én volt 3 hónapja hogy hogy ezt a kúrát csinálom,és mellette még az algát,vitamint és még mást is szedek amit ajánlottak...Előre tisztázni akarom hogy nem leszólni szeretném a kúrát,mert hogy én mit is tapasztaltam az másnál pozitiv lehet,hiszen nem vagyunk egyformák!
Sziasztok lányok. Üdv a köreitekben, új vagyok itt, bár egy ideje olvasgattam a fórumot mielőtt belevágtam ebbe a szuper dologba. Szóval, 12 napja kezdtem neki. Eleinte nehéz volt lemondani a tejről, tejfölről, a sütikről érdekes nem volt nehéz, pedig imádom. Isteni finom dolgokat főzök, le is fotózom őket a barátnőmnek, hagy csorogjon a nyála. (hehe). Beszereztem egy digitális mérleget is a régi helyett, szóval dekára tuti pontos. -4 kg-nál tartok, el sem hiszem. Pedig sokszor "csalok" is, mert nem tudom csak napi 2x meginni a lötyit, a munkám miatt. A hasamon látványos a változás. De ami a lényeg, hogy nem fájnak az izületeim, a derekam mintha kicserélték volna, pedig gerincsérvem van. Ha ez így megy tovább, nagyon boldog leszek. A kúrát csinálom tovább, kitartó vagyok, ráadásul nem is megerőltető nekem. Csak egy gond van... a családom "lopkodja" a kajámat, azt mondják az enyém mindig finomabb, mint amit nekik főzök.Na szóval eddig ennyi hátrányát tapasztaltam a diétának. Kitartást kívánok mindenkinek. További szép napot nektek.
És mégis mennyi lehet benne? Ezekbe a húsipari termékekbe szőlőcukrot szoktak tenni, de elég minimális mennyiségben.
A sárgarépának, zöldborsónak 5%-a cukor, a paradicsomban annyi van, hogy a 100%-os paradicsmolé cukortartalma dl arányosan 27%-a a cukros üdítők cukortartalmának.
Az agyunk cukorral táplálkozik, szüksége van rá. Ennyi erővel nagyjából semmit nem ehetnénk, de rá is menne az egészségünk, abban is biztos vagyok.
Én ellene vagyok a bűnözgetésnek, ha már egyszer csináljuk a kúrát, de paranoiás nem szeretnék lenni. Persze ez csak egy vélemény.
Valami alternatív kábszer? (Csak vicceltem!!! :D)
Mondjuk mondd azt, hogy másnap korán kell kelned és amikor lefeküdnél ott aludni, helyette elindulsz inkább haza.
Így ugyan kimaradsz az ott ébredésből és a másnapi afterpartiból, de megnyered a teljes következő napot, nem dél körül poroszkálsz haza másnaposan.
Azért nem vezetek kocsit, mert ott alvós lesz... szóval senkinek nem kell kocsit vezetni. Tehát most mit mondjak?! Mit tegyek? :)
Sziasztok!
Mindenkinek, de főleg a kétkedőknek ajánlom, hogy ha tehetik, menjenek el egy Reg-enor estre. A Biocom honlapon megtalálhatók a helyszínek. Ha találsz a lakóhelyedhez közeli települést, szólj annak, akitől beszerezted a lötyit (vagy ha biocomos vagy, akkor a szponzorodnak) és biztosan segítenek a jelentkezésben. Én már két ilyen esten voltam, nagyon jó: egyrészt mindig vannak új információk, másrészt valóban találkozhattok azokkal, akiknek segített, és ez biztatást, vagy reményt adhat a folytatáshoz.
A másik tanácsom: vigyázzatok a virslivel, meg minden hasonló termékkel, mert a legtöbb tartalmaz cukrot! Hogy miért, erre nem tudom, mi a magyarázat. Sőt, én már láttam kolbász összetevői között is. No, nem a jó házikolbásznál. De azért jó vigyázni.
További szép napot!
Vidám csapat lehet! :)
Nem, én valóban nem iszom. Mondják is, hogy elég sz@r arc lett belőlem mostanában. De miért nem kötöd össze a kellemest a hasznossal és vagy te a sofőr? Én azt pl. élvezem, hogy így mobil vagyok az éjszakában, nem kell taxira, sofőrre költeni. Így ennyivel olcsóbb a Regenor. :D
Mondjuk ehhez kell egy kocsi, az igaz...
Sziasztok!
Segítség... ti a kúra alatt egyáltalán nem ittatok alkoholt?
Ugyanis nálunk az a szokás, hogy ha nem vezetsz kocsit akkor bizony inni kell. Nem értik meg ha azt mondom, hogy nem... Akaratos baráti társaságom van :)
Én még nem szedem, most fogom elkezdni.
Napi 1 van a dobozra írva, de az állítólag semmire sem elég, max. megelőzésre. Nekem 2x2-t mondott a doktornő, akkor annyival bátran elkezdhetem ezek szerint Regenor mellé. Majd jelzem, ha rosszul lettem tőle. :)
Àgica! Ha felkelek írok neked :)
jó reggelt :) most értem haza éjszakai műszak után. éhes vagyok de gyorsan el kellene aludni. az a köles fasírt nem is hangzik rosszul :)
Ki fogom próbálni a maradékból... de gondolom kenyeret nem teszel már bele. Csak ízesíted, hagyma, és tojás. Légy szi írd meg! :) Köszi
3x2 szedek a Circulinból, valószínű az én ereim már nem a legjobbak, hiszen rég óta inzulinos cukorbeteg vagyok. Nagyon sok jót olvastam erről a készítményről, remélem nálam is működni fog. Te esetleg tapasztaltál görcsöket?
Fasírtnak nagyon finom :)
Sziasztok! Köszönöm, köszönjük - remélem, lelket öntöttem belétek ;) a leghasznosabb cikkek közül kifelejtettem a köles golyót, ami ugyan 200 ft, de megfizethetetlen élmény, hogy van valami, amit rágcsálhatsz :D
Nálunk a mai menü kelkáposztafőzelék és fasírt á lá regenor (először virsli pörire gondoltam, de fasírttal talán laktatóbb :))
Reggelire tepertős-kolbászos pirítós zöldsalátával, retekcsírával - nagyon szeretem a csírákat, szerintem nagyon fel tudnak dobni bármilyen egyszerűbb ételt :)
Ma reggel elmentünk anyukámmal a kozmetikusunkhoz, aki el volt ájulva (a fogyás, a bőrünk) - már hónapok óta nem találkoztunk :) mesélte, hogy ő is hallott már a regenorról és szeretné kipróbálni ősszel :) (én is ezt javasoltam neki, így is nehéz ellenállni júniusig a friss gyümölcsöknek, nem, hgy egész nyáron - a kerti partikról, a strandos lángosról és a hideg sörről nem is beszélve :) )
Igyekszem gyakrabban írni és megosztani veletek az élményeinket! Csak közben diplomázom, szóval ki kell centizni az időt. ;)
Kitartást és gyönyörű tavaszt mindenkinek! :)
Köszi a választ! És mekkora adagot szedsz? - ha nem titok...
Én szedem a Circulint, bár még csak egy hete, tehát sok változást még nem tapasztaltam, de nyilván ehhez is idő kell.
Úgy szoktam kipróbálni a nem szokványos köreteket, hogy a kedvenc fűszeremmel ízesítem + valami zöldséggel főzöm egybe - ez nálam a kakukkfű+fokhagyma+gomba, vagy zöldborsó+petrezselyemmel - nekem se jött be a hajdina...hajaj, fasírtként végezte, úgy egész jó volt, mert nem lehetett érezni :P A kölest egyébként úgy vettem észre, hogy nem szabad keverni - egyszer sem - ha már felengedted a vízzel. Mintha a kavarás hatására jobban kioldódna a lisztes aromája - lehúzogatom a tűzről, és hagyom fedő alatt állni amíg jó nem lesz - és talán nem érdemes megpirítani sem - próbáld meg a kuszkuszt, meg a bulgurt - mindkettő búza :) de ezeket sem szabad túl sűrűn... Erről jut eszembe - búzacsírapehelyt, és magát a búzacsírát azt azért lehet ??? Mert most épp ilyen "csírás" időszakom van - most csíráztatom a búzát - előtte zsázsa-retek volt...
próbáld meg az árpagyöngyöt,de ne gyakran
Sziasztok!
Circuline-t szedett valaki Regenor kúra közben? Ha igen, mik a tapasztalatok? (Változtatott e Circuline dózist menetközben, vizesedés, görcsök voltak e, stb.)
Köszönöm:
G.
Sziasztok! :) ma kiprobaltam a kolest. Fuuu,nekem ez sem jön be, pedig arra gondoltam, ha úgy készítem, mint a rizst,-előtte zsíron piritva- akkor biztos finom lesz. De neeeem! :( ez sem lesz a kedvencem, mint a kukorica lisztből készült nokedli sem! :(
Kérdésem lenne lányok - rebarbara...lehet, vagy nem ??? zööödségnek zöldség, de... igaz, ezt cukorral citrommal szoktam felfőzni, de el kell fogynia annak a stíviának is egyszer :) Gondoltam a kukoricás-rizses kásához időnként...
Szia Julianna! Csatlakozom az előttem szólóhoz, kár lenne abbahagynod - a kúra feléig elértél, miért hagynád pont most abba ? - hisz sok helyen olvashattad, hogy a kúra ideje 3-4 hónap. Bár, nem tudom mennyire ösztönözne - de a lányom 6 hét után egy dekát sem fogyott, szegénykém ő is abba akarta hagyni - de beszigorítottam az anyai erélyemmel :) és kiadtam neki "ukászban" hogy naponta 2 oldalt olvasson visszafelé a végétől a fórumon - a fránya face helyett :) - így visszanyerte egy kicsit a lelkesedését is :) Remélem még találkozunk írásilag itt :) Szép Napot Neked
Jó Regenort Szuszy :) Számokban nem tudom, hogy állok, mert szolidarításban vagyok a lányommal. Pillanatnyilag ott tartunk, hogy e hónap 28-ig nem mérlegelünk, nem centizünk - bár szombaton jön hozzám, nem tudom mennyire fogja megállni, hogy ne álljon rá a mérlegre. Amit észre vettem, mintha "megnyúlt" volna az új melltartóm körfogata, csúszkál - eddig nem tette - és a gumis farmergatyámon mintha jobban meg kellene húzni a madzagot, és lötyög az is a combomon mosás után is - eddig ez is feszült. Lehet, ha nem lenne gumis a dereka már övvel kellene hordanom :)...Egy érdekes észrevétel - olyan érzés néha mint szülés után - olyan könnyen "üresnek" érzem magam - nem úgy, mint amikor éhes vagyok, hanem....hanem tök üres - mint akinek már nincs ott az ami eddig kitöltötte az egész gyomrát az embernek :) Kellemes mindenesetre...Ami nem tetszik, hogy abbahagytam ugyan a kovaföld szedését, mert tényleg nagyon bedurrantak az ízületeim, de csak egy kicsit enyhült, bár lehet, hogy a mostani hidegfront is rásegít egy kicsit - fájogat elég rendesen....Nem baj, úgy vagyok vele, hogy ahány év dagiság, legalább annyi hónap kúra biztosan fog kelleni - a lányomnak is azt mondtam, kb. 4 éve kezdődött nála a súlygyarapodás anélkül, hogy többet evett volna, így legalább 4 hónapig csinálja a regenort- anyai szigorral ráparancsoltam :) - ez csak vicc, majdnem sírt legutóbb, hogy nála még egy deka sem ment le a 6 hét alatt :( - míg nálam akkor volt 5 kg mínusz a 8 hétre. Még egy hét a mérlegelésig :)... Mai kotyvasztás :) padlizsán szeletek fűszeres kukoricalisztes bundában zsírban sütve, citromos ubi salátával - és töpörtyű, meg hagymás rántotta, mert túlzottan nincs kedvem enni megint, meg a kerttel elment az idő. Holnapra terveztem a pulyka húsis borsópörköltet - de még addig sok víz lefolyik a Dunán :)...Szép éjszakát Neked, jó munkát :)
További ajánlott fórumok: