Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7775. asparagus (válaszként erre: 7765. - Andika751)
2016. máj. 22. 11:11
Köszi, megint tanultam valamit :)
7774. beuska88 (válaszként erre: 7773. - Andika751)
2016. máj. 21. 21:33
Szia. Én négy napja kezdtem el, még nekem is megvan a kezdeti lelkesedésem, bár nekem gondom van a változatos étkezéssel, mert napközben nemigen vagyok itthon, és így leginkább hideg ételt tudok enni, meleget csak reggel és este, de nekem még jól megy, majd lehet, hogy meg fogom unni az egyhangú étkezést. Amikor elkezdtem a reg enort, a második napon elkezdtek nagyon fájni az ujjaim (szoktak fájni az ízületeim, leginkább ezért is kezdtem neki a kúrának), de az is lehet, hogy az időjárás miatt jött elő a fájás, nem baj, elmúlt, csak 2 napot tartott. Sok sikert és kitartást!
7773. andika751
2016. máj. 21. 20:06

hahó, senki nincs?

én is csatlakozom ma hozzátok, ma elkezdtem a diétát, kezdésnek rántott húst csináltam ebédre, magamnak csak zöldségkörettel és most már zsírban sütöttem a húst, előtte mindig olajban, és sokkal jobb a gyomrom tőle, az olajos sütéssel már "megfeküdte" volna a gyomrom.

7772. Szuszy
2016. máj. 21. 09:44
8. héten túl: -5,5 kg. nagyon várom hogy lejjebb menjen. most türelmetlen lettem.
2016. máj. 20. 22:04
Egyszer abbahagytam a regenort 8 hét után, nyaralni voltunk, de elegem is volt, mert 8 hét alatt nem ment le csak 2 kilò. 2,3 nap utàn, persze a finom ételek is hozzàjàrultak, visszajött a nagy étvágy. Az édességre is. Elkezdtem puffadni is, mint a regenor szedése elōtt, ekkor tudtam,hogy újbol el kell kezdjem. Múlt héten kedden kezdtem el újra. A szabi alatt 2 kilòt vissza is hiztam, most lement egy fél kilo. Pròbàlok most türelmesebb lenni, mert most tudom, regenor nélkül megint falànk vagyok és az örökös puffadàs sem kellemes dolog.
7770. madildi
2016. máj. 20. 19:04
Útimaghéj liszt, konjac liszt, bambuszrost liszt használata szerintetek megengedett?
7769. feheroroszlan (válaszként erre: 7757. - Szzsuzsu)
2016. máj. 20. 11:46
Az intestinal a beleket tisztítja, a Reg-enor a sejtközötti állományt, tehát mehet egyszerre a kettő. Ha valaki még nem ivott Reg-enort, akkor a béltisztítással kezdje, de ha már elkezdte, akkor mehet mindkettő egyszerre. Nekem a hálózatban lévő orvos mondta ezt. Neki el is hiszem.
7768. andika751
2016. máj. 20. 09:44
bocsi még ráakadtam valamire, a kakaó helyettesítésére a karob
7767. andika751
2016. máj. 20. 09:38

mi a helyzet a fűszerekkel? szegfűszeg, fahéj, vanília, vagy vaníliaaroma, mézes fűszerkeverék, szerecsendió?

most gondolodtam, hogy pl. édesség gyanánt szóba jöhetne a muffin:

tojás+édesítőpor

rizsliszt vagy/ és kukoricaliszt

kókusztej egy kevés

zsír

sütőpor, szódabikarbóna

és lehetne variálni: citrommal, fahéjjal, mézes fűszerrel, kókuszreszelékkel, reszelt répával, én már csináltam főtt, reszelt céklával is, kávéval, így több fajta összejön. Ezeket lehet gondolom.

7766. andika751
2016. máj. 20. 09:22

még valami: zöldtea fogyasztható-e? nagy teaivó vagyok, de eddig csak gyümölcsteákat ittam, ami ugye nem iható a diéta alatt.

illetve iszom a vérnyomásomra a galagonyateát (Gyuri bácsi féle), azt lehet-e vagy fölösleges már a méregtelenítés miatt? Ezt a teát csak 3 naponta iszom 1 csészével.

7765. andika751 (válaszként erre: 7758. - Asparagus)
2016. máj. 20. 09:19

köszi!

passatta= sűrített paradicsomlé (én a pennyben szoktam venni, megnéztem a dobozát 99 % paradicsom, nincs hozzáadva cukor, csak citromsav.

ebből szoktam csinálni a bolognait, paradicsomlevest, paradicsomos káposztát, töltött paprikát. És ezeket mind ehetjük a diéta alatt is, és nagyon szeretem is őket!

7764. asparagus (válaszként erre: 7742. - Jgaabor)
2016. máj. 20. 00:10

Az önkéntes rendőr azért kemény volt :D, de abban igazad van, hogy ha tehetem, ügyelek rá, hogy figyelmeztessem azokat, akik rosszul csinálják a kúrát és ezt még hangoztatják is.

A REG-ENOR jó híre nem csorbulhat!

:)

7763. asparagus (válaszként erre: 7746. - Giulietta13)
2016. máj. 20. 00:08
Tudom :)
7762. asparagus (válaszként erre: 7747. - Bodimaria)
2016. máj. 20. 00:07
Szia, édességet, péksüteményt nem a fogyás miatt nem szabad enni, hanem mert ez egy candida kúra is és ki akarjuk éheztetni a candida gombáinkat.
7761. asparagus (válaszként erre: 7752. - Marcsikah85)
2016. máj. 20. 00:06
Igen, a hormonokat is rendezgeti, remélhetőleg a következő már rendben lesz.
7760. asparagus (válaszként erre: 7755. - Kövér46)
2016. máj. 20. 00:05
Igazi citrom lenne a legjobb, tudom, most drága.
7759. asparagus (válaszként erre: 7757. - Szzsuzsu)
2016. máj. 20. 00:04
Nem érdemes a kettőt együtt, mert a tíznapos meggyorsítja az anyagcserét és nem fog felszívódni sem a regenor, sem a zsír.
7758. asparagus (válaszként erre: 7756. - Andika751)
2016. máj. 20. 00:03
Szia, a kérdőjelesekre: kukoricadara tömény szénhidrát, nem tilos, de a fogyni akarók bánjanak vele csínján, zabpehely tilos, teljes kiőrlésűeket nem javasolja a Szigfrid, mert a gabuna a héjában halmozza fel a műtrágya- és növényvédőszer maradványokat, keményítő szintén magas szénhidrát tartalmú, növényi tejek közül a kókusztejet engedi, azt is csak kis mennyiségben, max. a kávéba, ami kell, semmilyen kakaóport nem lehet, kakaóvaj van benne, az pedig növényi olaj, a többi mehet, a passatta az micsoda? :)
7757. Szzsuzsu
2016. máj. 19. 20:10
Sziasztok! Holnap kezdem a 10 napos intestinal cleansing proramomat. Van aki azt mondja a kúra alatt ne igyuk a Reg-Enort, van aki állítja vègig folyamatos a kettő. Ti hogyan tudjátok?? Vélemyek, tapastalatok a 10 napról?? Milyen időszakban kell, êrdemes beszedni??
7756. andika751
2016. máj. 19. 19:39

Sziasztok!

Nos megpróbálok az eddigi kutatás, olvasás és videók nézése után egy listát leírni, és kérlek segítsetek már abban, hogy, ami nem oda illő, azt mondjátok már meg, mert van amit valahol azt mondják lehet, utána meg máshol azt hallom nem, Ti, akik már kitapasztaltátok többet tudtok segíteni ebben. És akkor a lista :

húsok (csirke, kacsa, liba, pulyka, marha, birka)

kolbász, szalámi, szalonnák, tepertő, májas, disznósajt,füstölt húsáruk (ezek csak hentestől vagy disznóvágás után háztól vásárolva, tehát a bolti dolgok kizárva)

tojás

sertés, liba, kacsazsír

halak

fehér kenyér, rozskenyér, barna kenyerek pirítva

rizstészta, t. k. tészta (de mértékkel)

burgonya ritkán

rizs, barna rizs

köles

kukoricadara???

rizsliszt, kukoricaliszt, tk. lisztek, zabpehely (nem tudom?), zsemlemorzsa

keményítő (nem tudom?)

összes zöldség kivéve a sütőtök

citrom, grapfr., g.alma

hüvelyesek:bab, lencse, borsó

édesítőszer

és akkor kérdés:

növényi tejek (mindenhol mást olvasok), kókusztej???

cukrozatlan kakaópor

kókusz (ezeket a regenoros menükben írják, hogy szabad)

sütőpor, szódabikarbóna

paradicsompüré, passatta

kb. ennyi, ami összeállt a fejemben, hogy szabad enni, a kérdőjeleket kivéve, mert azt pontosan nem tudom.

7755. kövér46
2016. máj. 19. 17:45

Sziasztok!

Citromsavval szabad savanyítani?

2016. máj. 19. 14:14
* Bocsi én NEM vettem észre változást
7753. Giulietta13 (válaszként erre: 7752. - Marcsikah85)
2016. máj. 19. 14:13
Szia! Én nevettem észre változást, bár fogamzásgátlót szedek. De ha sok citromos vizet ittál, az okozhat késés! Régi trükk, hogy citromlével késleltetik a menstruációt.
2016. máj. 19. 10:40
Sziasztok! Az első üveg reg-enoron vagyok túl, a kérdésem az lenne, hogy a menstruációs ciklust befolyásolja-e? 2 napja késik, lehet, hogy nem vigyáztunk eléggé, de negatívat teszteltem. Előre is köszönöm a választ!
7751. Agicabogarka1 (válaszként erre: 7749. - Giulietta13)
2016. máj. 18. 21:05
Köszönöm Giulietta! :)
7750. beuska88 (válaszként erre: 7748. - Beuska88)
2016. máj. 18. 20:15
Az elmaradt, hogy láttam, majdnem mindenki méri a súlyát, ezért én is megméretkeztem, most 65,4 kg vagyok, azért tudom, hogy néhány kg simán lemehetne, nem vagyok magas, ha fogyok, az csak jó lesz.
7749. Giulietta13 (válaszként erre: 7735. - Agicabogarka1)
2016. máj. 18. 20:13
Gratulálok! Szuper ezt olvasni :) csak így tovább! :)
7748. beuska88 (válaszként erre: 7737. - Andika751)
2016. máj. 18. 20:09
Szia. Én sem vagyok kövér, a hasamon van felesleg, de nem is a fogyás miatt kezdek bele a kúrába. Pontosabban ma elkezdtem. Nekem ízületi problémáim vannak, sokszor fájnak az ujjaim, a karom és a lábam. Úgy gondolom, hogy még egy kicsit korai ez a fajta fájdalom, 27 éves vagyok. Olvastam, hogy ez a kúra jó, és én is több mint egy hónapon keresztül olvasgattam a témával kapcsolatban. Én azért kezdtem most bele, mert ha őszig halogatom, lehet, hogy elmarad. Ha a sütikről sikerült lemondanom, akkor a gyümölcsökkel sem lesz gond (legalábbis most még így gondolom).
7747. bodimaria
2016. máj. 18. 20:08
sziasztok azt szeretném kérdezni most kezdtem el szedni a REG-enor súlyos hasnyár mirigy gyulladásom volt eböl adódót 1 es fokú cukorbetegség is napi 4 alkalommal oltom magam de én fogyni nem szeretnénk mert nagyon lefogytam a betegségem alatt ha tud valaki ebe segíteni mert azt írja a kis könyv hogy csak a kor nem lehet édességet fogyasztani pék árut süteményt ha fogyni szeretnél hát én nem szeretnénk csak a betegségem a karom helyre hozni.
7746. Giulietta13 (válaszként erre: 7740. - Asparagus)
2016. máj. 18. 20:00
Egyszer már leszúrtál amikor bevallottam, hogy bűnöztem :D meg hát Te vagy a legrégebbi tag, tudod :) de szeretünk ám! ;)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook