Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Jó Regenort Lányok :)
Szolidaritok veletek - bojkottálom a mérleget:) és nem írom addig, hogy mennyi ment le, amíg Nektek is meg nem indul lefelé :) Jelentem, ízületeim picit javultak, hulla-hopp karikán 4-5 pörgetés megyeget:) Szemezek a létrával, ablakpucolás, és egyebek - szeretem, nem szeretem :) akarom, nem akarom :) Mai ebédnek való, piac után, kacsa húsleves fő, bőrkéje sül, a mell steak pácolódik...Ti is észrevettétek, hogy többször jó a kedvetek ???? Lehet, csak többet süt a nap :) ... Szép Napot Nektek :D
Szia Szuszy! Én február 19 kezdtem de nekem is csak sovány 5 kg ment eddig de centiben elég szépen. Kitartok, négy hónap az alap aztán meglátom. Kitartás szoktátok mondani ;-)
Nagyon örülnék én is a recepteknek! Tavaly csináltam néhány hónapig. Sok pozitív tapasztalatokkal, de fogyni nem fogytam annyit, amennyit szerintem lehetett volna. Előre is köszönöm a recepteket! Szép napot neked! :)
Sziasztok! Én még mindig kitartók a bő 3 kilónál, bár már azt hittem jobb lesz a héten, 6 hét = 3 kiló minusz, mert a fél kilóm le-föl de inkább föl sajna.
Szia Gina, nem akarok negatív dolgot irni Neked, főleg mert nem is vagyok szakértő, de én ugy gondolom nem szabad h. ilyen tüneteket okozzon.!!
A féloldalas zsibbadás, gyengeség, zavart látás szerintem komoly orvosi probléma,
--ilyet a regenor és a toxinok nem okozhatnak. Még ha sok méreg kering is bennünk az lehet hányinger,émelygés, rossz közérzet, de semmiféleképpen nem féloldalas blokk. Én pl. lassan négy hónapja 15 millit iszom.
Szerintem feltétlenül menj el orvoshoz!!nehogy nagyobb baj legyen.
Sziasztok..új vagyok a forumban, bár már régebb óta olvaslak Titeket. 7 hete regenorozok, méregtelenítés céljából, mivel több bőrpanaszom, reuma..vagyis autoimmun jellegű problémám van. A gond az, hogy a kúra kezdetétől vannak panaszaim...volt kezdeti fejfajas, aztan 1,5 het rendben volt, utana gyomorfajas..akkor egy regenor esten Ferenczy László azt tanácsolta csökkentsem le a regenort 5 ml-re. A gyomorfajas abba is maradt, viszont azota zsibbadt, erotlen a jobb felem, kezem, labam, arcom, zavarosan latok...es nem ertem miert. Raadasul aztan rastresszelek a tunetekre igy meg rosszabb. Kerlek segitsetek...ez a tisztulasi folyamat resze, vagy esetleg mostmar keves az az 5 ml regenor es tul sokaig vannak a veramarban a toxinok, ami ilyen negativan hat az idegrendszerre, vagy esetleg a pajzsmirigyre, bar azzal eddig nem volt problemam...Szeretnek kitartani, mert miota regenorozok azota nem szedek a reumas labamra fajdalomcsillapitot es egy pikellysomor folt is felszivodott mar a konyokomon..koszonom elore is mindenkinek a tanacsokat es persze a buzditast :D
köszönöm szépen!akkor folytatom ahogy eddig is:)
Sziamia - szerintem ez természetes, mert az elején elkezd kitisztítani a zsír-epe, de utána a szervezet folyadékháztartása megemelkedik - szóval az, ami visszajött, nem feltétlen túlsúly, hanem inkább víz. Megfigyeltem egyfajta ingadozást magamon - annak ellenére, hogy úgy érzem fogytam, kg-ban nincs változás, és puffadtnak sem érzem magam, de a mérleg mégis 90 dkg vagy épp 1,5 kg-val többet mutat mint előtte - aztán eltelik 1 - 1,5 hét, és pár nap alatt (2-3) visszaáll, sőt, lejjebb megy mint ahol előtte állt. Nem tudom, jól fogalmaztam meg, de pl. nekem ápr. 28-án -9,60 dkg volt - ezen felbuzdulva másnap is ráálltam a mérlegre, és másnap már csak 9,20 volt - rákövetkező nap csak 9, ekkor úgy döntöttem, hogy két hétig ne fogok mérlegelni, max, ha már nagyon mar a kíváncsiság - ez pont tegnap volt, és most viszont már 9,80 a minuszom, pedig előtte a 9,60 volt csak. Szóval, szerintem természetes ez az ingadozás, csak mi vagyunk túl türelmetlenek, túl sűrűn állunk mérlegre :) Türelem :) ... Szép Napot Neked
Lehet poénkodni én bírom nem gond. :) De nézz körül, hány ember kezd bele a lötty fogyasztásba a fogyás miatt és hány ember azért, hogy méregtelenítsen? A méregtelenítés szó egy marketing fogás, nézz utána a neten! ;) A fogyásra építettétek fel az egészet, mert mindenki csak azt a részét akarja!!! Ha a fogyás szó nem lenne benne a reklámotokban, alapból szerinted mennyit adnátok el ebből??? :D Csak úgy mondom, egy cipőben járunk ízületi gyulladás terén, sőt nekem olyan is volt, hogy nem tudtam kimászni az ágyból. Tudod mi segített? Nem az apranax és társai, napi 3000 mg C vitamin! Van , hogy többet is eszem, próbáld ki! Meg fogsz lepődni.....Aztán majd egy hónap múlva írj! :)
Sziasztok! Tudom mar kérdeztem korabban, de mennyire normalis az hogy a lefogyott 4kgbol röpke 4-5 nap alatt visszajött 2kg. Semmit sem csinálok másként. A párom szerint most mar vissza kellene venni a zsirfogyasztast. Lehet h az a baj h én mindenhez megettem az elejétől fogva a plusz egy kanál dermedt zsirt? Szoval a kolbaszhoz a sulthushoz a császárhoz. De akkor meg nem ertem h az elejen miert működött. Ha ez normalis, akkor egy szavam sincs, de ha nem es valamit rosszul csinálok akkor meg idejében szeretnek változtatni rajta. Elore is koszonom a segítségeteket!
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat. Én 15.-e körül kezdeném a kúrát, akkor fogom megkapni a reg-enort. Kb. 3 hete abbahagytam a cukorfogyasztást, semmi édességet nem eszek azóta. A kenyérfogyasztásom is minimális, heti 3-4 kicsi szelet fogy el (majdnem minden ételt kenyér nélkül eszek), ez miatt kicsit gondolkodóba is estem néhány napja, hogy hogyan tudom a zsírmennyiséget megenni, kénytelen leszek a kenyéradagomat megnövelni. Ma párolt lilakáposztát készítettem zsírral, kezdek ismerkedni a zsíros ízekkel. Szerintetek kezdjek-e zsírosabban étkezni már a kúra előtt?
Gecam! Az eritritol a legjobb választás, ha már édesíteni kell. A xilit azért nem jó, mert elég nagy az inzulin válasza, illetve ez már kukoricából készül. Azon kívül, ha valaki érzékeny rá, irgalmatlan hasmenést tud okozni, mivel bekerül a vastagbélbe, viszont az eritritol a vékonybélből szívódik fel, nincs inzulin válasza. Azért túl gyakran ezt sem kell használni, de alternatívának nagyon jó. Én tegnap már nagyon vágytam valami hús nélküli kajára, s kölesből csináltam császármorzást, tettem bele eritritolt, s a tetejére is, de azt megdarálta, s szórtam rá fahéjat. Nagyon finom volt, azt mondta az unokám, hogy olyan, mint az eredeti.
KörO Nekem két csípő protkóm van, most már jobb, mert fél évig menni sem tudtam. Azt olvastam, hogy az ízületi kopás és fájdalom, illetve azok kitisztítása a leghosszabb folyamat, de az is nagyon jól rendbe hozható. Sajnos a méregtelenítésnél felerősödnek a fájdalmak. Én is tapasztalom, meg hát az örökös időjárási frontok is betesznek rendesen.
Sziasztok!Azt szeretnèm kèrdezni hogy az Eritriol èdesítőt lehet-e használni??
Sziasztok!
Nálam kezd beindulni a fogyás. Továbbá van még egy pozitív hatása nálam a lötyinek. A rozaceás, ekcémás arcbőröm szebb és simább, mint valaha.
Szép napot nektek!
Sziamia - felcsigáztál :) Szeretném a recepteket :) Köszönöm előre is :) Szép Napot Neked
Sziamia - üdv a csapatban :) - én elsősorban ízületre kezdtem el a regenort, ha fogyok tőle az már nekem a "Hold" :) annyira lemondtam a fogyási kísérletekről. Nekem sok-ízületi gyulladásom szokott lenni (ami annyi, hogy mint zsss...ban a fájdalom, váltakozik, időnként meg mindenhol) két gerinc sérvet sikerült begyűjteni, mindehhez még teljes jobb oldali csípő ízületi kopás, deformáció - na, ragozhatnám. A kúra kezdetén 2-3 hétig nagyon jó volt, minimálisra csökkent a megszokott fájdalom, de sajnos utána bedurrant eléggé rendesen kezem-lábam-derekam. Már majdnem orvoshoz akartam menni, mert szinte szárnyaltam egy-egy kisebb séta után a fájdalomtól :P - most tartok a 11. hétnél, és azt mondhatom, hogy jó,jó, de még nem tért vissza a kezdeti állapothoz - vagyis kicsit jobban fájogat mint amikor elkezdtem a kúrát. Ennek is megvan biztosan a maga tisztulási ideje, mert ugye azt szokták mondani, hogy amennyi ideig a betegség fenn állt, annyi ideig szükséges a kúra - nekem kb. 10-13 éve kezdődtek az ízületi gondok, így a min. 10 hónap biztosan lesz a kúra nálam. De, egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem, mert a megszokott "merevségi idő" (nem az amire gondolsz :P ) amíg bejáratódnak pihenés után az ízületeim, lecsökkent - eddig kellett majd fél óra, háromnegyed óra mire azt mondtam, hogy na, most viszont még talán fél óra sem kell...Türelem kell az biztos, és fájdalom tűrés - vagy egy valag fájdalom csillapító időnként. Meg, mellette én gyógynövényezek... 2-3 napig csalán teát iszom, majd cickafark teát, legyezőfű teát, és szoktam zsurlóból ülőfürdőt csinálni - most legutóbb amikor bedurrantak, a zsurlóból dunsztkötést csináltam... Szóval, ki lehet bírni a cél érdekében :) Hajrá, szerintem nem fogod megbánni, hogy elkezded :) Szép Napot Neked
Sziamia - nálad a pont :D - nekem mindegyik gyümi a kedvencem, de az illatosak kifejezetten :) Ilyenkor szoktam csinálni eper-lime-rózsavíz limonádét - na, ez most kimarad... Teljes mértékig osztozom a nézőpontoddal, ha már elkezdtem végre, akkor, ha fene fenét eszik is :D Hajrá Nekünk :)
Szia Beuska,írtam üzenetet.
Regenor témában van sok receptem, szívesen átadom ingyen bárkinek. Régi kúrázó vagyok, sokat fogytam.
Beuska88! A Reg-enor - a maga ésszerű étrend megszorításával, képes a szervezetet megszabadítani a Candida gombától, ami az ízületi bántalmak egyik okozója lehet. Nyilván nem egyik napról - a másikra, de nagyon hatásos. Sőt, ha valaki tudja magáról, hogy nagyon elszaporodott a szervezetében a Candida gomba, akkor érdemes az összes lisztes dolgot kihagyni az étrendjéből. Így még inkább hatásos a kúra. sokan írnak az ízületi problémák javulásáról is.
Magenta75
Ez egyáltalán nem a fogyásról szól, hanem a szervezetben felgyülemlett méreganyagok eltávolításáról. A fogyás csak egy kellemes mellékhatás. Sajnos nagyon sokan csak a fogyás céljából kezdenek bele, de a fő cél a sokféle betegség megszüntetése! Ezt csak sétával nem lehet megoldani. Persze a mozgás az jó és kell is, de itt másról van szó, s ezt sokan félreértik.
Sziasztok! Már jó néhány napja olvasgatom a fórumot, én is szeretném elkezdeni néhány nap múlva. Szeretném a segítségeteket kérni. Van némi plusz kilóm, de nem tartom magam kövérnek. Nem fogyókúra miatt szeretnék Reg-enorozni (bár, ha lemegy a fölösleg, az csak jó lesz), régebb valahol olvastam, hogy ízületi fájdalmak ellen is jót tesz ez a méregtelenítő kúra. Sokszor fájnak az ujjaim és a lábam. Ha van tapasztalatotok, kérlek osszátok meg velem. Szép napot mindenkinek!
KörO! Én nem vagyok nagyon gyümölcsevő, egyetlen gyümölcs, amit imádok az az eper! Mivel mindennap járok a zöldségeshez, hát nekem is kínszenvedés az eper illat! De ha már ennyi pénzt kiadtam, meg célom is van, így aztán lemondok róla. Valószínű nem fogok belehalni.
Assszta mindenit .... Ha ezt nem írod nekünk, hát nem is tudtuk volna !!! Köszönjük, hogy felhomályosítottál minket, már nem fogunk sötéten behalni, óóó messster... allohaa
Szegény fogyni vágyók édes istenem, mi mindent képesek vagytok megenni/megvenni a siker érdekében.
"1,5 kg-ot fogytam abból 80 dkg visszajött"....mit is csináltok???
Fogyni szeretnétek? Akkor egy titka van a dolognak, mozogni kell és tiszta normális táplálkozás és az eredmény nem marad el.Ha nem tudtok futni, próbáljátok ki a gyors gyaloglást! Nem megerőltető az ízületeknek, először séta és egyre jobban begyorsulni, a megfelelő pulzustartományig, 1-2 hét alatt hozzá lehet szokni. A 3. hétre szárnyalni fogtok, azok is akiknek bőven van mit leadniuk....vitaminok azok kellenek+ sima grapefruit mag csepp, az eredeti az beindít mindent. A Reg-enor is erre épül :)
Akkor ezért is írják, hogy 2 évig is tartják a candida diétát, hogy biztos legyen a normalizálódás - kezdtem parázni, hogy nekem is ennyi időt kell...Bár, ha ez lenne az ára a fogyásnak is, akkor persze, de 2 évig semmi gyümölcs... ááá - behalok a zöldségesnél a finom eper illattól - az idén biztos, hogy nem vesz rá a család, hogy befőzzek eper dzsemet, az a "kúra halála" lenne nálam...
Ahhha - tényleg, erre nem is gondoltam...Akkor nálunk ez elő sem fordulhat :) Köszi :)
További ajánlott fórumok: