Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Nekem is javasolt Biocom termékeket,csak a regenort mondta hogy pihentessem míg a pajzsmirigy eredmény nem lesz meg.Nekem sem ezt az egy dolgot állapította meg a vérből,elég sok mindent és azokra is írt javaslatot mit kellene szedni.
Azért kicsit várok de nem adom fel,mert jó volt a közérzetemnek is a regenor...
Ha a kúra alatt a fejére esik egy tégla, az is a REG-ENOR miatt van?
Mert kb. ezt írtad.
Kizárt dolog, hogy a REG-ENORtól kapjon valaki agyvérzést! Kérlek ne állíts ilyet, mert megijeszted a többieket.
Csak logikusan kell gondolkodni: mi a kúra hatásmechanizmusa?
Felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és utat keresnek kifelé! Azért kell a zsír, hogy a fokozott epekiválasztás takarítson és azért kell a sok folyadék, hogy a vesét tartsuk karban.
Ez biztos, hogy nem a REG-ENOR mellékhatása!
Ha nem hiszed, hívd fel a Szigfridet, az Ő találmánya, ugyanezt fogja neked mondani.
Nagyon sok éve van forgalomban ez a találmány, ha egy ilyen eset is lett volna, tudna róla. Több tízezer ember csinálta már végig a kúrát, én már minden fellelhetőt elolvastam, megnéztem, vérnyomás ingadozásra volt példa, mert amíg rendeződnek a problémák, addig felerősödhetnek a tünetek, de pár hét alatt szépen beáll.
Éppenhogy lefelé viszi a vérnyomást, nekem ez volt az egyik, ha nem a legnagyobb eredménye a kúrának. 16 éves korom óta szedtem magas vérnyomásra gyógyszert, a kúra kezdete után pár héttel annyira lement a vérnyomásom, hogy szédelegtem. Viszont: azóta is - négy éve - 120/80 körül van a vérnyomásom!
Úgyhogy az ismerősödnek lehet, hogy még szerencséje is volt, hogy REG-Enor-ozott, mert könnyen lehet, hogy éppen az mentette meg az életét és túlélte az agyvérzést.
Szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel!
Sziasztok!
Tegnap voltam Dr.Bagi Gabriellánál vércsepp analizisen,mivel 3,5 hónapig tényleg mindent be tartva csináltam a Regenort és semmit nem fogytam,és egészségileg sem vettem észre nagyon változást.Kicsit el vagyok kenődve mert pajzsmirigy alulmükődést állapított meg és azt mondta míg ezt nem kezeltetem addig ne is várjam a fogyást...Van köztetek olyan aki ez mellett tudott fogyni?Mert valahogy nem akarok bele nyugodni hogy nekem nem megy....
Köszi a bíztatást, akkor még kitartok. A közérzetem nekem is jobb, azt már éreztem 2 hét után. Csak ez a fránya fogyás.:-(( 15 kilótól szeretnék megszabadulni. Jó lett volna nyárra, ha legalább egy kicsi lemegy.
Gratulálok Nektek:-)
Sziamia! A lányom dettó úgy járt mint Te - 2-2,5 hónapig semmit nem adott le, sőt, még hízott is 2 kilót. Most kezdte a 4-ik hónapot, vissza lement neki a +2 kg, és még hozzá 3,5 kg mínuszba ment :) Szegénykémet csak az vigasztalta, hogy látta rajtam a fogyást - nekem 3 hónap alatt 11,5 kg ment le - de most meg én állok - de közérzetre méterekkel jobban érzem magam, és már ez is elég indíttatás, hogy folytassam :) Fel a fejjel, az általános javaslat a min. 3 hónap, de igazándiból a 4 hónapos kúrát javasolják. Mennyit szeretnél leadni ?
Szép Napot Neked
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Mindent betartok 6 hete csinálom és semmi fogyás:(( Nagyon elkeseredtem. Van valakinek hasonló problémája? Beindulhat még a fogyás?
Sziasztok!
Annyi jót hallottam a regenorról..
Nekem is megjött hozzá a kedvem :)
Egy doboz/üveg mennyi időre elegendő? Kb. 5-8 kg szeretnék leadni..
Honnan érdemes rendelni?
Ne haragudj, de alapvetően nem hiszem, hogy a regenortól lett agyvérzése. Ugyan túl sok hiteles információ nem áll rendelkezésünkre - pl. fogyasztott-e elég folyadékot a kúra során? szedett-e valamilyen gyógyszert mellé? volt-e más betegsége? történt-e vele baleset a kúra alatt? Elhamarkodottnak tartom ezt rögtön a regenorra kenni. Alapvetően a stroke -sajnos- bármikor, bárkinél kialakulhat. Persze, vannak olyan dolgok, amik növelik a rizikófaktort, (magas vérnyomás, trombózis gyanú, dohányzás, túlsúly stb.) de akár érzelmi megrázkódtatás hatására is kialakulhat. Mielőtt bárki mondaná, nem a levegőbe beszélek, pár éve édesanyámnak is volt agyvérzése. Ő szerencsére teljesen felépült. De az orvosok pl. nem tudták megmondani, mitől alakulhatott ki, egyedül az érzelmi megrázkódtatást nem tudták kizárni.
Szóval én óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel...pláne, hogy semmi olyan nincs a regenorban, ami véralvadást, rögképződést okozhatna. Maximum kasmenést vagy székrekedést, de agyvérzést semmiképp...
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása