Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Köszi Imon, akkor nem aggódom. Azóta már 8,5 kg minusz, ez az 5. hét.Épp rántott cukkinit meg húst gyűrök befelé. Ááááh, imádom ezt a kúrát!
Sziamia - mivel tartottad kordában, ha megkérdezhetlek? Gyógyszerrel ? Mert ha igen, akkor tulajdonképpen a szervezet "öngyógyulása" lett bekapcsolva... talán - mint a gyógynövényezésnél, vagy a homeopátiánál is működik általában...
Köszönöm szépen Regenorkúra :-)
Az a gond, hogy romlottak az értékeim, hiszen nem azt várom, hogy varázsütésre meggyógyuljak, de az nonszensz, hogy az eddig kordában tartott értékeim teljesen felborultak.
Sigfrid ajánlása a NAPI 5-6 deka zsír fogyasztása! Ezt én úgy oldottam meg, hogy kimértem (mérlegen, és nem kanállal) ezt a mennyiséget, és ezt osztottam az étkezések számával. (Lehet olvasztva és fagyosan is mérni, kinek hogy kényelmesebb.)Így a szükséges zsírmennyiség biztosan megvan.
Ha a főtt étel már eleve zsíros, akkor azért a plusz zsírral óvatosan, mert legyünk őszinték, a sok zsír az sok kalória.
És lehet, hogy azért nem indul be az óhajtott fogyás?
Azt szeretném kérdezni, hogy a kicsikanál az mokkás (kávés) vagy pedig teás kanál? Tehát nem evőkanál mennyiségról van szó? (Eddig úgy értettem, hogy étkezésenként 2-3 evőkanálnyi zsírt kellene bevinni...)
A másik kérdésem : egész napra elosztva értendő a 3 púpozott kicsikanál vagy pedig étkezésenként?
Esetleg a félreértés a zsír állaga miatt van?
Köszi. Szóval két hónapja csinálod, mik a tapasztalataid? Én igazából nem sokat szeretnék fogyni, kb.5-6 kg, viszont a vérnyomásom egy kicsit emelkedett, szeretnék egy kicsit az egészségemért tenni. Vannak fenntartásaim egy kicsit, hogy pl. nem ehetsz gyümölcsöt (vitaminok miatt), szóval hogy nem lép-e fel hiány a többfajta táplálék megvonása miatt?
szia! egy-két evőkanálnyi olvasztott zsírt még keverj hozzá a tányérodon, az a biztos. cukor helyett én legiinkább semmit, de ha muszáj, mint a tegnapi ubisaliba, akkor kevés folyékony édesítőszer- én nem követem a "tuti" édesítőszert, azt írják, stevia, vagy eritrit. én sima "ezerédest" használok, ez egy olcsó folyékony édesítőszer, de én kb. 5-6 cseppet használtam el eddig a 2 hónap során :)
mennyi zsiradékot kell enni egy-egy étkezés alkalmával, mondjuk pl. ebédre eszel marhapörköltet zsírral főzve, utána még kell külön zsírt is enni?
cukor helyet mit használtok? Milyen édesítőket?
rizsliszt, kukoricaliszt, rizstej, rizstejpor.
valahol olvastam, hogy a regenorral csak annyit fogy a szervezeted amennyit kell, és tovább nem "enged".
jaj és Te még fogyni akarsz? én is olyan magas vagyok, de amikor 50 kilóra fogytam csont és bőr voltam, szó szerint. kilátszottak a bordáim, csigolyáim. én ehhez a magassághoz az 54-56 kilót tudom elképzelni. de Te tudod :)
Segìtsèged szeretnèk kèrni..az első 4 hètbe lement 3 kg most kezdem a 11 hetet azóta kg ba semmi vàltozas de cm igen.Lètezik olyan hogy cm be van csak vàltozàs?154 cm vagyok ès 52 kg most
sziasztok! el szeretném kezdeni ezt a diétát, utána olvastam, mit lehet enni, van egy kérdésem, valahol azt írják, hogy rozslisztet, grahamlisztet, mértékkel burgonyát, akkor zabtejet vagy rizstejet lehet használni, ez valóban így van? Az oké, hogy tejtermék és gyümölcs kizárva, de a tejtermékeket hogyan helyettesíted?
Amugy nem tom milyen szintu cukorbeteg vagy? Mert egy bizonyos szinten a regenor nem segit.aki adta az nem vilagositott fel?
En 18 embernek adtam regenort es mindenki fogyott.a zsirral kiserletezzel mert az a titka.napi 3 pupozott kicsikanal kell.ha tobbet eszel vegyel vissza ha kevesebbet emeld meg.
judit68 Ha ez vigasztal én sem fogyok, sőt híztam is, másnak megszűnik a magas vérnyomása, nekem feljebb ment, másnak javulnak a cukor értékei - cukorbeteg vagyok - nekem meg elszállt. Minden az előírás szerint csinálok. Még egy kicsit kitartok, mert majd megyek vércsepp analízisre, talán ott kiderül, hogy mi a probléma. Már a 4. üveggel iszom, tehát kellett volna lennie pozitív változásnak, de csak negatívat tapasztalok, de nem adom fel, talán egy idő után megfordul a tendencia. Azért nehéz így kitartónak lenni.
Hat 18 kg plusszal indlut.foltetlenul nezd meg a vizeleted.inkabb olyat egyel amit kivansz is.ne eroltes mas kajat.a tejes cuccokon kivul mindent tudsz helyetesiteni.edesitot se haszjalj ha mar csinalod.
Zsír meg volt (van), folyadék is..a vizeletet nem néztem, bár annyit jártam időnként éjjel is pisilni, hogy nézegethettem volna.. :) A barátnőd hány kilóról indult, ill. mennyit szeretne leadni? Ráadásul a férjemmel kezdtük együtt csinálni és ő 5 hét alatt dobott le 5 kg-t úgy,hogy rengeteg zsíros kenyérrel vitte be a kacsazsírt, tehát csak kétségbe esve kérdezem, mit csináljak még máshogy?
A viZeleted olyan moszatos e? Mert ha nem akkor valamit nem csinalsz jol.minden etkezeshez egy kiskanal zsir kell.nem tobb nem kevesebb.ez a titka es sok viz.
A baratnom is pajzsmirigyes 4 hete csinalja 5 kg tart.
..de jó ilyeneket olvasni!! Én 10 hét alatt a -1,5 kg-val :(.. Oké, hogy a pajzsmirigyem alul teljesít, de szedek rá gyógyszert, és amit kell vitaminokat (szelén, magnézium, D3 vitamin, K2 vitamin)..de ez elkeserítően semmi.. Van valami ötletetek..?? Van valaki köztetek aki szintén pajzsmiriggyel bajlódik? Nekem 2 éve pont a súly növekedésből derült ki, rám jött 10 kiló- és "csak ennyitől" szeretnék megszabadulni, de nagyon!!!
Szia igen volt ne aggodj csak fojtasd nyugodtan en 7 het alatt 11 kg fogytam es nem is indultam nagyrol 15 foloslegem ol
Nem veszem magamra és biztos igazad van.
Mindig magamból indulok ki, például itt sem azokkal beszélgetek csak, akik hozzám tartoznak, hanem bárkivel. Megjegyzem, nem is tudom, ki a munkatársam, a nickek bárkit rejthetnek :)
A központban tényleg elég sokára veszik fel a telefont, mert nyilván rengetegen hívjuk őket, mondjuk nekem általában elég gyorsan szokott sikerülni, talán szerencsém van, én is hallok másokat panaszkodni.
A találgatás tényleg nem jó, ebben is igazad van.
Feltételezem, hogy Ők sem tudták előre, mikor lehet újra webre tenni a REG-ENORT, azért nem kaptunk körlevelet. Biztos vagyok benne, hogy nem számítottak rá, hogy ennyire el fog húzódni az ügyintézés.
Én 4 éve vagyok biocomos, ilyen leállás eddig nem volt. A szervezet nő, terjeszkedik, ez járhat kényelmetlenséggel időnként. Ennek inkább előnye van, mint hátránya, mert nekem például hatalmas segítség, illetve az egyik munkatársamnak, hogy Angliában is lett depó és nem kell már innen méregdrágán eljuttatni a termékeket. Az is hatalmas előrelépés, hogy 15 ezer forint felett megszűnt a futárdíj.
Amit írok, ne vedd magadra, de a tények azok tények.
Sajnos szponzor és szponzor közt különbség van. Mert van aki csak addig "jár a nyakadra", míg nem regisztrálsz, utána elfeledkezik a feladatáról. Vagy van olyan, aki abbahagyja a biocomozást, így ha nekem ilyen szponzorom volt, máris nem tudok kihez fordulni. A központban a telefont nem veszik fel, így marad a találgatás. Pedig mibe telne egy körlevelet írni. Még jó, hogy vannak boltok, akik készleteznek, (bár a közelemben nincs ilyen) így drágábban, de talán hozzá lehet jutni a Reg-enorhoz. De akkor minek kellett a regisztráció?
Nekem az a gondom h mikor neten rendeltem, akkor a 3 db-ot megkaptam 5.490,-ft-os darabáron. Már 2 hete is muszáj voltam beszerezni gyógynövényes boltban, ma megint vettem,hogy legyen itthon.. csakhogy a boltban 7.500,- az ára... és nem mindegy. De legalább kaptam.
Nekem a felvonalról az a hivatalos info jött, hogy termékhiány van ez az oka annak, hogy nem lehet regenor rendelést leadni.Azt is mondták, hogy múlt hét közepére már megoldódik a probléma, ehhez képest az OÉTI szám egy újabb verzió, a lényegen nem változtat, bár szerencsés lenne, ha ezt cáfolnák az illetékesek és kiadnának egy hivatalos tájékoztatást, ami mindenkinek megjelenik mondjuk a honlapra kattintva. Ezzel együtt, ha valaki hivatalos helyről többet tud arról, hogy mikor lehet majd újból rendelni azt szívesen olvasnám, gondolom nem egyedüliként.
Én az első alkalommal a Biocomtól rendeltem a szponzoron keresztül. Amikor újra rendelni akartam a szponzor válaszra sem méltatott. Kerestem és találtam egy korrekt bioboltot, ahonnan szállítási költség nélkül kapom a Reg-enort és nagyon hamar.A Biocom agyonbonyolítja a rendelést, mondhatnám, hogy fogalmam sincs miért.de ezt nem mondom!
a tagok a szponzorukon keresztül megfelelő tájékoztatást kapnak. Keresd meg a szponzorodat, mielőtt vagdalkozol.
További ajánlott fórumok: