Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény? (beszélgetés)
Én változatlanul cserélgetem a Kickbox 1-et és a Kiképzést. Bár ma reggel majdnem pihenőnapot tartottam, mert addig húztam halasztottam, hogy már nem volt kedvem elkezdeni, de erőt vettem magamon.
Ami jó, hogy most kezdett el igazán látszani, hogy három hónapja kitartóan tornázom, mert már nem csak a fogyásban mutatkozik az eredmény, hanem elég szépen kiizmosodtam. Kemény a fenekem, a hasamon szépen visszahúzódott a terhesség alatt kinyúlt bőr, már össze sem lehet hasonlítani a két hónappal ezelőttivel. Úszógumi még van egy kicsi, de már nem az a nadrágból kibuggyanós, inkább csak akkor látszik, ha ülök. A combom már majdnem olyan, mint egy afrikai futónőé, de a belsőcombra el kell kezdenem külön dolgozni, mert ott még vannak oda nem illő dolgok.
Viszont bármennyire nyomatom a diétát, alig fogyok, csak nagyon-nagyon piciket. Pedig elvileg még majdnem négy kiló van rajtam. Gyakorlatilag meg centikben és ruha szerint olyasmi vagyok, mint babázás előtt voltam mozgás nélkül, szóval most kezdem azt hinni, hogy a sok edzés miatt több a súlyom, mert az izom elvileg többet nyom.
De négy kilóval többet? Ezt azért nem hiszem.
sziasztooook!
Végre boldogan írok. nagy nehezen leküzdöttem végre magamról az előző héten majdnem 2kg-t. szóval most boldogvagyok. vettem ma 3 capoeira aerobic dvd-t is nagy lelkesedésemben:)
a sinkó-tornában valóban elsőre bonyolultnak tűnő gyakorlatok vannak, de ha az ember 3-4x megcsinálja már könnyen rááll és előre tudod, mi fog következni. én kb 5 éve csináltam utoljára és egyik nap elővettem és pontosan tudtam minden másodpercet, visszatértek az emlékek.
egyébként tök igazad van, hogy a "szerencsétlenkedésért" nem érdemes elvenni a gyermekedtől az időt.
Sziasztok!
Beszámolok nektek az elmúlt héten szerzett tornatapasztalataimmal. Akinek nincs kedve visszaolvasni, annak leírom, hogy az volt a "gondom", hogy két hónapon keresztül csináltam a kickbox fitness 1-et hetente 5-6 alkalommal, diétáztam is, fogytam sokat, viszont ez a torna már nagyon nem fárasztott le. Úgyhogy megszereztem a második részét, amiben meg csalódtam, csak egyszer csináltam végig, akkor is unalmas volt és nekem elég "lötyögősnek" tűnt, úgy éreztem, hogy nem mozgat meg. És ajánlották a Kiképzést, amit 6-án csináltam először. Azt tényleg meghozta azt, amit akartam, elfáradtam rendesen, újra felpörögtem, annyi a bajom vele, hogy a fekvőtámaszos részt nem tudom normálisan megcsinálni. Azóta sem, de nem adtam fel. Egy nap kivétellel csináltam azt egy hétig, még mindig jó volt, tegnap viszont úgy jött ki, hogy a konyhában kellett tornáznom (a férjem aludt a szobában), ott pedig nem akartam a padlón fetrengeni. Így elővettem ismét a kickbox 1. részét. És mit ne mondjak, ismét olyan hatással volt rám, mint az első időszakban. Kifáradtam rendesen, de még mennyire! :-)
Ma is azt csináltam, mert most is a konyhában kellett tornáznom és ugyanaz a hatás, mint tegnap. Úgyhogy most amondón vagyok, hogy felváltva heti három alkalommal csinálom majd az egyiket, heti háromszor a másikat, egy nap szünetet ugyanúgy tartok a héten, mint általában eddig is tartottam.
Egyébként megszereztem a Sinkó Andrea féle 3in1-et is. Aláírom, hogy jó, belenéztem, elkezdtem, de tíz perc után feladtam. Lehettem volna kitartóbb is, ez igaz, de az a helyzet vele, hogy olyan gyorsan követték egymást a gyakorlatok, a különféle általam nem ismert rúgások, mindenféle különösebb bemutató nélkül, hogy a tíz percből ötben csak rugóztam össze-vissza, meg csapkodtam, kapálóztam és próbáltam követni, így annyira felidegesítettem magam azzal, hogy a babám mellett van egy órám tornázni én meg ezt arra pocsékolom el, hogy szerencsétlenkedem, hogy inkább leállítottam és kicseréltem a kiképzésre és csináltam azt. Biztosan az én koncentrációmmal és koordinációmmal van a baj, de úgy érzem, hogy nekem egy szabad hét minimum kellene ahhoz, hogy azt a mozgást legalább nagyjából követni tudjam. Lehet, hogy majd egyszer ismét megpróbálom és rászánom az időt, de az nem mostanában lesz...
otthon,csak egy félórás.énis elég szkeptikus vagyok de hátha:) kikapcsolni kikapcsol. oo nekem mikor kezdődött 5-tel.:D ajajj:( nahmindegy. majd fogám:)
innen le lehet szedni.egypróbát megér;)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
a jsj= jaj akart lenni :)
új taktikám van a motiváció fenntartásában, mégpedig az, hogy reggel állok a mérlegre, olyankor mindig 5-tel kezdődik a súlyom és úúúgy tetszik :)
szia! valóban régen jártál már erre, már gondoltam is hogy jól leléptél a körünkből :)
gratula a fogyásodhoz és a motiváltságodhoz! köszi a biztatást, próbálok kitartani, már 2(!) napja diétázom és várom az eredményt. na jó én sem kesergek, megpróbálom összekaparni magam. még bizakodok!
sziasztok
nagyon rég írtam,de megvagyok, most jöttem a tornából. Állandóan elkeseredtem,feladtam stb de most végre teljesen elszánt és egészséges vagyok.és már fogytam is mert picit lazább a nacim ami majdnem szétrepedt rajtam:) mérlegelni még nem mérlegeltem,nehogy azlegyen h kidbom az ablakon:) zani ne keseredj el,nekem is vannak ilyen ismerőseim irigylem is őket énis rendesen. sikerülni fog biztosan.
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Heti hányszor és hány percet érdemes hulahopp karikázni? Nektek mennyi idő után látszott az eredmény?