Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

7955. Micike84
2016. jún. 10. 15:01
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van e tapasztalatotok Candida kezelését illetően. Természetesen Reg-enorral. Kell bármi kiegészítőt szedni a kúra mellé vagy esetleg a megengedett ételekből kell száműzni valamit, ha kifejezetten Candidát szeretnék vele kezelni? Előre is nagyon köszönök minden infot!:)
7954. Szuszy (válaszként erre: 7953. - Kör0)
2016. jún. 9. 22:31
Vettem ettem kétszer is ma, de holnaptól 3x is fogok :) én 4 hónapot terveztem de már látom én is hogy az nem lesz elég. Azt hiszem 6 hónap mindenképpen kell. Pár éve 12 hét alatt 16 kilót fogytam. Most 6 kiló ment le ugyanannyi idő alatt... De más módszer volt fiatalabb is voltam és vissza is szedtem.... Most nem akarok úgy járni. Lassan talán biztosabb :)
7953. Kör0 (válaszként erre: 7951. - Szuszy)
2016. jún. 9. 13:52

:) Örülök, hogy belelkesítettelek - és Benneteket is Lányok :) - A kitartásról csak annyit, néha azért ingadozik, de eltökéltem, hogy 6 hónapnál alább nem adom magam :) nem hagyom abba előbb. Ha, csak ennyi, akkor ennyi amit eddig elértem, de már ez is nagy szó nálam. Tetszik, hogy nem lottyadt, aszott az arcomon a bőr a fogástól, hanem üde (ha nem is olyan mint a baba popsija :) de tartottam tőle, hogy aszott öregasszony kinézetem lenne most már,ha lefogynék - de, a regenorral nem!!! Ugyanakkor engem nagyon meggyőzött az a hölgy aki "benne volt a tv-ben" :) Az én kis 4 hónapom mi ahhoz képest, hogy Ő 33 hónapig csinálta - Eltudod, eltudjátok képzelni, ehhez mekkora kitartás kell? És ez nagyon nagy erőt ad, adhat, mert 60 kiló nincs h'Istennek rajtam - de ettől függetlenül, nem adják azt a 25-30 kiló mínuszt sem ingyééé :) Hát, már sokkalta előrébb vagyok, mintha el sem kezdtem volna. A tanácsok alapján gondolj egy időpontra, ami szerinted reális lehetne - és adj hozzá még legalább 1 vagy 2 hónapot :) Mert az ember hajlamos rá, hogy becsapja saját magát is :) Töpörtyűs Szép Napokat :)

Ja - próbáld meg valami só nélküli fűszerrel megszórni a töpörtyűt, így változatosabb lehet :)

7952. papája (válaszként erre: 7950. - Julianna333)
2016. jún. 9. 09:34
Igaza van a dokidnak, egyetértek vele.
7951. Szuszy (válaszként erre: 7943. - Kör0)
2016. jún. 8. 23:25
Köszi :) na ez hiányzott nekem jó hogy jöttél és ezt leírtad.megyek reggel vedzek is eg kis töpörtyűt mert elfogyott. Most megint pozitivan látom :) nagyon kitartó vagy úgy látom. Gratulálok az eddigiekhez és remélem potyognak majd azok a kilók ujra.
2016. jún. 8. 22:55
Én most ōszinte leszek. Én igazàbòl Ausztriàban élek,gyerekkorom òta, és ezért nem tudom,hogy mi a vércseppanalizis. Itt van olyan, hogy egészségügyi àtvizsgàlàs, ahol vért kell leadni, igy megnézik a koleszterint, a cukorszintet, meg még egy pàr dolgot. Székletet meg vizeletet is le kell adni, erre gondoltok? Ilyet mar csinàltam, azt lehet mondani,nagyjàbòl minden rendben volt. Egy picit volt magas a koleszterin meg van egy pàr cisztàm a màjamon, ha jòl emlékszem. De amúgy egészséges lennék, azért nem értem, hogy mi lehet az, amiért nem fogyok. A màsik az, hogy itt Ausztriàban nem ismerik a regenort, egy szlovàkiai magyar baràtnōm hozza nekem. Igy szakértōt sem tudok kérdezni, csak ō adja àt azt, amit tud, ō is regenoros, és jàr elōadàsokra. Itt, ha az orvosomnak azt mondanám, hogy zsirt eszek fogyàsra, akkor ōrü!ltnek nézne. Amúgy is elitéli a természetgyògyàszatot. Ausztria meg nem is ismeri el ezt. Azért nehezebb nekem itt informàciòkhoz jutni.
7949. khbetti (válaszként erre: 7948. - Kacatanya)
2016. jún. 8. 20:38
Szia,írtam üzenetet.
7948. kacatanya
2016. jún. 8. 19:31
Sziasztok!Szeretném én is kipróbálni a regenort.Ti melyik oldalról rendeltétek,hol jobb rendelni?
7947. asparagus (válaszként erre: 7942. - Feheroroszlan)
2016. jún. 8. 19:24

Azért nem minden szponzor nyúl mellé, nyilván ilyen is van. Ezért érdemes jól megválasztani, hogy kiben bízol meg.

Vércseppanalízis sajnos nemigen van vidéken, olyan szakember pedig, mint Bagi Gabriella, egyáltalán nincs sajnos. Én magam is sokakat küldtem már hozzá és nagyon jól tettem, ez utólag mindig bebizonyosodott. A legfelkészültebb szakember ebben a témakörben.

7946. asparagus (válaszként erre: 7943. - Kör0)
2016. jún. 8. 19:20
Teljesen tökéletes, így van, ahogy leírtad! Gratulálok ismeretlenül az ismerőseidnek és Neked is! :)
7945. asparagus (válaszként erre: 7937. - Julianna333)
2016. jún. 8. 19:17
Akinél nem indul be a fogyás, ott komolyabb probléma van, amit szakemberrel kell kivizsgáltatni. Nem érdemes kísérletezni, mert már sokszor bebizonyosodott, hogy ilyen-olyan ajánlásra elkezd az illető ezt-azt szedni a REG-ENOR mellé, esetleg - nem szándékosan, hanem kellő felvilágosítás hiányában - a szabályokat sem tartja be és ilyenkor mindenkit hibáztat, csak saját magát nem. Tessék ahhoz fordulni, akitől a terméket vette, és fog szakembert ajánlani. A REG-ENOR megvásárlása semmire nem garancia. Nem véletlenül ebben a rendszerben történik az értékesítés, mivel a feltaláló a szponzorokon keresztül látja biztosítottnak az információk átadását.
7944. feheroroszlan (válaszként erre: 7943. - Kör0)
2016. jún. 8. 15:28
Tök jó, hogy ezt megosztottad, így még több motivációt kapunk!
7943. Kör0 (válaszként erre: 7940. - Szuszy)
2016. jún. 8. 14:32
Szia Szuszy! Én sem voltam, dolgoztam a hétvégén, és azóta is :) - viszont van egy jóóóó hírem. Még pénteken este sikerült felvenni a kapcsolatot a férjem kollégájának a feleségével, akinek a nagybátyja-nénje regenorral fogytak. (Na, ezt jól levezettem septiben -kinek az unokanagykabátja:) Szóval, januárban kezdték, a fickó 16 kg fogyott, a csajszi 22 kg - most júniusban hagyták abba. Nekik is sűrűn megállt 2-3 hétre, de utána zsinórban lement róluk egy hét alatt 2-3 kg is. Terápiájuk volt, hogy amikor megállni látszott a folyamat, akkor étkezésenként kis-félmaréknyi töpörtyűt elropogtattak (nekik is nagy kedvencük...volt, most egy darabig más jelleg lesz terítéken náluk :) Úgy mondta a csajszi, hogy akkor jó a folyamat, ha a reggeli nagydolog majdnem olyan liba....zöld. Kipróbáltam, szombat óta minden étkezéshez fél-kismarék töpörtyű, 2-3 falatonként egy töpörtyűt beiktatva kajáltam. Hát mit mondjak, meg lett az eredménye, mert a zőőőőd az jelentkezett :) - és ami eddig stagnált, az megindult - mert nekem lement -11,5-re, de a stagnálás alatt feljött 3 kg - és nem mozdult sehova. Most ez megindult, és a -8 kg-ról most megint 9,5-10-nél járok mínuszban. Csak azért mertem ráállni a mérlegre, mert a nadrágomon a madzagom már nem tudtam jobban húzni :P - ráadásul most mérlegeltem, tehát nem is a reggeli mérlegelés, lehet, hogy ez több is :) Na, de megelégszem azzal, hogy megindult lefelé újra - csak meg kell állni most, hogy ne ugrálgassak állandóan a mérlegre. Hullahopp karika mükszik, már 5-6 pörgettyűnél tartok :) - de még nem nagyon akaródzik a karikának fennmaradni :) Lényeg, hogy a csajszi annyit mondott, hogy stagnáláskor valami gubancot old ki a regenor, és ilyenkor zsír támogatásra van szüksége, és érdemes emelni a zsír dózist ha bírja az illető :) Na, ha ezt valami detetikusnak mondanám, tutkó eldobná az agyát is - kilók ellen zsírt :) Hajrá lányok, ne adjátok fel, a "zsíír legyen Veletek" :) Regenoros Szép Napokat
7942. feheroroszlan (válaszként erre: 7937. - Julianna333)
2016. jún. 8. 12:46
Nem szeretnék belemenni semmilyen vitába, csak hát a feltaláló sem győzi hangsúlyozni, hogy ez NEM fogyókúrás készítmény. Elsődlegesen méregtelenít, s ha rendbe teszi a szervezetet, utána lehet fogyni is. A méreg anyagok a zsírsejtekben raktározódnak, s ami onnan nem ürülnek, addig nem lesznek kisebbek, tehát nem lesz fogyás. Sajnos rengeteg az önjelölt Reg-enor szakértő. Több helyen leírtam, hogy ha valakinek a legkisebb eü. problémája is van, annak nagyon hasznos egy vércsepp analízis. tudom nem olcsó, s nem mindenki tud eljutni Pestre, de nyilván több helyen végzi már ezt. Én is össze-vissza megvettem minden terméket, amit a szponzorom ajánlott, csak éppen feleslegesen. Nem fogytam, sőt híztam, magas lett a vérnyomásom és a cukrom is - cukorbeteg vagyok -. Voltam vércsepp analízisen, kaptam személyre szabott étrendet, termék ajánlatot, s láss csodát. Egy hét alatt beállt a cukorszintem, lement a vérnyomásom - bár ebbe nyilván belejátszik az is, hogy már az 5. üveggel iszom -. Amíg az emésztőrendszerben bármiféle probléma van - még, ha nem is tudunk róla -, addig nem lesz hatásos a Reg-enor. Szerintem önmagában ez kevés is, fontos mellé egy-két táplálék kiegészítőt, vitamint, gombaölőt szedni. Kinek, mire van szüksége. Na de ezt a javaslatot egy szponzortól nem biztos, hogy megkapod, s valljuk be, hány olyan ember van, aki egy kis plusz bevétel reményében javasolja a fogyasztást. Persze a termékkel semmi baj, de lehetséges, hogy olyan problémája van adott személynek, akinél önmagában csak a Reg-enor nem használ. Erre aztán jönnek a magyarázatok, hogy mindent betartottam, mégsem jó. ezeket segítő szándékból írtam le, hiszen én is megjártam, s szeretném, ha másoknak simább lenne az útjuk.
7941. Szuszy
2016. jún. 8. 12:02

Mai kajám: reggeli -----

ebéd épp most ettem meg: bulgur és rántott karfiol.

vacsim is ez lesz, most csináltam először rántott karfiolt regenorosan :) vagyis zsírban sütve, hát mit mondjak, megenném az egész tállal egyszerre. Még jó hogy a gyomrom már kisebb és nem fér bele egyszerre sok :) kukoricaliszt, tojás, zsemlemorzsa, és zsír. Így készült. A bulgurt csak egyszerüen megfőztem sós vízben, és zsírral locsoltam meg amikor leszürtem. nagyon fincsi :)

7940. Szuszy
2016. jún. 8. 11:59
Csajok hova lettetek? Hiányoztok innen, a pozitív gondolatok, tanácsok, és a jelenlétetek erőt adott, most meg nem vagytok sehol. Igaz én is kevesebbet, de mivel 3 műszakban dolgozom + van egy mellékállásom, azt hiszem megbocsátható, de hiányollak titeket :)
7939. Szuszy (válaszként erre: 7937. - Julianna333)
2016. jún. 8. 11:57
Én is épp ma 12 hete iszom és betartok mindent, véletlenül sem ettem vagy ittam mellé semmit amit nem szabad, a mértékre is figyelek, és mégis csak 5,5 kilót fogytam, ami már több mint egy hónapja is megvolt. Azóta csak feljött, aztán azzal küzdök hogy az a másfél kiló vissza lemenjen. Én hiszek benne továbbra is, de már kezdek a lelkem mélyén beletörődni, hogy a következő 5-6 kiló nem fog sikerülni, bármennyire is akarom és teszek érte. Ez rossz érzés, persze drága is, de azt gondolom még 2 üveggel megveszek, aztán ha addig sem lesz további eredmény abbahagyom.
7938. beuska88 (válaszként erre: 7937. - Julianna333)
2016. jún. 8. 06:53
Szia. Én nem rég kezdtem (3 hete), nem vagyok szakértő, még saját tapasztalatom sincs olyan sok, de sokat olvastam ezzel kapcsolatosan. Persze nem a reklámokról beszélek, mert ott csak dicsérik, és már az első 3 mondatnál rájössz, hogy ez bizony reklám. Ez elsősorban méregtelenítő folyadék, a szervezetedet teszi rendbe, kinek hosszabb, kinek rövidebb időn belül. Ennek következménye lehet a fogyás, vagy a hízás.Ismerek olyan személyt, aki terhessége alatt is alig volt több 53 kilónál, gondolhatod, hogy szülés után mennyi lehetett. 3 hónap kúra után nagyon jól érezte magát, tovább nem folytatta, de most is nagyon jól érzi magát, olyan mintha kicserélték volna. És ő nem fogyni akart, csak hitt ebben a folyadékban és neki be is vált. Az a baj, hogy nagyon sokan (majdnem mindenki) fogyókúrás szerként gondol rá, és csalódnak, mert nem jön be a tervük, de mindenki gondoljon bele, hogy hány évig étkeztek egészségtelenül, most meg 2-3 hónapon belül szeretnének 25-35 kilótól megszabadulni. Ez azért mégiscsak vicc.
2016. jún. 7. 22:48
Ma hallottam megint 2 rossz tapasztalatot. Mind 2 személy 6 hònapig regenorozott. Egyikük sem fogyott csak max. 2 kilòt. Az egyik személy fiatal, a màsik idōsebb, azt mondjàk ne higgyünk ebben, mert nem igaz, hogy mindenki le tud a regenortòl fogyni. Nem tudom, hogy mit is higgyek, mert én is sajnos küzdök. 2 hònapot szedtem, utàna a szabi alatt 2 hétig nem, most 1 hònapja megint, és most is ingadozik, 1,és 1,5 kilò között. Többet nem fogyok. Valaki tud ra vàlaszt, hogy miért nem tudott az a két személy fogyni? Azért nem szeretnék én is igy jàrni. Pénzbe is kerül, akàrhogyan is vesszük.
2016. jún. 7. 15:26
Több ezer Reg-Enoros tapasztalatot ismerek.Ez a hely hasznos fórum a téma kibeszéléséhez. Teljesen elképedtem most (nem először az életben és sajnos biztosan nem utoljára), amiről páran írtok. Elképeszt, hogy mennyien árulják az oldatot, mindenféle tudás nélkül és szörnyű az, hogy felfuvalkodott orvosok nagyon gyakran hogyan állnak egy természetgyógyászati készítmény fogyasztásához. Hirmann Anita (pajzsmirigy alulf.)26 kg-ot fogyott Reg-Enorral, a Tyroxin bevitelt folyamatosan csökkentve. Ha ez a csodaszer (mert az!) nem lenne olyan jó, mint amilyen, akkor nem fogyna el belőle hosszú hónapok óta havonta több, mint 10 000 db. Ennyi ember kevesebb eséllyel téved, mint egy-két konzervatív doktor!
7935. Szuszy (válaszként erre: 7934. - Buciici)
2016. jún. 6. 22:51
:) :) hány kilóról indultál? és a magasságodrrt én kicsi vagyok ám :)
7934. Buciici (válaszként erre: 7933. - Szuszy)
2016. jún. 6. 16:28

Köszi Szuszy. Hát én sokkal nagyobb "darab" vagyok mint te voltál valamikor is. Képeid nézve ...oh 50 kg?! Teee , szerintem én annyival születtem...(hehe)

Szóval szerintem a több súlyból gyorsabban mennek le a kilók.Pedig csak 2x eszem egy nap a munkám miatt. Na kitartás lányok, fiúk.

7933. Szuszy
2016. jún. 6. 12:55
Gratulálok! Nem tudom hogy csináltad :) nekem 11 hét még csak 5.5 kg.
7932. Buciici (válaszként erre: 7931. - 4siz)
2016. jún. 6. 10:03
Köszi szépen neked. Folytatom tovább, még igen sok kiló hátravan.
7931. 4siz (válaszként erre: 7930. - Buciici)
2016. jún. 6. 09:56
Gratulálok!
7930. Buciici
2016. jún. 6. 09:06
Sziasztok lányok, fiúk. 7. hét letelt. Megvan a 10. kiló minusz.Végre újra van derekam...(hehe).
7929. agnesss0129 (válaszként erre: 7925. - Giulietta13)
2016. jún. 5. 18:43

szia!örülök hogy ezt írtad.Nekem a dr.-nő a vércsepp analizisen azt mondta hogy addig ne igyam míg nem csináltatom meg a pajzsmirigy vizsgálatot,mert én is azt hittem ír ki valami biocom terméket hozzá,de csak lábamra javasolt...:)

Én szedtem az algát,DHEA-t és a D3-at is és még sem indult be semmi...de azt hiszem újra neki állok! /3,5 hónapig csináltam a kurát eddig,1 hónapja hagytam abba/

7928. agnesss0129 (válaszként erre: 7922. - Tengerkek2)
2016. jún. 5. 18:38
szia! köszi,hogy írtad.jövőhéten el is megyek! :)
7927. Leonka (válaszként erre: 7926. - Epresszaloncukor)
2016. jún. 5. 10:50
Szia. A legtöbb bioboltban kapható a Reg-enor, csak persze jóval drágábban mintha úgy rendelnél és ott vehetsz egy üveggel is, hogy kipróbáld.
2016. jún. 5. 09:55

Sziasztok!Elég bonyi ez a rendelési menet.. főleg, hogy első körben egyenlőre csak egy üveggel szeretnék.

Valaki esetleg Székesfehérvár körül tud bio boltot, ahol tudnék vásárolni? Vagy ha valaki ide valósi és rendel, megvenném tőle..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook