Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?Regenort szeretnék rendelni ill.háztartási dolgokat,de az új rendszerbe nem igazodom el!Köszi
Sziamia - a múlt héten rendeltem szerdán lötyit, ahogy írtátok,hogy hiánycikk - pénteken már le is szállították - úgy emlékszem, hogy neked is elküldtem a telefonszámot - 061-800-9800...
Azt mondták, hogy náluk nem hiánycikk, van raktáron - próbáld meg hátha...
Szép Estét Neked
Köszi az infót, rendes Tőled, hogy legalább te közzétetted.
Egyébként már 3. hete nem lehet rendelni, és épp ezért úgy gondolom, ezt az infót a Biocom tagokkal illett volna hivatalosan is közölni.
... és még annyit írt az algaegészség/renenor infos EMAIL,ha 15 eft-on felüli a rendelés,akkor ingyenes lesz a kiszállítás.
Már nekem is nagyon kellene,mert az én lötyim is erősen fogy. Csak én nem fogyok :((((
Hello Szuszy, én ezt kaptam emailban, bemásolom: Május a változások hónapja lesz a Reg-Enor italt forgalmazó Biocom/Ökonet cégnél.
A Reg-Enor sajnos már néhány napja nem rendelhető. Nemzetközi OÉTI számot kell kapnia a külföldi forgalmazáshoz, mert már külföldről is nagyon sokan keresik. Az OÉTI számot meg kell várni, addig nem lehet forgalmazni. Ezért nem lehet rendelni most.
Remélhetőleg május 12-14 körül már lesz. Amikor van Öröm-levélben megírom :)
Kérem megértéseteket és türelmeteket. (Sajnos én is csak a kész tényről értesültem, hogy most néhány napig nincs a webshopban Regenor, így nem tudtam előre értesíteni senkit. )
Köszönöm a választ!
Esetemben az alábbi a helyzet: Február 1-én kezdtem a kúrát, 4 hónapra terveztem, sosem 'bűnöztem' alatta. Az eredményekkel elégedett vagyok, illetve lesz majd 2 hét múlva egy vérkép, annak ismeretében tudok nyilatkozni. (Érdekességképpen elárulom, hogy nekem magas(!) koleszterinszint egészségesre beállítására javasolta ezt a kúrát egy orvos(!). A február végi, április közepi vérképek biztatóak voltak.
Máj31 - júni2 között lesz egy szűk 3 napos külföldi utam, ahol kivitelezhetetlen lenne tartani a kúra szerinti étkezést - de nem is szeretném.
Mivel mint mondtam, az eredmények tetszenek (eddig -9kg, de még mindig megy lefelé; szebb bőr; jó közérzet; kvázi lapos has különösebb edzés nélkül), ezért a korábbi étkezésre nem akarok visszatérni. Mint ahogy szintén nem akarom egy életre elfelejteni a diót, mogyorót, olívaolajat, lángost, stb. A finomított cukrot hétköznapokon viszont annál inkább (mármint elfelejteném).
Most úgy gondolom, hogy 25-én még szedek Regenor-t, 26-27-én is még teljesen regenorosan étkezem, aztán hétvégén tesztelem, hogy hogy reagál a szervezetem a tejtermékre, ecetre, stb.
Vagy a reggeliket szted tartsam meg regenorosan éhgyomri löttyel együtt és próbálgassam úgy a dolgot?
Ezesetben a Flora Plus-al mikor kellene elindulni és milyen adagolással?
Köszönöm előre is ha segítesz.
Üdv:
G.
Ezt így jól írtad, fokozatosan kell elhagyni, vagy meghagyni egy alkalmat.
A szponzorod akkor azt is elmondhatta volna, hogy el kell kezdeni, illetve ajánlatos, a flora plust. Nagyon megkönnyíti az átállást. Persze, csak abban az esetben, ha felhagysz a kúra szerinti étkezéssel. Mellesleg én nem ajánlanám a teljes visszatérést.
Sziasztok!
A kúra időszakát követő ún. 'fenntartó üzemmód'-ról van valakinek tapasztalata? (Ez sehol nincs dokumentálva írásban, az esteken lehet hallani, illetve én a szponzoromtól hallottam.)
Az a lényege, hogy reggel éhgyomorra 1 cl lötty, majd regenoros reggeli, majd ebéd-vacsorára preferálni a regenoros menüket, ha sikerül ilyet enni, akkor utána 1 órával lötty, ha nem, akkor nem.
Kérdésem az, hogy csinál(t) e ilyet valaki? Mennyire működik, mennyire van értelme, előfordulnak e miatta a kúra alatti bűnözéseket (állítólag) követő tünetek (epegörcs, émelygés, stb.)
Merthogy ez nekem ilyen egy-egy étkezés erejéig váratlanul megszakított kúrának tűnik, ami ugye elvileg nem megengedett. (Arra gondolok, hogy a kúra szünteteltetése pl. állítólag úgy működik, hogy a lötty elhagyása után még 2 teljes nap kell regenoros étkezéssel, és csak utána lehet újra bármit enni, itt meg ugye hektikusabbnak tűnik a dolog.)
Köszönöm előre is ha bárki csinál(t) ilyet és van kedve róla mesélni.
Sziasztok!
Kókuszlisztet, kókusztejet lehet használni a regenor kúra alatt? Tud esetleg valaki alacsony szénhidrát tartalmú nokedli receptet, amit a kúra ideje alatt lehet fogyasztani? Előre is köszi a választ!
4siz: Én úgy hallottam, hogy kb. csütörtökön majd már lehet rendelni az ökonet oldalán.
Legyen szép napotok!!!
Sziasztok!
Én megint elvagyok keseredve, mert 1,5 hete semmi változás a fogyásban. Sőt olyan 1-1,5 kg jön-megy fel és le. Tudom-tudom, hogy nem a fogyás a lényege a Regenor kúrának, a bőröm is nagyon szép azóta, DE jó lenne még 10 kg-ot leadni és most nem látom esélyét. Nagyon magam alatt vagyok. minden szabályt betartok, még sincs semmi változás.
Na nem traktállak titeket tovább, csak ki kellett írnom magamból.
Kitartást lányok!!!
Üdv, mindeninek!
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása