Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7685. bobelino
2016. máj. 12. 21:31
Feladtam, nem tudtam beszerezni,nem is fogytam, puffadtam. Pedig mindent betartottam és ha tudtam volna rendelni talán még folytatom. Sok sikert mindenkinek!
7684. páfrányfenyő (válaszként erre: 7673. - Tengerkek2)
2016. máj. 12. 18:01
Bocsánat, de a nemzetközi OÉTI szám süket duma. Egyrészt az OÉTI magyar platform, másrészt ha ez igaz lenne, akkor nem szállítanék külföldre, de a magyar igényeket ellátnám. Nem az első eset, amikor a tagok nem kapnak megfelelő tájékoztatást. Pl. volt a hosszú át-ill. leállás, kezdéskor több termék "feltöltés alatt". Normális?
7683. páfrányfenyő (válaszként erre: 7677. - Klárimama)
2016. máj. 12. 17:55
Teljesen egyetértek veled. Káros,mert sokakat eltéríthet egy ígéretes változástól, fel kell függeszteni a kúrájukat. Visszaveti a fogyasztót, visszaveti az üzletet. Megy a nagy hallgatás, az idő meg múlik. Valami óriási tehetetlenség, hozzá nem értés van emögött. Jobb helyeken ennyi idő alatt felépítenek egy toronyházat. A vezetőket nem érdekli, hogy ez marha rossz reklámja a Reg-Enornak?
7682. oxy65
2016. máj. 12. 17:43

Sziasztok!

Tud valaki segíteni?Regenort szeretnék rendelni ill.háztartási dolgokat,de az új rendszerbe nem igazodom el!Köszi

7681. Buciici
2016. máj. 12. 16:13
Sziasztok. Letelt egy hónap, -7 kg ment le eddig. Kicsit aggódom, nem sok ez egy kicsit egy hónap alatt? Mondjuk nagyon sokról indultam, le se merem írni. De ilyen gyors fogyást még sosem értem el. Az izületeim mint új korában, a bőröm sokkal szebb. Egy barátnőm azt mondta, olyan mintha 5 évet fiatalodtam volna.Másnak is volt már ilyen gyors fogyása? Szóval ez így rendben van? Hozzáteszem, még csak nem is tornázom.
7680. Szuszy
2016. máj. 12. 03:38
köszi mindenkinek megkaptam tegnap délután a csomagomat 2 üveggel van most egy darabig elég. csak pár napig visszatartották a postán felháborító.
7679. Kör0
2016. máj. 11. 21:27
B....us... Bocsánat - privátba akartam, de úgy látszik, hogy nem figyeltem - nem tudom, hogy lehet törölni...
7678. Kör0 (válaszként erre: 7671. - Szuszy)
2016. máj. 11. 21:27

Sziamia - a múlt héten rendeltem szerdán lötyit, ahogy írtátok,hogy hiánycikk - pénteken már le is szállították - úgy emlékszem, hogy neked is elküldtem a telefonszámot - 061-800-9800...

Azt mondták, hogy náluk nem hiánycikk, van raktáron - próbáld meg hátha...

Szép Estét Neked

7677. Klárimama (válaszként erre: 7673. - Tengerkek2)
2016. máj. 11. 18:03

Köszi az infót, rendes Tőled, hogy legalább te közzétetted.

Egyébként már 3. hete nem lehet rendelni, és épp ezért úgy gondolom, ezt az infót a Biocom tagokkal illett volna hivatalosan is közölni.

7676. jgaabor (válaszként erre: 7675. - Evelina_97)
2016. máj. 11. 15:50
Köszönöm! :-*
7675. Evelina_97 (válaszként erre: 7670. - Jgaabor)
2016. máj. 11. 15:44
Szia, az egyik budapesti regenor esten elhangzott, hogy a Flora Plust már második hónaptól bátran lehet szedni. :) Üdv, Evi
7674. tengerkek2 (válaszként erre: 7671. - Szuszy)
2016. máj. 11. 15:31

... és még annyit írt az algaegészség/renenor infos EMAIL,ha 15 eft-on felüli a rendelés,akkor ingyenes lesz a kiszállítás.

Már nekem is nagyon kellene,mert az én lötyim is erősen fogy. Csak én nem fogyok :((((

7673. tengerkek2 (válaszként erre: 7671. - Szuszy)
2016. máj. 11. 15:23

Hello Szuszy, én ezt kaptam emailban, bemásolom: Május a változások hónapja lesz a Reg-Enor italt forgalmazó Biocom/Ökonet cégnél.

A Reg-Enor sajnos már néhány napja nem rendelhető. Nemzetközi OÉTI számot kell kapnia a külföldi forgalmazáshoz, mert már külföldről is nagyon sokan keresik. Az OÉTI számot meg kell várni, addig nem lehet forgalmazni. Ezért nem lehet rendelni most.

Remélhetőleg május 12-14 körül már lesz. Amikor van Öröm-levélben megírom :)

Kérem megértéseteket és türelmeteket. (Sajnos én is csak a kész tényről értesültem, hogy most néhány napig nincs a webshopban Regenor, így nem tudtam előre értesíteni senkit. )

7672. Gecam
2016. máj. 11. 15:13
Sziasztok!!Azt szeretnèm kèrdezni hogy kuszkuszt lehet-e enni ès mèg azt is szertnèm tudni hogy az baj ha nem ètkezès után iszom meg a lötyit??Előre is köszi!
7671. Szuszy
2016. máj. 11. 14:00
sziasztok! én nem tudom ti honnan vesztek lötyit, mert én sehonnan nem tudom beszerezni már több mint egy hete próbálkozom, valaki ígérte hogy segít, de onnan sem kaptam, a postán nincs nyoma sem, pedig azt írta feladták..... valaki!!!!! lécci segíteni mert az utolsó üvegem felénél járok. köszike
7670. jgaabor (válaszként erre: 7668. - Asparagus)
2016. máj. 10. 09:58

Köszönöm a választ!

Esetemben az alábbi a helyzet: Február 1-én kezdtem a kúrát, 4 hónapra terveztem, sosem 'bűnöztem' alatta. Az eredményekkel elégedett vagyok, illetve lesz majd 2 hét múlva egy vérkép, annak ismeretében tudok nyilatkozni. (Érdekességképpen elárulom, hogy nekem magas(!) koleszterinszint egészségesre beállítására javasolta ezt a kúrát egy orvos(!). A február végi, április közepi vérképek biztatóak voltak.

Máj31 - júni2 között lesz egy szűk 3 napos külföldi utam, ahol kivitelezhetetlen lenne tartani a kúra szerinti étkezést - de nem is szeretném.

Mivel mint mondtam, az eredmények tetszenek (eddig -9kg, de még mindig megy lefelé; szebb bőr; jó közérzet; kvázi lapos has különösebb edzés nélkül), ezért a korábbi étkezésre nem akarok visszatérni. Mint ahogy szintén nem akarom egy életre elfelejteni a diót, mogyorót, olívaolajat, lángost, stb. A finomított cukrot hétköznapokon viszont annál inkább (mármint elfelejteném).

Most úgy gondolom, hogy 25-én még szedek Regenor-t, 26-27-én is még teljesen regenorosan étkezem, aztán hétvégén tesztelem, hogy hogy reagál a szervezetem a tejtermékre, ecetre, stb.

Vagy a reggeliket szted tartsam meg regenorosan éhgyomri löttyel együtt és próbálgassam úgy a dolgot?

Ezesetben a Flora Plus-al mikor kellene elindulni és milyen adagolással?

Köszönöm előre is ha segítesz.

Üdv:

G.

7669. Szzsuzsu
2016. máj. 9. 23:31
Sziasztok! Volt már valaki vércsepp analízisen? Mik a tapasztalatok? Nálunk most lesz Bagi Gabriellával, s gondolkodom, mert nem indult be a fogyásom úgy ahogy szeretém /többmint 3 hónap -4-5 kg/
7668. asparagus (válaszként erre: 7666. - Jgaabor)
2016. máj. 9. 22:51

Ezt így jól írtad, fokozatosan kell elhagyni, vagy meghagyni egy alkalmat.

A szponzorod akkor azt is elmondhatta volna, hogy el kell kezdeni, illetve ajánlatos, a flora plust. Nagyon megkönnyíti az átállást. Persze, csak abban az esetben, ha felhagysz a kúra szerinti étkezéssel. Mellesleg én nem ajánlanám a teljes visszatérést.

7667. szabaku43
2016. máj. 9. 16:21
Sziasztok!Én új tag vagyok.Férjemmel együtt 13 napja használjuk a Reg enort.Minden szabályt betartunk,viszont nagyon puffadok és szinte minden nap hasmenésünk van mindkettőnknek.Ez természetes?Viszont már fogytunk is én 1,6kg ot,férjem pedig 1kg ot.
7666. jgaabor
2016. máj. 9. 13:49

Sziasztok!

A kúra időszakát követő ún. 'fenntartó üzemmód'-ról van valakinek tapasztalata? (Ez sehol nincs dokumentálva írásban, az esteken lehet hallani, illetve én a szponzoromtól hallottam.)

Az a lényege, hogy reggel éhgyomorra 1 cl lötty, majd regenoros reggeli, majd ebéd-vacsorára preferálni a regenoros menüket, ha sikerül ilyet enni, akkor utána 1 órával lötty, ha nem, akkor nem.

Kérdésem az, hogy csinál(t) e ilyet valaki? Mennyire működik, mennyire van értelme, előfordulnak e miatta a kúra alatti bűnözéseket (állítólag) követő tünetek (epegörcs, émelygés, stb.)

Merthogy ez nekem ilyen egy-egy étkezés erejéig váratlanul megszakított kúrának tűnik, ami ugye elvileg nem megengedett. (Arra gondolok, hogy a kúra szünteteltetése pl. állítólag úgy működik, hogy a lötty elhagyása után még 2 teljes nap kell regenoros étkezéssel, és csak utána lehet újra bármit enni, itt meg ugye hektikusabbnak tűnik a dolog.)

Köszönöm előre is ha bárki csinál(t) ilyet és van kedve róla mesélni.

7665. 4siz (válaszként erre: 7664. - Babomamo)
2016. máj. 9. 12:44
Köszönöm!
7664. babomamo
2016. máj. 9. 12:03

Sziasztok!

Kókuszlisztet, kókusztejet lehet használni a regenor kúra alatt? Tud esetleg valaki alacsony szénhidrát tartalmú nokedli receptet, amit a kúra ideje alatt lehet fogyasztani? Előre is köszi a választ!

4siz: Én úgy hallottam, hogy kb. csütörtökön majd már lehet rendelni az ökonet oldalán.

Legyen szép napotok!!!

7663. 4siz
2016. máj. 9. 11:05
Sziasztok!Ökonet oldalán mikor lehet újra rendelni reg-enort?Köszi
7662. Kör0 (válaszként erre: 7660. - Szuszy)
2016. máj. 9. 10:02
:D Ez az :D Gratula :) !!! ...
7661. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7660. - Szuszy)
2016. máj. 9. 09:02
Örülök a sikerednek!
7660. Szuszy
2016. máj. 9. 08:36
örröm van :) most mértem magam és 66,5 kilót mutatott a mérleg :) ez 7 hét = -5 kg :) remèlem nem áll meg megint.
7659. fényszarusi anna (válaszként erre: 7628. - Wera34)
2016. máj. 8. 13:37
Szia! Tudom ajánlani a reszelt sárgarépát meglocsolva citrom levével,nekem ez nagyon bejött és segitett is. No meg a bioboltban lehet venni útifümaghéjat. üdv. Anna
7658. Kör0 (válaszként erre: 7657. - Babomamo)
2016. máj. 8. 08:48
Szia - Kitartás :) - én most rákattantam a yutubos regenoros előadásokra - nagyon jó, hogy felrakták ezeket, erőt merítek belőle ...Kitartás Mindenek felett :) Neked is :D Szép Napot
7657. babomamo
2016. máj. 8. 07:11

Sziasztok!

Én megint elvagyok keseredve, mert 1,5 hete semmi változás a fogyásban. Sőt olyan 1-1,5 kg jön-megy fel és le. Tudom-tudom, hogy nem a fogyás a lényege a Regenor kúrának, a bőröm is nagyon szép azóta, DE jó lenne még 10 kg-ot leadni és most nem látom esélyét. Nagyon magam alatt vagyok. minden szabályt betartok, még sincs semmi változás.

Na nem traktállak titeket tovább, csak ki kellett írnom magamból.

Kitartást lányok!!!

Üdv, mindeninek!

7656. asparagus (válaszként erre: 7626. - Páfrányfenyő)
2016. máj. 7. 22:26
Szia, én közel négy éve csináltam az elsőt, akkor lement 14 kiló, visszalopakodott 6 kiló, az tavaly ősszel pár hét alatt lement, hát..szóval 100 %-ban én se tartom az étrendet, azt bevallom. :)Nekem így is megéri :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook