Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel? (beszélgetés)
Miskolcon lakom és természetesen megoldható!!!
Címet kérek és egy telefonszámot!!!
Üdv Mindenkinek! Lenne egy kérdésem, mert az orvost nem érem el, és egyelőre nem is válaszolt az emailemre...
Első két nap nem kávéztam, mert azt mondta a doki nem lehet, max koffeinmentest ihatok...de a többi napon sem lehet egyáltalán kávézni?? napi 3at ittam eddig, és most hétfőn kezdtem a diétát, de kávé nélkül nagyon kábatag vagyok egész nap..
Szép estét
! Megvan még a csokis por ha igen mennyiért adja
Köszönöm szépen
Sziasztok,
Átvennék egy bontatlan doboz insumedet!
Szia,
Én szeretném kérni!
Sziasztok!Sokat olvastam a történetekről és utána jártam ennek a pordiétának.Nagson motiváló, hogy nektek is mennyire jól halad. Egy kicsit félek belekezdeni, bár szerintem ezzel mindenki így volt. Elég önbizalomhiányos vagyok, ezért még a kezdés sem történt meg. Miskolcon szeretnék majd belevágni.Tudnátok ajánlani ott orvost? Meg ami még érdekelne, hogy ez tényleg ennyire drága? Mert valahol azt írják hogy 10 ezer valahol azt, hogy 30ezer, plusz persze a kezelések.
Köszönöm előre is, ha válaszoltok.
Sziasztok!
Kazincbarcika vagy Miskolc környékén szeretnék Insumed port venni.Van valakinek eladó?
Sziasztok!
Kazincbarcika környékén szeretnék port vásárolni,sajnos nem lesz elég csak csütörtök reggelig ami itthon van,most mértem le a készletet...😐
Holnap egésznap Budapesten vagyok a Váci út környékén,valaki megment? 🙏 🙂
Latte-s,karamelles,vaníliás....
Sziasztok!
Debrecen környékén vennék bontatlan állapotú INSUMED port venni.
Ha esetleg van valakinek kérem jelezze
Szia. Sikerült venned?
Üdv. Erika
Sziasztok!
Facebookos csopikban többen panaszkodnak a hajhullásról,nektek volt ilyen? Valóban összefügghet az insumed termékkel? (Januárban kezdem a diétát,félek,nehogy kihulljon a hajam)
Fú, jó régen voltam aktív... Az utóbbi pár hónapban már igencsak belassult a fogyásom, elkezdtem ebédnél többet enni.. Illetve bejött a rossz idő és a futással így megkőttek, de már csak 7 kg van hátra. :)
Ma vettem egy natúrport, teljesen bontatlan, esetleg valaki átszeretné venni? (Miskolc vagy környéke)
Sziasztok!
Olvasgatlak benneteket,mind nagyon ügyesek vagytok!!
Jár valaki közületek Szegedre? Mondana pár szót,hogy működik,mennyibe kerül stb? Mert úgy látom mindenhol más az ár :)
Sziasztok!
Székesfehérvár környékén kit tudnátok ajánlani aki insumeddel foglalkozik?
További ajánlott fórumok:
- PCOS, szőrösödés. Vank aki sikerrel kezeltette?
- Kisfiam 14hós, szeretném lassan bilihez szoktatni, kevés sikerrel...írna nekem valaki?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Egy éve próbálkozunk babával a párommal, de semmi sikerrel -orvosok szerint nincs semmilyen problémánk- szerintetek mi lehet az oka?
- Ti hogyan fogytok!Több-kevesebb sikerrel?Tornával?Segédeszközzel?Koplalással?Osszuk meg egymással :-)
- Lejárt szavatosságú diétás italport meg lehet még inni?