Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7835. Kör0 (válaszként erre: 7831. - Eindhovenaar)
2016. máj. 26. 21:07
Szia Eindhovenaar! Megosztanád velünk a negatív tapasztalatod a regenorról ? Már ami miatt a figyelmed inkább az árára terelődött - ugyanis szerintem több olyan fogyasztószerként árusított termék is van a piacon, ami borsosabb áron kapható, és szart sem érnek, sőt... Ugyanakkor szerintem a tényt nem lehet elmismásolni, hogy a regenortól a túlsúlytól megszabadulók bőre nem lottyadt, szottyadt, hanem üdévé, fiatalosabbá válik. Ismerek nem egy, két olyan emberkét, akik sokat fogytak, és szó szerint kifogytak a bőrükből - na, ha veszed a fáradságot, akkor az említett youtubon találhatsz egy olyan videót, ahol egy hölgy 60 kg adott le. Hát, azt hiszem, ennyi kiló leadásánál egyértelműen várná az ember, hogy "denevér" bőrként lóghat a bőr - a hölgy nekivetkőzik, és nem fogyott ki a bőréből, sőt éveket letagadhat a korából is. Ezt a bőr fiatalodást magam is tapasztalom. Szeretettel várom, esetleg várjuk a Te tapasztalataidat. Szép Napokat Neked
7834. andika751 (válaszként erre: 7832. - Kör0)
2016. máj. 26. 21:05
hallgattam a Szigfridtől előadásokat, de nem teljesen volt érthető számomra, lehet, hogy én komplikálom túl, de mivel van némi ismeretem a táplálkozásról és tápanyagokról, nem mindent tudok összerakni
7833. andika751 (válaszként erre: 7831. - Eindhovenaar)
2016. máj. 26. 21:02
azért vagyok ennyire "bizalmatlan" a termékkel kapcsolatban, mert amit nem értek, hogy hogyan működik arra nem szívesen költenék, egyrészt mert szerintem elég húzós az ára, másrészt amiatt vannak fenntartásaim, hogy egyoldalú az étkezés, mármint sok-sok hónapig nem eszel sok mindent, amire szerintem csak szüksége van a szervezetnek? Nem jól gondolom?
7832. Kör0 (válaszként erre: 7830. - Andika751)
2016. máj. 26. 20:58
Nincs mit, szívesen, hisz ezért vagyunk itt egymásnak :) - elég hosszadalmas lenne kifejteni a választ, és szerintem én nem is lennék annyira kompetens ebben :) - nem reklámként, de a youtube-on nagyon sok előadást találsz Szigfridtől is, és további előadás szervezőktől. Szerintem nagyon sok kérdésedre választ kaphatsz belőlük... Mondjuk annyit tudok, hogy a diéta lassabban indítja be az epe termelést és ürítést, mintha innád a regenort is hozzá - lerövidítheti a beindulási szakaszt...
7831. eindhovenaar (válaszként erre: 7830. - Andika751)
2016. máj. 26. 20:34

Szia Andika!

A kérdéseid nagyon jók:) De ne felejtsd el, hogy a Regenor forgalmazóinak legfontosabb az, hogy minél több terméket eladjanak, azaz a nyereség.

A Regenor valószínű nem árt (csak a pénztárcádnak), de nem is használ. Az ajánlott diéta azonban, ahogy Te nagyon jól sejted, hosszabb távon ártalmas, elsősorban a nagy mennyiségű telített zsír fogyasztása miatt. Ebben nagyon hasonlít az Atkins diétára. Egy diétát viszont nem lehet eladni, ezért kellett hozzá valamilyen szert is kitalálni. Sajnos elég hiányos az emberek biológia és kémia tudása, ezért nem volt nehéz egy mesét gyártani, ahhoz hogy miért vegyék a terméket.

Szerintem hallgass a józan eszedre, fogyassz minél kevesebb cukrot tartalmazó vagy feldolgozott élelmiszert, és egyél változatosan:)

7830. andika751 (válaszként erre: 7828. - Kör0)
2016. máj. 26. 19:34

Köszi a választ KörO!

Akkor ez csak a regenorral érhető el, mármint az epetermelés és ürítés, és a zsírnak ebben mi a szerepe, vagy úgy kérdezem akkor, hogyha nem iszod a regenort hozzá és úgy eszed a zsírt, akkor az már nem jó vagy esetleg többet ártasz vele?

7829. Emma69 (válaszként erre: 7821. - Kör0)
2016. máj. 26. 17:01
Kedves KörO! Nagyon szépen köszönöm a választ, feldobott! :D Igazad lehet abban, hogy az eddigi zsírmegvonásos étrend miatt lehetnek a tüneteim, mert közben felhívtam Szigfrídet is, akivel ugyanerre jutottunk. Az elmúlt 20 évben 0 gramm zsírt vittem a szervezetembe, merthogy én is nagyon vigyáztam az "alakomra"...sikeresen meg is őriztem a csodás gömbölyű formámat! :P Köszi, hogy megnyugtattál, mert azt hittem, már megint én vagyok az az egy kivétel, akinél nem működik az, ami százaknál.
7828. Kör0
2016. máj. 26. 16:51
Andika - a regenor szerintem új nézőpont is, mit miért csinál a szervezet. Szerintem nem tudod túl fokozni a zsírfogyasztást, mert eleve megundorodik az ember tőle. A fokozott epetermelést, és epeürítést serkenti a regenor - nincs pangás, nem tud besűrösödni az epe váladék, nem tud beindulni a kövesedés sem. Még a fórum elején olvastam valahol, hogy egy fiúka nem tudott hozzájutni az éppen aktuális napi zsíradagjához, és boltban vett csomagolt zsírt, és az utcán "harapta" újjal kanalazta be. Szóval, szerintem amit találtál a neten, azt úgy ahogy van felejtsd el, mert "ELAVULT" :) nézőpont :) ....
7827. andika751
2016. máj. 26. 15:10

Fokozott zsírfogyasztás és zsír-tartalékolás során fokozott epetermelésre kényszerül a máj (ez fokozhatja az epekövek kialakulását, illetve az epehólyag gyulladás kialakulását), elzsírosodhat a máj, ami csökkenti a máj méregtelenítő funkcióját (nő a szabadgyökök mennyisége).

ezt találtam a neten, most már teljesen összezavarodtam, ha valaki tud segíteni, nagyon szeretném!!!! előre is köszi

7826. andika751
2016. máj. 26. 14:50
most azon gondolkoztam, még nem teljesen világos, hogy az epetermelést vagy az epekiürítését segíti a zsír vagy mindkettőt?
7825. andika751 (válaszként erre: 7824. - MissBodza)
2016. máj. 26. 14:47
eritritol
7824. MissBodza
2016. máj. 26. 14:04

Sziasztok!

Édesítőszerekből mit ajánlanátok? melyik jó és melyik nem: eritritol, xilit, stevia.

Riszszirupról mi a véleményetek? Lehet használni?

köszi

7823. andika751 (válaszként erre: 7822. - Kör0)
2016. máj. 26. 11:42

köszönöm szépen!

akkor más is így érez a puffadással kapcsolatban, ez nagyon jó, én salvus vizet ittam, most nem kell innom.

7822. Kör0 (válaszként erre: 7818. - Andika751)
2016. máj. 26. 11:09

Andika :) írjál csak, jó olvasni Téged :) A kúra előtt én sem tudtam pl. hagymás-zsíros deszkát enni - külön külön mehetett, csak épp együtt nem, pedig ez így jó együtt ugye - ahogy rávetemedtem, fél óra múlva lufi voltam, és vehettem be az epe cseppjeimet. Mostanra ez már megszűnt, puffadás, görcs semmi - a zöldségekkel ugyanez. Imádom a kínai kelt, a kelkáposztát, és úgy anblokk mindegyik zöldséget :) ....

Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy majd elárulják a "hadi-titkot", melyik összetevő, és arány mennyiségben van a hatékonysága a regenornak ? :) Az a lényeg, hogy működik - engem kimondottan megnyugtat az a tudat, hogy tulajdonképpen tejfehérje kivonatot hörpintgetek :) Eddig ki a fene tudta, hogy mondjuk a szűztea kapszulában valójában mi is van - nincs a világon annyi zöldtea amennyi kapszulát legyártottak már, és még fognak is minden bizonnyal :) Regenoros Szép Napot Neked :)

7821. Kör0 (válaszként erre: 7820. - Emma69)
2016. máj. 26. 10:56
Sziamia :) Nekem hasonló tüneteim voltak, mert "marha" módon próbáltam diétásan étkezni a súlyom miatt (2-3 havonta engedélyeztem magamnak 1 disznóságot, pedig imádom, úgy hogy most élvezkedem :) - gondolom ebből kifolyólag a gyomrom eléggé elszokott a mindennapos zsír fogyasztástól. Kb. 2-3 hét alatt normalizálódott ez a "kő-gyomor" érzet, de utána meg a "leszálló vastagbél részen" (bal oldal) volt sokszor kellemetlen érzet, időnként mintha bekeményedett volna, máskor meg érzékeny volt. Május 17-el kezdtem a 4-ik hónapot, -12,6 kg-val vagyok kevesebb :) - ízületeim csak akkor jeleznek, ha megerőltetem, eddig folyamatos alap fájdalom volt, gerinc sérvem egy hónap után belobbant, de az is csitult, sőt most kapcsolok, hogy napok óta nem is éreztem :) - migrénes fejfájás frontoknál (hideg front érzékenységem volt) most legutóbb is elmaradt :) úgy, hogy időjósnak sem leszek már jó :) - ami most zavar, hogy ragya van a köbön - reggelente úgy kelek fel, hogy na, most hova jött egy bumszli :) és a leg-leg-leg-lehetetlenebb helyeken (pl. fülcimpa felsőrészén - soha nem gondoltam volna, hogy ott is lehet-ne, vagy épp a tarkón) Mintha második tinédzser kort élném, csak akkor nem voltak ilyen bumszlik. Bár, hálás lehetnék, hogy a pofázmányomat egyenlőre elkerüli...:) Egyenlőre 6 hónapot terveztem a kúrának, most a felénél járok, és kb. másfél-két hete áll a súlyom - de már most is sokkal jobban érzem magam, és örülök neki, hogy belevágtam a kúrába, és nem dobtam el az eddigi tapasztalataim miatt ezt a lehetőséget :) Csak biztatni tudlak, a kezdeti "takarítás" tünetei miatt ne kedvetlenedj el, inkább örülj a tüneteknek, mert csak azt jelzi, hogy reagál a szervezet a kúrára. (A lányom még 1 hónap után sem érzett semmit, és fogyni sem fogyott - ekkor nekem már 5 kg lement - majdnem abba hagyta, most jár -6-7 kg-nál :) Regenoros Szép Napokat Neked :)
7820. Emma69
2016. máj. 26. 09:53
Sziasztok! "Zsír" új vagyok itt a Regenorosok közt. Most tartok a 4. napomnál. Eddig soha nem volt gondom az emésztésemmel, most viszont minden étkezés után úgy érzem, mintha egy hatalmas szikla lenne a gyomrom helyén. Ez ugye csak átmeneti állapot? Nem annyira vésze, simán ki lehet bírni, csak amíg mindenki arról beszél, hogy hogyan múlt el az emésztési problémája, nekem most jöttek ezek a kellemetlen tünetek. Vigasztaljatok, lécci,mert ebben most nagy a bizodalmam! Nem szeretném feladni! Köszi!
7819. beuska88
2016. máj. 25. 13:28
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne-e béres cseppet bevenni a kúra ideje alatt? Elég egyhangúan étkezek, szedem az alga kapszulát, de gondoltam talán jó lenne szedni az ásványi anyagot is. Ha nem használ nem is árt. Szedtek valamit a reg enor mellé? Nekem ajánlották az immun supremet, de én gyógynövényes boltban vásárolt algát szedek.
7818. andika751 (válaszként erre: 7810. - Kreatemy)
2016. máj. 25. 09:05

én most egyenlőre csak a diétával próbálkozom, hogy hogyan bírnám, mert fogynom nem igen kell. szűk egy hete csinálom, de mindent betartok belőle.

a tapasztalataim a következők:

teljesen rendben van az emésztésem , előtte is rendben volt, most sem változott (írjátok sokan, hogy nem jó)

kb. 2 kg-al kevesebb a súlyom, de ez a víz miatt van nyilván, tehát ez nem igazi fogyás, de tény, hogy a víz, az kiment belőlem

azóta egyáltalán nem voltam felpuffadva, éhes sem vagyok tőle, és nem égett a gyomrom, pl. tegnap lecsót ettem (szalonna és kolbász is volt benn, meg zsír is még) és ettől már délutánra égni szokott a gyomrom, most egyáltalán semmi!!!!

Nem puffadok fel a zöldségektől sem!!! pedig k betűs zöldségeket is ettem.

Tehát biztos, hogy a zsír csinál jót és az, hogy nem eszünk annyi szemetet és a rengeteg víz, folyadék.

Eddig ezek a tapasztalataim. Tehát a diétától magáról jók a benyomásaim eddig.

Viszont van, amit nem értek, hogy a regenor ugye c vitamint, grapefruit-mag kivonatot tartalmaz, és ha jól olvastam tejfehérje kivonatot, ami 20 féle aminosavat tartalmaz, ennek melyik összetevője méregtelenít?

még egy észrevétel, sokan mondják, hogy mennyi zsírt eszik, aki én étkezik, igazából nem "sokat", a fősulin ezeket tanultam, onnan van egy kis ismeretem ezekről.

Zsírt ugye csak a tejtermékek, a zsír/szalonna, húskészítmények, húsok (de ott is a zsírosabb fajták) tartalmaznak- ezek az állati zsírok- illetve a magvak (dió, mák..stb), olajok, margarin-ezek a növényi zsírok, most ha belegondolunk a növényi zsírokat kizártuk, mert ugye olaj, margarin, olajos magvakat nem ehetünk, a tejet kizártuk, tehát marad a zsír, szalonna, zsíros húsok, mint állati zsírforrás ( a gabonák, hüvelyesek, gyümölcsök, zöldségek nem tartalmaznak zsírokat) és a napi energia szükségletünknek a 30 %-át a zsíroknak kell kitenni, tehát, ha mondjuk valaki nem diétázik, mert tételezzük fel rendben van a súlya, egy egészséges embernek, ha mozog mellette kb. 2100 kalória a szükséglete, ennek a 30 %-a durván 700 kalória, vagyis 70 gramm zsír naponta, ezt elosztod 3 fele, máris megvan a 20-25 gramm/étkezés.

Tehát így nem sok a zsír, eddig azért volt más , mert sok olyan dolgot is ettünk, csomagolt dolgok, édességek, amik pluszban tele vannak nyomva növényi zsírokkal. Bocsánat, ha hosszúra sikeredett.

7817. andika751 (válaszként erre: 7815. - Kreatemy)
2016. máj. 25. 08:46
a burgonya szénhidráttartalma 1/3-a a rizsének (100 gr-ra mérve), akkor máshogyan emészti meg a szervezet?
7816. andika751 (válaszként erre: 7813. - Kreatemy)
2016. máj. 25. 08:43

nem kötözködés, tényleg, csak egy csomó kérdésem van, amiket nem értek és szeretném megérteni őket, ezért kérdezek annyit.

szóval a rizsliszt és a kukoricaliszt a glutén miatt jobb a szervezetnek, mármint, hogy nem tartalmaz glutént, ezért lehet gondolom enni csak rizst, burgonyát (néha) és rizstésztát. De mi a helyzet a kenyérrel, abból nem a gluténmenteset esszük, hanem a sima fehéret vagy félbarnát?

7815. kreatemy (válaszként erre: 7783. - Andika751)
2016. máj. 25. 08:31
Edesburgonyat lehet. Simat ha fogyni akarsz a magas kemenyito tartalma miatt kerulendo. Amugy azt hallottam egy ismert orvostol,hogy nem is szabadna leterheljuk a burgonyaval a szervezetinket egyaltalan.
7814. kreatemy (válaszként erre: 7752. - Marcsikah85)
2016. máj. 25. 08:29
Igen befolyasolja a menszeszt. Beallitja rendesen,a szervezetnek megfeleloen es leroviditi is. Tapasztaltam,de nem csak en :)
7813. kreatemy (válaszként erre: 7811. - Andika751)
2016. máj. 25. 08:26
A rizslisz glutenmentes
7812. kreatemy
2016. máj. 25. 08:24
En is megcsinaltam a kurat. 4 honap alatt 14 kilot fogytam. A csokifuggosegem megszunt. A zsir az megmaradt,mar csak akkor fozok olajjal ha olyant keszitek ami csak azzal finom. Irtam is egy blogot a kuramrol,receptekkel,infokkal. (Nem reklam) regenorsikerem-mert nekem egy igazi siker volt!
7811. andika751 (válaszként erre: 7807. - Nünüke :))
2016. máj. 25. 08:11
köszi, azt tudom, hogy a kalóriatartalma, szénhidráttartalma szinte ugyanannyi, ezért nem értem, hogy ebben a diétában miért lehet csak ilyen lisztet használni? Mert pl. a teljes kiőrlésű liszt a fehér szemben azért jobb, mert több benne a rost és lassabban emeli meg a vércukrot (de ezt meg azért nem szabad enni, mert állítólag tele van vegyszerekkel), ezt értem. De a rizsliszt miben különbözik a fehérliszttől ennek a kúrának a szempontjából?
7810. kreatemy (válaszként erre: 7798. - Nünüke :))
2016. máj. 25. 08:11
Igen lehet fogyni csak az etrend betartasaval is. Es nem nem penzkidobas,m attol h betarzod az etrendet a savas szervezeted meg e lesz lugos,esetleg nagyon nagyon lassan. A Reg-Enor nagy dozisu lugosito folyadek,ami helyreallitja a maj helyes mukodeset es az epetermelest valamint uritest. Igy kimossa a salakanyagokat a szervezetbol (amik nem fognak cdak maguktol eltavozni) es lebontja a felesleges zsirt aminek eredmenye a fogyas es a bor nem marad lottyedt hanem visszahuzodik. A fogyokurak alatt a feherjekbol es a jo dolgokbol fogyunk es a zsir ott maradezertmarad a bor lottyedt. Itt nem.
7809. kreatemy (válaszként erre: 7804. - Andika751)
2016. máj. 25. 08:06
Lehet kokusztejet fogyasztani,ha Te keszited el kokuszreszeleknol otthon. Nem nagy dolog ;)
7808. kreatemy (válaszként erre: 7807. - Nünüke :))
2016. máj. 25. 08:04
Azert mas a piritott kenyer,m a piritas soran kisulnek az elesztogombak. Es mivel a Reg-Enor nem egy agyonreklamozott fogyiszer,hanem tistitokura,ill. Candida kura (candidagombak a savas szervetben tudnak szaporodni) igy fontos a lugositas a Reg-Enorral. A gyumolcs meg a tejtermek erjed,savas,ezert nem lehet fogyasztani,ahogy az ecetes etelek vagy az alkoholt. Es az epe lugos.
7807. Nünüke :) (válaszként erre: 7806. - Andika751)
2016. máj. 25. 06:00

Utanaolvastam a kalóriabázisban az értékeknek ,egyik sem különbözik az általános liszttől,horror érték mind.

Igazából csak tejterméket meg gyümölcsöt nem lehet enni???

Szeretném megérteni,hogy a kenyér azért mert pirított miért más?Az értékei ugyanazok maradnak

7806. andika751
2016. máj. 24. 18:43

szeretném megkérdezni, hogy a rizsliszt vagy a kukoricaliszt miért engedélyezett a sima lisztel ellentétben?

Ezekről a lisztekről annyit tudok, hogy a lisztérzékenyek ezt fogyaszthatják csak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook